• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
مجدد امروز تماس گرفتم.

گفتم دبیت میخوام بازم گفتن باید سپرده 50 میلیون داشته باشم! و دلارشم خودم تامین کنم! ما که نفهمیدیم جریان چیه

با بانک سامان تماس گرفتم نداشتن

با بانک پاسارگاد تماس گرفتم نداشتن

بازم اگه کسی اینجا پیدا کرد لطفا اینجا بگه تا مشکل منم رفع بشه

شاید جدیدا اینجوری شده باشه
قبلا اینطوری نبود
قبلا پارسیان با 300 دلار (همین حدود بود) که میریختی تو دبیت کارت کارت را میداد بهت...

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
تو تاپیکی خوندم یکی گفته بود :

"دلار پی پال با سورس بانکی موجود هست . تاکید می کنم سورس بانکی"

این سورس بانکی که میگن چیه ؟

fatimagorrani

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
یک مشکلی با پرداخت پی پل دارم
می خوام از Sedo.com برای یک دامین پرداخت کنم این اررور رو میده کسی هست که بدونه چشه ؟

Oops! There seems to be an error:

PayPal response processing error [The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.]
Please retry later.

Please try again.

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
یک مشکلی با پرداخت پی پل دارم
می خوام از Sedo.com برای یک دامین پرداخت کنم این اررور رو میده کسی هست که بدونه چشه ؟

Oops! There seems to be an error:

PayPal response processing error [The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.]
Please retry later.

Please try again.

میگه فروشنده متد دیگه ای رو برای پرداخت انتخاب کرده . لطفا بعدا تلاش کنید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
تو تاپیکی خوندم یکی گفته بود :

"دلار پی پال با سورس بانکی موجود هست . تاکید می کنم سورس بانکی"

این سورس بانکی که میگن چیه ؟

سورس بانکی
یعنی حساب پی پال به یک کارت اعتباری یا حساب بانکی متصل شده و پرداخت هایی که انجام میدهد (دارنده حساب پی پال) در صورتی که موجودی بالانس پی پالش کم باشه از حساب بانکی یا کردیت کارتی که بهش متصل کرده میتونه پول را بدهد و خرید انجام بدهد
این برای خرید بود که در همون لحظه پول از کردیت کارت کم میشه به حساب فروشنده میره
و اما از خود حساب بانکی بای طرف تو پی پال بره درخواست بده مثلا مبلغ فلان براش از حساب بانکیش برداشته بشه و به بالانس پی پالش اضافه بشه که کمی طول میکشه این کارانجام بشه این میشه سورس بانکی
یعنی مستقیم دلار از یک حساب به پی پال اومده و از سایر حساب های پی پال نیمده و......
دلیل معتبر بودنش اینه که مطمئنی دلار دزدی نیست و فردا برگشت(ریفاند) نمیشه به فرستنده و.......
امیدوارم پاسختون را گرفته باشید
موفق باشید

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
سورس بانکی
یعنی حساب پی پال به یک کارت اعتباری یا حساب بانکی متصل شده و پرداخت هایی که انجام میدهد (دارنده حساب پی پال) در صورتی که موجودی بالانس پی پالش کم باشه از حساب بانکی یا کردیت کارتی که بهش متصل کرده میتونه پول را بدهد و خرید انجام بدهد
این برای خرید بود که در همون لحظه پول از کردیت کارت کم میشه به حساب فروشنده میره
و اما از خود حساب بانکی بای طرف تو پی پال بره درخواست بده مثلا مبلغ فلان براش از حساب بانکیش برداشته بشه و به بالانس پی پالش اضافه بشه که کمی طول میکشه این کارانجام بشه این میشه سورس بانکی
یعنی مستقیم دلار از یک حساب به پی پال اومده و از سایر حساب های پی پال نیمده و......
دلیل معتبر بودنش اینه که مطمئنی دلار دزدی نیست و فردا برگشت(ریفاند) نمیشه به فرستنده و.......
امیدوارم پاسختون را گرفته باشید
موفق باشید

ممنونم.

الان من حساب لیمیت دارم که ورفایش نکردم. منظورم بن شده نیستا . محدود برداشت که 3700 دلاره .

و پولی که میاد توش از درامدیه که کسب میکنم

از طریق شرکتای تبلیغاتی که بنرشون رو گذاشتم داخل سایتم . سایتم انگلیسی زبانه.

