• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
با سیم کارت ایرانسل مشکلی که نداره ؟ با gprs ایرانسل مشکلی که نداره؟ نیاز به شکستن قفل شبکه و این چیزا که نداره؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
قیمت Onda VI40 Dual Core مدل 16GB و 8GB چنده؟
Window N90 2 Dual Core قابل اعتماد تر هست یا Onda VI40 Dual Core ؟ منظورم مشخصاتش نیست، منظورم کیفیت جنس هست.
ممنون.

8 گیگ نداره , فقط 16 و 32
که مدل 16 گیگ فقط 20 تومان تفاوت داره با onda v971 که این مدل رو پیشنهاد می دم
در مقایسه با N90 باید بگم Onda کیفیت بدنه ی بهتری داره ...
32 گیگابایتش چنده؟
یعنی Onda v971 رو پیشنهاد می کنین؟ چرا؟ طبق مشخصاتی که از هر دو دیدم، CPUی N90، رزولوشن صفحه نمایشش، GPU اش (که چهار هسته ای هست) و باتریش بهتر هست و همچنین بلوتوث داره. پس مزیت Onda v971 نسبت به Window N90 2 Dual Core چی هست؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
32 گیگابایتش چنده؟
یعنی Onda v971 رو پیشنهاد می کنین؟ چرا؟ طبق مشخصاتی که از هر دو دیدم، CPUی N90، رزولوشن صفحه نمایشش، GPU اش (که چهار هسته ای هست) و باتریش بهتر هست و همچنین بلوتوث داره. پس مزیت Onda v971 نسبت به Window N90 2 Dual Core چی هست؟
بین 50 تا 60 ت افرایش پیدا می کنه قیمتش
بین V40 dual core و 971 بود که 971 رو پیشنهاد دادم
971 فقط بدنه ی با کیفیت تری داره ...
با سیم کارت ایرانسل مشکلی که نداره ؟ با gprs ایرانسل مشکلی که نداره؟ نیاز به شکستن قفل شبکه و این چیزا که نداره؟
نه مشکلی نداره و تماس و sms و GPRS رو ساپورت می کنه

wolfking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام اقا تبلت با سی پی یو 4 هسته ایی موجود نداری.اگه داری قیمت

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سلام دوست گلم
ببخشید مجددا
تبلت 5 اینچی ( یا کوچکتر ) قیمت مناسب چه مواردی هست؟
اولویت مورد نیازم داشتن دوربین + پخش فیلم ترجیحا تا 1080p و صفحه نمایش مناسبه
چون برای فیلم دیدن میخوام باطری مناسبی داشته باشه
من تو aliexpress یه سرچی کردم خیلیاش شبیه psp بودن که اصلا خوشم نیومد
مورد مناسب تری هست؟
--------
اگر تو این سایز مورد مناسبی نیست قویترین باطری رو کدوم دستگاه داره؟ / آمپر منظورم نیست / مدت زمانی که یه بار شارژ برای فیلم دیدن دووم میاره؟
چون قبلا ainol elf داشتم - زیاد باطری مناسبی نداشت

ممنون :)

wolfking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این تبلت
[h=1]Cube U20GT RK3066 Dual Core 9.7" IPS Tablet PC Android 4.0 1GB Bluetooth - 16GB[/h] رو موجود دارید اگه اره قیمت.
[h=1][/h]

اگه موجود ندارید وسفارش بدیم قیمتش چه قدر میوفته

Last edited:

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بسته بنده امروز رسيد البته چون ماموريت كاري هستم تا 10 روز ديگه نميتونم چكش كنم مي خواستم تشكر كنم در ضمن بعد از كلي بحث با شركت ايمن آسان رسان مجبور شدم 80 تومان بابت گمرك بدهم چون چاره اي جز اين نداشتم!
شايد اين هم شانس ما بوده 30 تا 40 تومان رو فكرش رو مي كردم ولي 80 تومن واقعا زياده ، من كه از قانون گمرك سر در نياوردم انگار مثل بقيه جاها اين جا هم ... اصلا بگذريم. در هرصورت خيلي ممنون ... در ضمن اگر كسي سوالي راجع به SmartQ T30 داشت در خدمتم البته 10 روز ديگه.

