سلام
با شرایط زیر نظر دوستان در مورد سرمایه گذاری روی سکه چی هست؟
1:سرمایه حدود 50 میلیون تومان.
2:سرمایه گذاری بلند مدت در نظر دارم(حداقل 5 تا 10 سال).
چند تا سوال دیگه هم دارم:
1:برای سرمایه گذاری طلا، سکه بهتره یا شمش یا طلا و جواهر و ...؟
2:این طلا هایی که خریداری کردم، کجا نگه دارم؟
بانک ها با چه شرایطی صندوق امانات میدن؟ هزینه ساله چقدر میگیرن؟مطمعن هست؟
این حساب های پسنداز طلا و سکه چطور هستند؟
یا بهتره یک گاوصندوق بخرم؟؟
3:از کجا بخرم؟ یعنی برم بازار طلا فروش ها، 50 60 تا سکه بخرم بیارم خونه؟:blink: وسط راه خودمو با سکه ها نیست میکنن آخه!!:wacko:
4:در سرمایه گذاری بلند مدت(5 تا 10 سال) احتمالش چقدره ارزش پولم حفظ بشه!
(یعنی امروز با 50 میلیون هر کاری که میشه کرد، 10 سال بعد با فروش طلایی که خریدم، حداقل همون کار هارو میتونم انجام بدم؟)(حداقل با نرخ تورم بالا میره؟)
5:قیمت طلا در بازار های جهانی فکر کنم حدود 1600 دلار هست! بنظر شما ارزش واقعی طلا 1600 دلار هست یا بدلیل مشکلات مالی غرب، حباب داره؟ یعنی ممکنه بعد از بهتر شدن وضعیت مالی غرب قیمت طلا پایین بیاد؟(سرمایه گذار ها دوباره از طلا به بورس برن؟)
البته خودم فکر نمیکنم همچین اتفاقی به این زودی ها بیوفته، چون کشور های اروپایی یکی یکی دارن ورشکست میشن!اینطور نیست؟(البته من هیچ علم و دانشی در این زمینه ندارم و فقط از روی خبر هایی که میبینم و میخونم این نظر رو دادم!!!)
در مورد سوال و مطالب شما، نظر من :
اگر دنبال سفته بازی و استفاده از شرایط کوتاه مدت نیستید و می خواهید بلند مدت طلا ( سکه یا گرمی ) رو به عنوان سرمایه گذاری و حفظ
ارزش پول خریداری کنید پس نگران طبعات کوتاه مدت نوسانات بازار نباشید .
بحران های مالی در غرب یه موج سینوسی داره که هرچند سال یکبار اتفاق میافته :
نظیر بحران وحشتناک بورس در امریکا در سال 1930 که شدیدتر از بحران فعلی بوده است، اما بهرحال رد شد و پس از اون کشورها فدرتمندتر
از نظر اقتصادی به زندگیشون ادامه دادن و میدن .
پس طلا در بلند مدت همیشه برای حفظ ارزش سرمایه و بهره مندی از سود مناسب است .
نگاهی به نمودارهای قیمت سکه در سالهای قبل از بعد انقلاب تاکنون بیاندازید متوجه میشوید که رشد قیمت تاحدی از تورم موجود بالاتر بوده .
اما از نظر من شما به جای اینکه 50 میلیون تومان را یکجا و یکدفعه سکه یا طلا خریداری کنید، بهتر است با مبلغ پایین تری استارت بزنید و
سپس هر ماه بخشی از درآمد اضافه تان را سکه خریداری کنید :
یعنی مثلا ابتدا 20 میلیون سکه بخرید ، 30 میلیون را وارد شغل و حرفه ای کنید و از درآمدهای اون سرمایه گذاری هر ماه تعدادی ( 1، 2 یا هر
تعداد ) سکه خریداری کنید .
و اینکه قیمت سکه و طلا در ایران اگرچه طابع نوسانات انس جهانی هم هست اما داخل همیشه قیمت ها بالاتر از جامعه جهانی است .
برای نگهداری هم اگه حساب بلندمدت مناسب نزد بانک داشته باشید و بتوانید هزینه اجاره صندوق امانات بپردازید که نزد بانک نگه دارید
در غیراینصورت در گاوصندوق شخصی تان .
( فقط لازم نیست که همیشه کارهای تجاری و سرمایه هایتان را نزد همه جار بزنید حتی همسر و نزدیک ترین اشخاص لازم نیست در جریان
تک تک سرمایه گذاریهایتان باشد، از نظر امنیتی گفتم )
{ در پایان این مطالب نظر شخصی من است و تعهدی از بابت تصمیم گیری متوجه من نیست }