خوب این پولا که میان کاملا سالم هستن، و دزدی و پولشویی و.... نیستن. و حتی از یاهو هم پول گرفتم .

البته الان چون زیر 100 دلاره به هیچ مشکلی نخوردم. و پولش رو خرج میکنم و خرید اینترنتی انجام میدم.

در اینده این دلارهارو راحت میتونم تو ایران بفروشم؟ یا بهتره دنبال یک پی پال سورس دار بگردم؟

هرچند که پیدا کردن سورس دار برام غیر ممکنه.

سپاس

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنونم.

الان من حساب لیمیت دارم که ورفایش نکردم. منظورم بن شده نیستا . محدود برداشت که 3700 دلاره .

و پولی که میاد توش از درامدیه که کسب میکنم

از طریق شرکتای تبلیغاتی که بنرشون رو گذاشتم داخل سایتم . سایتم انگلیسی زبانه.

خوب این پولا که میان کاملا سالم هستن، و دزدی و پولشویی و.... نیستن. و حتی از یاهو هم پول گرفتم .

البته الان چون زیر 100 دلاره به هیچ مشکلی نخوردم. و پولش رو خرج میکنم و خرید اینترنتی انجام میدم.

در اینده این دلارهارو راحت میتونم تو ایران بفروشم؟ یا بهتره دنبال یک پی پال سورس دار بگردم؟

هرچند که پیدا کردن سورس دار برام غیر ممکنه.

سپاس

ببین پی پال سورس دار اینا را بیخیال شو
خودت را گیج نکن
اون سورس بانکی فقط برا اینه که میخوای از یکی دلار بخری بدونی خیالت راحته که فردا دلارش ریفاند نمیشه یعنی حساب ارسال کننده ی پول به بانک وصله و پول از اون اومده کاری با پی پال شما نداره که...

حالا پی پال شما پول را داری دریافت میکنی دیگه خوب مطمئن هم هستن پس مشکل نداری از لحاظ اطمینان که پس حله دیگه....
خوب حالا میمونه سقف برداشت پولت که لیمیته ، این نشون میده که پی پالت اول از همه وریفای شده است که میتونی پول به دیگران بفرستی و از اونجا که میگی سقف برداشتش لیمیت هست نشون میده که کامل وریفای نشده
شما رو همون کلمه لیمیت که نوشته کلیک کنی میری نشونت میده سقف برداشتت چقدره حالا جلو همون نوشته بدون محدودیت یا همچین چیزی درست یادم نیست روش کلیک کن میگه بهت چی کار کنی که هیچ محدودیتی در برداشت نداشته باشی

اگه اشتباه منظورت را متوجه شدم بگو تا بهتر بفهمم بگم چی کار کنی
سپاس

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
ببین پی پال سورس دار اینا را بیخیال شو
خودت را گیج نکن
اون سورس بانکی فقط برا اینه که میخوای از یکی دلار بخری بدونی خیالت راحته که فردا دلارش ریفاند نمیشه یعنی حساب ارسال کننده ی پول به بانک وصله و پول از اون اومده کاری با پی پال شما نداره که...

حالا پی پال شما پول را داری دریافت میکنی دیگه خوب مطمئن هم هستن پس مشکل نداری از لحاظ اطمینان که پس حله دیگه....
خوب حالا میمونه سقف برداشت پولت که لیمیته ، این نشون میده که پی پالت اول از همه وریفای شده است که میتونی پول به دیگران بفرستی و از اونجا که میگی سقف برداشتش لیمیت هست نشون میده که کامل وریفای نشده
شما رو همون کلمه لیمیت که نوشته کلیک کنی میری نشونت میده سقف برداشتت چقدره حالا جلو همون نوشته بدون محدودیت یا همچین چیزی درست یادم نیست روش کلیک کن میگه بهت چی کار کنی که هیچ محدودیتی در برداشت نداشته باشی

اگه اشتباه منظورت را متوجه شدم بگو تا بهتر بفهمم بگم چی کار کنی
سپاس

دست گلت درد نکنه عزیزم
خیلی راهنماییت کامل و خوب بود .
براتون ارزوی بهترین هارو دارم

با تشکر ♥

یعنی‌ چی‌ باید چکار کنم ؟

گفته که باید صبر کنی و بعدا تلاش کنی.

