سلام دوستان
اوه اوه جو لیگ هد تو هد بدجوری سنگین شده این هفته , هفته پیش با تیم دوم جدول بازی داشتم و این هفته با تیم صدر نشین باید دربی رو برگزار کنم
امیدوارم بچه ها مغرور نشوند و توی شوق گرفتن دومی از علی جان و صدرنشینی هد تو هد , بازی بعدی رو واگذار نکنند :دی
جواد هندونه زیر بغل من نزن دادش . ما گوش هامون اندازه طبیعی داره :دی
برادر کشی ما داره قدمتش زیاد میشه. کاش یه جوری میشد آمار همه هد تو هد های قبلی رو در اورد . فکر کنم آمار به نفع من سنگینی کنه :دی البته تو لیگ قهرمانان معمولا میبازم بهت :دی
بازی مال خودته ولی مفت بهت نمیبازم داداش :دی
----------------------
ولی این تیم منو دلسرد کرده. میخوام خط هافبک رو با حمله تقریبا و کم کم برابر کنم. انتقال قدرت جواب نداد تو دو هفته قبل/ خط حمله من با 6 بازیکن در طی 6 بازی فقط یک گل داشته بدون پاس گل.
شاید یه هفته دیگه فرصت دادم.
================
توجه برای دوستان که برای اولین بار اومدن تو این بازی:
ببینید اولا زود نرید تو باد یه موفقیت و یا زود تسلیم و از پیش باخته نشید.
بارها و بارها پیش اومده که برتری ها براحتی از بین میره و یا اینکه یه تیم از شرایط بد متحول میشه. تو لیگ قهرمانان پارسال همین فری خان یه نمونه مثبت خوب بود و یا تو جام یورو اخیر خودم یه نمونه منفی خوب :دی
این که دیگه لیگ انگلیسه و هیچیش معلوم نیست. هر اتفاقی رخ میده و داشتن بازیکن خوب و بد هر دوش میتونه نتایج خوب و یا عکس بده. پس بجنگید برای هر 38 هفته
اما نکته مهم دیگه اینکه: وقتی فرصت هست زود نوی نیم نغییر ندید. من خودم اینطوری هستم اگر نیمم بد کار کرده باشه اصلا تا یکی دو روز بهش سر نمیزنم. زمان میگذره و دلسردی فروکش میکنه و بعد با انگیزه بهتر و بدور از عصبانی بودن یا نا امید بودن و با تمرکز و فکر اروم تر میشه بهتر تصمیم گرفت. این البته یه فایده دیگه هم داره. اینکه بازیکن سالم میگیرید. وقتی مثلا تا شنبه وقت هست حداقل وقتی میدونید جمعه دسترسی دارید بستن تیم رو به جمعه موکول کنید تا مبادا مثلا بازیکنی رو امروز بخرید و فرداش مصدوم بشه! یا مثلا یهو شما رونی رو میخری و در طول هفته با فرگوسن دعوا میکنه و بعد دو هفته میره رو نیمکت و ... پس ریسک نکنید
موفق باشید.