• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سر کیسه رو شُل میکنی و یه وی پی اس از من میگیری :D

سر کیسه را شل نکن :)
از همین وی پی ان و ساکس و اچ تی تی پی اس ها هم میتونی استفاده کنی...
فقط تنها چیزی که هست اینه که اگه ای پی خواست عوض بشه باید حواست را جمع کنی وگرنه لیمیت میشی :) ای پی عوض کردن برا این که بهت گیر ندن راه داره....
( البته ای پی را برای اکانت های تازه تاسیس میگم چون بعد از یه مدت دیگه خیلی رو ای پی حساس نیستن ! نمیشه که همیشه ای پی ثابت بمونه که اصلا اوصولی هست ؟ ولی تا یه مدت با راه هایی میشه جلوی لیمیت شدن به خاطر تعویض ای پی را گرفت )

بعد اگه هم از وی پی ان عمومی استفاده کنی همزمان با تو یه نفر دیگه هم در حال استفاده از پی پال باشه پی پال تو را وارد اکانتت نمیکنه :) میگه یکی دیگه با همین ای پی تو اکانت پی پال هست از اون اکانت خارج بشین تا بتونید دوباره لاگین کنید !!! (البته جدیدا تست نکردم ولی قبلا دقیقا این ارور را میداد)

دیگه همین ! خلاصه که با هر ای پی ای و هر وسیله ای (دقیقا خودم تست کردم!) میشه استفاده کرد (به جز کشور های تحریم!) ولی برای تغییر ای پی یه سری نکات باید رعایت بشه که لیمیتتون نکنه و به همین خاطر پیشنهاد میشه از هر جا ای پی میگیری سعی کن تغییر نداشته باشه!

موفق باشی

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
از پاسخ شما هم تشکر میکنم

اگه اطلاعاتی در این رابطه دارید ممنون میشم بگید

----

فرق مستر کارت با ویزا کارت چیه؟ مستر کارت برای انتقال پول کارمزد کمتر میگیره یا ویزا کارت؟ کلا فرقشون تو چیه؟

مستر از کجا میخواد بفهمه من ایران هستم؟

وقتی حساب به اسم شخصی در آلمان هست؟ میشه بیشتر در این رابطه توضیح بدین

چرا از س ا ک س استفاده نکنم؟ و از وی پی ن استفاده کنم

تصمیم داشتم وی پی اس بگیرم و ازش س ا ک س بگیرم

خواهش میکنم.

در واقع هیچ تفاوتی بین این دو نیست مگر جوایز و آفرهایی که گاهی میدن اما اگر بخوام بهتون یکی رو پیشنهاد کنم ویزا کارت رو پیشنهاد میکنم.

مستر به هیچ عنوان متوجه این نمیشه که در ایران هستید چون بطور مستقیم هیچ رابطه ای با شما نداره در واقع خود مستر کارت و ویزا کارت به هیچ عنوان برای مشتری کارت صادر نمیکنن و طرف قرار دادشون بانک هست و بانک طرف قرارداد با مشتری. که شما اگر با آی پی ایران هم با کارتتون از فروشگاه مثلا چینی که با ایران مشکلی ندارن خرید کنید هیچ کس غیر از فروشگاه چینی که با آی پی ایران رفتید متوجه این قضیه نمیشه.(البته من تو پست قبلیم در این مورد صحبتی نکردم و نمیدونم چرا اینو مطرح کردید اما به هر حال جواب همین هست که خدمتتون عرض کردم)

به این خاطر عرض کردم از پراکسی استفاده نکنید چون پی پل متوجه این قضیه میشه و حسابتون رو دیر یا زود میبنده(رو این حساس هست. شاید کسی بگه که استفاده کرده و مشکلی نبوده اما کافیه یه مدت دیگه استفاده کنه و ببینه که به کل حسابش بسته میشه)

جواب هایی که خدممتون میدم یا از روی تجربه چند ساله هست یا مطالعه در پی پل و غیره.