هر روز یکی دوبار سر بزن شاید درست شده بود

kingjoon

Registered User
لایک‌ها
13
با عرض سلام

من حساب paypal وریفای شده دارم که با یک ویزاکارت امارات رجیستر کردم و از ابتدا با آی-پی ثابت از فرانسه بهش لاگین شدم و تراکنش های من زیر صد دلار بوده.
حالا اون آی-پی فرانسه رو از دست دادم و پس فردا قراره مبلغی بالای هزار دلار از سایت فری لنسر برای من ترنسفر بشه. میترسم به دو دلیل بلاک بشه اکانتم.یکی اینکه آی-پی تغییر میکنه(آی-پی فرانسه پیدا میکنم اما رنجش متفاوته) و دوم اینکه مبلغ میره بالای هزار دلار.
دوستان عزیز و با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میشه از این موضوع پیشگیری یا حداقل درصد خطر رو کم کرد.
با تشکر

once4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام

من حساب paypal وریفای شده دارم که با یک ویزاکارت امارات رجیستر کردم و از ابتدا با آی-پی ثابت از فرانسه بهش لاگین شدم و تراکنش های من زیر صد دلار بوده.
حالا اون آی-پی فرانسه رو از دست دادم و پس فردا قراره مبلغی بالای هزار دلار از سایت فری لنسر برای من ترنسفر بشه. میترسم به دو دلیل بلاک بشه اکانتم.یکی اینکه آی-پی تغییر میکنه(آی-پی فرانسه پیدا میکنم اما رنجش متفاوته) و دوم اینکه مبلغ میره بالای هزار دلار.
دوستان عزیز و با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید که چطور میشه از این موضوع پیشگیری یا حداقل درصد خطر رو کم کرد.
با تشکر
آیدی شما تو فری لنسر چیه؟
خود فری لنسر چون سایت معتبری هست مشکلی از مبلغ زیاد نداری
برای آی پی ریسک زیاد نیست چون از اروپا چک میکنی و توجیهش مسافرت رفتنه
فقط اگه میتونی و راه دیگه ای پیدا نکردی با آی پی جدید قبل از نراتسفر وصل شو
نکته ایکه هست اینکه که با کارتی از امارات وریفای کردی و از فرانسه چک میکنی، این میتونه پی پال حساس کنه

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
با عرض سلام

با تشکر

دوست عزیز ممکنه ای پی مشکل ساز بشه براتون از من گفتن
قبل از واریز مبلغ از فری لنسر حتما از ای پی جدید لاگین کن و یه چند روز با همون ای پی جدید میری تا مطمئن بشی لیمیت نمیشه
وگرنه ..
پیشنهاد میکنم اگر دلتون خواست یه هماهنگی بکنید تا بگم چی کار کنید ای پی جدید مشکل ساز نشه
ای پی رنجش مهم نیست
حتی کشورش هم مهم نیست
مهم اینه جوری رفتار کنی که بدونن خودت داری استفاده میکنی و شکی بهت نکن که کس دیگه ای داره استفاده میکنه و لیمیتت کنن

سپاس و موفق باشید

kingjoon

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز ممکنه ای پی مشکل ساز بشه براتون از من گفتن
قبل از واریز مبلغ از فری لنسر حتما از ای پی جدید لاگین کن و یه چند روز با همون ای پی جدید میری تا مطمئن بشی لیمیت نمیشه
وگرنه ..
پیشنهاد میکنم اگر دلتون خواست یه هماهنگی بکنید تا بگم چی کار کنید ای پی جدید مشکل ساز نشه
ای پی رنجش مهم نیست
حتی کشورش هم مهم نیست
مهم اینه جوری رفتار کنی که بدونن خودت داری استفاده میکنی و شکی بهت نکن که کس دیگه ای داره استفاده میکنه و لیمیتت کنن

سپاس و موفق باشید

ممنون از شما. لطفا پ.خ رو چک کنید

FirstLove

Registered User
لایک‌ها
4
يه حساب پي پال ميخوام باز كنم اما متاسفانه ايران تحريمه و سايت اجازه نميده. خواهش ميكنم هركسي بلده توضيح بده چطور ميشه حساب باز كرد. نرم افزار تغيير آي پي خوب هم پيدا نميشه از هر برنامه اي استفاده كردم نشد.
ممنون

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
يه حساب پي پال ميخوام باز كنم اما متاسفانه ايران تحريمه و سايت اجازه نميده. خواهش ميكنم هركسي بلده توضيح بده چطور ميشه حساب باز كرد. نرم افزار تغيير آي پي خوب هم پيدا نميشه از هر برنامه اي استفاده كردم نشد.
ممنون

با توضیحاتی که دادی اصلا پیشنهاد نمیکنم باز کنی...

