• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دستت درد نکنه مرتضی جان. عالی بود، من که کلی استفاده کردم.
clap.gif

من خیلی خیلی به این نوع طنز (که همیشه بهش می گفتم کاریکاتور، ولی طبق نوشته شما اسم درستش کارتونه) علاقه داشتم و یه زمانی گل آقا خریدن هفتگی ام قطع نمی شد. یادش به خیر اون موقع که اینترنتی در کار نبود که آدم بره شیث بوک یا تاپیک کاریکاتور همین پی تی و هزار تا کارتون پشت سر هم نگاه کنه! کارمون این بود که هر هفته تا سه شنبه منتظر بشیم که گل آقا بیاد و بدویم بخریم و بیایم یک هفته خودمون رو با کارهای عبدالله نیا و ضیایی و پاک شیر با اون گربه معروفش و همون رادمند که گفتید با اون قورباغه بامزه اش سرگرم کنیم!
23t06dg.gif

یه مطلبی هم در مورد موضوعی که دادم بگم: منظور من از موضوع هفته قبل، کاریکاتور به مفهومی که بین مردم رایج هستش بود، که در برگیرنده تمامی این انواعی که شما اشاره کردید هستش. یعنی اصولا من این تقسیم بندی رو نمی دونستم، چون از همون قدیم توی هفته نامه گل آقا به تمامی این انواع تصاویر طنزی که اشاره کردید می گفتند کاریکاتور، و برای من هم این طوری عادت شده که برای همه شون همین اسم رو به کار ببرم. در واقع الان بین عموم مردم هم همین طوری جا افتاده، مثلا تاپیک کاریکاتور رو توی بخش هنرهای ترسیمی هم ببینید اسمش "کاریکاتور" هستش، ولی تمامی اون انواع تصاویری که ذکر کردید درش هست.

شما به خاطر اطلاعات و دقت بیشتر کاریکاتور رو به مفهوم دقیقش، یعنی یک پرتره دفرمه در تاپیک قرار دادید، ولی چون همچین چیزی از Cartoon ساده تر در میاد نمره هایی که بعضی بچه ها به عکس تون دادند کمتر بود. یعنی کلا روی هم رفته:
82760256887296558125.gif
82760256887296558125.gif
26309290924084941120.gif

البته مطمئنم که واسه خودت هم نمره انقدرها مهم نیست و همون طور که نوشتی مسابقه بیشتر جنبه دور هم بودن داره.
grouphugg.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببین محمود با این موضوعی که انتخاب کردی چه جنجالی به پا کردی
به نظر منم کسی که نمره پایین میده خوبه که حداقل خودش تو چنته چیزی داشته باشه :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دستت درد نکنه مرتضی جان. عالی بود، من که کلی استفاده کردم.
clap.gif

من خیلی خیلی به این نوع طنز (که همیشه بهش می گفتم کاریکاتور، ولی طبق نوشته شما اسم درستش کارتونه) علاقه داشتم و یه زمانی گل آقا خریدن هفتگی ام قطع نمی شد. یادش به خیر اون موقع که اینترنتی در کار نبود که آدم بره شیث بوک یا تاپیک کاریکاتور همین پی تی و هزار تا کارتون پشت سر هم نگاه کنه! کارمون این بود که هر هفته تا سه شنبه منتظر بشیم که گل آقا بیاد و بدویم بخریم و بیایم یک هفته خودمون رو با کارهای عبدالله نیا و ضیایی و پاک شیر با اون گربه معروفش و همون رادمند که گفتید با اون قورباغه بامزه اش سرگرم کنیم!
23t06dg.gif

یه مطلبی هم در مورد موضوعی که دادم بگم: منظور من از موضوع هفته قبل، کاریکاتور به مفهومی که بین مردم رایج هستش بود، که در برگیرنده تمامی این انواعی که شما اشاره کردید هستش. یعنی اصولا من این تقسیم بندی رو نمی دونستم، چون از همون قدیم توی هفته نامه گل آقا به تمامی این انواع تصاویر طنزی که اشاره کردید می گفتند کاریکاتور، و برای من هم این طوری عادت شده که برای همه شون همین اسم رو به کار ببرم. در واقع الان بین عموم مردم هم همین طوری جا افتاده، مثلا تاپیک کاریکاتور رو توی بخش هنرهای ترسیمی هم ببینید اسمش "کاریکاتور" هستش، ولی تمامی اون انواع تصاویری که ذکر کردید درش هست.