ضمنا بابت like هم ممنون. بعضی کاربرا جواب سوالشون رو که میدیم تشکر نمیکنن، بعضی تشکر که نمیکنن هیچ حتی توهین هم میکنن که البته این فرهنگ هر شخص رو میرسونه وگرنه ما از تشکر دوستان بی نیازیم.

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
سر کیسه را شل نکن :)
از همین وی پی ان و ساکس و اچ تی تی پی اس ها هم میتونی استفاده کنی...
فقط تنها چیزی که هست اینه که اگه ای پی خواست عوض بشه باید حواست را جمع کنی وگرنه لیمیت میشی :) ای پی عوض کردن برا این که بهت گیر ندن راه داره....
( البته ای پی را برای اکانت های تازه تاسیس میگم چون بعد از یه مدت دیگه خیلی رو ای پی حساس نیستن ! نمیشه که همیشه ای پی ثابت بمونه که اصلا اوصولی هست ؟ ولی تا یه مدت با راه هایی میشه جلوی لیمیت شدن به خاطر تعویض ای پی را گرفت )

بعد اگه هم از وی پی ان عمومی استفاده کنی همزمان با تو یه نفر دیگه هم در حال استفاده از پی پال باشه پی پال تو را وارد اکانتت نمیکنه :) میگه یکی دیگه با همین ای پی تو اکانت پی پال هست از اون اکانت خارج بشین تا بتونید دوباره لاگین کنید !!! (البته جدیدا تست نکردم ولی قبلا دقیقا این ارور را میداد)

دیگه همین ! خلاصه که با هر ای پی ای و هر وسیله ای (دقیقا خودم تست کردم!) میشه استفاده کرد (به جز کشور های تحریم!) ولی برای تغییر ای پی یه سری نکات باید رعایت بشه که لیمیتتون نکنه و به همین خاطر پیشنهاد میشه از هر جا ای پی میگیری سعی کن تغییر نداشته باشه!

موفق باشی

توضیحاتتون خیلی خوب بود و خیلی لطف کردین ..

اما اگر امکانش هست اون راه ها رو هم بگین دیگه :دی

بسیار بسیار ممنونم ..

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
به این خاطر عرض کردم از پراکسی استفاده نکنید چون پی پل متوجه این قضیه میشه و حسابتون رو دیر یا زود میبنده(رو این حساس هست. شاید کسی بگه که استفاده کرده و مشکلی نبوده اما کافیه یه مدت دیگه استفاده کنه و ببینه که به کل حسابش بسته میشه)

جواب هایی که خدممتون میدم یا از روی تجربه چند ساله هست یا مطالعه در پی پل و غیره.

سلام
بابت ادیت بخشید ، فقط قسمتی از پستتون که مد نظر بود را در نقل قول اوردم.!

این پراکسی که شما داری میگی پی پل بهش خیلی گیر میده و نهایتا حساب را مسدود میکنه ببخشید البته اظهار نظر میکنم ولی خوب چون دیدم چندین بار اسرار و پافشاری سر این قضیه دارید میخوام راه حلش را بگم (شاید بدونید ولی گفتنش برای سایرین خالی از لطف نیست!)
1 - اول این که بله کاملا مشخص هست که داریم از پراکسی استفاده میکنیم یا خیر و مصلما پی پل هم متوجه این قضیه می شود ولی صرفا به این خاطر حساب لیمیت نمیشود و در صورتی هم که لیمیت شود باتوجه به شرایط خاص حساب لیمیت شده پس لیمیت نمیشه مگر در شرایط خاص! (تعریف پراکسی را دیگه نخواهین بگم! پراکسی هم با برنامه هست و هم بدون برنامه(برای کاربر) )
3 - در صورتی که احیانا به خاطر فقط پراکسی لیمیتتون کردن خیلی راحت با یک تماس تلفنی مشکل بر طرف میشه !