با تشكر

احسان بزرگی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش گل onda v701 مدل فشن اصلا دو هسته ای نیست حالا شاید اشتباه زدی شما شما برین سایت Tablette Tactile PC : Achat Tablettes Tactiles Android et Windows - ChiniStore تو سرچش بزنید سه مدل onda v701میاد دقیقا اون دومدل 2هسته ای هستن با فرکانس 1/5و مدل فشن که شما الان زدی تک هسته ای هست اگه میشه اصلاح کنید کدوم مدله و مشخصات دقیقش رو بنویسید

داداش گل یه لینک دارم اینم حساب کن ببین چقدر میشه

Reviews: Chuwi V90 Quad-core 9.7 Inch Android 4.0 16GB Tablet

Last edited:

adoonis777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم که خرید کردیم باید هزینه گمرک را جدا بدهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
ببخشید فضولی در کار استارتر عزیز نباشه.

دوست من گمرک کاملا شانسی هست و بستگی به منطقه گمرکیتون داره و هم اینکه طرف در چه مودی باشه اون روز. اکثر مواقع هزینه گمرکی تعلق نمیگیره مخصوصا اینکه کالا بصورت هدیه به شما ارسال شده باشه و اولین بار باشه که بسته ای از خارج کشور دریافت میکنید. موقی که من در ایران بودم و در یک شرکت واردات کار می کردم جنسی از چین خریدیم (که البته کالا آمریکایی بود) با قیمت 12500 دلار! که طرف چینی جنس رو بصورت نمونه برای ما ارسال کرد. هیچگونه هزینه گمرکی ندادیم که برای ما هم جالب بود و برای صاحب شرکت ذوق و شوق.

امیدوارم برای همه دوستان هم ذوق و شوق باشه در خرید های خارجیشون :)

احسان بزرگی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش اون لینک که گذاشتم خراب بود باز یه لینک دیگه پیدا کردم این در حال حاضر شاخترین و اولین تبلت 4هسته ای بین این تبلتهاست خواهشا قیمتش رو حساب کنید

CHUWI V90 Tablet 9.7 Inch IPS Screen ARM Cortex A9 Quad Core Android 4.0 ICS 16G
بعد این دومدل هم حساب کنید برام
pipo u1
pipo m1

davudam

Registered User
لایک‌ها
75

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام اقا تبلت با سی پی یو 4 هسته ایی موجود نداری.اگه داری قیمت
سلام
موجود در ایران نه
سلام دوست گلم
ببخشید مجددا
تبلت 5 اینچی ( یا کوچکتر ) قیمت مناسب چه مواردی هست؟
اولویت مورد نیازم داشتن دوربین + پخش فیلم ترجیحا تا 1080p و صفحه نمایش مناسبه
چون برای فیلم دیدن میخوام باطری مناسبی داشته باشه
من تو aliexpress یه سرچی کردم خیلیاش شبیه psp بودن که اصلا خوشم نیومد
مورد مناسب تری هست؟
--------
اگر تو این سایز مورد مناسبی نیست قویترین باطری رو کدوم دستگاه داره؟ / آمپر منظورم نیست / مدت زمانی که یه بار شارژ برای فیلم دیدن دووم میاره؟
چون قبلا ainol elf داشتم - زیاد باطری مناسبی نداشت

ممنون :)
5 اینچی منم هر موردی دیدم شبیه psp بود ...

