• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
آمریکا تحریم های بانکی رو با هدف کمک به زلزله زده ها 45 روز معلق کرده , البته فقط با هدف کمک به زلزله زده ها انجام میشه ولی حواستون باشه !!

این موضوع در حد صحبته یا واقعیت داره؟!!!

میشه یه لینک از این خبر بدی؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
همچنان نرخ ارز و قیمت دلار در نوسانات 10 تا 15 تومانی غوطه ور است، به امید پایین تر اومدن قیمت دلار ....

Last edited by a moderator:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جناب لپد نمی تونه سیگنال باشه ؟
چرا دیگه این جریان اصلا فقط سیگناله , دارن به اصطلاح قدم مثبت برمیدارن , نرمش نشون میدن تا اینا هم توی مذاکرات بتونن و بهونه برای نرمش نشون دادن داشته باشن.
جمعه هم مذاکره با آژانسه.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سلام

با شرایط زیر نظر دوستان در مورد سرمایه گذاری روی سکه چی هست؟

1:سرمایه حدود 50 میلیون تومان.
2:سرمایه گذاری بلند مدت در نظر دارم(حداقل 5 تا 10 سال).

چند تا سوال دیگه هم دارم:
1:برای سرمایه گذاری طلا، سکه بهتره یا شمش یا طلا و جواهر و ...؟

2:این طلا هایی که خریداری کردم، کجا نگه دارم؟
بانک ها با چه شرایطی صندوق امانات میدن؟ هزینه ساله چقدر میگیرن؟مطمعن هست؟
این حساب های پسنداز طلا و سکه چطور هستند؟
یا بهتره یک گاوصندوق بخرم؟؟

3:از کجا بخرم؟ یعنی برم بازار طلا فروش ها، 50 60 تا سکه بخرم بیارم خونه؟:blink: وسط راه خودمو با سکه ها نیست میکنن آخه!!:wacko:

4:در سرمایه گذاری بلند مدت(5 تا 10 سال) احتمالش چقدره ارزش پولم حفظ بشه!
(یعنی امروز با 50 میلیون هر کاری که میشه کرد، 10 سال بعد با فروش طلایی که خریدم، حداقل همون کار هارو میتونم انجام بدم؟)(حداقل با نرخ تورم بالا میره؟)

5:قیمت طلا در بازار های جهانی فکر کنم حدود 1600 دلار هست! بنظر شما ارزش واقعی طلا 1600 دلار هست یا بدلیل مشکلات مالی غرب، حباب داره؟ یعنی ممکنه بعد از بهتر شدن وضعیت مالی غرب قیمت طلا پایین بیاد؟(سرمایه گذار ها دوباره از طلا به بورس برن؟)

البته خودم فکر نمیکنم همچین اتفاقی به این زودی ها بیوفته، چون کشور های اروپایی یکی یکی دارن ورشکست میشن!اینطور نیست؟(البته من هیچ علم و دانشی در این زمینه ندارم و فقط از روی خبر هایی که میبینم و میخونم این نظر رو دادم!!!)

در مورد سوال و مطالب شما، نظر من :
اگر دنبال سفته بازی و استفاده از شرایط کوتاه مدت نیستید و می خواهید بلند مدت طلا ( سکه یا گرمی ) رو به عنوان سرمایه گذاری و حفظ
ارزش پول خریداری کنید پس نگران طبعات کوتاه مدت نوسانات بازار نباشید .
بحران های مالی در غرب یه موج سینوسی داره که هرچند سال یکبار اتفاق میافته :
نظیر بحران وحشتناک بورس در امریکا در سال 1930 که شدیدتر از بحران فعلی بوده است، اما بهرحال رد شد و پس از اون کشورها فدرتمندتر
از نظر اقتصادی به زندگیشون ادامه دادن و میدن .
پس طلا در بلند مدت همیشه برای حفظ ارزش سرمایه و بهره مندی از سود مناسب است .
نگاهی به نمودارهای قیمت سکه در سالهای قبل از بعد انقلاب تاکنون بیاندازید متوجه میشوید که رشد قیمت تاحدی از تورم موجود بالاتر بوده .
اما از نظر من شما به جای اینکه 50 میلیون تومان را یکجا و یکدفعه سکه یا طلا خریداری کنید، بهتر است با مبلغ پایین تری استارت بزنید و
سپس هر ماه بخشی از درآمد اضافه تان را سکه خریداری کنید :
یعنی مثلا ابتدا 20 میلیون سکه بخرید ، 30 میلیون را وارد شغل و حرفه ای کنید و از درآمدهای اون سرمایه گذاری هر ماه تعدادی ( 1، 2 یا هر
تعداد ) سکه خریداری کنید .
و اینکه قیمت سکه و طلا در ایران اگرچه طابع نوسانات انس جهانی هم هست اما داخل همیشه قیمت ها بالاتر از جامعه جهانی است .
برای نگهداری هم اگه حساب بلندمدت مناسب نزد بانک داشته باشید و بتوانید هزینه اجاره صندوق امانات بپردازید که نزد بانک نگه دارید
در غیراینصورت در گاوصندوق شخصی تان .
( فقط لازم نیست که همیشه کارهای تجاری و سرمایه هایتان را نزد همه جار بزنید حتی همسر و نزدیک ترین اشخاص لازم نیست در جریان
تک تک سرمایه گذاریهایتان باشد، از نظر امنیتی گفتم )