اگه باز هم میگید مشکل پیش میاد حتما مشکل پیش میاد دیگه من نمیدونم قصد توهین و بحث هم ندارم وقتش را هم ندارم

فقط یک سوال و تمام : در خارج از ایران به عنوان مثال کانادا به چه دلیل از پراکسی و وی پی ان استفاده میشود ؟

اطلاعات عمومی :
محدودیت اینترنت در کانادا : محدود شدن اطلاعات توسط هر خانواده و با توجه به نیاز خانواده با تهیه و نصب سیستم مورد نظر انجام میگیرد و اکثر خانواده ها این هزینه را برای محدود کردن دسترسی به اینترنت برای اعضای خانواده می پردازند !!!
(توضیح : محدودیت بر روی اینترنت در کل کشور ها ی دنیا وجود دارد اون محدودیت که تو کل کشور ها اجرا میشه را مد نظر نداشتیم تو مطلب بالام منظور من استفاده ی عادی(حالا باید عادی را معنی کنیم) یک فرد بالغ بود!.. میفهمین چی میگم دیگه اینقدر کشش نمیدم:wacko: نفهمیدین هم بیخیال بشین اصلا اطلاعات عمومیه به کارتون نمیاد فک کنید ندیدید!:D)
فقط چیزی که میدونستم را گفتم همینجوری دور همیم شما هم یه چیزی بیشتر بدونید:blush: تکراری بود بی مصرف بود یا.... ببخشید!:(

سپاس از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتید
موفق باشید

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
بابت ادیت بخشید ، فقط قسمتی از پستتون که مد نظر بود را در نقل قول اوردم.!

این پراکسی که شما داری میگی پی پل بهش خیلی گیر میده و نهایتا حساب را مسدود میکنه ببخشید البته اظهار نظر میکنم ولی خوب چون دیدم چندین بار اسرار و پافشاری سر این قضیه دارید میخوام راه حلش را بگم (شاید بدونید ولی گفتنش برای سایرین خالی از لطف نیست!)
1 - اول این که بله کاملا مشخص هست که داریم از پراکسی استفاده میکنیم یا خیر و مصلما پی پل هم متوجه این قضیه می شود ولی صرفا به این خاطر حساب لیمیت نمیشود و در صورتی هم که لیمیت شود باتوجه به شرایط خاص حساب لیمیت شده پس لیمیت نمیشه مگر در شرایط خاص! (تعریف پراکسی را دیگه نخواهین بگم! پراکسی هم با برنامه هست و هم بدون برنامه(برای کاربر) )
3 - در صورتی که احیانا به خاطر فقط پراکسی لیمیتتون کردن خیلی راحت با یک تماس تلفنی مشکل بر طرف میشه !

اگه باز هم میگید مشکل پیش میاد حتما مشکل پیش میاد دیگه من نمیدونم قصد توهین و بحث هم ندارم وقتش را هم ندارم

فقط یک سوال و تمام : در خارج از ایران به عنوان مثال کانادا به چه دلیل از پراکسی و وی پی ان استفاده میشود ؟

اطلاعات عمومی :
محدودیت اینترنت در کانادا : محدود شدن اطلاعات توسط هر خانواده و با توجه به نیاز خانواده با تهیه و نصب سیستم مورد نظر انجام میگیرد و اکثر خانواده ها این هزینه را برای محدود کردن دسترسی به اینترنت برای اعضای خانواده می پردازند !!!
(توضیح : محدودیت بر روی اینترنت در کل کشور ها ی دنیا وجود دارد اون محدودیت که تو کل کشور ها اجرا میشه را مد نظر نداشتیم تو مطلب بالام منظور من استفاده ی عادی(حالا باید عادی را معنی کنیم) یک فرد بالغ بود!.. میفهمین چی میگم دیگه اینقدر کشش نمیدم:wacko: نفهمیدین هم بیخیال بشین اصلا اطلاعات عمومیه به کارتون نمیاد فک کنید ندیدید!:D)
فقط چیزی که میدونستم را گفتم همینجوری دور همیم شما هم یه چیزی بیشتر بدونید:blush: تکراری بود بی مصرف بود یا.... ببخشید!:(

