• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. نمیدونم تاپیک پرداخت همین بود یا نه ولی من پستمو میزنم :D

یه پرداخت ۱۰ دلاری دارم در سایت livemocha.com. هر کی انجام میده پ.خ بده لطفا.

Nader.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش اسکریپت "فروشگاه خدمات پول الکترونیک" با قیمت مناسب
با این شماره تماس بگیرید 09393889916

n3tgeek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از بچه ها کسی تجربه paypal ترکیه داره؟‌

و چند تا سوال:
۱- در ترکیه آیا فقط با visa وریفای میشه یا حساب بانکی هم لازم داره؟
۲- آیا با ویزا کارت از یک کشور دیگه هم وریفای میشه یا مربوط نیست؟
۳- اگر پی پل مثلا آلمان باز کنیم می تونیم حساب بانکی ترکیه بهش اظافه کنیم؟

با تشکر

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان برای ترکیه باید ویزاکارت قابل شارز به حساب زد تا بشه واریز و برداشت انجام داد ؟
چون برای برخی کشورها این چنین هست.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
استاد توی ی سایتی ی پرداخت داشتم چندین نوع پرداخت داره که یکیشون Debit Card هست میخواستم ببینم منظورش از دبیت کارت چه نوع کارتهایی هست؟!

سلام،

کارت های دبیت کارت هایی هستن که روی حساب بانکی صادر میشه و موجودیش از حساب تامین میشه(یعنی موجودیش همونی هست که توی حساب دارید) نه اعتباری که بانک روی کارت اعتباری میده.

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من برای پرداخت و دریافت ارز نیاز به پی پال دارم تاپیک های زیادی در این رابطه خوندم ولی چنتا سوال دارم

1- تا اونجا که متوجه شدم مستر کارت یا ویزا کارت باید داشته باشم تا بتونم پی پال اکتیو کنم درسته؟

2- مستر کارت خوبه یا ویزا کارت؟

3- اگه vps بگیرم و با چیز شکن وارد پی پال بشم (آی پی تغییر نکنه) بازم امکانش هست پی پال حساب منو مسود کنه؟

4- در آلمان شخص را دارم که بتونه برام حساب باز کنه چون بهش اعتماد دارم مهم نیست به نام خودم باشه یا به نام اون شخص اینجوری احتمال مسدود سازی پی پال کم میشه؟

5- یک سوال دیگه با اینکه ایشون در کشور آلمان ساکن هستن تقریبا از سال 2004 ولی بازم ملیت ایرانی دارن ( پناهندگی س گرفتن :دی) بازم احتمالش هست پی پال منو مسدود کنه این سایتهایی که ادعا دارن با پاسپورت خود شخص میتونن مستر بگیرن جریانشون چیه؟

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من برای پرداخت و دریافت ارز نیاز به پی پال دارم تاپیک های زیادی در این رابطه خوندم ولی چنتا سوال دارم

1- تا اونجا که متوجه شدم مستر کارت یا ویزا کارت باید داشته باشم تا بتونم پی پال اکتیو کنم درسته؟

3- اگه vps بگیرم و با چیز شکن وارد پی پال بشم (آی پی تغییر نکنه) بازم امکانش هست پی پال حساب منو مسود کنه؟

4- در آلمان شخص را دارم که بتونه برام حساب باز کنه چون بهش اعتماد دارم مهم نیست به نام خودم باشه یا به نام اون شخص اینجوری احتمال مسدود سازی پی پال کم میشه؟

5- یک سوال دیگه با اینکه ایشون در کشور آلمان ساکن هستن تقریبا از سال 2004 ولی بازم ملیت ایرانی دارن ( پناهندگی س گرفتن :دی) بازم احتمالش هست پی پال منو مسدود کنه این سایتهایی که ادعا دارن با پاسپورت خود شخص میتونن مستر بگیرن جریانشون چیه؟
به روز رسانی

