ghasedak91
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 12
سلام
میخواستم بپرسم کدام اموزشگاه تو تهران سیسکو رو عالی درس میده؟؟
سلام
میشه بیشتر درباره سایبر تک راهنمایی کنید!ممنون میشم
از چه نظر؟
هر چی بود تو اون تاپیک گفتم
این روش که خیلی توصیه میشههمگی فقط فقط به فکر پول هستند.تنها ابزار مورد نیاز یادگیری شبکه اندکی زبان + کتاب + ویدیو های اموزشی + اراده و پشتکار است.کلاسها جز اتلاف وقت و پول چیز دیگری ندارند. و به دلیل وقت کم هرگز نمیتوانند همه مطالب رو پوشش بدند و معمولا میپیچونند.
راستش من تا حالا با دوستانی که کهکشان رفتند صبحتی نداشتم و نمیتونم نظری بدمشرمنده کهکشان نور و جا انداختم !! اگه میشه این 2 تا اموزشگاه را مقایسه کنید!
این روش که خیلی توصیه میشه
اما مشکل اصلی اینه که خیلی ها اولش رو باید کسی براشون استارت بزنه بقیش رو خودشون برم
مثلاً من همین امروز CCNA رو تو سایبرتک تموم کردم
احتمال 90 درصد مابقی راه رو خودم برم و از روی منابع بخونم
راستش من تا حالا با دوستانی که کهکشان رفتند صبحتی نداشتم و نمیتونم نظری بدم
اما یک نفر از دوستان تو نورانت nooranet دوره MCITP میره میگه برای این دوره از نظر علم استاد و امکانات چیزی کم وکاست نداره
نورانت هم چون تازه تاسیس هستند تخفیف های خیلی بالا میده معمولاً بالای 50 درصد تخفیف میده یا دو کورس رو ثبت نام کنی یه کورس به انتخاب آموزشگاه میتونی رایگان بری
من CCNA رو در سايبرتك با دكتر كاظمي گذروندم، فقط ميتونم بگم پول رو دور ريختم، دوره network+ بود بيشتر تا CCNA، هي مي گفتيم پس اين همه ميگيد پيشنياز پيشنياز واسه چيه، چرا 5 - 6 جلسه كلاس به اين گروني رو بايد در مورد كارت شبكه و كابل و اين چيزا بگيد؟
تو بگو ما دستمون به يه روتر سيسكو خورد كه نخورد. فقط با Packet Tracer كار كرديم، هر چي هم مي گفتيم بابا پس كلاس عمليش كجاست، كارت WIC رو كجاي اين روتر مادر مرده بايد بكنيم، مي گفت خودتون هر وقت كه LAB خالي بود بريد اونجا كار كنيد.
من واقعا نمي دونم كه كدومشون بهتره، اما اين سايبرتك كه اينجوري بود.
فكر كنم سال 1388 بود.
کهکشان تو یوسف آباد ..البته به نظر خودم.