شما به خاطر اطلاعات و دقت بیشتر کاریکاتور رو به مفهوم دقیقش، یعنی یک پرتره دفرمه در تاپیک قرار دادید، ولی چون همچین چیزی از Cartoon ساده تر در میاد نمره هایی که بعضی بچه ها به عکس تون دادند کمتر بود. یعنی کلا روی هم رفته:
82760256887296558125.gif
82760256887296558125.gif
26309290924084941120.gif

البته مطمئنم که واسه خودت هم نمره انقدرها مهم نیست و همون طور که نوشتی مسابقه بیشتر جنبه دور هم بودن داره.
grouphugg.gif

خوشحالم از این که نوشته من - گر چه مقداری وقتم را گرفت - برای شما مفید واقع شده.

یاد گل آقا به خیر، گل آقائیان دین بزرگی به گردن من دارند. من با تمام کسانی که اسم بردید در گل آقا همکار بودم ... اولین همکارم از نسل جدید هم نیک آهنگ کوثر بود که اکنون دیگر در ایران نیست ...!

در مورد مسابقه ای که شما تحت عنوان کاریکاتور گذاشتید هیچ ایرادی به شما وارد نیست، من هم نگفتم خطایی در کار بوده، توضیحات بالا را صرفا برای اطلاع بیشتر دوستان عرض کردم و الا وقتی واژه "کاریکاتور" در بین مردم به کار برده می شود همه همان استنباطی که شما و سایر دوستان داشتند را خواهند داشت که اشکالی هم ندارد.

مسلما برای من این نمرات خیلی مهم نبود و نیست کما این که دیدید خودم به کار خودم نمره ای بهتر از 5 ندادم! ;)

متاسفانه چند سال است که خیلی کمتر دست به قلم شده ام و ضمنا خیلی از کارهای سابقم را هم دیگر در اختیار ندارم تا اسکن کنم و بتوانم روی کامپیوترم داشته باشم ولی به هر حال هنوز هم گاهگداری کار می کنم. (الان بیشتر کارهایم ایلاستریشن و تصویرگری است) یادش به خیر در دوران خدمت سربازی و دوره اموزشی که شب ها وقت اضافی می آوردیم کار هر شبم این شده بود که برای دوستان هم خدمتی کاریکاتور چهره شان را بکشم و بساط معرکه مان هر شب پهن بود ... ( ولی الان حرفه اصلی ام چیز دیگری است!)

به هر حال می توانید - اگر مایل بودید! - یک بار دیگر موضوع کارتون و یا کاریکاتور با معنای اصطلاحی و علمی آن را امتحان کنید ولی این بار ارسال کارها دقیقا مطابق سبک پیشنهاد شده باشد!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ببین محمود با این موضوعی که انتخاب کردی چه جنجالی به پا کردی

من چی کاره بیدم؟
black-eye.gif

موضوع به این خوبی چش بود مگه؟
19956348682087358125.png

سخت نگیر هورسا جان، حالا هم که چیزی نشد، دور همدیگه یه چیزی هم یاد گرفتیم. :دی

------------------------------------------------
خوشحالم از این که نوشته من - گر چه مقداری وقتم را گرفت - برای شما مفید واقع شده.

یاد گل آقا به خیر، گل آقائیان دین بزرگی به گردن من دارند. من با تمام کسانی که اسم بردید در گل آقا همکار بودم ... اولین همکارم از نسل جدید هم نیک آهنگ کوثر بود که اکنون دیگر در ایران نیست ...!

در مورد مسابقه ای که شما تحت عنوان کاریکاتور گذاشتید هیچ ایرادی به شما وارد نیست، من هم نگفتم خطایی در کار بوده، توضیحات بالا را صرفا برای اطلاع بیشتر دوستان عرض کردم و الا وقتی واژه "کاریکاتور" در بین مردم به کار برده می شود همه همان استنباطی که شما و سایر دوستان داشتند را خواهند داشت که اشکالی هم ندارد.