سپاس از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتید
موفق باشید

سلام،

دلیل حساس بودن پی پل کاملا روشنه، شما وقتی از پ ر ا ک س ی استفاده میکنی یعنی خودتونو پشت چیزی قایم کردید و از جایی که پی پل میفهمه که از پرا... استفاده کردید از خودش میپرسه چرا باید خودتونو پشت اون قایم کنید.
مطمئن باشید حتی اگر متوجه این بشه که از وی پی ان و وی پی اس برای اتصال به حساب پی پلتون استفاده میکنید و نه از آی پی اصلی خودتون، پیگیری میکنه و باید دلیل موجهی ارائه کنید اما مسئله اینجاست که اون دو راه رو نمیتونه تشخیص بده.
به مطلب زیر دقت کنید:

You can browse the net anonymously because a proxy hides your IP address to secure your personal information and protect your privacy online.

اگر متوجه بشه که از وی پی ان و وی پی اس استفاده میکنید شاید بتونید براش بهونه ای بیارید اما برای پ ر ا ک س ی نه چون مصرف اصلی اون برای پنهان کردن اطلاعات شخصی و آی پی هست پس نباید انتظار داشته باشید پی پل رو این موضوع حساس نباشه.

و در مورد سوال زیر:

در خارج از ایران به عنوان مثال کانادا به چه دلیل از پراکسی و وی پی ان استفاده میشود ؟

جواب: وی پی ان و هر چیز دیگه ای برای استفاده ما برای ورود به پی پل ساخته نشده، کاربرد های دیگه داره که خوب به همون دلایل ازش استفاده میکنن.

موفق باشید.

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
سلام

یه سوال دارم ممنون می شم پاسخ بدید
پی پال من لیمیت شده و دلیلش هم بخاطر جابجایی مبلغ بالای 100 دلار در مراحل اولیه افتتاح حساب بوده و با وی سی سی هم وریفای شده ولی لیمیته الان
پی پال هم ایمیل زده که 180 روز لیمت می مونید و بعد از 180 روز یه ایمیل می زنیم که چطور می تونید پولتون رو بردارید
هیچ راهی نداره که بشه زودتر پول رو خارج کرد ؟ باید 180 روز منتظر موند ؟
از دوستان تجربه مشابه من داشته ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام،

دلیل حساس بودن پی پل کاملا روشنه، شما وقتی از پ ر ا ک س ی استفاده میکنی یعنی خودتونو پشت چیزی قایم کردید و از جایی که پی پل میفهمه که از پرا... استفاده کردید از خودش میپرسه چرا باید خودتونو پشت اون قایم کنید.
مطمئن باشید حتی اگر متوجه این بشه که از وی پی ان و وی پی اس برای اتصال به حساب پی پلتون استفاده میکنید و نه از آی پی اصلی خودتون، پیگیری میکنه و باید دلیل موجهی ارائه کنید اما مسئله اینجاست که اون دو راه رو نمیتونه تشخیص بده.
به مطلب زیر دقت کنید:

You can browse the net anonymously because a proxy hides your IP address to secure your personal information and protect your privacy online.

اگر متوجه بشه که از وی پی ان و وی پی اس استفاده میکنید شاید بتونید براش بهونه ای بیارید اما برای پ ر ا ک س ی نه چون مصرف اصلی اون برای پنهان کردن اطلاعات شخصی و آی پی هست پس نباید انتظار داشته باشید پی پل رو این موضوع حساس نباشه.

