• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
از تمام صحبت های دیشب این بسیار مهمه :

وی در پاسخ به پرسشی راجع به تداخل بورس ارز با شورای پول و اعتبار گفت: وارد بحث پول و ارز نشوید؛ چون آن‌ها تصمیمی گرفته‌اند که هنوز عملی نشده است. ما نباید ارز را تبدیل به کالا کنیم؛ چرا که قیمت ارز در کشور ما خیلی پایین است و ما امکانات و منابع فراوانی داریم و مردم بدانند که در این عرصه با یک نبرد سنگین پنهان و همه‌جانبه مواجهیم.

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
دکتر فکر میکنی این وضع رو این اقایون تا کی میتونن تحمل کنن و نظرت راجع به حد دلار چیه؟
الان من چند تا از کارخونه ها رو میشناسم که دارن با بدبختی با دلار 2200 تومنی مواد اولیه میارن و فروش هم بخاطر بهای تمام شده بالا خیلی کم شده .
نظرت چیه؟

من کارخونه تولید نایلون دارم، خود پتروشیمی دیگه توان نداره موادشو تهیه کنه چه برسه باقی مردم. موادی که سالی ده تومن بالا پایین میشد تو یکسال و نیم اخیر 1500 تومن گرون شده، فروردین 90 1600 بود. امروز شده بود 3350، شتابزده هم نه، کف قیمت الان 3100، 3200 شده. یعنی فاجعه، از پارسال تا امسال سرمایه در گردش کارخونه رو دو برابر کردیم، پدرمون در اومده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عرض سلام خدمت دوستان. من اولین پست را در این تاپیک می گذارم. من دیشب تصمیم گرفته بودم سکه ها را رد کنم بره . اما خوشبختانه امروز تصمیم را عوض کردم به خصوص نظر دکتر هم به من کمک کرد.

دکتر جان توی تاپیک سکه و طلا اول هفته به یه نفر گفته بودی صبر کن چهارشنبه قیمت ها را ببین. واقعا خوشم امد. درود بر علم شما

خواهش میکنم عزیز . من تجربم رو گفتم چون خودم صرافم مسیر بازار رو میدونم .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اقا چی شد مگه نمیگفتید خط قرمز 2200 چرا بالاتر رفته ؟؟!!!
مگه نمیگفتید اجلاس تموم میشه نزول میکنه چی شد پس!!!
پس اینکه قرار 3000 بشه داره به واقعیت نزدیکتر میشه چون 1 ماه نتونستن بیارن پایین

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من کارخونه تولید نایلون دارم، خود پتروشیمی دیگه توان نداره موادشو تهیه کنه چه برسه باقی مردم. موادی که سالی ده تومن بالا پایین میشد تو یکسال و نیم اخیر 1500 تومن گرون شده، فروردین 90 1600 بود. امروز شده بود 3350، شتابزده هم نه، کف قیمت الان 3100، 3200 شده. یعنی فاجعه، از پارسال تا امسال سرمایه در گردش کارخونه رو دو برابر کردیم، پدرمون در اومده

با ابراز تاسف. اقتصاد ما داره سمت مصرفی و وارد کننده صرف میره. الان کشور ما شده وارد کننده فقط. اونم چه وارداتی !!!!!!! برای واردات چون تحریم شدید بانکی هستیم باید با طلا خرید کنند. یه روزی می رسه که شما هم مثل بقیه کارخونه ها باید جمع کنید. امیدوارم اون روز نیاید.

سرمایه هایی که باید بیان در چرخه اقتصاد و تولید کنند و ارزش افزوده داشته باشیم همه ی این سرمایه ها تبدیل به طلا شده اند و در گاو صندوق ها جمع شده اند.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این اقتصاد بیماره بیمار همه مردم هم زمین گیر شدند از شرکت های کوچک گرفته تا بزرگ !!!
خدا کنه درست بشه وگرنه شرکت ما هم نابود میشه

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
با ابراز تاسف. اقتصاد ما داره سمت مصرفی و وارد کننده صرف میره. الان کشور ما شده وارد کننده فقط. اونم چه وارداتی !!!!!!! برای واردات چون تحریم شدید بانکی هستیم باید با طلا خرید کنند. یه روزی می رسه که شما هم مثل بقیه کارخونه ها باید جمع کنید. امیدوارم اون روز نیاید.

سرمایه هایی که باید بیان در چرخه اقتصاد و تولید کنند و ارزش افزوده داشته باشیم همه ی این سرمایه ها تبدیل به طلا شده اند و در گاو صندوق ها جمع شده اند.