مسلما برای من این نمرات خیلی مهم نبود و نیست کما این که دیدید خودم به کار خودم نمره ای بهتر از 5 ندادم! ;)

متاسفانه چند سال است که خیلی کمتر دست به قلم شده ام و ضمنا خیلی از کارهای سابقم را هم دیگر در اختیار ندارم تا اسکن کنم و بتوانم روی کامپیوترم داشته باشم ولی به هر حال هنوز هم گاهگداری کار می کنم. (الان بیشتر کارهایم ایلاستریشن و تصویرگری است) یادش به خیر در دوران خدمت سربازی و دوره اموزشی که شب ها وقت اضافی می آوردیم کار هر شبم این شده بود که برای دوستان هم خدمتی کاریکاتور چهره شان را بکشم و بساط معرکه مان هر شب پهن بود ... ( ولی الان حرفه اصلی ام چیز دیگری است!)

به هر حال می توانید - اگر مایل بودید! - یک بار دیگر موضوع کارتون و یا کاریکاتور با معنای اصطلاحی و علمی آن را امتحان کنید ولی این بار ارسال کارها دقیقا مطابق سبک پیشنهاد شده باشد!

مخلصیم مرتضی جان. چقدر هم سبک کارهاتون آشناست برام.
89.gif

اولش فکر کردم آقای عربانی هستید، ولی بعد گوگل رو سرچ کردم دیدم ایشون اسم کوچک شون مرتضی نبوده.

من اگر از نظر بچه ها مشکلی نداشته باشه دفعه دیگه ای که برنده شدم موضوعم رو همین "کارتون" می ذارم (البته اگر کسی قبل از من این موضوع رو نده). موضوع خیلی گسترده ایه و بچه ها احتمالا به راحتی می تونند عکس های دیگه ای که تکراری نباشه پیدا کنند (البته بهتره یه چند هفته ای بگذره تا ذهن ها آماده تر بشه برای تکرار موضوع). :)

@ترمه:

دختر جان بیا موضوع مسابقه جدید رو تعیین کن!
62026916665829194646.gif

اگر خانم ترمه تا ساعت 12 امشب نیومدند یکی از بچه های دیگه موضوع رو انتخاب کنه (هر کس اول گفت)، ولی لطفا تا ساعت 12 امشب از موضوع جدید صحبت خاصی نکنید. ممکنه ایشون ساعت 11:59 بیاد و بخواد موضوع دلخواهش رو تعیین کنه.
0vzi860w1jxdnfsqegk7.png

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه محمود جان شوخی کردم چون میدونستم جنبت زیاده به قول شما دور همیم دیگه مزه میده
ترمه خانوم بپر بیا ناز نکن

Terme

Registered User
لایک‌ها
890
واااااااااای چقدر هیجان زده شدم مشاهده پیوست 201278
الان اومدم دیدم برنده شدم ولی خدایی یه درصدم فکر نمی کردم اول بشم چون انصافاً این هفته اکثر کارا خیلی خوب بود.

تا یکی دو ساعت دیگه موضوع این هفته رو انتخاب می کنم

Terme

Registered User
لایک‌ها
890
@ترمه:

دختر جان بیا موضوع مسابقه جدید رو تعیین کن!
62026916665829194646.gif

آخخخخخ نزن تو رو خدا دردم اومد اومدم بابا MG_45.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

ali0-100

Registered User
لایک‌ها
261
سلام دوستان خوبید؟لازم دیدم عذر خواهی کنم که نتونستم امتیاز بدم مسافرت بودم دسترسی به نت نداشتم شرمنده
ترمه خانوم مبارک باشه برنده شدین شما هم ببخشید که نتونستم امتیاز بدم

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
آرامگاه کورش کبیر

ebh3eflsaocuk9bhsy60.jpg

فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تـا تـکــه تـکــه ی بـدنـم قـسـمـتـی از خـاک ایـران شــود

توضیحات این آرامگاره میذازم تو اسپیلر:)

