• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
هر چی که میگذره به توان تحمل ایرانیا بیشتر اعتقاد پیدا میکنیم
یعنی جدی اگه به 10000هم برسه همه با قدرت بیشتر دور هم جمع میشیم و به مشکلات بیشتر میخندیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هر چی که میگذره به توان تحمل ایرانیا بیشتر اعتقاد پیدا میکنیم
یعنی جدی اگه به 10000هم برسه همه با قدرت بیشتر دور هم جمع میشیم و به مشکلات بیشتر میخندیم

همه از شرایط به وجود اومده ناراحت هستیم. خود من امروز دلار پی پال میخواستم 3100 بهم قیمت دادن !! میدونید یعنی چی ؟ یعنی 40000 تومن گرونتر نسبت به ماه قبل :(

متاسفانه اینجا حرفی بزنیم پاک میشه (خرده ای به مدیران نیست) سایت هم خطر فیل ترینگ داره تهدیدش میکنه و مدیران اینجا هم چاره ای ندارن.

یه دوستی میگه بیرون باید اعتراض بشه... من کاری به درستی یا نادرستی این کار ندارم. شما میری بیرون مردمی رو میبینی که همش دنبال این هستند که از ضرر هموطنانشون برای خودشون شاه ماهی بگیرن !!

این روحیه خودش عامل مهمیه که الان وضع ما اینطوری شده.

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مهر: رئیس جمهور در مورد افزایش قیمت سکه و ارز در روزهای اخیر گفت: من نگفتم قیمت ارز کاهش می‌یابد، ولی تلاشمان را می‌کنیم وضعیت بهتر شود.

عمه بنده بود که اون موقع (فک کنم آخرای 89 )که دلار شد 1200 -1300 گفت می خوایم دلار (بخوانید کاغذ پاره) رو به قیمت واقعی اون برسونیم. و این قیمت زیر 1000 تومن هست...!
ای تو روحت ا.ن! ... همه مون رو بدبخت کردی رفت... :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عمه بنده بود که اون موقع (فک کنم آخرای 89 )که دلار شد 1200 -1300 گفت می خوایم دلار (بخوانید کاغذ پاره) رو به قیمت واقعی اون برسونیم. و این قیمت زیر 1000 تومن هست...!
ای تو روحت ا.ن! ... همه مون رو بدبخت کردی رفت... :D

رو صحبتهای ایشون و اطرافیانشون زیاد حساس نباشید....

صحبت ها و وعده وعید ها به حدی زیاد بوده که در سایت تابناک صفحه ای ویژه ای با عنوان وعده ها در نظر گرفته شده و دیگه خودتون برید تا ته قضیه رو

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا یه سوال
من یه اسکناس 5 دلاری دارم ماله سال 1950 :lol:
اعتبار که نداره فقط میخوام بدونم الان به عنوان عتیقه حساب میشه؟:D
چقدر میارزه؟؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا یه سوال
من یه اسکناس 5 دلاری دارم ماله سال 1950 :lol:
اعتبار که نداره فقط میخوام بدونم الان به عنوان عتیقه حساب میشه؟:D
چقدر میارزه؟؟

زیاد نمی ارزه....

چرا؟

چون این جور چیزا باید مجموعه باشه تا بیارزه.

مثل تمبر.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
اقتصاد مقاومتی، مقاومتی است در برابر یک مقاومت دیگه که اون مقاومت در برابر مرگ است که بی نتیجه خواهد بود !!!

من فکر میکنم الان بهترین فرصت هست که بزرگترین سرمایه داران خارجی بیان اقامت ایران رو بگیرن و فقط از طریق این تاپیک بالا رفتن ارزش پول خودشون رو ببینند و همینطور قدرت خریدی که هنگام تبدیل دلار و ارزهای دیگه به ریال زیادتر میشه بدون اینکه در هیچ بورس و شغلی فعالیت داشته باشند.

البته این واقعیت رو منم قبول دارم که وقتی دلار گرون میشه، کسی که فکر میکنه داره سود میکنه با عرض معذرت ولی واقعا احمق هست چون فقط تونسته ارزش پولش رو حفظ کنه و صد البته به چه قیمتی؟! به قیمت دامن زدن به بحران اقتصادی فعلی که مسئولین عامل اصلیش هستند. با نظر دوستانی که گفتند مردم دیر یا زود از خرید دلار به بن بست مرگباری خواهند رسید کاملا موافقم. البته بخصوص تو این شرایط برای کارمندی که هیچ سرمایه ای نداره و از صبح تا شب هم برا ماهی 500 تومن جون میکنه باید تاسف خورد که به چه گناهی به پایین ترین طبقه اقتصادی جامعه سقوط کرده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقتصاد مقاومتی، مقاومتی است در برابر یک مقاومت دیگه که اون مقاومت در برابر مرگ است که بی نتیجه خواهد بود !!!

من فکر میکنم الان بهترین فرصت هست که بزرگترین سرمایه داران خارجی بیان اقامت ایران رو بگیرن و فقط از طریق این تاپیک بالا رفتن ارزش پول خودشون رو ببینند و همینطور قدرت خریدی که هنگام تبدیل دلار و ارزهای دیگه به ریال زیادتر میشه بدون اینکه در هیچ بورس و شغلی فعالیت داشته باشند.

