• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ما با دست خالی رفتیم به جنگ گارد ویژه شما با تانک و بمب اتمی و .... منظورم همون دستهای پشت پردتون هست وگرنه تیمتون مالب نبود :دی از قدیم گفتن همیشه دستهای خالی با خون بر شمشیر ها پیروزند. میارمت پایین بازی بعدی البته اگر به اون بازی دوم برسه ! :دی
بعـــــــــــــــــله آقا ما خیلی گنده ایم! :دی

آقا ما یه ترانسفر ریکسی دیگه کردیم و همچنان چشم امیدمون هم به کاپتان دایر هست! :دی
ما تا شنبه نیستیم در خدمت دوستان وگرنه الان خوراک کل کل هست! :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اوه اوه جو لیگ هد تو هد بدجوری سنگین شده این هفته , هفته پیش با تیم دوم جدول بازی داشتم و این هفته با تیم صدر نشین باید دربی رو برگزار کنم :D

امیدوارم بچه ها مغرور نشوند و توی شوق گرفتن دومی از علی جان و صدرنشینی هد تو هد , بازی بعدی رو واگذار نکنند :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من شانس ندارم:hmm: هر کدوم از اینایی که برداشتم فصل قبل تو تیمشون ستاره بودن نمیدونم چه مرگشون شده:hmm:

همشم این بازیکنای تاتنهام گند میزنن اخه این بواس احمق مربیه اوردن؟ :hmm:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من شانس ندارم:hmm: هر کدوم از اینایی که برداشتم فصل قبل تو تیمشون ستاره بودن نمیدونم چه مرگشون شده:hmm:

منم گالاس رو از تاتنهام دارم که مفت برام بازی نکرده :D با اون هیکلش دو بازی 3 امتیاز :lol: به زودی میدمش بره!

به والنسیا هم چیزی نگم بهتره! 4 امتیاز!!!!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
چرا مودریچ بازی نمیکنه؟:hmm:
الان رفت رئال که!
رونی هم که رفت عروسی !
اقا من هیچی ترانسفر نکردم چندتا میتونم ترانسفر کنم؟

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
چرا مودریچ بازی نمیکنه؟:hmm:
الان رفت رئال که!
رونی هم که رفت عروسی !
اقا من هیچی ترانسفر نکردم چندتا میتونم ترانسفر کنم؟

هر چند تا که بخوای!!!

2 تاش مفت باقیش هر کدوم 4 امتیاز آب میخوره برات!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

اوه اوه جو لیگ هد تو هد بدجوری سنگین شده این هفته , هفته پیش با تیم دوم جدول بازی داشتم و این هفته با تیم صدر نشین باید دربی رو برگزار کنم :D

امیدوارم بچه ها مغرور نشوند و توی شوق گرفتن دومی از علی جان و صدرنشینی هد تو هد , بازی بعدی رو واگذار نکنند :دی
جواد هندونه زیر بغل من نزن دادش . ما گوش هامون اندازه طبیعی داره :دی
برادر کشی ما داره قدمتش زیاد میشه. کاش یه جوری میشد آمار همه هد تو هد های قبلی رو در اورد . فکر کنم آمار به نفع من سنگینی کنه :دی البته تو لیگ قهرمانان معمولا میبازم بهت :دی
بازی مال خودته ولی مفت بهت نمیبازم داداش :دی

----------------------
ولی این تیم منو دلسرد کرده. میخوام خط هافبک رو با حمله تقریبا و کم کم برابر کنم. انتقال قدرت جواب نداد تو دو هفته قبل/ خط حمله من با 6 بازیکن در طی 6 بازی فقط یک گل داشته بدون پاس گل.
شاید یه هفته دیگه فرصت دادم.

================
توجه برای دوستان که برای اولین بار اومدن تو این بازی:

ببینید اولا زود نرید تو باد یه موفقیت و یا زود تسلیم و از پیش باخته نشید.
بارها و بارها پیش اومده که برتری ها براحتی از بین میره و یا اینکه یه تیم از شرایط بد متحول میشه. تو لیگ قهرمانان پارسال همین فری خان یه نمونه مثبت خوب بود و یا تو جام یورو اخیر خودم یه نمونه منفی خوب :دی
این که دیگه لیگ انگلیسه و هیچیش معلوم نیست. هر اتفاقی رخ میده و داشتن بازیکن خوب و بد هر دوش میتونه نتایج خوب و یا عکس بده. پس بجنگید برای هر 38 هفته

