ممنونم.
الان من حساب لیمیت دارم که ورفایش نکردم. منظورم بن شده نیستا . محدود برداشت که 3700 دلاره .
و پولی که میاد توش از درامدیه که کسب میکنم
از طریق شرکتای تبلیغاتی که بنرشون رو گذاشتم داخل سایتم . سایتم انگلیسی زبانه.
خوب این پولا که میان کاملا سالم هستن، و دزدی و پولشویی و.... نیستن. و حتی از یاهو هم پول گرفتم .
البته الان چون زیر 100 دلاره به هیچ مشکلی نخوردم. و پولش رو خرج میکنم و خرید اینترنتی انجام میدم.
در اینده این دلارهارو راحت میتونم تو ایران بفروشم؟ یا بهتره دنبال یک پی پال سورس دار بگردم؟
هرچند که پیدا کردن سورس دار برام غیر ممکنه.
سپاس
ببین پی پال سورس دار اینا را بیخیال شو
خودت را گیج نکن
اون سورس بانکی فقط برا اینه که میخوای از یکی دلار بخری بدونی خیالت راحته که فردا دلارش ریفاند نمیشه یعنی حساب ارسال کننده ی پول به بانک وصله و پول از اون اومده کاری با پی پال شما نداره که...
حالا پی پال شما پول را داری دریافت میکنی دیگه خوب مطمئن هم هستن پس مشکل نداری از لحاظ اطمینان که پس حله دیگه....
خوب حالا میمونه سقف برداشت پولت که لیمیته ، این نشون میده که پی پالت اول از همه وریفای شده است که میتونی پول به دیگران بفرستی و از اونجا که میگی سقف برداشتش لیمیت هست نشون میده که کامل وریفای نشده
شما رو همون کلمه لیمیت که نوشته کلیک کنی میری نشونت میده سقف برداشتت چقدره حالا جلو همون نوشته بدون محدودیت یا همچین چیزی درست یادم نیست روش کلیک کن میگه بهت چی کار کنی که هیچ محدودیتی در برداشت نداشته باشی
اگه اشتباه منظورت را متوجه شدم بگو تا بهتر بفهمم بگم چی کار کنی
سپاس