به نظرم اگر میخوای دلار ذخیره کنی ، دلار پرفکت مانی بخر
چون امنیتش 100% ه . ایران رو هم که قبول داره .
بعدا راحت میتونی اکسچنج کنی به پی پال
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین؟
چی هست از کجا باید بگیریم و....
به نظرم اگر میخوای دلار ذخیره کنی ، دلار پرفکت مانی بخر
چون امنیتش 100% ه . ایران رو هم که قبول داره .
بعدا راحت میتونی اکسچنج کنی به پی پال
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین؟
چی هست از کجا باید بگیریم و....
خواهش میکنم کمک کنید
امروز این پیغام برام ایمیل شده:
Change your password and security questions again. Your password and
security questions were recently changed from an unsecure internet
connection. To protect your account, please log in from a secure internet
connection and change your password and security questions. Please don't
use a public computer or proxy to access your account.
پیپالم مالزی هست ولی من با profixer امریکا وارد حسابم میشم.وی پی ان امریکا هم دارم
لطفا کمک کنید.گفته باید پسوردمو عوض کنم.بدون استفاده از .باید چی کار کنم.از چی استفاده کنم که نفهمن....
help pleaseeeeeeeee
پیغام خصوصی را چک کنید
perfectmoney.com
یکی از معتبرترین شرکت های پولی بلوک شرق و خاورمیانه
که به جرات میگم امن ترین سیستم مالی دنیاست
چرا که هیچ محدودیتی برای هیچ کشوری قائل نشده
در حالی که پی پال والرت پی حتی گاهی لیبرتی رزرو فضولن . اونا براشون مهمه پول از کجا میاد به کجا میره .و مدام به فکر دزدی از کاربران هستن با بلوکه کردن اکانت ماها و ....
مثال )
حالا من میخوام دلار الکترونیکی ذخیره کنم
مثلا 10000 دلار
حالا کاری که من میکنم
10000 دلار رو از نماینده های معتبر پرفکت مانی خرید میکنم
و با خیال راحت در حساب پرفکت مانی ذخیره میکنم
هر وقت به پی پال نیاز داشتم، به اندازه ی نیازم اکسچنج میکنم . با سایتهای معتبر اکسچنج :
مثلا سایت زیر 5 درصد میگره پول رو تبدیل میکنه به هر چی که بخوای:
youexchanges.com
خوبی این کار اینه که پولم رو نمی بازم . چون هر لحظه ممکنه به هر دلیلی پی پال مارو ببنده چراکه یک دزد بزرگه امریکاییه
perfectmoney ایران را ساپورت میکنه
حتی شما میتونید ورفای کنید
صفحه فارسی داره
من قبض های خونه رو دادم ادرسم ورفای شد
پاسپورت رو هم دادم
شماره تلفن رو هم دادم
همش ورفای شده
تازه میتونی در خود پرفکت مانی پولت رو تبدیل کنی به طلای الکترونیکی
مثلا وقتی طلا ارزون شد با 1700 دلار داخل پرفکت مانی از خود پرفکت مانی یک اونس طلا بخری
و هر وقت طلا گرون شد دوباره با دلار عوضش کنی
البته قیمت طلا با بازار متزلزل ایران نه ها. بلکه با قیمت جهانی طلا که تمام نموداراش هم در کیت کو دات کام هست و با بازار جهانی نیو یورک ست شده
باید به یک بیزنس من حرفه ای تبدیل بشی . مثلا معمولا سپتامبر اوج و سقف قیمت طلاست. و دسامبر کف قیمت طلاست . البته معمولا
این کارا رو هم نکنی نکردی . مجبور نیستی طلا بخری . میتونی همون دلار نگه داری . و یا میتونی به یورو تبدیل کنیش .
.
حال کار واقعی من این جوره که پی پال رو هر مدت شارژ میکنم با درامدی که از سایتهای خارجی دارم
هر وقت 50 دلار 100 دلار شد اکسچنج میکنم و در بانک بزرگ پرفکت مانی ذخیره میکنم و اون رو گهگاهی اکسچنج میکنم با طلا.
و در صورت نیاز به تومن پرفکت مانی رو میفروشم به ایرانی ها و تومن میگیرم.
و اگر پی پال نیاز داشتم اکسچنج میکنم.
البته الان پی پالم به مشکل خورد و ترکید.و دنبال یک پی پال دیگه میگردم
به نظر من بهتره ادم 5 درصد پولش رو ببازه تا صد درصد .لعنت به پی پال که بارها به من زخم زد/
البته این نکته رو متذکر بشم که همیشه نیاز به اکسچنج با 5 درصد نیست، و شما میتونی با همین ایرانی ها پیپال و پرفکت مانی رو پایاپای اکسچنج کنی.