{ در پایان این مطالب نظر شخصی من است و تعهدی از بابت تصمیم گیری متوجه من نیست }

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
آمریکا تحریم های بانکی رو با هدف کمک به زلزله زده ها 45 روز معلق کرده , البته فقط با هدف کمک به زلزله زده ها انجام میشه ولی حواستون باشه !!

توی این 33 سال کی آمریکا خیرش به ایران رسیده که بخواد الان همچین کاری کنه . ازین حرفا نزنید ! البته من اصلا صحبت سیاسی نمیکنم .

کشوری که توی مجلش هر رزو قطع نامه ضد ایرن نوشته میشه بدون هیچ دلیل منطقی ای و دائم در حال ایجاد جنگ داخلی و خارجی علیه ایرانه همچین حرفی شبیه یک جک هستش ، که میتونه بهترین جک سال هم بشه .

اگر هم یک در میلیونیم همچین حرفی زده باشند شک نکیند که صرفا و صرفا حرف سیاسی گول زننده هستش که ازش بهره برداری بشه.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
چرا دیگه این جریان اصلا فقط سیگناله , دارن به اصطلاح قدم مثبت برمیدارن , نرمش نشون میدن تا اینا هم توی مذاکرات بتونن و بهونه برای نرمش نشون دادن داشته باشن.
جمعه هم مذاکره با آژانسه.

کدوم مذاکره؟ مگه قراره مذاکره بشه؟
اشتون قرار بود تا آخر ماه رمضون خبر بده.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
توی این 33 سال کی آمریکا خیرش به ایران رسیده که بخواد الان همچین کاری کنه . ازین حرفا نزنید ! البته من اصلا صحبت سیاسی نمیکنم .

کشوری که توی مجلش هر رزو قطع نامه ضد ایرن نوشته میشه بدون هیچ دلیل منطقی ای و دائم در حال ایجاد جنگ داخلی و خارجی علیه ایرانه همچین حرفی شبیه یک جک هستش ، که میتونه بهترین جک سال هم بشه .

اگر هم یک در میلیونیم همچین حرفی زده باشند شک نکیند که صرفا و صرفا حرف سیاسی گول زننده هستش که ازش بهره برداری بشه.
دوست عزیز حالا به هر دلیلی آمریکا 45 روز به ایران فرصت داده ! چه شما قبول کنی چه نکنی
در ثانی سقف گذاشته 300 هزار دلار بدون مجوز امکان ارسال هست ، بالاتر از 300 تا مجوز لازم داره

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14

آمریکا بخشی از تحریم های ایران را معلق کرد
به روز شده: 19:29 گرينويچ - سه شنبه 21 اوت 2012 - 31 مرداد 1391
فیسبوک تویتر به اشتراک بگذاریدارسال صفحه چاپ مطلب .
سازمان های خیریه دارای مجوز فعالیت در آمریکا می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای کمک به مناطق زلزله زده بفرستد

وزارت دارایی آمریکا در بیانه ای اعلام کرد بخشی از تحریم های مالی علیه ایران را به مدت ۴۵ روز معلق می کند تا انجمن های خیریه و نهادهای غیر دولتی در آمریکا بتوانند کمک های مالی خود را به زلزله زدگان آذربایجان شرقی برسانند.

مطالب مرتبطتحریم های آمریکا و کمک به زلزله زدگان ایرانیاجساد جدیدی در مناطق زلزله‌زده ایران از زیر آوار بیرون کشیده شدزلزله‌زدگان در تلاش برای بازگشت به زندگیلینک‌های مرتبط
موضوعات مرتبطجامعه ایراندفتر کنترل اموال خارجی این وزارتخانه گفته است هر سازمان خیریه ای که دارای مجوز فعالیت باشد می تواند تا حداکثر ۳۰۰ هزار دلار برای امداد و بازسازی به مناطق زلزله زده بفرستد.

نهادهای خیریه ای که قصد دارند بیش از ۳۰۰ هزار دلار به ایران انتقال دهند باید مجوز جداگانه دریافت کنند.

