• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
با توجه به اینکه دیدم برای بعضی از افراد راجع به گمرک سوال پیش اومده چون خونه نیستم گفتم فاکتور پست رو برام اسکن کنند و ارسال کنند بعد از دیدن این فاکتور برای خود بنده هم ابهام پیش اومد برای همین فاکتور رو بدون هیچ تغییری ارسال میکنم
http://up.vatandownload.com/images/ralilljti10q0hmwiv.jpg
سوال:
این شرکت ایمن آسان رسان ایرانیان چه شرکتی و اصلا چه ارتباطی با پست دارند؟
این چه مدل قیمت زدنه که دقیقا باید 80 هزار تومان بشه؟
چرا به جای پست این شرکت بسته رو باید بیاره؟
ارتباط این شرکت با aramexچیه؟
در کل چرا من از این ارتباطات سر در نمیارم و هیچ چیز شفاف نیست!
اگه کسی اطلاعاتی راجع به این مسایل داره ممنون میشم کمک کنه
در ضمن من این رو فقط برای شفاف سازی فرایند گمرک و پست ارسال میکنم چون همه چیز گنگه و خیلی کنجکاو شدم ببینم این شرکت که روی سربرگش با imen هست ولی توی مهرش باemen چیه و یا کیه ؟!
ببخشید جناب ahram چون دیدم خیلی pm زدند وسوال کردند گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه ممنون

سلام

الان که فاکتور رو دیدم دقیقا این سوال برام شد که چطور قیمت دقیقا 80 ت افتاده !
در مورد این شرکت سرچ کردم , این شرکت با پست آرامکس کار می کنه و فکر کنم بسته های اونا رو ترخیص و تحویل می ده ...
به هر حال چون به عنوان اکسپرس هست این بسته ها رو به جای پست , شرکت تحویل می ده (دقیقا اتفاقی که برای بسته ها پست با DHL می افته با این تفاوت که DHL همچین گمرکی سنگینی نمی زنه رو بسته ها)

اگر کسی از بچه ها اطلاعات بیشتری در این باره داره , بگه لطفا

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
رفیق یعنی الان تبلت ما هم که با اکسپرس پست ارسال شده بالا میفته گمرکیش ؟:(:(

اگه هنو ارسال نشده ONDA V711 ما لطفا با یه پست دیگه همون طوری که برای بقیه فرستادین بفرستین

Last edited:

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

الان که فاکتور رو دیدم دقیقا این سوال برام شد که چطور قیمت دقیقا 80 ت افتاده !
در مورد این شرکت سرچ کردم , این شرکت با پست آرامکس کار می کنه و فکر کنم بسته های اونا رو ترخیص و تحویل می ده ...
به هر حال چون به عنوان اکسپرس هست این بسته ها رو به جای پست , شرکت تحویل می ده (دقیقا اتفاقی که برای بسته ها پست با DHL می افته با این تفاوت که DHL همچین گمرکی سنگینی نمی زنه رو بسته ها)

اگر کسی از بچه ها اطلاعات بیشتری در این باره داره , بگه لطفا
من قبلا با aramex کار کردم پست خیلی معتبری هست حتی قبلا مستقیم با اسم خود aramex تو تهران دفتر داشتند و من فکر میکنم این پست از ایران رفته و این شرکتهای 3 4 کلمه ای وطنی دارند کارهاش رو انجام میدند و حتی بعید بدونم گمرک یه همچین پولی بگیرند چطور برای بقیه پستها اینطور نیست بدم نمیاد با این شرکت و حتی با aramex یک مکاتبه ای داشته باشم تا توضیحات اونها رو هم بشنوم برای من 80 ت پولی نیست ولی اگه پول زور باشه نمیتونم تحمل کنم اگه جوابی گرفتم همینجا میزارم ولی ترجیحا هم بهتره شما برای بقیه از همون روش معمولی استفاده کنید تا الکی پول تو جیب این شرکتها نکنیم

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
رفیق یعنی الان تبلت ما هم که با اکسپرس پست ارسال شده بالا میفته گمرکیش ؟:(:(

اگه هنو ارسال نشده ONDA V711 ما لطفا با یه پست دیگه همون طوری که برای بقیه فرستادین بفرستین
سفارشتون رو لحظه آخر تغییر دادم
من قبلا با aramex کار کردم پست خیلی معتبری هست حتی قبلا مستقیم با اسم خود aramex تو تهران دفتر داشتند و من فکر میکنم این پست از ایران رفته و این شرکتهای 3 4 کلمه ای وطنی دارند کارهاش رو انجام میدند و حتی بعید بدونم گمرک یه همچین پولی بگیرند چطور برای بقیه پستها اینطور نیست بدم نمیاد با این شرکت و حتی با aramex یک مکاتبه ای داشته باشم تا توضیحات اونها رو هم بشنوم برای من 80 ت پولی نیست ولی اگه پول زور باشه نمیتونم تحمل کنم اگه جوابی گرفتم همینجا میزارم ولی ترجیحا هم بهتره شما برای بقیه از همون روش معمولی استفاده کنید تا الکی پول تو جیب این شرکتها نکنیم
درست می فرمایید من هم بر حسب سابقه ی قبلی با این پست زدم که دیگه باهاشون کار نمی کنم ...

