• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

only4you_mehr

Registered User
لایک‌ها
3
سلام عزیز من این تبلت رو به همراه یک دانگل 3جی که ساپورتش کنه میخوام اگه میشه قیمت رو بگین واریز کنم
این تبلت رو واسه فقط وبگردی می خوام نظر شما در بارش چیه ؟ روونه ؟ جنسش خوبه ؟ اگه نه یه تبلت 9 اینچ به بالای ارزون قیمت معرفی کنین که دانگل ساپورت کنه .
Where to Buy cheapest FreeLander PD60 1.2GHz 9 inch Android 4.0 GPS Tablet PC - 8GB, buy cheapest FreeLander PD60 1.2GHz 9 inch Android 4.0 GPS Tablet PC - 8GB from China FreeLander Tablet PC wholesaler and drop

قیمت این دو مدل رو هم بگین :
Where to buy cheapest Sanei-N10-Tablet-PC, buy cheapest with Sanei N10 2160P Tablet PC with Android 4.0 System and Bluetooth/Wifi/Camera/HDMI - 16GB from China Sanei players wholesaler and dropshipper for Sanei N10 Tablet PC
قیمت این دو مدل رو هم اگه میشه بگین :
Where to buy cheapest Sanei-N10-Tablet-PC, buy cheapest with Sanei N10 2160P Tablet PC with Android 4.0 System and Bluetooth/Wifi/Camera/HDMI - 16GB from China Sanei players wholesaler and dropshipper for Sanei N10 Tablet PC
Where to buy cheapest Teclast-A12-8.0 inch-Tablet-PC, buy cheapest Teclast A12 Tablet PC with Camera/Wifi/3G - 8GB from china UMPC MID Player wholesaler and dropshipper

Last edited:

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
اینول نوا 2 گرفتم
چند روزه باتریش رو صددر صد مونده دیونه شدم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
نمیخوام بگم مشکل داره تبلت عالی ای هست ولی این مشکل واسه اکثر اینول اروا 2 مثل اینکه پیش اومده این خارجی ها که بلدن حل کنن , هنوز نتونستم من کسی اگه تا حالا این مشکل رو حل کرده بگه ممنونش میشم

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
اینول نوا 2 گرفتم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
نمیخوام بگم مشکل داره تبلت عالی ای هست ولی این مشکل واسه اکثر اینول اروا 2 مثل اینکه پیش اومده این خارجی ها که بلدن حل کنن , هنوز نتونستم من کسی اگه تا حالا این مشکل رو حل کرده بگه ممنونش میشم
میشه بگید چند گرفتید و اینکه شکل بسته بندیش سفیده و شارژرش بیرون جعبه اصلیش بود؟
Ainol Novo 7 Aurora II (2) 100% Battery Fix Android tablet - YouTube
این فیلم رو ببین مثل اینکه باید رام رو تعویض کنی تا حل بشه

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
میشه بگید چند گرفتید و اینکه شکل بسته بندیش سفیده و شارژرش بیرون جعبه اصلیش بود؟
Ainol Novo 7 Aurora II (2) 100% Battery Fix Android tablet - YouTube
این فیلم رو ببین مثل اینکه باید رام رو تعویض کنی تا حل بشه
:ِd
n تا رام عوض کردم من !!
البته یه اموزش دارم الان میرم فکر کنم درست بشه
مرسی بابت لینک بررسی میکنم

lop_po206

Registered User
لایک‌ها
22
:ِd
n تا رام عوض کردم من !!
البته یه اموزش دارم الان میرم فکر کنم درست بشه
مرسی بابت لینک بررسی میکنم

راستی نگفتید پکش سفیده و شارژر بیرون جعبه بود؟ از رام cyanogen mod9 استفاده کن

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
داداش مدل dvb-t ساپورت ندارید که تلویزیون دیجیتال بگیره؟ البته بجز freelander pd10 olympic چون اون رزلوشن صفحش خیلی پایینه.
مدل دیگه جز این تبلت ندیدم تا حالا ...
جناب ahram شما از پست EMS هم استفاده می کنید توی سفارش هاتون؟ (اگر نه چرا و اگر بله کیفیت خدماتش چطوره؟) قیمت هاش چطوریه؟ گمرکی اش چطوره؟
ممنون از پاسخ گوییتون.
خیر , 7 روزه می رسه به ایران باهاشون تقریبا مثل بسته های سنگاپور پست رفتار می شه به خاطر 3 روز زود تر رسیدن تبلت باید هزینه ای نزدیک 60 تا 70 ت بیشتر بپردازید ...
سلام