قوی ترین باتری رو در حال حاظر Flame داره فکر کنم 5 تا 6 ساعت کار پشت سر هم رو جواب بده ...
سلام این تبلت
[h=1]Cube U20GT RK3066 Dual Core 9.7" IPS Tablet PC Android 4.0 1GB Bluetooth - 16GB[/h] رو موجود دارید اگه اره قیمت.
[h=1][/h]

اگه موجود ندارید وسفارش بدیم قیمتش چه قدر میوفته
سلام
برای سفارش هست به قیمت 550 ت
سلام

بسته بنده امروز رسيد البته چون ماموريت كاري هستم تا 10 روز ديگه نميتونم چكش كنم مي خواستم تشكر كنم در ضمن بعد از كلي بحث با شركت ايمن آسان رسان مجبور شدم 80 تومان بابت گمرك بدهم چون چاره اي جز اين نداشتم!
شايد اين هم شانس ما بوده 30 تا 40 تومان رو فكرش رو مي كردم ولي 80 تومن واقعا زياده ، من كه از قانون گمرك سر در نياوردم انگار مثل بقيه جاها اين جا هم ... اصلا بگذريم. در هرصورت خيلي ممنون ... در ضمن اگر كسي سوالي راجع به SmartQ T30 داشت در خدمتم البته 10 روز ديگه.

با تشكر
سلام
خوشحال شدم از رسیدن بسته ولی از گرفتن این گمرکی کاملا جا خوردم ...
درسته گمرک هم ...
سلام داداش گل onda v701 مدل فشن اصلا دو هسته ای نیست حالا شاید اشتباه زدی شما شما برین سایت Tablette Tactile PC : Achat Tablettes Tactiles Android et Windows - ChiniStore تو سرچش بزنید سه مدل onda v701میاد دقیقا اون دومدل 2هسته ای هستن با فرکانس 1/5و مدل فشن که شما الان زدی تک هسته ای هست اگه میشه اصلاح کنید کدوم مدله و مشخصات دقیقش رو بنویسید

داداش گل یه لینک دارم اینم حساب کن ببین چقدر میشه

Reviews: Chuwi V90 Quad-core 9.7 Inch Android 4.0 16GB Tablet
در مورد v701 و کلا مشخصات تبلت ها به سایت رسمیشون مراجعه کنید , داخل سایت onda مشخصات مثل پست اول وارد شده ...
در مورد v90 هم فکر کنم هنوز وارد بازار نشده ...
ما هم که خرید کردیم باید هزینه گمرک را جدا بدهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر گمرک بخوره بله
در مورد گمرک پست اول نوشتم ...
ببخشید فضولی در کار استارتر عزیز نباشه.

دوست من گمرک کاملا شانسی هست و بستگی به منطقه گمرکیتون داره و هم اینکه طرف در چه مودی باشه اون روز. اکثر مواقع هزینه گمرکی تعلق نمیگیره مخصوصا اینکه کالا بصورت هدیه به شما ارسال شده باشه و اولین بار باشه که بسته ای از خارج کشور دریافت میکنید. موقی که من در ایران بودم و در یک شرکت واردات کار می کردم جنسی از چین خریدیم (که البته کالا آمریکایی بود) با قیمت 12500 دلار! که طرف چینی جنس رو بصورت نمونه برای ما ارسال کرد. هیچگونه هزینه گمرکی ندادیم که برای ما هم جالب بود و برای صاحب شرکت ذوق و شوق.

امیدوارم برای همه دوستان هم ذوق و شوق باشه در خرید های خارجیشون :)
ممنونم از توضیحتون
سلام داداش اون لینک که گذاشتم خراب بود باز یه لینک دیگه پیدا کردم این در حال حاضر شاخترین و اولین تبلت 4هسته ای بین این تبلتهاست خواهشا قیمتش رو حساب کنید

CHUWI V90 Tablet 9.7 Inch IPS Screen ARM Cortex A9 Quad Core Android 4.0 ICS 16G
بعد این دومدل هم حساب کنید برام
pipo u1
pipo m1
v90 فعلا امکان خریدش نیست
pipo u1 430
pipo ma 568
پخ را چک کنید :(
جواب دادم

wolfking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ببخشید قیمت
[h=1]Cube U30GT[/h]می خواستم گمرک که نداره؟