و در مورد سوال زیر:

در خارج از ایران به عنوان مثال کانادا به چه دلیل از پراکسی و وی پی ان استفاده میشود ؟

جواب: وی پی ان و هر چیز دیگه ای برای استفاده ما برای ورود به پی پل ساخته نشده، کاربرد های دیگه داره که خوب به همون دلایل ازش استفاده میکنن.

موفق باشید.

اقا این همه توضیح باشه همه اش قبول
حالا یه سوال
من سر همین تغییر ای پی لیمیت شده بودم
خیلی راحت تماس گرفتم ددلیل پرسید فقط یک کلمه گفتم تنها به خاطر حفاظت از حریم شخصی و حفاظت از اطلاعات مهمم از این استفاده میکنم
خیلی واضح خودم بهش گفتم دارم از وی پی ان (شخصی و خصوصی خودم) استفاده میکنم !!!
بعد از من خواست ادرس محل سکونت و محلی که ازش اکانت ساخته شده را بگم گفتم و تمام!!!
فقط در پایان یه چیز بهم گفت : گفت در صورت استفاده از پراکسی وی پی ان و سرویس های مشابه در صورتی که اطلاعات خصوصی حسابتون در دسترس دیگران قرار بگیره و با اطلاعات صحیح از اکانتتون سوء استفاده شه کلیه مسئولیت و عواقبش متوجه خودتون هست پس سعی کنید همیشه از ارتباط امن استفاده کنید.
دیگه حرف خود اوپراتورش را قبول ندارید که به من چه :)

پراکسی هم از نوع ارتباطش مشخصه
ولی دوست عزیز پراکسی دقیقا کاربرد مشابه وی پی ا ن داره که در کشور های خارجی صرفا جهت حفاظت از اطلاعات محرمانشون استفاده میکنن !!!
to secure your personal information and protect your privacy online

ولی پراکسی همونطور که گفتم انواع مختلفی داره که چون 80 درصدشون عمومی (همگانی) هستن زیاد نمیشه بهش تکیه کرد و برای محیط امن ازش استفاده کرد مثلا ساکس

حالا دیگه من نمیدونم چجوریه پی پال خودش صریحا اعلام میکنه تا میتونید از روشی استفاده کنید که اطلاعاتتون محفوض بمونه یکی از اون روش ها میتونه همین وی پی ان و پراکسی (خصوصی و شخصی) باشه و دقیقا برید همین مطلب را تو دفتر خود پی پال یا با تماس تلفنی با اوپراتورش مطرح کنید ببینید میگن مشکل داره یا خیر

امیدوارم قانع کننده بوده باشه ! نبوده هم که دیگه هی کشش ندیم بهتره!
موفق باشید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

یه سوال دارم ممنون می شم پاسخ بدید
پی پال من لیمیت شده و دلیلش هم بخاطر جابجایی مبلغ بالای 100 دلار در مراحل اولیه افتتاح حساب بوده و با وی سی سی هم وریفای شده ولی لیمیته الان
پی پال هم ایمیل زده که 180 روز لیمت می مونید و بعد از 180 روز یه ایمیل می زنیم که چطور می تونید پولتون رو بردارید
هیچ راهی نداره که بشه زودتر پول رو خارج کرد ؟ باید 180 روز منتظر موند ؟
از دوستان تجربه مشابه من داشته ؟

ازتون یه سری مدارک درخواست میکنه هر وقت مدارک را ارائه کنید لیمیت برداشته میشه! در غیر این صورت به دلیل کمبود مدارک باشه 180 روز بعد بهتون اجازه میده پول را به حساب بانکی متصل به اکانت وریز کنید
موفق باشید

mrh1390

Registered User
لایک‌ها
4
از بین دوستان کسی میتونه نأییدیه آدرس امارات جور کنه برای رفع لیمیت؟ آیا لازمه مدرک آدرس و پی پل با اسم واقعی باشه؟

majid1f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
از دوستان کسی هست بتونه یک پی پال امن برای من ایجاد کنه. ببینید این که وریفای بشه برام مهم نیست. چون با یک vcc یا vba هم می شه ایجاد کرد. من نیاز دارم پی پال را بعد از این که احیانا لیمیت شد با دادن مدارک ازاد کنم و بشه یک خرید مثلا 250 دلاری را بی دغدغه خرید کرد.