اولین بنایی که در بدو ورود به محوطه تاریخی حفاظت شده پاسارگاد با آن مواجه می شویم بنایی موسوم به آرامگاه کوروش کبیر میباشد ، این بنا ساخته شده از قطعات سنگهای بزرگ سفید آهکی است که روی هم قرار داده شده اند و صفه آرامگاه را که متشکل از شش ردیف پلکان مرتفع است و همچون هرم خودنمایی می کند را ایجاد می کنند.
v1sagti87ejkcf343azn.jpg

اگر وارد آرامگاه کورش شده باشید، به احتمال زیاد اولین چیزی که باعث تعجبتان میشود سقف بسیار کوتاه محفظه داخلی آرامگاه نسبت به ارتفاع بلند بیرونی آن است.

kn4o2puzxez26sed8ekn.jpg

شاید جالب باشد بدانید که آرامگاه واقعی کورش و همسرش (کاسان دان - ملکه وقت) نه در محفظه داخلی، بلکه به صورت مخفی در بالای سقف جاسازی شده بوده است! این محفظه در سال 1338 هنگام کندن درخت انجیر وحشی که بر سقف روییده بود به وسیله باستان شناسان کشف شد و مشخص شد که پیشتر مورد دستبرد قرار گرفته و تخلیه شده است!

نمای داخلی مقبره کوروش
zmqw7obss3rjx328lg8y.jpg

و اما نوشته ای از کورش بر روی یک لوحه که داخل خود آرامگاه پیدا شد..
ای انسان... هر که باشی از هر کجا بیایی زیرا می دانم خواهی آمد.
من کوروشم که برای پارسیان دولت وسیع را بنا کرده ام
پس به این مشتی خاک که تن مرا می پوشاند رشک مبر​

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

منم اول عذر خواهی کنم که هفته قبل نتونستم توی امتیاز دادن شرکت کنم :(
تبریک میگم به ترمه خانم
0108.gif

الان که موضوع رو دیدم میخواستم به پیشنهاد بدم البته این فقط یه درخواست هست و ربطی به مسابقه هم نخواهد داشت. موضوع خیلی جالبه و خاص . فکر کردم با توجه به موضوع مسابقه احتمالا شاهد بناهای تاریخی زیادی در مسایقه این هفته خواهیم بود ، روی همین حساب شاید بد نباشه که هر کدوم از دوستان همراه تصویرشون یه توضیح مختصر هم درباره اون اثر معماری قرار بدهند که یه چیزی هم بیشتر از همدیگه یادگرفته باشیم. مثلا اگر یکی تصویر یه عمارت رو قرار میده همراهش بیاد که توی کدوم شهر هست و مثلا ویژگی خاصش چی هست و ... (حالا هرچی که مربوط باشه)
البته باید یه عذرخواهی هم از ترمه خانم داشته باشم اگر این پیشنهاد بنده رو نوعی دخالت تلقی میکنند :cool:

بازم میگم قصد بدعت گذاری نیست و اگر اینطوری هست حاج محمود مختارید به حذفش / اینطوری به ذهنم رسید و گفتم ، هنوز نمیدونم باید میگفتم یا نه :دی

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
در ابتدا :‌ تبريك به ترمه عزيز !

و چه موضوع متحصر به فردی رو انتخاب كرديد، به خصوص كه نشانگر فرهنگ غنی و كهن كشور عزيز مون ايران هم هست .

گفتم اين فرصت رو از دست ندم و من هم در مسابقه اين هفته شركت كنم .

به هر حال اين هم تصوير بر گزيده من :

مسجد نصیرالملک

800px-Nasi2183.jpg

تاریخچه

این بنا به دستور میرزا حسن علی ملقب به نصیرالملک که یکی از بزرگان سلسله قاجار بوده ساخته شده.معماری آن کار محمد حسن معمار بوده است.مدت ساخت آن حدود ۱۲ سال و از سال ۱۲۵۵ تا ۱۲۶۷ خورشیدی به طول انجامیده است.مرمت، حفظ و نگهداری این بنای باشکوه و ارزشمند با رعایت استانداردهای بین‌المللی مرمت آثار تاریخی از سال‌ها پیش توسط موقوفه نصیرالملک به تولیت آقای محمود قوام و مدیریت آقای مهندس کوروش جاویدی پارسی جانی آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

