• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
مهر: رئیس جمهور در مورد افزایش قیمت سکه و ارز در روزهای اخیر گفت: من نگفتم قیمت ارز کاهش می‌یابد، ولی تلاشمان را می‌کنیم وضعیت بهتر شود.

عصر دوشنبه جلسه سران قوا در دفتر رئیس قوه قضائیه از ساعت ۱۳: ۳۰ آغاز و تا ۱۶: ۳۵ ادامه یافت.

در این جلسه که خبرنگاران به مدت ۳ ساعت منتظر صحبت‌های سران سه قوا بودند، شاهد خروج رئیس جمهور و رئیس مجلس از میان خبرنگاران شدند.

محمود احمدی‌نژاد پس از خروج از جلسه با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز ناهار چه خورده‌اید؟ بعد هم خبرنگاران یکی یکی مانع خروج رئیس جمهور شده و از وی سوال می‌کردند.

رئیس جمهور که حاضر به پاسخ دادن به برخی سوالات نبود، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد نتایج مذاکراتشان پاسخ داد: در مورد مسائل داخلی و خارجی صحبت کرده‌ایم و جلسه خوبی بود.

خبرنگاری سوال کرد، میزبان بعدی چه کسی است؟، رئیس جمهور گفت: هر کسی که میز دست آن است.

محمود احمدی‌نژاد در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران که سوال کرد شما در گفتگوی زنده خبری اعلام کردید این دولت ادامه دارد یعنی چه؟، پاسخ داد: منظورم این بود که تا زمانیکه مردم هستند، دولت‌ها به مردم خدمت می‌کنند.

رئیس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که از وی سوال کرد برخلاف گفته‌های شما سکه و ارز گران شده است، گفت: من نگفتم ارزان می‌شود ولی تلاش می‌کنیم وضعیت بهتر شود.[/B]

رئیس جمهور گفت: همه چیز را پرسیدید ولی باید سوالات مهمی می‌پرسیدید.

گفتگوی احمدی‌نژاد تنها چند دقیقه طول کشید و بعد رئیس جمهور به سرعت از محل خبرنگاران خارج شد.

از این مهمتر که وضعیت مردم رو به جایی رسوندید که جوون ها هم دارن سکته میکنن از دست کارای شما

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
ببین برادر اگه یکم رفتار و صحبتهای اینا رو بذاری کنار هم میبینی از وضع موجود ناراضی نیستند. اینا خودشون این کار رو کردند. حتی یه هارت و پورت معمولی هم نمیکنن.

تحریم و این حرفا تاثیر داشته ولی گرونی دلار شاید یه مرهمی به زخم دولت باشه. اینا هم فعلا چسبیدن به مرهم. هیچ کودومشون هیچ اعتراضی نمیکنن. بدجور هماهنگ هستند توی این مورد.

این کلمه رو چند بار توی ذهنت تکرار کنی همه چی دستت میاد "افتصاد مقاومتی"

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
از این مهمتر که وضعیت مردم رو به جایی رسوندید که جوون ها هم دارن سکته میکنن از دست کارای شما

ازدی بیان داریم و ازادی پس از بیان ...

بله قضیه اینه

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینا همه برنامه هست دلار اینقدر میره بالا تا صفرهاش 4 تا بشه ( البته به تومان ) 2 سال دیگه هم همین 4 تا صفر روی از روی پول ملی ور میدارن و اسکناس جدید چاپ میکنن بعد میگن $ 1 = Toman 1 به همین راحتی
حالا نمیشه همین 3 تا صفر بردارن بخدا ملت دعاشون میکنن

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بهمنی افزود: بسیاری از مسائل موجود در خصوص نوسانات قیمت ارز، روانی است و گاهی با اخم و لبخند ما قیمت ارز بالا و پایین می رود!!!!

Hombre

Registered User
لایک‌ها
365
حالا نمیشه همین 3 تا صفر بردارن بخدا ملت دعاشون میکنن
برداشتن 3 تا صفر که جواب نمیده تا اون موقع باید یارانه بدن تحریم ها رو دور بزنن به کشور ثالث باج بدن که واردات کنن و هزار تا زخم دیگه که باید مرهم روش بزارن
2 سال دیگه که 4 تا صفر رو برداشتن میگن 1=1 شده یارانه هم قطع میکنن یکی از دردهاشون خوب میشه دیگه خر بیار باقالی بار کن

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
به سلامتی و صدقه سر آقایان زمام دار :
دلار وبمانی و لیبرتی رزرو رو امشب به قیمت 2650 - 2800 تومان دارن دوستان و همکاران معامله و مبادله می کنند !

{ من شخصا واقعا متاسفم برای خودم و مملکت آبا و اجدادیم که ارزش پولمون الان این شده ... }

Hombre

Registered User
لایک‌ها
365
به سلامتی و صدقه سر آقایان زمام دار :
دلار وبمانی و لیبرتی رزرو رو امشب به قیمت 2650 - 2800 تومان دارن دوستان و همکاران معامله و مبادله می کنند !