تحریم های آمریکا انتقال پول به ایران را بسیار محدود کرده است.

تا پیش از تصمیم اخیر وزارت دارایی آمریکا برای تعلیق تحریم ها، نهادهای خیریه و انجمن های غیر دولتی فقط می توانستند دارو و مواد غذایی برای زلزله زدگان ایران ارسال کنند.

وزارت دارایی تاکید کرده است که این استثنا فقط برای انتقال کمک به زلزله زدگان است و هرگونه ارتباط مالی با نهادهای تحت تحریم آمریکا مانند **** پاسداران همچنان ممنوع خواهد بود.

شورای ملی ایرانیان آمریکا و ۹ نهاد ایرانی - آمریکایی دیگر ساعاتی پس از وقوع زلزله از دولت ایالات متحده خواسته بودند با صدور چنین معافیتی اجازه دهد بانک‌های آمریکایی کمک‌های مالی آنها را به زلزله زدگان برسانند.

تریتا پارسی ریس این شورا روز سه شنبه (۲۱ اوت - ۳۱ مرداد) به بی بی سی فارسی گفت این موفقیتی است برای ایرانیان آمریکا و نشان می دهد که "وقتی گروه های ایرانی با هم همکاری کنند می توانند بر تصمیم گیری دولت آمریکا تاثیر بگذارند".

همچنین، چهارده نماینده کنگره آمریکا در نامه ای به رئیس جمهوری آمریکا خواستار صدور این معافیت شده بودند.

چهار روز پس از زلزله بم در سال ۱۳۸۲ هم دولت جرج بوش تصمیم مشابهی گرفته بود

منبع سایت بی بی سی

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
کدوم مذاکره؟ مگه قراره مذاکره بشه؟
اشتون قرار بود تا آخر ماه رمضون خبر بده.

دور جدید گفتگو ایران و آژانس انرژی اتمی جمعه آغاز می شود
به روز شده: 00:57 گرينويچ - چهارشنبه 22 اوت 2012 - 01 شهریور 1391

گزارش شده مقام‌های ارشد سازمان انرژی اتمی در این گفتگو حضور خواهند داشت
آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرده است روز جمعه با ایران درباره موضوع هسته ای این کشور گفتگو خواهد کرد.

این گفتگوها دو ماه پس از آخرین دور مذاکرات هسته ای ایران با غرب انجام می گیرد که بی‌نتیجه ماند.

مطالب مرتبطآیا زمان اصلاح ساختاری آژانس بین المللی انرژی اتمی فرا رسیده است؟سلطانیه: مذاکرات با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه می‌یابدایران: چرخه کامل سوخت هسته‌ای می‌خواهیمموضوعات مرتبطپرونده هسته ای ایراندر بیانیه ای که آژانس انرژی هسته ای منتشر کرده است آمده این گفتگوها در شهر وین اتریش برگزار خواهد شد و مقام‌های ارشد آژانس انرژی اتمی در این دیدار حضور خواهند داشت.

قرار است چند روز بعد از این گفتگوها، آژانس گزارش سه ماهه خود درباره برنامه هسته ای ایران را منتشر کند.

خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از دیپلمات‌های غربی نوشته آنها نسبت به دستیابی به یک موفقیت جدید در مذاکرات با ایران زیاد امیدوار نیستند.

همزمان دو دیپلمات غربی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته اند پاکسازی منطقه نظامی پارچین در ایران، مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

یکی از این دیپلمات‌ها گفته در تصاویر ماهواره ای که در اختیار دارند، این موضوع دیده می‌شود.

اما به گفته او ایران صفحه‌هایی را بر فراز این منطقه قرار داده است تا عملیات در آنجا را از معرض دید ماهواره‌ها مخفی کند.

کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که برای دستیابی به بمب اتم تلاش می‌کند، ایران اما همواره این اتهام را رد کرده و برنامه هسته ای خود را صلح آمیز می خواند

منبع بی بی سی

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دور جدید گفتگو ایران و آژانس انرژی اتمی جمعه آغاز می شود
به روز شده: 00:57 گرينويچ - چهارشنبه 22 اوت 2012 - 01 شهریور 1391

گزارش شده مقام‌های ارشد سازمان انرژی اتمی در این گفتگو حضور خواهند داشت
آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرده است روز جمعه با ایران درباره موضوع هسته ای این کشور گفتگو خواهد کرد.

این گفتگوها دو ماه پس از آخرین دور مذاکرات هسته ای ایران با غرب انجام می گیرد که بی‌نتیجه ماند.