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشا یکی جواب منم بده!

من از کجا میتونم مستر کارت بگیرم؟ مطمئن باشه دو روز دیگه برام مشکلی پیش نیاد

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
میشه از اکانت paypal استرالیا تمام موجودی و به اکانت paypal امریکا انتقال داد ؟

روش انتقال و اگه میشه توضیح بدید

هر روشی یه مقدار کارمزد داره بالاخره
ولی مثلا با انتقال شخصی میتونی کارمزد را خیلی کم کنی اگه هم کشور ارسال کننده ی وجه و دریافت کننده یکسان باشه با این روش کارمزد 0 میشه
انتقال شخصی را اینجا معمولا همه فقط به اسم گیفت میشناسن ولی گیفت تنها نییست چند روش دیگه هم هست که زوه زیر مجموعه هاشه

بعد مس پی هم اگه فعال کنند برات رو اکانتت اونم خوبه

بعد چرا نشه انتقال داد ؟ از هر جا هر چی بخوای میتونی به هر جای دیگه انتقال بدی دیگه فقط یه کارمزدی داره و در صورتی نشدنیه که لیمیت شده باشید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
خواهشا یکی جواب منم بده!

من از کجا میتونم مستر کارت بگیرم؟ مطمئن باشه دو روز دیگه برام مشکلی پیش نیاد

اینجا خیلی ها میفروشن والا مشکل پیش نیاد یعنی چی ؟
مثلا چه مشکلی قراره پیش بیاد ؟
کردیت کارت مجازی با اعتبار یک سال بگیر دیگه مشکل نداره که مشکلتون چیه واضح تر بگید ...!

موفق باشید

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا خیلی ها میفروشن والا مشکل پیش نیاد یعنی چی ؟
مثلا چه مشکلی قراره پیش بیاد ؟
کردیت کارت مجازی با اعتبار یک سال بگیر دیگه مشکل نداره که مشکلتون چیه واضح تر بگید ...!

موفق باشید

ممنون از پاسختون

من مجازی نمیخوام

فیزیکی میخوام و تا اونجا که دیدم ( تو سایتها میفروشن ) گفته شده کارتهای مجازی قابل شارژ نیستن

منظور از مشکل اینه اگه من مستر کارت بگیرم چون نمیخوام 100 یا 200 دلار توش بریزم حداقل 1000 دلار میخوام توش باشه اگه مستر فهمید که من ایرانی هستم و در ایران زندگی میکنم احتمال داره مستر کارت باطل کنه؟ اگه باطل کرد پول من چی میشه؟

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
هر روشی یه مقدار کارمزد داره بالاخره
ولی مثلا با انتقال شخصی میتونی کارمزد را خیلی کم کنی اگه هم کشور ارسال کننده ی وجه و دریافت کننده یکسان باشه با این روش کارمزد 0 میشه
انتقال شخصی را اینجا معمولا همه فقط به اسم گیفت میشناسن ولی گیفت تنها نییست چند روش دیگه هم هست که زوه زیر مجموعه هاشه

بعد مس پی هم اگه فعال کنند برات رو اکانتت اونم خوبه

بعد چرا نشه انتقال داد ؟ از هر جا هر چی بخوای میتونی به هر جای دیگه انتقال بدی دیگه فقط یه کارمزدی داره و در صورتی نشدنیه که لیمیت شده باشید

