قیمت Onda VI40 Dual Core مدل 16GB و 8GB چنده؟
Window N90 2 Dual Core قابل اعتماد تر هست یا Onda VI40 Dual Core ؟ منظورم مشخصاتش نیست، منظورم کیفیت جنس هست.
ممنون.
32 گیگابایتش چنده؟8 گیگ نداره , فقط 16 و 32
که مدل 16 گیگ فقط 20 تومان تفاوت داره با onda v971 که این مدل رو پیشنهاد می دم
در مقایسه با N90 باید بگم Onda کیفیت بدنه ی بهتری داره ...
بین 50 تا 60 ت افرایش پیدا می کنه قیمتش32 گیگابایتش چنده؟
یعنی Onda v971 رو پیشنهاد می کنین؟ چرا؟ طبق مشخصاتی که از هر دو دیدم، CPUی N90، رزولوشن صفحه نمایشش، GPU اش (که چهار هسته ای هست) و باتریش بهتر هست و همچنین بلوتوث داره. پس مزیت Onda v971 نسبت به Window N90 2 Dual Core چی هست؟
نه مشکلی نداره و تماس و sms و GPRS رو ساپورت می کنهبا سیم کارت ایرانسل مشکلی که نداره ؟ با gprs ایرانسل مشکلی که نداره؟ نیاز به شکستن قفل شبکه و این چیزا که نداره؟
بعد این دومدل هم حساب کنید برام
pipo u1
pipo m1
سلامبا سلام اقا تبلت با سی پی یو 4 هسته ایی موجود نداری.اگه داری قیمت
5 اینچی منم هر موردی دیدم شبیه psp بود ...سلام دوست گلم
ببخشید مجددا
تبلت 5 اینچی ( یا کوچکتر ) قیمت مناسب چه مواردی هست؟
اولویت مورد نیازم داشتن دوربین + پخش فیلم ترجیحا تا 1080p و صفحه نمایش مناسبه
چون برای فیلم دیدن میخوام باطری مناسبی داشته باشه
من تو aliexpress یه سرچی کردم خیلیاش شبیه psp بودن که اصلا خوشم نیومد
مورد مناسب تری هست؟
--------
اگر تو این سایز مورد مناسبی نیست قویترین باطری رو کدوم دستگاه داره؟ / آمپر منظورم نیست / مدت زمانی که یه بار شارژ برای فیلم دیدن دووم میاره؟
چون قبلا ainol elf داشتم - زیاد باطری مناسبی نداشت
ممنون![]()
سلامسلام این تبلت
[h=1]Cube U20GT RK3066 Dual Core 9.7" IPS Tablet PC Android 4.0 1GB Bluetooth - 16GB[/h] رو موجود دارید اگه اره قیمت.
[h=1][/h]
اگه موجود ندارید وسفارش بدیم قیمتش چه قدر میوفته
سلامسلام
بسته بنده امروز رسيد البته چون ماموريت كاري هستم تا 10 روز ديگه نميتونم چكش كنم مي خواستم تشكر كنم در ضمن بعد از كلي بحث با شركت ايمن آسان رسان مجبور شدم 80 تومان بابت گمرك بدهم چون چاره اي جز اين نداشتم!
شايد اين هم شانس ما بوده 30 تا 40 تومان رو فكرش رو مي كردم ولي 80 تومن واقعا زياده ، من كه از قانون گمرك سر در نياوردم انگار مثل بقيه جاها اين جا هم ... اصلا بگذريم. در هرصورت خيلي ممنون ... در ضمن اگر كسي سوالي راجع به SmartQ T30 داشت در خدمتم البته 10 روز ديگه.
با تشكر
در مورد v701 و کلا مشخصات تبلت ها به سایت رسمیشون مراجعه کنید , داخل سایت onda مشخصات مثل پست اول وارد شده ...سلام داداش گل onda v701 مدل فشن اصلا دو هسته ای نیست حالا شاید اشتباه زدی شما شما برین سایت Tablette Tactile PC : Achat Tablettes Tactiles Android et Windows - ChiniStore تو سرچش بزنید سه مدل onda v701میاد دقیقا اون دومدل 2هسته ای هستن با فرکانس 1/5و مدل فشن که شما الان زدی تک هسته ای هست اگه میشه اصلاح کنید کدوم مدله و مشخصات دقیقش رو بنویسید
داداش گل یه لینک دارم اینم حساب کن ببین چقدر میشه
Reviews: Chuwi V90 Quad-core 9.7 Inch Android 4.0 16GB Tablet
اگر گمرک بخوره بلهما هم که خرید کردیم باید هزینه گمرک را جدا بدهیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم از توضیحتونببخشید فضولی در کار استارتر عزیز نباشه.
دوست من گمرک کاملا شانسی هست و بستگی به منطقه گمرکیتون داره و هم اینکه طرف در چه مودی باشه اون روز. اکثر مواقع هزینه گمرکی تعلق نمیگیره مخصوصا اینکه کالا بصورت هدیه به شما ارسال شده باشه و اولین بار باشه که بسته ای از خارج کشور دریافت میکنید. موقی که من در ایران بودم و در یک شرکت واردات کار می کردم جنسی از چین خریدیم (که البته کالا آمریکایی بود) با قیمت 12500 دلار! که طرف چینی جنس رو بصورت نمونه برای ما ارسال کرد. هیچگونه هزینه گمرکی ندادیم که برای ما هم جالب بود و برای صاحب شرکت ذوق و شوق.
امیدوارم برای همه دوستان هم ذوق و شوق باشه در خرید های خارجیشون![]()
v90 فعلا امکان خریدش نیستسلام داداش اون لینک که گذاشتم خراب بود باز یه لینک دیگه پیدا کردم این در حال حاضر شاخترین و اولین تبلت 4هسته ای بین این تبلتهاست خواهشا قیمتش رو حساب کنید
CHUWI V90 Tablet 9.7 Inch IPS Screen ARM Cortex A9 Quad Core Android 4.0 ICS 16G
بعد این دومدل هم حساب کنید برام
pipo u1
pipo m1
جواب دادمپخ را چک کنید![]()
558اقا ببخشید قیمت
[h=1]Cube U30GT[/h]می خواستم گمرک که نداره؟
خواهش می کنم دوست من , دقیق معلوم نیست ولی خب در کل نسل قبل این چیپست زیاد موفق نبوده (هم GPU و هم Cpu) , نباید بر اساس نسل قبلش قضاوت کرد , باید منتظر موند عرضه شه ببینیم چی کار می کنه ...ممنون داداش از برخورد خوبت این مدل چهار هسه ای خبر داری کی عرضه میشه؟
بعد یه زحمت دیگه دارم برات قیمت اینم در بیار cube u30gt mini
راستش داداش من چند روزه زیرو رو کردم اینترنت رو خیلی مدلها رو دیدم ولی امروز یه مدل دیدم که شک ندارم خودت ببینی وسوسه میفتی برای خریدنش منکه بیصبرانه بازم صبر میکنم این عرضه بشه بخرممش فقطم یه سایت میفروخت اونم تموم کرد لطف میکنی وقت کردی یکم تحقیق کنی ببینی زمان عرضش کی هست یا فعلا پیش فروش میشه
Ramos W30 Quad-core 10.1 inch IPS 1280*800 Android 4.0 Dual Cameras HDMI 16GB