مطالب مرتبطآیا زمان اصلاح ساختاری آژانس بین المللی انرژی اتمی فرا رسیده است؟سلطانیه: مذاکرات با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه می‌یابدایران: چرخه کامل سوخت هسته‌ای می‌خواهیمموضوعات مرتبطپرونده هسته ای ایراندر بیانیه ای که آژانس انرژی هسته ای منتشر کرده است آمده این گفتگوها در شهر وین اتریش برگزار خواهد شد و مقام‌های ارشد آژانس انرژی اتمی در این دیدار حضور خواهند داشت.

قرار است چند روز بعد از این گفتگوها، آژانس گزارش سه ماهه خود درباره برنامه هسته ای ایران را منتشر کند.

خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از دیپلمات‌های غربی نوشته آنها نسبت به دستیابی به یک موفقیت جدید در مذاکرات با ایران زیاد امیدوار نیستند.

همزمان دو دیپلمات غربی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته اند پاکسازی منطقه نظامی پارچین در ایران، مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

یکی از این دیپلمات‌ها گفته در تصاویر ماهواره ای که در اختیار دارند، این موضوع دیده می‌شود.

اما به گفته او ایران صفحه‌هایی را بر فراز این منطقه قرار داده است تا عملیات در آنجا را از معرض دید ماهواره‌ها مخفی کند.

کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که برای دستیابی به بمب اتم تلاش می‌کند، ایران اما همواره این اتهام را رد کرده و برنامه هسته ای خود را صلح آمیز می خواند

منبع بی بی سی

این که شما میگی آژانس هست نه 5+1

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
بابا بسه دیگه اینجا هم شد میدون سیاست!!
از قیمت بازار کسی خبر داره!!؟؟

Sent from my GT-S5570

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دقیقا همین کار رو دولت آمریکا در زمان جورج بوش هم انجام داد ولی آنچنان ابیوزی ازش کردن که حد نداشت . بی تفاوت باشید اتفاق خواصی نمیوفته مضاف بر اینکه این لغو تحریم بانکی موقتی هست و جالبته که بدونید این سیتم یک طرفه هست یعنی بانک های ایرانی نمی تونن حواله ای صادر کنن . فقط می تونن گیرنده باشن .
در ضمن در نظر من هم اتفاق خواصی بین ایران و آژانس نمیوفته . باز هم اینو تجربه و خط مشی سیاسی اینا ثابت کرده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دقیقا همین کار رو دولت آمریکا در زمان جورج بوش هم انجام داد ولی آنچنان ابیوزی ازش کردن که حد نداشت . بی تفاوت باشید اتفاق خواصی نمیوفته مضاف بر اینکه این لغو تحریم بانکی موقتی هست و جالبته که بدونید این سیتم یک طرفه هست یعنی بانک های ایرانی نمی تونن حواله ای صادر کنن . فقط می تونن گیرنده باشن .
در ضمن در نظر من هم اتفاق خواصی بین ایران و آژانس نمیوفته . باز هم اینو تجربه و خط مشی سیاسی اینا ثابت کرده
حرف شما درسته و قرار نیست اتفاق خاص
بیفته
به قول خودتون حداقل تا پایان دوره احمدی نژاد همین منوال هست

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
بعد از افزایش 14% قیمت سکه از اوایل مرداد ماه(از 695 تا بالای 790) به نظرم برای افزایش مجدد نیاز به استراحت داره و فعلا سکه توان عبور از مرز روانی 800 رو نداره.روند کوتاه مدت رو خنثی-کاهشی(مختصر) میبینم.کاهش شدید رو بعید میدونم

سکه بالای 800 تومان همین الان!! با سپاس فراوان!

تجربه بهترین استاد است.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

دکتر،
شرکت پارس آلتون که تبلیغات فروش شمش هی 1 گرمی تا 1 کیلوییش در صداوسیما پهش میشه تا چه حدی مورد تایید و اطمینانه ؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
LAPD از روز به بعد خرید نکردی؟ منتظر چه قیمتی هستی برای ورود؟

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
امروز ظهر دلارهامو تبدیل به سکه کردم
دلار ۲۱۲۰ فروختم
سکه ۸۰۱ خریداری شد

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Last edited:

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم از اساتید محترم
بنده اگه حدودا 100 میلیون بخوام طلا بگیرم پیشنهاد میدید چی بگیرم؟ شمش؟ طلای آب شده یا هر چیز دیگه ای ؟ از کجا بگیرم مورد اطمینان باشه؟
فقط اینم مد نظرم هست که اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و بخوام از کشور برم بشه سریع آبش کرد یا خودشو ببرم خارج از کشور
ممنون میشم راهنماییم کنید

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
اگر می خوای بری اونور که دلار بگیر راحت
طلا هم الان فقط به صورت سکه بگیر الانم که ربع خریدش به صرفه هست و سریع هم خرید کن

بالا