باید ای پی ثابت باشه از خارج ایران (تغییر ای پی مودام داره ای پی عوض میشه) در اثر تعویض ای پی حساب لیمیت میشه و پول های توش مسدود میشه و نمیتونی ازشون استفاده کنی
برا ای پی ثابت باید از وی پی ان یا ریموت استفاده بشه (وی پی ان باید ای پی ثابت باشه نه این که هر ماه ای پیش عوض بشه)
حساب باز کردن هم بعدش نیاز به وریفای داره
برای وریفای هم حداقل یه کردیت کارت (ویزا کارت یا مستر) که مجازیش خیلی هست برا این کار باید تهیه کنی و..

در کل تا نیاز ندارید باز نکنید
خیلی کم نیاز دارید از بقیه کمک بگیرید
و....

موفق باشید

FirstLove

Registered User
لایک‌ها
4
با توضیحاتی که دادی اصلا پیشنهاد نمیکنم باز کنی...

باید ای پی ثابت باشه از خارج ایران (تغییر ای پی مودام داره ای پی عوض میشه) در اثر تعویض ای پی حساب لیمیت میشه و پول های توش مسدود میشه و نمیتونی ازشون استفاده کنی
برا ای پی ثابت باید از وی پی ان یا ریموت استفاده بشه (وی پی ان باید ای پی ثابت باشه نه این که هر ماه ای پیش عوض بشه)
حساب باز کردن هم بعدش نیاز به وریفای داره
برای وریفای هم حداقل یه کردیت کارت (ویزا کارت یا مستر) که مجازیش خیلی هست برا این کار باید تهیه کنی و..

در کل تا نیاز ندارید باز نکنید
خیلی کم نیاز دارید از بقیه کمک بگیرید
و....

موفق باشید

ممنونم ازت/ خيلي نياز دارم و خيلي هم دنبالشم. كار خيلي سختي نيست فقط در اين رابطه اطلاعاتم كم. بازم دستت درد نكنه با معرفتي

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ممنونم ازت/ خيلي نياز دارم و خيلي هم دنبالشم. كار خيلي سختي نيست فقط در اين رابطه اطلاعاتم كم. بازم دستت درد نكنه با معرفتي

اگه میدونی بهش نیاز داری
اول از همه یه کارت مجازی برای وریفای پی پال میخری (مخصوص وریفای) چون فروشنده باید بهت یه کد بده که تو پی پال بزنی و اکانتت وریفای بشه (دنبالش بگرد کمی از 7 دلار تا 20 دلاریش هست)
بعد یه وی پی ان نیاز داری که ای پیش ثابت بمونه و عوض نشه (کمترین تغییر را داشته باشه چون ممکنه اکانتت لیمیت بشه) صرفا ثابت بودن ای پی مهم نیست ولی بهترین حالت اینه که همیشه ثابت باشه
بعد حواست را جمع میکنی نفهمن ایرانی هستی به هیچ عنوان نفهمن وگرنه اکانت لیمیت میشه و هیچ نوع راهی برای باز کردنش نیست مگر مراجعه حظوری به دفتر پی پال
بعد هم حواست باید به پول هایی که میگیری و میفرستی باشه و چقدر نگه داری پول را و..... که مشکل خاصی برات پیش نیاد

امیدوارم موفق باشی

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
من یه اکانت پی پل ایجاد کردم و کشور رو ارمنستان انتخاب کردم . با یه ویزای مجازی وریفای هم کردم ، چند وقت پیش از یکی از دوستان دلار خریدم اما ایشون گفتن که نمیتونن دلار رو به حساب من انتقال بدن . میگفت اکانتت اجازه نمیده و از این حرفا . مشکل از کشور ارمنستانه ؟

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای باز کردن حساب الان باید چی کار کنم؟

بالا