LAPD
Registered User
دلار افشار میگن 2123
سایت مزنه هم قیمت دلارشو برداشت !!
به نظر من این آشفته بازار امروز همش کار بانک مرکزیه
اگه یکم به تاریخ دقت کنید می بینید که همیشه وقتی می خوان نرخ ارز مرجع رو بالا ببرن یک همچین بساطی راه می ندازن و قیمت بازار رو به شدت بالا می برن تا پذیرش نرخ جدیدی که اعلام می کنن برای مردم راحت تر بشه
علاوه بر اون وقتی با نرخ مرجع جدید و تزریق به بازار قیمت رو پایین تر آوردن، همه به به و چه چه می کنن که بابا دستشون درد نکنه یه روزه قیمت رو از 2200 به 1900 رسوندن
یه جورایی به مرگ میگرن که ملت به تب راضی بشن
خلاصه با دیدن این قیمت ها زیاد هیجان زده نشید
زمانیکه بانک می خواست نرخ مرجع رو 1226 اعلام کنه همین کا رو کرد، قیمت بازار رو به بالای 2000 رسوند اما وقتی نرخ مرجع رو اعلام کرد قیمت رو برای چند روز به 1500-600 رسونداین که بانک مرکزی هم دخیله شکی نیست ! اما به نظرت اگر ارز مرجع 1600 بشه ! میشه امیدی به دلار ازاد 1900 تومنی داشت !؟ چقدر میخواد تزریق کنه ؟
فقط در یک صورت میشه امید به پایین اومدن دلار داشت ! اونم فروش دلار توسط بانک به مردمه !!!!! یعنی همون کاری که پارسال کردن (قضیه فروش با گارت ملی و صف و غیره ) که خیلی بعید به نظر میرسه !
فک کنم تنها چیزی که میتونه دلار رو پایین بیاره یه خبر خوش سیاسی باشه ! که اینم فعلا خبری نیست !
زمانیکه بانک می خواست نرخ مرجع رو 1226 اعلام کنه همین کا رو کرد، قیمت بازار رو به بالای 2000 رسوند اما وقتی نرخ مرجع رو اعلام کرد قیمت رو برای چند روز به 1500-600 رسوند
به نظر من کاهش قیمت حتی برای یه بازه کوتاه خواهیم داشت
علاوه بر اون وقتی با نرخ مرجع جدید و تزریق به بازار قیمت رو پایین تر آوردن، همه به به و چه چه می کنن که بابا دستشون درد نکنه یه روزه قیمت رو از 2200 به 1900 رسوندن
زمانیکه بانک می خواست نرخ مرجع رو 1226 اعلام کنه همین کا رو کرد، قیمت بازار رو به بالای 2000 رسوند اما وقتی نرخ مرجع رو اعلام کرد قیمت رو برای چند روز به 1500-600 رسوند