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
با توجه به اینکه دیدم برای بعضی از افراد راجع به گمرک سوال پیش اومده چون خونه نیستم گفتم فاکتور پست رو برام اسکن کنند و ارسال کنند بعد از دیدن این فاکتور برای خود بنده هم ابهام پیش اومد برای همین فاکتور رو بدون هیچ تغییری ارسال میکنم
http://up.vatandownload.com/images/ralilljti10q0hmwiv.jpg
سوال:
این شرکت ایمن آسان رسان ایرانیان چه شرکتی و اصلا چه ارتباطی با پست دارند؟
این چه مدل قیمت زدنه که دقیقا باید 80 هزار تومان بشه؟
چرا به جای پست این شرکت بسته رو باید بیاره؟
ارتباط این شرکت با aramexچیه؟
در کل چرا من از این ارتباطات سر در نمیارم و هیچ چیز شفاف نیست!
اگه کسی اطلاعاتی راجع به این مسایل داره ممنون میشم کمک کنه
در ضمن من این رو فقط برای شفاف سازی فرایند گمرک و پست ارسال میکنم چون همه چیز گنگه و خیلی کنجکاو شدم ببینم این شرکت که روی سربرگش با imen هست ولی توی مهرش باemen چیه و یا کیه ؟!
ببخشید جناب ahram چون دیدم خیلی pm زدند وسوال کردند گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه ممنون
دوست عزیز حتما شما شکایت کنید از این ها....
پول گمرک این دستگاه خیلی بشه 17 تومن می شه،یه دونه تبلت که دیگه کار ترخیص نمی خواد ،اگه 100 تا بود اونم نه همچین قیمتی اگه قرار باشه این قیمت باشه که دیگه کسی از اون ور نمی خره....
بچه به نظر من همه زنگ بزنید به شرکتش یه جوری اعتراض خودمون رو بهشون بگیم...خیلی مسخره اس
من که زنگ می زنم...

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز حتما شما شکایت کنید از این ها....
پول گمرک این دستگاه خیلی بشه 17 تومن می شه،یه دونه تبلت که دیگه کار ترخیص نمی خواد ،اگه 100 تا بود اونم نه همچین قیمتی اگه قرار باشه این قیمت باشه که دیگه کسی از اون ور نمی خره....
بچه به نظر من همه زنگ بزنید به شرکتش یه جوری اعتراض خودمون رو بهشون بگیم...خیلی مسخره اس
من که زنگ می زنم...

سلام
ايميل مسئولين اين شركت رو از سايت آرامكس پيدا كردم و براشون يك ايميل فرستادم و منتظر هستم جواب بدهند سايت خودشون كه هيچي نداره اگه جوابي گرفتم اينجا ميذارم و اگه جوابي نگرفتم مستقيم با خود آرامكس مكاتبه مي كنم.

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
ايميل مسئولين اين شركت رو از سايت آرامكس پيدا كردم و براشون يك ايميل فرستادم و منتظر هستم جواب بدهند سايت خودشون كه هيچي نداره اگه جوابي گرفتم اينجا ميذارم و اگه جوابي نگرفتم مستقيم با خود آرامكس مكاتبه مي كنم.

من زنگ زدم بهشون اینا خیلی زرنگ تشریف دارند برای اینکه یه تبلت ناقابل رو تحویل بگیرند از گمرک 30 درصد قیمتی که گمرگ تعیین کرده رو یعنی از 200 دلار که حدودا می شه 60 دلار فقط از شما می گیرند برای چی معلوم نیست! در حالی که در حالت عادی نرخه تعرفه گمرک برای تبلت 4 درصد هستش ولی اینا 30 درصد گرفتند! که یعنی 60*1226

ahram

Registered User
لایک‌ها
29

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
قیمت Ainol Flame با پست dhl می خواستم..

pcbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام.
داداش یه تبلت که تمام گیم 3d hd رو فریم بالا و بدن لگ اجرا کنه و قیمت مناسب هم باشه چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

mojtaba195

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
داداش مدل Flame رو موجود داری؟؟
قیمتش چنده؟
اگه موجود داشتی (پیش خودت نمیخوام سفارش بدم بیاد) بهم پ خ کن ،بنده خریدارم. اگه قیمتت مناسب باشه واسه دوتا از دوستام هم میخوام
ممنون

بالا