اما نکته مهم دیگه اینکه: وقتی فرصت هست زود نوی نیم نغییر ندید. من خودم اینطوری هستم اگر نیمم بد کار کرده باشه اصلا تا یکی دو روز بهش سر نمیزنم. زمان میگذره و دلسردی فروکش میکنه و بعد با انگیزه بهتر و بدور از عصبانی بودن یا نا امید بودن و با تمرکز و فکر اروم تر میشه بهتر تصمیم گرفت. این البته یه فایده دیگه هم داره. اینکه بازیکن سالم میگیرید. وقتی مثلا تا شنبه وقت هست حداقل وقتی میدونید جمعه دسترسی دارید بستن تیم رو به جمعه موکول کنید تا مبادا مثلا بازیکنی رو امروز بخرید و فرداش مصدوم بشه! یا مثلا یهو شما رونی رو میخری و در طول هفته با فرگوسن دعوا میکنه و بعد دو هفته میره رو نیمکت و ... پس ریسک نکنید

موفق باشید.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با تشکر از همکار خوبم! :دی
دوستان به حرفاش زیاد گوش نکنید! هر کاری دوست دارید انجام بدید! به شیوه ی خودتون تیم رو هدایت کنید! فوتبال زیبا، فوتبال شناور، بازی علی اصغری یا هر نوع دیگه ای که دوست دارید! :D :lol:
:p

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
با تشکر از همکار خوبم! :دی
دوستان به حرفاش زیاد گوش نکنید! هر کاری دوست دارید انجام بدید! به شیوه ی خودتون تیم رو هدایت کنید! فوتبال زیبا، فوتبال شناور، بازی علی اصغری یا هر نوع دیگه ای که دوست دارید! :D :lol:
:p
رسیدی جهنم بگو برات یخ بفرستم =)))))))) /
امیر جان رقیبت رو قوی کن تا خودت بیشتر تلاش کنی ! قال جواد (سلام خدا بر کاپتان اله باد)
یخ کنی با مزه؟! :hmm:

:eek: مردم دار باشه جوان . تیمت که وضعش معلومه اقلا بهشون بگو تو زمین اخلاق رو حفظ کنند! :دی

پ.ن: هر که علی را شاد کند مرا شاد کرده و هر که به او اخم کند پوست خود را در فانتزی کنده!!!! اینم قال خودم!

//////
راستی امیر اون تیم نا معلوم از الان به نظر من کارش تمومه. اخراج حق طبیعیش هست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
راستی امیر اون تیم نا معلوم از الان به نظر من کارش تمومه. اخراج حق طبیعیش هست.

درود

آقا صاحابش ا.مد... :دي از رفقاي قديم منه تو پي تي... قوانين رو نميدونست.

ارادت

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
میلاد نه جواد جان

حاجی بلبل با تیم حاجی پول... :دی

نه آقا من منظورم این تیم نیست :دی/ این که جدیده . حالا یوز پی تیش چیه؟ حاجی بلبل یوزر پی تی ایشونه؟
بهرحال ممنون.

منظور من این تیم هست که الان دوازده هم جدوله:
Se7eN UniT3D Milad Se7eN
//

یه تیم دیگه هم همراه تیم بلبل پول پشت در انتظار لیگ هست :
Gorbe City Sara Khepel
این مال کیه؟!
//

یادآوری
راستی فردا فرصت برای هفته سوم تموم میشه. شنبه ساعت سه ظهر .

XXx-EDEN HAZARD10-xXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48

تو گرت بیل رو بگو واقعا امسال مزخرف شده حالا 9/5 قیمت داره!تو بازیهای پیش فصل که می گفتن مصدومه تو هر بازی 1 گل میزد ولی تو لیگ حتی امتیازی برای bonus هم نداره.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یادآوری
راستی فردا فرصت برای هفته سوم تموم میشه. شنبه ساعت سه ظهر .

جواد توی هد تو هد یه مثبت 4 تا اینجا مال خودت :D
کلی برنامه هام بهم ریخت یه دفعه بازیکنا قیمتشون کشید بالا و بازیکن های منم افت کردند :(

فقط موندم کاپیتان کی رو بگذارم از Dyer می ترسم کاپیتانش کنم و امتیازش یک و دو شه :eek:

بالا