• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
2485 تومن از رو این

linechart-dollar.png

----------------------
وایرایش
خودشم قیمت رو زد 2485

Last edited:

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
قیمت دلار خیلی داره عجیب بالا پایین میشه !

والا هر سری سر پرداخت یارانه ها همین بوده
تو چند صفحه قبل هم همینو چند نفری به عنوان دلیل بالا رفتن گفتن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
والا هر سری سر پرداخت یارانه ها همین بوده
تو چند صفحه قبل هم همینو چند نفری به عنوان دلیل بالا رفتن گفتن
دفعات قبل خیلی واضح تر بود ولی الان داره عیان میشه که دولت یا خوش خوشانش هست یا نمی تونه که ....

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
باید دیروز میفروختم
یا حداکثر امروز صبح
حیف شد
امکانش هست تا ساعت 6-7 بره بالا ؟؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
باز همون حکایت داره تکرار میشه دلار 700 تومن بالا رفت الانکه 200 تومن کاهش پیدا کرده همه خوشحالن!!!!!!! و باز باید گفت یادش بخیر 5 روز پیش که 2100 بود!

واقعا عجب کشور گل و بل بلی داریم بخاطر 200 تومن کاهش توی بوق و کرنا گوش مردم رو کر میکنن و بخاطر 700 تومن گرونی میگن خبری نیست و هر ماه این تکرار میشه که با این کلک مردم رو راضی نگه دارن

دقیقا.مثل قضیه مرغ.چند هزار گرون شد بعد 500 ارزون شد همه داشتن از خوشحالی میمردن.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
مشاهده پیوست 202774
http://technicalanalysis.rozup.ir/dollar/dollar22.jpg
بنده دیروز تمام 20 هزارتام رو روی 2640 تومن رد کردم رفت تازه شب قبل هم 2420 یک مقداری رو فروخته بودم

توی صرافی بین الملل توی اصفهان که صفش مثل نونوایی بود و من که داشتم میفروختم تازه یه عده مادر مرده داشتند روی 2680 و 2700 میخریدند

دوستان تحلیل تکنیکال بازم خوب جواب داد قابل توجه دوستانی که میگن اینها ماله اونور ابه
سیگنال خرید در 2215 تومن صادر شد و وقتی 2 روز بالای این قیمت بسته شد و حتی بیش از 3درصد در این محدوده نفوذ داشت بنده خرید هام رو انجام دادم
در ضمن انقدر خرید دلار هیجانی بود که RSI شده بود 80!! و کاملا اخطار فروش بود و من هم به موقع خریدم و به موقع فروختم و از بازار خارج شدم و سود خوبی خدا رو شکر بردم
از خرداد تا حالا غیر از یک مورد تمام خزید ها با سود همراه بوده

اون دوستانی که نفروختن اشتباه کردن چون هدف از خرید دلار بیشتر نوسان گیری هست و اگه دنبال سرمایه گذاری هستید طلا که روند اونس هم صعودی هست گزینه بسیار بهتریه
کسیکه میگه من روی 2600 نفروختم و میشه 3000 داره اشتباه میکنه چون هم فرصت خرید رو از خودش میگیره و هم اینکه ریسک خبر های اتی رو به جون میخره

پس دوستان به موقع بخرید و به موقع بفروشید و پسود کنین و به موقع از بازار بیایین بیرون
دلار خونه و زمین نیست که بخری 1 سال دیگه 3 برابر بشه الان رو نگاه نکنین الان وضعیت عادی نیست ولی قرار نیست همیشه اینطور باشه

ولی از خدا میخوام که دلار بیاد پایین و ثابت بمونه
اینطور که معلومه دولت تعمدا دلار در بازار نمیریخته از حرفای بعضی از این به اصطلاح مسئولین میشه اینو فهمید
اغا یا باید جام زهر رو که برای مردم شهد و عسل است بره بالا یا با این اوضاع که هنوز 4 ماه از تحریم ماه جون نمیگذره و وضعیت اینه کم کم مردم جام رو ایندفعه انشالا به همشون میدن برن بالا