مورد اول رو زیاد پیشنهاد نمی کنم ولی دو تبلت بعدی که معرفی کردید بهتر هستن
که مشخصا تبلت Senei مشخصات بهتری داره (بلوتوث , IPS و دوربین دوم و...)
Senei ت 460
و Teclast ت415
اگر صفحه نمایش ips به کارتون نمیاد Teclast رو انتخاب کنید (ولی از نظر من Senei ارزش خرید بیشتری داره )
دانگل هم 90 ت می شه
هر موردی رو انتخاب کردید پیغام خصوصی بدید مشخصات رو بفرستم

سلام
340 ت
اینول نوا 2 گرفتم
کسی میتونه کمکم کنه ؟
سلام
منتظر آپدیت باشید مشکل حل می شه ...

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
سلام میشه یه مقایسه بین cpu های 711fe و tornado بزارید ؟
tornado بهتره ؟ درسته ؟
مشکلات نرم افزاری سخت افزاری تا حالا چی ازش گزارش شده ؟

سلام این تبلت چند در میاد
Ainol Novo 7 Crystal 8GB Android 4.1 Tablet PC MVA HD Screen 7 Inch 1GB RAM Camera White Debut

میگم اینم تبلت خوبی بود ما ندیدیم ها !:(
چرا اینو جزو پیشنهاد ها قرا نمیدین ؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
خیر , 7 روزه می رسه به ایران باهاشون تقریبا مثل بسته های سنگاپور پست رفتار می شه به خاطر 3 روز زود تر رسیدن تبلت باید هزینه ای نزدیک 60 تا 70 ت بیشتر بپردازید ...
بابت پاسخگوییتون بسیار ممنونم. هزینه ی 60 تا 70 تومان که فرمایید منظورتون هزینه ی پستی هست یا گمرک؟ اگر منظورتون پست هست، هزینه های گمرکی اش چطوره؟ ممنون.

shayanp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Ramos W13Pro میشه مشخصات کامل این مدل را بگین
دوربین،نسخه سیستم عامل،حافظه و ....
تاچ این چینی ها خوبه ؟؟؟روان عمل میکنه یا باید زور بزنی تا کار کنه؟؟؟؟

hosseinriasati

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
آقا من یه Onda Vi30 از شما خریدم. یه دونه Cube U19GT هم می خوام. چند باید واریز کنم؟ شماره حساب هم بدین لطفاً. یه تخفیفی هم بی زحمت بدین بهمون!
ممنون

احسان بزرگی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش شاید بشه گفت شما وسایت تبلت باز خیلی قیمتهاتون خوبه ولی یه چیز رو شما 20تا40تومن از اونا بیشتر قیمت میدی و یه چیز هم اونا از شما بیشتر قیمت میدن مثلا من از شما ainol 7crystal رو قیمت گرفتم شما گفتی 340بعد یه سایتی 312قیمت داد خواهشا یکم کارمزدها رو کم کنین ملت الان قدر ت خریدشون پایینه یه جور حساب کنین نه سیخ بسوزه نه کباب با تشکر

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
سلام دوست عزیز
قیمت های پست اول قیمت تمام شده هستند؟ یا هزینه ی دیگه ای اضافه میشه؟
Ainol Flame الان موجود داری؟ اگه آره قیمت رو لطفا بفرمایید.
راستی این تبلت ها اگر خراب بشه یا مشکلی واسش پیش بیاد قابل تعمیر هست؟ یعنی قطعاتش تو بازار پیدا میشه؟
با تشکر

Last edited:

shayanp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من این مدلRamos W13Pro را میخوام اگه موجودی دارین بهم بگید و مشخصات کامل شامل دوربین و...را اعلام کنید.در ضمن تاچ این مورد خوبه یا نه ؟؟؟
هاردش چقدر هست؟؟؟؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام میشه یه مقایسه بین cpu های 711fe و tornado بزارید ؟
tornado بهتره ؟ درسته ؟
مشکلات نرم افزاری سخت افزاری تا حالا چی ازش گزارش شده ؟

میگم اینم تبلت خوبی بود ما ندیدیم ها !:(
چرا اینو جزو پیشنهاد ها قرا نمیدین ؟
سلام
هر دو تبلت خبون و مشکلی گذارش نشده , چشم اگر بنچمارک ازشون پیدا کردم پخ می کنم ...