کاملا درست میگید، داریم به تعطیلی نزدیک میشیم، دارم کم کم سرمایمو میبرم تو تجارت، خدا بخیر کنه. تو شهرکای صنعتی پرنده پر نمیزنه

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
بزودی دلار 3000 رو رد میکنه. تا سال دیگه هم از 4000 گذشته

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دور نماي ايران (فاندامنتال) ما را در موقعيت كره شمالي يا عراق يا سوريه نشان ميدهد. زمانيكه هندوكره و ژاپن ويونان كه الان موقتا اجازه خريد نفت رو دارند ديگه خريدار نفت نباشن اوصاع بدتر ميشه و واقعا وقتي آقاي احمدي نژاد ميگه تدبير ميكنيم و راهكارهاي مقابله را نميتوانم بگم چون دشمنان ميفهمن از آينده مبهم اقتصاد ايران دلالت دارد. به نظرم دلار تا حوالي 3000 كه برسه بورس ارز راه اندازي ميشه. اگر يك برخورد نظامي كوچيك با ايران بشه كه بعيد نيست حتي براي اينكه يك پيغامي به ايران داده باشن مطمئن باشيد دلار بالاي 3000 ميشه. طلا رو ميشه تهيه كرد ولي دلار رو نميشه. تنها يك راه براي كاهش دلار هست و آن هم قبول شروط قدرتهاي بزرگ هست كه من بعيد ميدونم با اين افزايش سانترفيوژها كسي دنبال كنار آمدن با آنها باشد. ضمنا هنوز اثرات تحريم نفت روي اقتصاد نمايان نشده. هركدوم از كانديداهاي رياست جمهوري آمريكا انتخاب بشن به ضرر ايرانه. ضمنا اونايي كه دنبال دلار نبودن هم حساس شدن و خيلي ها هم راهي اين بازار خواهند شد و تقاضا بيشتر و عرضه كمتر خواهد شد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
2237 تومن
مثل اینکه میخواد رکورد بزنه

ساعت 11:29
2245

ساعت 11:35
2251

Last edited:

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
دلار 3000 تومنی یک شایعه نیست، واقعیته...

hamidd_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یکی جلوی این دلارو بگیره

احمدی نژاد مگه نگفت این حرف دشمنان و جنگ روانیه دلار 3000 تومنی.....8 سال به مردم دروغ میگه و مردمم هیچ ما حقمونه

هفته دیگه دلار میشه 2160 70 همه خبرگزاری ها میگن دلار ارزون شده ......بخدا خسته شدیم ما که بازاری هستیم تو کار خرید و فروش دلار نیستیم و فقط فکر خرید کالا با ارز هستیم .فلج شدیم
خدا خودش نجاتمون بده

پناه بر خدا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شد 2242 تومن

احتمال این هست مثل 3 ماه گذشته زمان واریز یارانه ها دلار بیاد پایین؟ (بعد باز بره بالا)

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
داریم به انتخابات کم کم نزدیک میشیم یا حداقل حرفهای انتخاباتی شروع شده. کوبیدن همدیگه و بدنام کردن (کاری ندارم طرف مقابل اصلا آبرو داره یا نه) و بی کفایت نشان دادن (کاری ندارم اصلا مدیریت بلده یا نه) ها شروع شده. مثلا یک طرف شهردار را میکوبند، یک طرف دولت، طرف دیگر ... خلاصه کشمکش بر سر قدرت و بدست آوردن جایگاه بالاتر (یکی از اونها انتخابات اینده هست) شروع شده. مثلا رئیس جمهور اعلام میکنه قیمت دلار این نیست و پایین تر از حرفها هست، یا اعلام میکنه طرح و برنامه برای کاهش قیمت ارز داریم و ... طرف مقابل یا طرفهای مقابل برای بی اعتبار کردن (باز هم تاکید میکنم مهم نیست ما مردم عادی چه نظری داریم که آیا شخص/پروه اعتبار دارد یا نه ، جنگ قدرت در بالا ها و از دید بالایی ها هست) صحبتهای فرد یک حرکتی را انجام میده مثلا بالا بردن قیمت ارز.
میان کلام، کاملا درسته تحریمها، بی برنامه بودن سیاستهای پولی و ضعف مدیریت و ... کار خودشون را کردند و مهار قیمت ارز را بسیار مشکل کرده اند . اما در کنار همه این عوامل مورد بالا را هم باید لحاظ کنیم .
در نهایت میخواهم بگم این افزایش قیمت بدون خبر سیاسی/خارجی مربوط به ایران علتش نکته ابتدایی که عرض کردم هست. بنابراین بنظر من دلار تا محدوده خاصی مثلا نزدیک 2300 حرکت داده میشه وقتی طرف مقایل گوشمالی داده شد رها میشه، بعداز رها شدن عوامل دوم که اشاره کردم نوسان دلار را بر عهده میگیرند.

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز 5000 تا ديگه ميگيرم 2.245 طي كردم . دعا كنيد گرون بشه :guitar::thumbsup: مملكت داغون شد يوهو

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
امروز 10 تا 768 خریدم
15 تا 780 خریدم
16 مرداد پست بالا را زدم،در اوج قیمتهای مرداد من خرید داشتم،چند روز پیش می خواستم خرید کنم که نخریدم،دوباره به رنج 830-840 باز می گردد ولی باز هم بالا می رود.زمانهای توزیع یارانه بازار آشفته می شود.
افزایش قیمت طلا در برابر افزایشهای دیگر در بازار ناچیز است.تخم مرغ ماه پیش 2300،الان شده 3600.قیمت روز ماشین را ببینید،هفتگی بالا می رود،207 اتوماتیک شده 35 میلیون.واحد مسکن مهر قرار بود 15 میلیون تمام بشود،الان 25 میلیون خواستند.گرچه نگهداری سکه بهتر از پول است اما جبران تورم را نمی کند،بهتر است در جنس سرمایه گذاری شود.

بالا