اقتصاد مقاومتی، مقاومتی است در برابر یک مقاومت دیگه که اون مقاومت در برابر مرگ است که بی نتیجه خواهد بود !!!
من فکر میکنم الان بهترین فرصت هست که بزرگترین سرمایه داران خارجی بیان اقامت ایران رو بگیرن و فقط از طریق این تاپیک بالا رفتن ارزش پول خودشون رو ببینند و همینطور قدرت خریدی که هنگام تبدیل دلار و ارزهای دیگه به ریال زیادتر میشه بدون اینکه در هیچ بورس و شغلی فعالیت داشته باشند.
البته این واقعیت رو منم قبول دارم که وقتی دلار گرون میشه، کسی که فکر میکنه داره سود میکنه با عرض معذرت ولی واقعا احمق هست چون فقط تونسته ارزش پولش رو حفظ کنه و صد البته به چه قیمتی؟! به قیمت دامن زدن به بحران اقتصادی فعلی که مسئولین عامل اصلیش هستند. با نظر دوستانی که گفتند مردم دیر یا زود از خرید دلار به بن بست مرگباری خواهند رسید کاملا موافقم. البته بخصوص تو این شرایط برای کارمندی که هیچ سرمایه ای نداره و از صبح تا شب هم برا ماهی 500 تومن جون میکنه باید تاسف خورد که به چه گناهی به پایین ترین طبقه اقتصادی جامعه سقوط کرده.
دقیقاً
مردم فکر میکنن با این نوسانات میتونن به خوشبختی برسن در حالیکه داستان چیز دیگه است.
وقتی تعداد فقرا زیاد بشه امنیت اقتصادی - اجتماعی میاد پایین
اولا تعداد اونایی که ثروتمند میشن نسبت به تعداد اوناییکه فقیر میشن خیلی کمه
از بین این فقیرها یه عدشون ممکنه رو بیارن به معذرت میخوام دزدی و ............ اونوقت جان و مال همین ادمهای به ظاهر ثروتمند در خطر میفته.
کلا این مشکلات اقتصادی یه چیزه --- ترس از بدبختی یه چیز بدتر !!
الان خیلیها از فردای این اقتصاد نگران هستند و واسه همین دست و دلشون به کار نمیره. خود من از دیروز تا الان اینقدر استرس داشتم که نتونستم درست و حسابی کار کنم.