از کجا میتونم اموزس باز کردن اکانت paypal امریکا رو پیدا کنم؟ ادرس دقیق امریکا که واسه یکی از اشنا هاست و میخوام بدم
من یه بار سعی کردم اکانت و از سایت paypal.com باز کنم ولی اونجا با 3 تا گزینه مواجه شدم که ندونستم کودومو باید انتخاب کنم
از اکانت paypal استرالیا بخوام انتقال بدمم کارمزدش چقدر میشه واسه 30$ ؟

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
از کجا میتونم اموزس باز کردن اکانت paypal امریکا رو پیدا کنم؟ ادرس دقیق امریکا که واسه یکی از اشنا هاست و میخوام بدم
من یه بار سعی کردم اکانت و از سایت paypal.com باز کنم ولی اونجا با 3 تا گزینه مواجه شدم که ندونستم کودومو باید انتخاب کنم
از اکانت paypal استرالیا بخوام انتقال بدمم کارمزدش چقدر میشه واسه 30$ ؟

اموزش خاصی نداره
فک کنم منظورتون از 3 تا گزینه نوع اکانت باشه
یه استاندارد داریم یه پریمیر یه مرچنت
استاندارد فقط برا خریده
پریمیر برای دریافت و ارسال وجه و خرید و.... (همیشه این نوع پیشنهاد میشه و تقریبا همه این مدل را دارن)
مرچنت هم برای کارای تجاریه (این خودش چند دسته داره... ولی دسته عادیش اونه که برا سایت استفاده کنی (سبد خریدد بزاری مثلا) و با نام تحاری کار کنی و ....)
خوب این گزینه پریمیر را انتخاب میکنی میری جلو مشخصات را وارد میکنی
بعد اخر کار برای وریفای به 2 تا چیز نیاز دارید
یک کردیت کارت و یک حساب بانکی امریکا
یعنی برای اکانت امریکا باید هر دو را داخل اکانت بزنید تا اکانتتون وریفای بشه وگرنه وریفای نمیشه! (به هر دوتاش نیازه که هر دوتاش مجازیش هست و میتونی تهیه کنی)

سوال دوم
فکر میکنم برای 30 دلار امریکا از حساب پی پال استرالیا به امریکا که ارسال کنی 28.53 دلار به بالانس حساب مقصد اضافه میشه
(کارمزد در روش ارسال عادی از 1.17 تا 1.47 دلار متغیره )
و در حالت عادی که بخوایم حساب کنیم اینجوری کارمزدش محاسبه میشه که :
3.9 درصد کل مبلغ ارسالی + 0.30 سنت
یعنی انقدر در بالاترین حالت کارمزدشه....(البته اگه تبدیل و اکسچنج ارز هم داشته باشه اون کارمزدش جدا محاسبه میشه)

این روش عادی ارسال وجه بود همون که همه میگن سند مانی ولی درستش purchase هست :)

حالا نمیدونم پی پال استرالیا ارسال پرسونال داره یا نه اگه داشته باشه و به صورت پرسنال یا همون گیفت که همه میگن استفاده کنی و انتقال وجه انجام بدی حداکثر کارمزد 1 درصد خواهد بود یعنی برای 30 دلار میشه 30 سنت (0.3 دلار)

روش مس پی هم هست که فک نکنم اصلا فعال باشه براتون که توضیح بدم

موفق باشید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنون از پاسختون

من مجازی نمیخوام

فیزیکی میخوام و تا اونجا که دیدم ( تو سایتها میفروشن ) گفته شده کارتهای مجازی قابل شارژ نیستن

منظور از مشکل اینه اگه من مستر کارت بگیرم چون نمیخوام 100 یا 200 دلار توش بریزم حداقل 1000 دلار میخوام توش باشه اگه مستر فهمید که من ایرانی هستم و در ایران زندگی میکنم احتمال داره مستر کارت باطل کنه؟ اگه باطل کرد پول من چی میشه؟