البته این واقعیت رو منم قبول دارم که وقتی دلار گرون میشه، کسی که فکر میکنه داره سود میکنه با عرض معذرت ولی واقعا احمق هست چون فقط تونسته ارزش پولش رو حفظ کنه و صد البته به چه قیمتی؟! به قیمت دامن زدن به بحران اقتصادی فعلی که مسئولین عامل اصلیش هستند. با نظر دوستانی که گفتند مردم دیر یا زود از خرید دلار به بن بست مرگباری خواهند رسید کاملا موافقم. البته بخصوص تو این شرایط برای کارمندی که هیچ سرمایه ای نداره و از صبح تا شب هم برا ماهی 500 تومن جون میکنه باید تاسف خورد که به چه گناهی به پایین ترین طبقه اقتصادی جامعه سقوط کرده.

دقیقاً
مردم فکر میکنن با این نوسانات میتونن به خوشبختی برسن در حالیکه داستان چیز دیگه است.

وقتی تعداد فقرا زیاد بشه امنیت اقتصادی - اجتماعی میاد پایین

اولا تعداد اونایی که ثروتمند میشن نسبت به تعداد اوناییکه فقیر میشن خیلی کمه

از بین این فقیرها یه عدشون ممکنه رو بیارن به معذرت میخوام دزدی و ............ اونوقت جان و مال همین ادمهای به ظاهر ثروتمند در خطر میفته.

کلا این مشکلات اقتصادی یه چیزه --- ترس از بدبختی یه چیز بدتر !!

الان خیلیها از فردای این اقتصاد نگران هستند و واسه همین دست و دلشون به کار نمیره. خود من از دیروز تا الان اینقدر استرس داشتم که نتونستم درست و حسابی کار کنم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چه ممکلتی گل و بلبلی داریم
معاون رئیس جمهور به وزیر کشور سابق گفته 21 میلیارد تومن از وزارت کشور بردی هنوز برنگردوندی اونم گفته من اون پول رو به کارمندان وزارت کشور وام دادم!
همین اقا شده رئیس سازمان بازرسی کل کشور
پوف!!!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
برگشتیم به سال ۱۹۲۳ یعنی ۹۰ سال پیش
میدونید چرا؟

در سال 1923 بعد از آنکه آلمانیها از پرداخت غرامت خودداری کردند، سربازان فرانسوی قسمتی از آلمان به نام «منطقه صنعتی روهر» را اشغال نمودند. اقتصاد آلمان از هم پاشید و موجب تورم شدید گشت. پول آلمان بی ارزش شد و مردم حتی برای خرید یک فنجان قهوه احتیاج به یک فرغون پر از اسکناس داشتند.
شاید باور نکنید اما کارگراشون حقوقشونو اگر روز میگرفتن تا شب ارزشش نصف میشد و در عمل با اون پول فردا دیگه هیچی نمیشد خرید
واقعا چقدر شبیه اوضاع کنونی مملکت ما شده

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
زیاد نمی ارزه....

چرا؟

چون این جور چیزا باید مجموعه باشه تا بیارزه.

مثل تمبر.

گفتم شاید ارزش داشته باشه:D
من کلا اسکناس یه مقدار از چند تا کشور دارم اینم توشونه...

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
برگشتیم به سال ۱۹۲۳ یعنی ۹۰ سال پیش
میدونید چرا؟

در سال 1923 بعد از آنکه آلمانیها از پرداخت غرامت خودداری کردند، سربازان فرانسوی قسمتی از آلمان به نام «منطقه صنعتی روهر» را اشغال نمودند. اقتصاد آلمان از هم پاشید و موجب تورم شدید گشت. پول آلمان بی ارزش شد و مردم حتی برای خرید یک فنجان قهوه احتیاج به یک فرغون پر از اسکناس داشتند.
شاید باور نکنید اما کارگراشون حقوقشونو اگر روز میگرفتن تا شب ارزشش نصف میشد و در عمل با اون پول فردا دیگه هیچی نمیشد خرید
واقعا چقدر شبیه اوضاع کنونی مملکت ما شده

دقیقا
ولی فعلا همه چیز ارومه...:lol:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دکتر الان داره صفرای اضافه شده به پولاشو می شمره
021.gif

تموم نشد به نظرت ؟ :دی
چند تا صفر اضافه شده مگه مشاهده پیوست 202652

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
این ایده که دولت خودش قیمت رو برده بالا تا کمی کسرس بودجه رو جبران کنه و دوباره میاد پایین بعد از 7-8 روز چقدر درسته ؟؟
دولت 1 بار این کار رو کرد که از دستش در رفت اما بعد برگشت پایین تا حدی . الانم مثل اوندفعه است یا ایندفعه اوضاع متفاوته ؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نطرم این گرونی اخیر ارز کاملا خواست دولت احمدی تژاد بود ! اگر توجه کنید الان هم اومده میگه سعی میکنیم بهتر بشه ! حتی صحبت قطعی از کاهش نکرد ! و بهمنی هم که میبینید اصلا غیبش زده ! این عدم تزریق هم کاملا دستوری بوده ! خودشون میدونستن ارزی که برای تزریق لازم بود تا قیمت تو همون رنج بمونه بسیار کمتر از ارزی هست که حالا باید تزریق کنن تا بتونن این اتش رو بخوابونن ! اما گذاشتن این اتش شکل بگیره چون اصلا دوست ندارن قیمت پایین بمونه ! الان مهمترین چیزی که این شخص تو ذهنشه اینه که با فروختن ارز گرون هر جور شده استارت فاز دوم هدفمندی یارانه ها رو بزنه !

بالا