• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
سلام
دلیل غیبت اخیر من خودتون خبر دارید که بابت زلزله بود.من هم به همه هم وطنی ها و هم استانی های خودم که عزیزان خود را از دست داده اند تسلیت میگم.
فقط من نمیدونم چرا با ما مشکل دارن این ها ....؟؟؟!!!
فرماندار استان میگه مردم کمک بکنند ( خوراک و پوشاک ) بعد وزیر کشور اعلام میکنه هیچ کمکی از طرف مردم لازم نیست :hmm:

یکی از بی معنی ترین حرفهایی که تا الان شنیدم. مگه می شه کسی که عزیزش و خونه زندگیش رو از دست داده به چیزی نیاز نداشته باشه!!!

بله وقتی به آذری ها میرسه خود درگیری پیدا میکنند.اگه الان یک شهر دیگه یا کشور فلسطین این اتفاق می افتاد همه شبکه های اعلام می کردن و سریع کمک رسانی میکردن ولی ... ! ( صلاح دونستم دیگه ادامه ندم فقط باید بگم متاسفم! )

احسنت!

----------------------------------------------------------

یه دوست که به زلزله زده ها بتون کمکهارو برسونه نداریم؟!!! مطمئنا مردم مصیبت زده الان به موارد غذایی و وسایل اولیه رفاهی مثل پتو چادر لباس و ... نیاز دارن.
من می خوام کمکهای نقدی رو به یه آدم مطمئن برسونم.

----------------------------------------------------------

راستی سایت رو به هاست جدید منتقل کردم. برای بک آپ گیری چون فضای هاست اولی کم بود مجبور شدم وردپرس که مربوط به سایت اصلی بود رو پاک کنم برای همین الان home page درست حسابی ندارم. البته یه سایت اختصاصی سفارش دادم که امیدوارم به زودی آماده بشه, قالب سایت یکم کار می بره که داره تکمیل می شه.

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772

E110

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان عزیز خوشحال میدم نظراتتونو در مورد این پست بدید:
http://forum.persiantools.com/t212728-page3.html#post5400544

در ضمن تسلیت میگم به همه دوستان بابت این مصیبت وارده
در جریان هستم بعضی از دوستان اینجا هم اهل شمال غرب کشور هستند

چیزی که خود منو به شخصه خیلی نارحت میکنه تعداد از بین رفتگان این حادثه نیست
تکرار همین نتایج و کشته شدن هزاران نفر در سال های بعد، بعد از وقوع زلزله های بعدی است
دولت و دلت های قبل همگی مسئول هستند پاسخگو باشند. چه کرده اند؟ برای کنترل صدمات و
خسارات ناشی از این حوادث برای کشوری که روی کمربند زلزله هست؟
چیزی که همیشه می بینیم فقط و فقط اظهار تاسف و همدردیه

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
بچه ها یه سوال در مورد سایت ساماندهی داشتم
چطور میشه پسوردت رو ریکاوری کرد ؟ من هر کاری میکنم پسوردی برای من یا ایمیلی ارسال نمیشه جریان چیه ؟

با سلام دوستان
با پیگیری که بنده در این دو روز انجام دادم و کم مونده بود دیگه پاشم برم اونجا :دی
تونستم با پشتیبانی ساماندهی ارتباط برقرار کنم و با مسئولش صحبت کردم
ایشون به من گفتن برای ریکاوری از طریق سایت اقدام نکنید چون خرابه و ریکاوری نمیشه و باید به صورت دستی انجام بشه و برای این کار هم باید با ایمیل [email protected] خودتون به [email protected] ایمیل بزنید و در خواست رمز و نام کاربری جدید بدید.
خواب من این کار رو همون اول انجام داده بودم ولی چون سامانه ایمیل [email protected] به گفته خودشون برای کارمندان سایت ساماندهی به دلیل تغییرات و ایجاد نسخه جدید سایت بسته بوده این کارمندان زحمتکش نتوستن به ایمیل بنده و سایرین در این چند روز پاسخ بدند و چاره ای نیست جز صبر کردن تا وقتی که دسترسی به ایمیل [email protected] برای این کارمندان عزیز باز بشه و بتونن ایمیل من و شما رو ببنید و پاسخ بددند.
با تشکر از پشتیبانی سایت ساماندهی

Last edited:

ebi-narin

Registered User
لایک‌ها
2,791
با سلام دوستان
با پیگیری که بنده در این دو روز انجام دادم و کم مونده بود دیگه پاشم برم اونجا :دی
تونستم با پشتیبانی ساماندهی ارتباط برقرار کنم و با مسئولش صحبت کردم
ایشون به من گفتن برای ریکاوری سایت از طریق سایت اقدام نکنید چون خرابه و ریکاوری نمیشه و باید به صورت دستی انجام بشه و برای این کار هم باید با ایمیل [email protected] خودتون به [email protected] ایمیل بزنید و در خواست رمز و نام کاربری جدید بدید.
خواب من این کار رو همون اول انجام داده بودم ولی چون سامانه ایمیل [email protected] به گفته خودشون برای کارمندان سایت ساماندهی به دلیل تغییرات و ایجاد نسخه جدید سایت بسته بوده این کارمندان زحمتکش نتوستن به ایمیل بنده و سایرین در این چند روز پاسخ بدند و چاره ای نیست جز صبر کردن تا وقتی که دسترسی به ایمیل [email protected] برای این کارمندان عزیز باز بشه و بتونن ایمیل من و شما رو ببنید و پاسخ بددند.
با تشکر از پشتیبانی سایت ساماندهی

سلام

چطور میشه سایت رو حدف کرد نمیدونی؟

Prostreet

Registered User
لایک‌ها
43

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

aliffvfhfhk