پرفکت مانی رنک alexa داره 1,591 یعنی روزانه صدهزار نفر ازش استفاده میکنن
ممنون دوست عزیز به خاطر وقتی که گذاشتین
اگه اینجوری باشه پس از پی پال خیلی بهتره!
من آموزش افتتاح حساب تو پرفکت مانی دارید؟
پرفکت مانی لیمیت نمیکنه من میترسم کل سرمایم بره یه وقت لیمیت بشم
من یه مستر کارت از سیتی بانک دارم.
این بانک آمریکایی هست اما من از شعبه ی روسیش این کارتو دارم.از آنجا که پیپال فقط به بانکهای آمریکایی خروجی میده فقط کسی نمیدونه که امکان گرفتن پول از پی پال توسط این حساب هست یا نه؟
شده تا حالا موقع نقل و انتقال پول پی پال زنگ زنه و تایید بخواد یا موقع واریز به حساب بانکی یا کردیت کارت با مبالغ بالا؟
سلام دوستان
حساب پیپالم لیمیت شده.این پیغامو دادن
Why is my account access limited
Your account access has been limited for the following reason(s):
•
Sep 17, 2012: We noticed some unusual log in activity with your account. Please check that no one has logged in to your account without your permission.
Take a moment to change your password and security questions and review your account information and recent transactions for changes or unknown payments.
If you see a payment you don't recognise, go to the Resolution Centre and report it by clicking "Dispute a Transaction".
(Your case ID for this reason is PP-001-993-.)
•
Sep 17, 2012: We've noticed some changes to your usual account activity. As a security precaution, we'll need a little more information about you and your account.
(Your case ID for this reason is PP-001-993-.)
حالا ازم مدارک خواسته براشون فرستادم.دیشب فرستادم.حالا نمیدونم چی کار کنم؟آیا بازش میکنن
برامم ایمیل زدن شما با وارد شدید!.مال مالزی هم هست ولی من با آی پی متغیر امریکا میرم.البته 2 تا واریز پول هم از پیپال به حسابم داشتم.ویزا کارتمم وصل هست به پیپال
![]()
حالا باید فقط منتظر باشم؟؟؟
تا کی؟؟
50 دلار توش میپره؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
امروز هم این پیغام اومد:
Change your password and security questions again. Your password and
security questions were recently changed from an unsecure internet
connection. To protect your account, please log in from a secure internet
connection and change your password and security questions. Please don't
use a public computer or proxy to access your account.
سلام مجدد
دوستان حساب پیپالم 9 روزه که لیمیت شده و مدارکم براشون فرستادم ولی نمیدونم چرا هیچ جوابی ندادن؟
هر چی هم براسون نامه میفرستم برام اینو میفرستن:
![]()
حالا واقعا موندم چی کار کنم؟
به نظرتون با webcalldirect با کامپیوتر باهاشون تماس بگیرم؟چی کار کنم؟
سپاس
.............................................................................................................................................................
سلام،
اگر تمام مدارکی که خواستن براشون ارسال کردید و باز معطل کردن بهترین کار تماس تلفنی هست.
سلام
ممنونم
با این نرم افزارهای کامپیوتری میشه تماس بگیرم باهاشون
بعد باید پیغام بگذارم یا مستقیم باهاشون حرف بزنم؟
چی ازم میپرسن؟
ممنون
سلام دوستان ، شنیدم با یک نوع اکانت paypal میشه چندین زیرحساب یا ایمیل ذاشت که همه در واقع به یک حساب متصل هستن !
اگه کسی از این نوع اکانت paypal داره یک زیر حساب شو چند میفروشه ؟
من کاری نمیکنم که حساب لیمیت بشه ! فقط برای درگاه پرداخت سایتم میخوام استفاده کنم .
اگه کسی به صورت درصدی هم میخواد همکاری کنه در خدمتیم !(مثلا 10% مبالغ واریزی)
سلام دوستان ، شنیدم با یک نوع اکانت paypal میشه چندین زیرحساب یا ایمیل ذاشت که همه در واقع به یک حساب متصل هستن !
اگه کسی از این نوع اکانت paypal داره یک زیر حساب شو چند میفروشه ؟
من کاری نمیکنم که حساب لیمیت بشه ! فقط برای درگاه پرداخت سایتم میخوام استفاده کنم .
اگه کسی به صورت درصدی هم میخواد همکاری کنه در خدمتیم !(مثلا 10% مبالغ واریزی)
تقریبا تموم پی پال ها (استاندارد را کامل نمیدونم چندتا ایمیل میشه زد برا همین گفتم "تقریبا همه" ولی استاندارد هم این قابلیت را داره)را میشه بهشون تا 5 (فک کنم دقیق یادم نیس) ایمیل بهش اضافه کرد
و هر 5 ایمیل به یک حساب متصله دیگه...
یعنی هر کس پی پال داشته باشه میتونه کمکتون کنه منتها باید اعتماد سازی بشه![]()