احسان بزرگی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون داداش از برخورد خوبت این مدل چهار هسه ای خبر داری کی عرضه میشه؟
بعد یه زحمت دیگه دارم برات قیمت اینم در بیار cube u30gt mini

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
اقا ببخشید قیمت
[h=1]Cube U30GT[/h]می خواستم گمرک که نداره؟
558
گمرک کاملا شانسیه ولی تا الان فقط یه مورد بالای 25 ت بوده ...
ممنون داداش از برخورد خوبت این مدل چهار هسه ای خبر داری کی عرضه میشه؟
بعد یه زحمت دیگه دارم برات قیمت اینم در بیار cube u30gt mini
خواهش می کنم دوست من , دقیق معلوم نیست ولی خب در کل نسل قبل این چیپست زیاد موفق نبوده (هم GPU و هم Cpu) , نباید بر اساس نسل قبلش قضاوت کرد , باید منتظر موند عرضه شه ببینیم چی کار می کنه ...
420 ت می شه

احسان بزرگی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش داداش من چند روزه زیرو رو کردم اینترنت رو خیلی مدلها رو دیدم ولی امروز یه مدل دیدم که شک ندارم خودت ببینی وسوسه میفتی برای خریدنش منکه بیصبرانه بازم صبر میکنم این عرضه بشه بخرممش فقطم یه سایت میفروخت اونم تموم کرد لطف میکنی وقت کردی یکم تحقیق کنی ببینی زمان عرضش کی هست یا فعلا پیش فروش میشه
Ramos W30 Quad-core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.0 Dual Cameras HDMI 16GB

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
راستش داداش من چند روزه زیرو رو کردم اینترنت رو خیلی مدلها رو دیدم ولی امروز یه مدل دیدم که شک ندارم خودت ببینی وسوسه میفتی برای خریدنش منکه بیصبرانه بازم صبر میکنم این عرضه بشه بخرممش فقطم یه سایت میفروخت اونم تموم کرد لطف میکنی وقت کردی یکم تحقیق کنی ببینی زمان عرضش کی هست یا فعلا پیش فروش میشه
Ramos W30 Quad-core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.0 Dual Cameras HDMI 16GB

درسته خبر این تبلت رو امروز خوندم , خبری از زمان عرضه اش نیست و تو این سایتا پیش فروشه ...
و اینکه هنوز بعضی مشخصاتش کاملا درست نیست (مثل رزولیشن و سایز صفحه نمایش )
در کل احتمال می دم تا یکی دو هفته ی دیگه خبر های خوبی از تبلت ها ی جدید بشه

AmisPT

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
با توجه به اینکه دیدم برای بعضی از افراد راجع به گمرک سوال پیش اومده چون خونه نیستم گفتم فاکتور پست رو برام اسکن کنند و ارسال کنند بعد از دیدن این فاکتور برای خود بنده هم ابهام پیش اومد برای همین فاکتور رو بدون هیچ تغییری ارسال میکنم
http://up.vatandownload.com/images/ralilljti10q0hmwiv.jpg
سوال:
این شرکت ایمن آسان رسان ایرانیان چه شرکتی و اصلا چه ارتباطی با پست دارند؟
این چه مدل قیمت زدنه که دقیقا باید 80 هزار تومان بشه؟
چرا به جای پست این شرکت بسته رو باید بیاره؟
ارتباط این شرکت با aramexچیه؟
در کل چرا من از این ارتباطات سر در نمیارم و هیچ چیز شفاف نیست!
اگه کسی اطلاعاتی راجع به این مسایل داره ممنون میشم کمک کنه
در ضمن من این رو فقط برای شفاف سازی فرایند گمرک و پست ارسال میکنم چون همه چیز گنگه و خیلی کنجکاو شدم ببینم این شرکت که روی سربرگش با imen هست ولی توی مهرش باemen چیه و یا کیه ؟!
ببخشید جناب ahram چون دیدم خیلی pm زدند وسوال کردند گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه ممنون

بالا