این تبلت تازه دیروز اومده رو سایتا ...
بابت پاسخگوییتون بسیار ممنونم. هزینه ی 60 تا 70 تومان که فرمایید منظورتون هزینه ی پستی هست یا گمرک؟ اگر منظورتون پست هست، هزینه های گمرکی اش چطوره؟ ممنون.
برای هزینه ی پست هست و گمرکی اگر بخوره , حدود 20 ت می خوره
Ramos W13Pro میشه مشخصات کامل این مدل را بگین
دوربین،نسخه سیستم عامل،حافظه و ....
تاچ این چینی ها خوبه ؟؟؟روان عمل میکنه یا باید زور بزنی تا کار کنه؟؟؟؟
مشخصات کامل :
Ramos W13pro 1.5GHz Dual Core 8 inch 1024*768 Android 4.0 Dual Cameras HDMI

تاچش خازنیه , فقط کافیه لمس کنید ...
سلام
آقا من یه Onda Vi30 از شما خریدم. یه دونه Cube U19GT هم می خوام. چند باید واریز کنم؟ شماره حساب هم بدین لطفاً. یه تخفیفی هم بی زحمت بدین بهمون!
ممنون
سلام پخ شد ...
سلام داداش شاید بشه گفت شما وسایت تبلت باز خیلی قیمتهاتون خوبه ولی یه چیز رو شما 20تا40تومن از اونا بیشتر قیمت میدی و یه چیز هم اونا از شما بیشتر قیمت میدن مثلا من از شما ainol 7crystal رو قیمت گرفتم شما گفتی 340بعد یه سایتی 312قیمت داد خواهشا یکم کارمزدها رو کم کنین ملت الان قدر ت خریدشون پایینه یه جور حساب کنین نه سیخ بسوزه نه کباب با تشکر
سلام
این تبلت تازه دیروز معرفی شده و یه هفته دیگه به بازار میاد , قیمتش فعلا اینه که البته به احتمال زیاد کاهش پیدا کنه ...
سلام دوست عزیز
قیمت های پست اول قیمت تمام شده هستند؟ یا هزینه ی دیگه ای اضافه میشه؟
Ainol Flame الان موجود داری؟ اگه آره قیمت رو لطفا بفرمایید.
راستی این تبلت ها اگر خراب بشه یا مشکلی واسش پیش بیاد قابل تعمیر هست؟ یعنی قطعاتش تو بازار پیدا میشه؟
با تشکر
بله قیمت تمام شدس و تنها موردی که ممکنه پیش بیاد گمرکی هست که معمولا زیر 20 ت هست
قیمتش در حال حاضر 436 هست
تا حالا برای تبلت های Ainol مشکلی پیش نیومده , تجربه ای در این مورد ندارم ...

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
من زنگ زدم بهشون اینا خیلی زرنگ تشریف دارند برای اینکه یه تبلت ناقابل رو تحویل بگیرند از گمرک 30 درصد قیمتی که گمرگ تعیین کرده رو یعنی از 200 دلار که حدودا می شه 60 دلار فقط از شما می گیرند برای چی معلوم نیست! در حالی که در حالت عادی نرخه تعرفه گمرک برای تبلت 4 درصد هستش ولی اینا 30 درصد گرفتند! که یعنی 60*1226

سلام
يك شكايت نامه براي اين شركت توي سايت Aramex ارسال كردم و منتظر جواب هستم ...

Last edited:

mahdi630

Registered User
لایک‌ها
2
تبلت من هم امروز بدستم رسید جناب استارتر خیلی ممنون
دوستان ایشون واقعا انسان نیک روزگار هستند
فقط یک نکته حتما به تذکرات ایشون توجه کنید تا پول اضافی برای گمرکی ندید

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
این تبلت ها کدومشون gps دارن ؟؟؟
و مدلی دارید که هم جی پی اس داشته باشه هم سیم کارت بخوره ( برای اینترنت هم کافیه نیازی به تماس ندارم )

احسان بزرگی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش یه سوال فنی تبلت hundai 7hd با اماکنات ضعیفش چرا قیمتش نزدیک ainol 7flame هست؟

بالا