توصیف بنا

مسجد دارای صحن وسیعی می‌باشد که در سمت شمال مسجد قرار گرفته است.در ورودی دارای طاق نمایی بزرگ است، که سقف آن با کاشی‌های رنگارنگ مزین گشته است.درهای ورودی این مسجد، دو در بزرگ چوبی است که در بالای آن بر روی سنگ مرمر شعری از شوریده شیرازی به مناسبت سازنده مسجد و سال اتمام آن نوشته شده است.مسجد دارای دو شبستان شرقی و غربی است.شبستان غربی که پوشش آجری دارد و بیشتر بروی آن کار شده و زیباتر است٬طاق این شبستان بر روی ستونها سنگی و با طرح مارپیچ بر روی آن در دو ردیف شش‌تایی و به تعداد دوازده عدد به نیت دوازده امام قرار گرفته است و همچنین این شبستان دارای هفت درگاه که آن را به صحن مسجد مرتبط می‌کند، با هفت در چوبی با شیشه‌های رنگارنگ می‌باشد.سنگتراشی و تزیین این شبستان الهام گرفته شده از مسجد وکیل شیراز است.طاق و دیوارهای این شبستان با کاشی کاریهای زیبا تزیین شده است.کف آن با کاشی‌های فیروزه‌ای و سقف آن با نقش گل و بوته و آیات قرآنی مزین گشته است.این شبستان در واقع شبستان تابستانه محسوب می‌شود.

شبستان شرقی که به زیبایی شبستان غربی نیست، شبستان زمستانه به حساب می‌آید، دارای هفت ستون بدون طرح و ساده است و در یک ردیف در وسط قرار گرفته‌اند.در جلوی شبستان شرقی، ایوانی قرار گرفته که با هشت طاق نما از حیاط مجزا گشته است.در ان شبستان دری وجود دارد که به یک چاه آب گشوده می‌شود.همچنین در این مکان یک حوضچه و یک دالان نیز موجود است.هر دو شبستان بر خلاف معمول به خاطر جهت گیری ساختمان قبله در امتداد محور قبله واقع شده اند.در دالان شمالی سنگ نوشته‌ای وجود دارد که شعر زیر بر روی آن حک شده است:

غرض نقشی است کز ما باز ماند که هستی را نمی‌بینم بقایی
مگر صاحبدلی روزی به رحمت کند در حق استادان دعایی

نمایی از ایوان جنوبی همراه با حیاط و حوض سنگی

250px-[Nasr_ol_Molk_mosque_inside_colorful.jpg

مسجد دارای دو ایوان شمالی و جنوبی است که شبیه هم نیستند و ایوان شمالی زیباتر از ایوان جنوبی است.ایوان شمالی دارای سه نیم طاق در سه طرف است و از سمت چهارم به صحن راه دارد، همچنین این ایوان داری ۴ غرفه است و سقف میانی آن با مقرنس کاری و کاسه سازی پنج کاسه مزین گشته است.ایوان جنوبی نیز دارای دو گلدسته است و در حیاط آن نیز حوضی مستطیل شکل و سنگی با فواره وجود دارد.

نمایی از ایوان جنوبی همراه با حیاط و حوض سنگی

250px-[Masjed_Nasir_ol_Molk_shiraz.jpg

سقف پنج كاسه ای

250px-Panj_kaseh_i.jpg

در سمت شمالی مسجد طاق نمایی به نام طاق مروارید وجود دارد، که تمام سقف، داخل و بیرون آن کاشی کاری رنگارنگ شده است و بر روی آن آیات قرآنی نوشته شده است و در دو طرف این طاق نما دو طاق کوچکتر نیز وجود دارد.در سمت جنوب نیز طاقی وجود دارد که ارتفاعش کمتر از طاق مروارید است و تمام سطح بیرونی و داخلی آن کاشی‌کاری شده و سقف آن نیز مانند طاق شمالی مقرنس‌کاری گشته است.بر روی آن نیز دو گلدسته وجود دارد که در ورودی این دو گلدسته دو طاق نمای کوچکتر در دو طرف طاق اصلی وجود دارد.​

و در انتها : اشانتها، كه دو تصوير زيبا و يگانه از تخت جمشيد هست كه هر دو مطلوب و بر گزيده من نيز هستند ...

