• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجاره محیط کار، فقط یک اتاق 12 متری

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
سلام .
یه پیشنهاد می دم .
البته تمام پستها رو نخوندم ، شاید کسی چنین پیشنهادی داده باشه .
شما که فضای کمی احتیاج داری چرا کتابخانه نمی رید ؟ کتابخانه ها که خلوت کسی کارت نداره . یا می تونی بری کتابخانه دانشگاهها . اونجا تازه وایرلس مجانی هم هست و چند ماه اول کسی طرفش نمی ره . یا نماز خونه دانشگاه ها هم خیلی خوبه راحت دارز می کشی و کارت رو انجام می دی ، تازه واسه ناهار از سلف دانشگاه می تونی استفاده کنی. محیطش هم دانشجویی هست .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
کسی باشه بتونه 200 کرایه بده ، یه واحد می شه گرفت 10 پیش ، 400 اجاره سمت نواب !
2 خوابه

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سمت خیابان ویلا (کریمخان) تو کوچه طبقه سوم 85 متر 2 خوابه 10 تومن پیش ماهی 1 تومن موقعیت اداری

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام .
یه پیشنهاد می دم .
البته تمام پستها رو نخوندم ، شاید کسی چنین پیشنهادی داده باشه .
شما که فضای کمی احتیاج داری چرا کتابخانه نمی رید ؟ کتابخانه ها که خلوت کسی کارت نداره . یا می تونی بری کتابخانه دانشگاهها . اونجا تازه وایرلس مجانی هم هست و چند ماه اول کسی طرفش نمی ره . یا نماز خونه دانشگاه ها هم خیلی خوبه راحت دارز می کشی و کارت رو انجام می دی ، تازه واسه ناهار از سلف دانشگاه می تونی استفاده کنی. محیطش هم دانشجویی هست .
سلام دوست من،

اولاً تشکر میکنم از توجه تون نسبت به تاپیک بنده و همچنین پیشنهادتون.

در مورد کتابخانه، که از اسمش پیداست که باید در آن کتاب خواند و نه سوء استفاده برای کارهای شخصی!
کتابخانه ها هم معمولا فضا نمیدن و میگن کتابو ببر خونت بخون، بعد من برم با لپ تاپ اونجا بشینم چی؟ :blink:

و اما در مورد دانشگاه؛
یعنی واقعا دانشگاه های کشور انقدر بی در و پیکرند؟

بعد وجدان کاری کجا میره؟؟! :)

به نظر من هر کاری جایی داره. بنظر شما تو نجّاری میشه شیرینی پخت؟

کار بنده همونطور که در پست اول عرض کردم، برنامه نویسی هست. پس وجود آرامش شرط اصلی محل کار هست.
آرامش فقط به معنای ساکت بودن یک مکان نیست! اینکه فرد استرسی نسبت به اون نداشته باشه و با خیال راحت اونجا حاضر بشه مهمتره!

در هر حال ممنونم :)

کسی باشه بتونه 200 کرایه بده ، یه واحد می شه گرفت 10 پیش ، 400 اجاره سمت نواب !
2 خوابه
تو این تاپیک نداریم از این اشخاص :D

سمت خیابان ویلا (کریمخان) تو کوچه طبقه سوم 85 متر 2 خوابه 10 تومن پیش ماهی 1 تومن موقعیت اداری
:wacko:

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
خیلی بی درو پیکره ، می تونی بری سری کلاساش بشینی .
من خودم دانشگاههای تهران و امیرکبیر را رفتم ، دانشگاه تهران بعضی موقع های گیر می دنی که یه کارت میزاری می ری تو . دانشگاه خودم دانشگاه آزاد تهران جنوب فنی هست که سمت افسریه هست . اونجا شلوغه و اصلا خوب نیست . اما یه دانشکده ادبیات داره تو میدون فلسطین ، اونجا کتابخونش هیچ کس نیمره ، خلوته خلوته . یا یه دانشکده دیگه داره تو دروازه دولت ، اسمش شکوه هست اون طبقه آخرش نماز خونست هیچ کس هم نیست و هر کس می یاد میره می خوابه . دانشگاه امیر کبیر هست نمازخونش خیلی خوبه کولر گازی و آبی وصله و خیلی بهش می رسن و بزرگه و خلوت و همه هم دارن با لپتاپ فیلم دانلود می کنن ، با چه سرعتی .
اما من اگه جای شما بودم می رفتم . چون اولا که پول اجاره نمی دادم دوما . بعد ولت گذاشته برای ما که استفاده کنیم .
اون دوتا جا تو دانشگاه آزاد که معرفی کردم خلوته خلوته ، راحت برو استفاده کن هیچ کس هم کاری بهت نداره.
تازه دستشویی ، سلف ، پرینت ( پشت و رو 40 تومن هست ) و... دم دستته
چون فکر نکنم گیر بیاری.

بعد یه کار هم می تونی بکنی ، من خودم تو یه مبل فروشی کار می کردم و فقط می شستم پشت صندلی و درس می خوندم . البته طرف منو می شناخت . فقط طرف می خواست مغازش که بعضی وفتها می ره بیرون بسته نشه . بعد حقوق هم می گرفتم . از این کارا که یه جا بشینی و کاری نکی و کار خودت را بکنی و یه پولی بهت بدن هم هست . اما طرف فقط اعتماد می خواد که تو این اوضاع کسی به کسی اعتماد نمی کنه وگرنه من جاشو می شناسم .

به نظرم هر چی دیرتر بجونبی دیر و وقتت هست که داره می ره . به نظرم از فرصت استفاده کن ، به دوتا پیشنهادم فکر کن.
یا واسه امتحان هم شده که تستی بکن ببین چه جوریه
و به نظرم با کسی شریک نشه مگر اینکه بشناسی چون فکر کنم دیگه همه از شریک شدن ضربه دیدن

بعد به مجردا بد خونه میدن

Last edited:
بالا