لطفا یکی جواب بده

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان عزیز

1 - بله - ولی از طریق های دیگه مثل تلفن و حساب بانکی و... هم میشه اکتیو کرد مستر یا ویزا کارت هم میتونی فقط برای این کار با هزینه ی کم تهیه کنی (کردیت کارت مجازی جهت وریفای پی پال)
2 - برای وریفای هیچ فرقی نداره
3 - امکان مسدود کردن (لیمیت) به نحوه ی استفاده و قانونی یا غیر قانونی بودن پول یا نحوه ی خرید و فروش پول و.... (هر چیزی شک بر انگیز باشه) ممکنه حسابت را لیمیت کنه یه احتمال خیلی کم هم هست که به صورت رندوم لیمیت بشید و ازتون مدارک بخوان ای پی عوض بشه میتونه باعث شک کردن پی پال بشه که شخص دیگری داره استفاده میکنه و.... و لیمیت بشید ولی الزاما تعویض ای پی باعث لیمیت شدن نمی شود (ای پی ایران و چند کشور تحریم دیگر نباید استفاده بشه که لیمیت میشید)
4 - احتمال مسدود سازی که توضیح دادم چجوریه ولی اگه این کار را براتون بکنه که بعید میدونم (پی پال به اسم خودش باز کنه به شما بدهد) در صورتی که لیمیت بشید خیلیی راحت میتونه از لیمیت خارج کنه (با ارائه ی مدارک که حتما داره...)
5 - پی پال با ملیت مشکل نداره هر جایی میخواد باشه باشه فقط با خود کشور و ساکنان کشور کار داره یعنی طرف امریکایی باشه تو ایران از پی پال استفاده کنه با ای پی ایران پی پالش لیمیت میشه ایرانی باشه خارج از ایران استفاده کنه هیچ اتفاقی نمی افتد

قضیه اون مستر و اینا هم فعلا بیخیال شو چون در صورتی که بفهمن ساکن ایرانی پولت بلوکه میشه :) (البته 90 درصد کشور ها بعضی جاها مثل اذربایجان زیاد کاری ندارن و..)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان عزیز

سلام،

اطلاعاتی که دوست دیگر دادن خدمتتون درسته اما در مورد وریفای حساب باید عرض کنم که برای وریفای کردن حساب با هیچ چیز دیگه غیر از کارت اعتباری نمیتونید حساب رو وریفای کنید.
و مورد دیگه اینکه به هیچ عنوان از به قول خودتون چیز شکن و پ ر ا ک س ی استفاده نکنید، فقط وی پی ن یا وی پی س.

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
تاپیک جالبی بود
بقیه دوستان هم اطلاعاتی درباره ی پی پال دارن اینجا بذارن استفاده کنیم

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
1 - بله - ولی از طریق های دیگه مثل تلفن و حساب بانکی و... هم میشه اکتیو کرد مستر یا ویزا کارت هم میتونی فقط برای این کار با هزینه ی کم تهیه کنی (کردیت کارت مجازی جهت وریفای پی پال)
2 - برای وریفای هیچ فرقی نداره
3 - امکان مسدود کردن (لیمیت) به نحوه ی استفاده و قانونی یا غیر قانونی بودن پول یا نحوه ی خرید و فروش پول و.... (هر چیزی شک بر انگیز باشه) ممکنه حسابت را لیمیت کنه یه احتمال خیلی کم هم هست که به صورت رندوم لیمیت بشید و ازتون مدارک بخوان ای پی عوض بشه میتونه باعث شک کردن پی پال بشه که شخص دیگری داره استفاده میکنه و.... و لیمیت بشید ولی الزاما تعویض ای پی باعث لیمیت شدن نمی شود (ای پی ایران و چند کشور تحریم دیگر نباید استفاده بشه که لیمیت میشید)
4 - احتمال مسدود سازی که توضیح دادم چجوریه ولی اگه این کار را براتون بکنه که بعید میدونم (پی پال به اسم خودش باز کنه به شما بدهد) در صورتی که لیمیت بشید خیلیی راحت میتونه از لیمیت خارج کنه (با ارائه ی مدارک که حتما داره...)
5 - پی پال با ملیت مشکل نداره هر جایی میخواد باشه باشه فقط با خود کشور و ساکنان کشور کار داره یعنی طرف امریکایی باشه تو ایران از پی پال استفاده کنه با ای پی ایران پی پالش لیمیت میشه ایرانی باشه خارج از ایران استفاده کنه هیچ اتفاقی نمی افتد

قضیه اون مستر و اینا هم فعلا بیخیال شو چون در صورتی که بفهمن ساکن ایرانی پولت بلوکه میشه :) (البته 90 درصد کشور ها بعضی جاها مثل اذربایجان زیاد کاری ندارن و..)

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

خوب فرق مستر کارت با ویزا کارت چیه؟ مستر کارت برای انتقال پول کارمزد کمتر میگیره یا ویزا کارت؟ کلا فرقشون تو چیه؟

مستر از کجا میخواد بفهمه من ایران هستم؟

وقتی حساب به اسم شخصی در آلمان هست؟ میشه بیشتر در این رابطه توضیح بدین

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،

اطلاعاتی که دوست دیگر دادن خدمتتون درسته اما در مورد وریفای حساب باید عرض کنم که برای وریفای کردن حساب با هیچ چیز دیگه غیر از کارت اعتباری نمیتونید حساب رو وریفای کنید.
و مورد دیگه اینکه به هیچ عنوان از به قول خودتون چیز شکن و پ ر ا ک س ی استفاده نکنید، فقط وی پی ن یا وی پی س.
از پاسخ شما هم تشکر میکنم

اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید ممنون میشم بگید

----

فرق مستر کارت با ویزا کارت چیه؟ مستر کارت برای انتقال پول کارمزد کمتر میگیره یا ویزا کارت؟ کلا فرقشون تو چیه؟

مستر از کجا میخواد بفهمه من ایران هستم؟

وقتی حساب به اسم شخصی در آلمان هست؟ میشه بیشتر در این رابطه توضیح بدین

چرا از س ا ک س استفاده نکنم؟ و از وی پی ن استفاده کنم

تصمیم داشتم وی پی اس بگیرم و ازش س ا ک س بگیرم

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
داداش بهت پ.خ دادم خوندی بهم جواب بده اوکی من خیلی سریع میخوامش راجع به خرید پی پال از شماست

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
سلام ..

ممکنه یه جای مطمئن برای تهیه کردیت کارت مجازی جهت وریفای پی پال معرفی کنید ؟؟؟

و ساز و کار استفاده از این کریدیت کارت رو برای وریفای پیپال به طور مختصر اگه ممکنه توضیح بدین .. قراره مبلغی از این کریدیت کارت کم بشه ؟؟؟؟ اصلا وقتی میخریم مبلغی داخلش هست ؟؟؟ به چه آدرس و مشخصاتی هستش ؟؟ و اینکه با این کریدیت کارت میتونیم حساب Payza هم وریفای کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم ..

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
آقا یه جوابی به ما بدین .. واسه مریض میخواییم :دی

یه سوال خیلی خیلی مهم دیگه هم دارم که اگه کسی میدونه خواهش می کنم زودتر جواب بده ..

من با چیز پی ان یا س- ا- ک- س- وارد حسابم بشم و آی پیم اختصاصی نباشه مشکلی پیش نمیاد ؟؟

یعنی چیز پی ان رو خریدم از یه شخصی .. و از این آی پی ممکنه خیلی های دیگه استفاده کنن .. مشکلی پیش نمیاد ؟؟

یا مثلا بعد از یکی دو ماه ممکنه آی پی رو عوض کنن و از کشور دیگه بگیرن .. به مشکل بر نمی خورم ؟؟

ممنونم ..

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چرا کسی جواب این بنده خدا رو نمیده؟ :دی

- تو تاپیک خرید و فروش کردیت کارت هستن بچه ها ...

سخت نیست، میری تو بخش کردیت ها و اد میکنی. آخرش هم یه کد از فروشنده‌ی کردیت میگیری و میزنی به اکانتت. وریفای میشه ...

من با چیز پی ان یا س- ا- ک- س- وارد حسابم بشم و آی پیم اختصاصی نباشه مشکلی پیش نمیاد ؟؟
- ممکنه اتفاقی نیوفته، ولی بهتره اختصاصی باشه.

یعنی چیز پی ان رو خریدم از یه شخصی .. و از این آی پی ممکنه خیلی های دیگه استفاده کنن .. مشکلی پیش نمیاد ؟؟
- کسی دیگه ازش به پی پالش لاگین کرده باشه، ممکنه بت گیر بدن. زیاد هم استفاده کرده باشن، تا وریفای کردی لیمیتت میکنن :دی

یا مثلا بعد از یکی دو ماه ممکنه آی پی رو عوض کنن و از کشور دیگه بگیرن .. به مشکل بر نمی خورم ؟؟
- زیاد رو این موارد حساس نیستند.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
1eng جوابش را دادی که دیگه..:)
خوب میگفتی بهش 1-2 دلار هم از کردیت کم میشه بعد کد تو توضیحات برداشت پول اون 1-2 دلار هست که فروشنده کردیت کارت بهش باید بده تا بزنه تو پی پال و بعدشم پول به حساب پی پالش اضافه میشه
حالا چون شما نگفتی منم نمیگم :دی

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
چرا کسی جواب این بنده خدا رو نمیده؟ :دی

- تو تاپیک خرید و فروش کردیت کارت هستن بچه ها ...

سخت نیست، میری تو بخش کردیت ها و اد میکنی. آخرش هم یه کد از فروشنده‌ی کردیت میگیری و میزنی به اکانتت. وریفای میشه ...

- ممکنه اتفاقی نیوفته، ولی بهتره اختصاصی باشه.

- کسی دیگه ازش به پی پالش لاگین کرده باشه، ممکنه بت گیر بدن. زیاد هم استفاده کرده باشن، تا وریفای کردی لیمیتت میکنن :دی

- زیاد رو این موارد حساس نیستند.

ممنونم جناب فخرایی ..

مگر اینکه شما به فریاد من برسین .. :دی

حالا آی پی اختصاصی از کجا گیر بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی

بالا