• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اینجاست که میگیم دوستان نوسانگیری نکنید (البته با حرفه ای ها کار ندارم) خیلی ها به امید دلار زیر 1900 و سکه زیر 700 از خرید جا موندن و این سودی که الان سکه داده و تا حالا 70 تومن رفته روش با 10 بار نوسانگیری صحیح شاید به دست میومد. قیمت آهن هم به شدت رفته بالا، روز چهارشنبه میلگرد بود کیلویی 1690 و امروز صبح 2100 بود البته الان چنده نمیدونم. مزنه قیمت دلار رو برداشته.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سایت مزنه هم قیمت دلارشو برداشت !!

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
سایت مزنه هم قیمت دلارشو برداشت !!

دیگه وقتی این اتفاق میفته و دوباره سایت ها حالا یا به صورت خود جوش یا به اجبار قیمت هاشون رو برمیدارند

یعنی وای به حال مردم !!!!!!

واقعا" مسئولین خیلی به فکر مردم هستند دستشون رو باید بوسید

یه خبر خیلی خوشگلم گفتند: "مسکن ارزان می شود" که خداییش بعد از جک "سایپا مطمئن"

خنده دار ترین جک چند وقت اخیر بود

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
امروز 10 تا 768 خریدم
15 تا 780 خریدم

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
به نظر من این آشفته بازار امروز همش کار بانک مرکزیه
اگه یکم به تاریخ دقت کنید می بینید که همیشه وقتی می خوان نرخ ارز مرجع رو بالا ببرن یک همچین بساطی راه می ندازن و قیمت بازار رو به شدت بالا می برن تا پذیرش نرخ جدیدی که اعلام می کنن برای مردم راحت تر بشه
علاوه بر اون وقتی با نرخ مرجع جدید و تزریق به بازار قیمت رو پایین تر آوردن، همه به به و چه چه می کنن که بابا دستشون درد نکنه یه روزه قیمت رو از 2200 به 1900 رسوندن
یه جورایی به مرگ میگرن که ملت به تب راضی بشن
خلاصه با دیدن این قیمت ها زیاد هیجان زده نشید

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سلام.

ببخشید الان چه اتفاقی افتاد که یه دفعه دلار قیمتش رفت بالا؟

تحریم با تهدید جدید شد؟

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
خرید من فقط برای حفظ سرمایه است و بدلیل افزایش همه اجناس اصلی نگهداری ریال،ضرر است.
اگر شغلم هر فروش جنس وارداتی بود اون جنس را می خریدم و نگه میداشتم.

Google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
mazanex قیمت دلار رو حذف کرد
1.png

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
صبح می خواستیم ۲۰ تا سکه بگیریم.گفتند نداریم.حالا سی تومن بالاتر رفت.الان بگیریم یا صبر کنیم؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نظر من این آشفته بازار امروز همش کار بانک مرکزیه
اگه یکم به تاریخ دقت کنید می بینید که همیشه وقتی می خوان نرخ ارز مرجع رو بالا ببرن یک همچین بساطی راه می ندازن و قیمت بازار رو به شدت بالا می برن تا پذیرش نرخ جدیدی که اعلام می کنن برای مردم راحت تر بشه
علاوه بر اون وقتی با نرخ مرجع جدید و تزریق به بازار قیمت رو پایین تر آوردن، همه به به و چه چه می کنن که بابا دستشون درد نکنه یه روزه قیمت رو از 2200 به 1900 رسوندن
یه جورایی به مرگ میگرن که ملت به تب راضی بشن
خلاصه با دیدن این قیمت ها زیاد هیجان زده نشید

این که بانک مرکزی هم دخیله شکی نیست ! اما به نظرت اگر ارز مرجع 1600 بشه ! میشه امیدی به دلار ازاد 1900 تومنی داشت !؟ چقدر میخواد تزریق کنه ؟

فقط در یک صورت میشه امید به پایین اومدن دلار داشت ! اونم فروش دلار توسط بانک به مردمه !!!!! یعنی همون کاری که پارسال کردن (قضیه فروش با گارت ملی و صف و غیره ) که خیلی بعید به نظر میرسه !
فک کنم تنها چیزی که میتونه دلار رو پایین بیاره یه خبر خوش سیاسی باشه ! که اینم فعلا خبری نیست !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
این که بانک مرکزی هم دخیله شکی نیست ! اما به نظرت اگر ارز مرجع 1600 بشه ! میشه امیدی به دلار ازاد 1900 تومنی داشت !؟ چقدر میخواد تزریق کنه ؟

فقط در یک صورت میشه امید به پایین اومدن دلار داشت ! اونم فروش دلار توسط بانک به مردمه !!!!! یعنی همون کاری که پارسال کردن (قضیه فروش با گارت ملی و صف و غیره ) که خیلی بعید به نظر میرسه !
فک کنم تنها چیزی که میتونه دلار رو پایین بیاره یه خبر خوش سیاسی باشه ! که اینم فعلا خبری نیست !
زمانیکه بانک می خواست نرخ مرجع رو 1226 اعلام کنه همین کا رو کرد، قیمت بازار رو به بالای 2000 رسوند اما وقتی نرخ مرجع رو اعلام کرد قیمت رو برای چند روز به 1500-600 رسوند
به نظر من کاهش قیمت حتی برای یه بازه کوتاه خواهیم داشت

mehrdad_rabbi

Registered User
لایک‌ها
13
زمانیکه بانک می خواست نرخ مرجع رو 1226 اعلام کنه همین کا رو کرد، قیمت بازار رو به بالای 2000 رسوند اما وقتی نرخ مرجع رو اعلام کرد قیمت رو برای چند روز به 1500-600 رسوند

اشتباه فکر می کنی این روند تا رسیدن به 2300 ادامه داره
ما بقیش بعد از اعلام رسمی و اغاز به کار ارز مرجع یکم میریزه دوباره تا اخر روزمیره تا 2400 - 2500

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24

یه روزه از 2200 برسونه به 1900؟!!! :rolleyes:شرایط با قبل فرق کرده برادر، واقع بین باید بود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اون زمانی که بانک نرخ 1226 تومنی رو اعلام کرد , یک بار اول بود و همه فکر کردن واقعا ارز تک نرخی شده , بعد به مسافر هم ارز میداد , به اصطلاح به وارد کننده هم میداد , الان رسما نرخ جدید رو هم که اعلام کنه نه به مسافر قراره بده نه به همه وارد کننده ها , فقط کالاهای اساسیه , وضع مملکت هم با اون موقع خیلی فرق میکنه , اسم تک نرخی هم روش بزاره بیشتر مثل یه جوک میمونه.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

زمانی که ارز رو تک نرخی اعلام کردن هیچکس نمیفروخت ! یادمه چون میخواستم بگیرم اون موقع !

اون زمانی که دلار بالای 2200 رفت و برپشت پایین زمان تک نرخی شدن نبود ! زمان پیش فروش سکه بود

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
به نظرتون عصر برم 5 تومن سرمایم رو طلا بگیرم ؟

البته سکه و اینا نمی خوام ،طلای خام میخوام بگیرم

نظرتون چیه ؟

به فکر سودم نیستم فقط میخوام ارزشش کمتر از این نشه

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

اما من بعید میدونم دوباره بازار بازی بخوره.
بعید نیست اون جریان بستن حسابهای بانکی مجدد پیش بیاد. مردم برن حسابهای سرمایه گذاریشون رو ببندن به امید گرفتن سود بالاتر از بانک در بازار دلار و سکه

بالا