{ من شخصا واقعا متاسفم برای خودم و مملکت آبا و اجدادیم که ارزش پولمون الان این شده ... }
حالا شما به تومان دارید میگید ولی واحد پولی کشور ریال هست که یه صفر اضافه داره اون وقت ببینید چی میشه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
تمام 890 و نیم 450 و ربع 220 فروخته شد.
ضمنا" اکثرا" حاضر به خرید نبوده و فروش آنها به ترتیب 900-460و 220 میباشد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فروش داره زیاد میشه
این روزها فردوسی سروکارم زیاد بوده اوضاع خیلی جالبه
دلار 3000 تومانی سلاااااااااااااااااام

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وای خدای من فردا جون میده واسه خرید من که سکه هام نفروختم بقول دکتر انس هزار حرف نگفته هنوز دار
ولی خدایش اگه بیاد تا روی 850 من یکی حاظرم هرچی دارم بخرم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
احتمال اینم هست که بالا بردن قیمت عمدی از سمت خود دولت باشه ، تا ریال هارو از تو بازار جمع کنن بعد یه مدت قیمتو بیارن پایین همه بترسن برن دلارارو آب کنن بعدش دوباره قیمت بره بالا!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
هيچ جاي دنيا اينقدر ارزش پولي سريع كم نشده(البته بجز كشور هاي بدبخت آفريقايي)!! نوسانات دلار دست خود دولته كه داره پول ... از توش درمياد بالاخره ... هم نياز به خرج و غيره داره نداره؟

آقاي ميمون هم خودش گفته ديگه نگفته؟ از حرفاش معلومه كه اوضاع چطوريه. همه چيز دست خودشه و دست خرزو خان!! من نميدونم اين پولا چطوري از گلوشون ميره پايين؟

بدبخت بچه هايي كه خارج دارن تحصيل ميكنند...

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سرمایه گذاری روی ارز در کوتاه مدت جواب میده

دوست عزيز سرمايه گذاري وقتي معني داره كه يك دفعه نرخ ارز بياد پايين و يك دفعه بكسه بالا...اون وقته كه ميگي خب پولم سود كرده...الان هرچي ارز بخري سود كردي و هرچي ارز بفروشي حتي به قيمت 4000 تومن ضرر كردي چون به زودي دلار به 4500 هم ميرسه و اونجاست كه شما 500 تومن ضرر كردي

molem12

Registered User
لایک‌ها
13
دلار باید صعودی باشه!!

دوستان مثل اینکه فراموش کردن ما تحریمیم!!!! عملا دلاری به اون صورت(باشه هم زیرابی) وارد کشور نمیشه!! تقاضا هم هی داره بالا میره!!

صندوق ذخیره ارزی هم تا مدتی دوم میاره!!

البته اینا هم قطره قطره میریزن!! تا زمان بیشتری دوم بیار!1

اقتصاد و ریال ایران مثل مریض بستری تو تخت ای سی یو هست !! وتزریق فقط مسکن درد برای طولانی شدن مدت و رنج مردم میشه

دوستان ریال دیگه وارد مرحله کما میشه و تزریق مسکن( ارز) اونهم به صورت قطره ای فقط طول دوره و کشیدن رنج بیشتر رو در پی داره!!!

متاسفم!!

متاسفم!!!

لایک‌ها
151
دوست عزيز سرمايه گذاري وقتي معني داره كه يك دفعه نرخ ارز بياد پايين و يك دفعه بكسه بالا...اون وقته كه ميگي خب پولم سود كرده...الان هرچي ارز بخري سود كردي و هرچي ارز بفروشي حتي به قيمت 4000 تومن ضرر كردي چون به زودي دلار به 4500 هم ميرسه و اونجاست كه شما 500 تومن ضرر كردي

به 4500 میرسه ؟ مگه میشه دیگه اینقدر هم کشک نیست

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
حرفش منطقي نيست ؟

با خريد دلار به فلج شدن اقتصاد كمك ميكنيد چرا دلار نيست و هر كس به نوبه خودش مقداري كمي بخره و در خانه انبار كنه و منتظر باشه تا گرون بشه همين مقدار كمي هم كه ذخيره شده ديگه نيست و نابود ميشه چرا كه خريد اين دلار براي تجارت داره استفاده ميشه به جاي اينكه صرف امور دارويي يا توليدي و سرمايه گزاريهاي ديگه بشه ...
و مردم زودتر به فلج شدن اقتصاد رقم ميزنند و زماني كه فلج شد ديگه كار از كار گذشته و كشور ميره تو بحران و ورشكستگي و اماده باش و خط قرمز اونجاست كه تمام سودهايي كه كرديد دود ميشه ميره هوا و ديگه كاري از دست هيچكس بر نمياد ... و اين اتفاق با اين روندي كه مردم دارن دنبال ميكنند تا يك ماه ديگه كشور رو ميبره تو همون خط قرمز ... و در قبال سودهايي كه كرديد بايد تاوان و مشكلات و ضرر چند برابري رو همه تحمل كنند ...
اگه دلار داره گرون ميشه واقعا نيست ديگه و نميشه ارز اورد داخل با اين شرايط و مردم هم دارن به اين اتفاق بدي كه نبايد بيفته دست همكاري ميدن و در اخر خودشون متحمل ضرر بيشتر ميشن اگه بريم تو بحران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به 4500 میرسه ؟ مگه میشه دیگه اینقدر هم کشک نیست

هیچ چیز معلوم نیست.

ممکنه به 4500 هم برسه. ممکنه هم به 1500 برسه. به شرایط زیادی بستگی داره. مثلا به نتیجه مذاکرات هسته ای - ارتباط به کشورهای دیگه - برداشته شدن یا بیشتر شدن تحریمها - حتی به انتخابات ریاست جمهوری سال اینده و دولت جدید

اما با توجه به شرایط و فرضیات موجود ، احتمال گرانتر شدن دلار بیشتر از ارزانتر شدنشه

بالا