درست هست یه چیزایی میدونید ولی قاطی پاتی :دی
اگه ویزا یا مستر بفهمند شما ایرانی هستی کارت باطل نمیشه فقط موجودی بلوک میشه ! (فرق داره با باطل شدن) پول سر جاشه !
کارت مجازی قابل شارژ هم داریم ولی اصلا پیشنهاد و توضیخ نمیکنم ازشون استفاده کنی جون هر لحظه ممکنه فروشنده ی کارت بیاد کل موجودیت را ......!
فیزیکی صدورش هم کمی مشکل هست ولی اگه فقط نگران این هستید که بفهمند بلوکه میکنن و ... شما یه ویزای اذربایجان بگیری کارت حل میشه چون یکی از بانک های اذربایجان هست که به راحتی برای ایرانی ها خیلی راحت ویزاکارت صادر میکنه و میده یعنی میدونه ایرانی هستی و بهت میده پس فردا اگه بانک را اومدن یخش را گرفتن که چر ا اینجوری میکنه شما هم با مشکل مواجه میشی وگرنه تا الان که مشکلی نداشته فعلا فکر هم نمیکنم مشکلی پیش بیاد... ولی همه چیزش را گفتم بدونی همین چند وقت پیش هم که بانک ها ویزا کارت میدادن همه از همین اذربایجان میدادن که کاری نداشتن و.... (البته ظاهرا جدیدا باز نمیکنن چون مستقیم از خود بانک یه سری ویزا کارت داشتن و مستقیم با دولت بانکه کار میکدره حساب های یه سری را بستن و پولاشون را فرستادن و بعد هم ای درست شد ولی همین الان هنوز کسایی را میشناسم که همون ویزا کارت بانکی را گرفتن و بعد از 2 سال هیچ مشکلی هم ندارن و دارن استفاده میکنن )

زیادی زیاد توضیح دادم :دی !

موفق باشید

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
درست هست یه چیزایی میدونید ولی قاطی پاتی :دی
اگه ویزا یا مستر بفهمند شما ایرانی هستی کارت باطل نمیشه فقط موجودی بلوک میشه ! (فرق داره با باطل شدن) پول سر جاشه !
کارت مجازی قابل شارژ هم داریم ولی اصلا پیشنهاد و توضیخ نمیکنم ازشون استفاده کنی جون هر لحظه ممکنه فروشنده ی کارت بیاد کل موجودیت را ......!
فیزیکی صدورش هم کمی مشکل هست ولی اگه فقط نگران این هستید که بفهمند بلوکه میکنن و ... شما یه ویزای اذربایجان بگیری کارت حل میشه چون یکی از بانک های اذربایجان هست که به راحتی برای ایرانی ها خیلی راحت ویزاکارت صادر میکنه و میده یعنی میدونه ایرانی هستی و بهت میده پس فردا اگه بانک را اومدن یخش را گرفتن که چر ا اینجوری میکنه شما هم با مشکل مواجه میشی وگرنه تا الان که مشکلی نداشته فعلا فکر هم نمیکنم مشکلی پیش بیاد... ولی همه چیزش را گفتم بدونی همین چند وقت پیش هم که بانک ها ویزا کارت میدادن همه از همین اذربایجان میدادن که کاری نداشتن و.... (البته ظاهرا جدیدا باز نمیکنن چون مستقیم از خود بانک یه سری ویزا کارت داشتن و مستقیم با دولت بانکه کار میکدره حساب های یه سری را بستن و پولاشون را فرستادن و بعد هم ای درست شد ولی همین الان هنوز کسایی را میشناسم که همون ویزا کارت بانکی را گرفتن و بعد از 2 سال هیچ مشکلی هم ندارن و دارن استفاده میکنن )

زیادی زیاد توضیح دادم :دی !

موفق باشید

ممنون

حالا اگه پول بلوک شده اون موقع باید چیکار کرد

فرق مستر کارت با ویزا کارت چیه؟

میخوام به پی پال وصل کنم

من از کجا میتونم مستر کارت یا ویزا کارت بگیرم شما از کجا گرفتی؟

بالا