مرغ سعادت هما، سر ستون هاي تخت جمشيد.

800px-Persf956.jpg

کاخ تچر، تخت جمشيد.

800px-Tach144d.JPG

توضيح : مبنع تصاوير و توضيحات وب سايت ويكی پديا هست .

Last edited:

Terme

Registered User
لایک‌ها
890

خیلی هم پیشنهادتون عالیه JVD عزیز، هدف من هم از انتخاب این موضوع آشنایی بیشتر با آثار و بناهای باارزش معماری کشور عزیزمون ایران هست.

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
الان که موضوع رو دیدم میخواستم به پیشنهاد بدم البته این فقط یه درخواست هست و ربطی به مسابقه هم نخواهد داشت. موضوع خیلی جالبه و خاص . فکر کردم با توجه به موضوع مسابقه احتمالا شاهد بناهای تاریخی زیادی در مسایقه این هفته خواهیم بود ، روی همین حساب شاید بد نباشه که هر کدوم از دوستان همراه تصویرشون یه توضیح مختصر هم درباره اون اثر معماری قرار بدهند که یه چیزی هم بیشتر از همدیگه یادگرفته باشیم. مثلا اگر یکی تصویر یه عمارت رو قرار میده همراهش بیاد که توی کدوم شهر هست و مثلا ویژگی خاصش چی هست و ... (حالا هرچی که مربوط باشه)

به نظرم این موضوع بیشتر همین توضیحاتش میتونه جالب باشه و اطلاعات آدم رو بیشتر بکنه ولی از نظر جذابیت سوژه ای و البته جذابیت رقابتی نمیتونه زیاد جالب باشه چون تصاویر تاریخی معماری ایرانی تو ذهن همه ما هست و خیلی تازگی نداره و شاید فقط اطلاعاتمون در موردش کم یاشه و از همین الان مطمعنم همه عکس ها 10 میگیره چون دلیلی نداره به آثاری مثل حمام فین یا مجموعه پاسارگاد.. پل خاجو و...که هرکدام در نوع خودشون شاهکارن کمتر ار 10 داد به خاطر همین میگم متاسفانه جذابیت کمی میتونه برای شرکت کنندگان داشته باشه البته اینو فقط از جنبه امتیازدهی نمیگم بلکه ذوق در دیدن و البته پیدا کردن سوزه های تازه هم میگم البته این نظر شخصی منه شایدم اشتباه باشه چون من همیشه دوست دارم دنبال عکسای خاصی باشم که هم برای خودم و دیگران تازگی داشته باشه مثلا اگر من از این جنس موضوع میخواستم بگم میگفتم جالبترین بناها در دنیا به جر بناهای تاریخی مثل این عکس
the_unique_architecture_of_crooked_house.jpg
و در آخر بازم میگم فقط تظر خودم رو گفتم و احترام خاصی هم برای این موضوع گه ترمه خانم گفتن قائلم:happy:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یکی از بناهایی که معماری آن برایم جالب بوده موزه هنرهای معاصر است:

nemayeshgah e beinolmelali 02.jpg

معماری موزه مجموعه‌ای است از سنت، مدرنیسم و اندیشه فلسفی که به دست معمار ایرانی کامران دیبا طراحی شده‌است. هشتی، چهارسو و گذرگاه‌ها از جمله عناصر چشم‌نواز این مجموعه بدیع به شمار می‌رود. همچنین تأثیر بادگیرهای یزد بر معماری مجموعه واضح است. هشت نگارخانه موزه که با اختلاف سطحی بی نظیر نسبت به هم بنا شده‌اند، بیننده را در مسیری چرخشی گرداگرد فضای اصلی موزه می‌گردانند؛ این مسیر به گونه‌ای طراحی شده‌است که انتهای هشتمین و آخرین نگارخانه به هشتی یا همان نگارخانه اول باز می‌گردد.

400px-Tmoca.jpg

منبع: ویکی پدیا

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
با درود

میل خسروگرد در نزدیکی سبزوار قرار داره و یکی از بناهای ثبت شده در فهرست آثار ملی ایران هست مریوط به سده ی 6 هجری شمسی

%20خسروگرد%20-%20سبزوار.jpg

بالا