اما از فاندیمنتال اصلا نباید غافل شد چون اینجا ایرانه و حتی خبر جام شهد و عسل هم راحت دلار رو بدون تزریق میاره پایین

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
چرا بعضی ارزا نمیاد پایین ؟
هنگ کنگ . سنگاپور . روسیه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
چرا بعضی ارزا نمیاد پایین ؟
هنگ کنگ . سنگاپور . روسیه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من فکر میکنم دلار هیچ وقت به 2200 نرسه . چون وقتی به اون حوالی برسه ملت هجوم میارن برای خرید . الان از بقال تا راننده تاکسی همه میگن و میدونن که دلار 3 تومنی قطعیه ! یک درصدشون هم اقدام کنند کار تمومه !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
من فکر میکنم دلار هیچ وقت به 2200 نرسه . چون وقتی به اون حوالی برسه ملت هجوم میارن برای خرید . الان از بقال تا راننده تاکسی همه میگن و میدونن که دلار 3 تومنی قطعیه ! یک درصدشون هم اقدام کنند کار تمومه !

همه چیز دست دولته ، اگر لازم باشه 1900 هم میشه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشاهده پیوست 202774
http://technicalanalysis.rozup.ir/dollar/dollar22.jpg
بنده دیروز تمام 20 هزارتام رو روی 2640 تومن رد کردم رفت تازه شب قبل هم 2420 یک مقداری رو فروخته بودم

توی صرافی بین الملل توی اصفهان که صفش مثل نونوایی بود و من که داشتم میفروختم تازه یه عده مادر مرده داشتند روی 2680 و 2700 میخریدند

دوستان تحلیل تکنیکال بازم خوب جواب داد قابل توجه دوستانی که میگن اینها ماله اونور ابه
سیگنال خرید در 2215 تومن صادر شد و وقتی 2 روز بالای این قیمت بسته شد و حتی بیش از 3درصد در این محدوده نفوذ داشت بنده خرید هام رو انجام دادم
در ضمن انقدر خرید دلار هیجانی بود که RSI شده بود 80!! و کاملا اخطار فروش بود و من هم به موقع خریدم و به موقع فروختم و از بازار خارج شدم و سود خوبی خدا رو شکر بردم
از خرداد تا حالا غیر از یک مورد تمام خزید ها با سود همراه بوده

اون دوستانی که نفروختن اشتباه کردن چون هدف از خرید دلار بیشتر نوسان گیری هست و اگه دنبال سرمایه گذاری هستید طلا که روند اونس هم صعودی هست گزینه بسیار بهتریه
کسیکه میگه من روی 2600 نفروختم و میشه 3000 داره اشتباه میکنه چون هم فرصت خرید رو از خودش میگیره و هم اینکه ریسک خبر های اتی رو به جون میخره

پس دوستان به موقع بخرید و به موقع بفروشید و پسود کنین و به موقع از بازار بیایین بیرون
دلار خونه و زمین نیست که بخری 1 سال دیگه 3 برابر بشه الان رو نگاه نکنین الان وضعیت عادی نیست ولی قرار نیست همیشه اینطور باشه

ولی از خدا میخوام که دلار بیاد پایین و ثابت بمونه
اینطور که معلومه دولت تعمدا دلار در بازار نمیریخته از حرفای بعضی از این به اصطلاح مسئولین میشه اینو فهمید
اغا یا باید جام زهر رو که برای مردم شهد و عسل است بره بالا یا با این اوضاع که هنوز 4 ماه از تحریم ماه جون نمیگذره و وضعیت اینه کم کم مردم جام رو ایندفعه انشالا به همشون میدن برن بالا

اما از فاندیمنتال اصلا نباید غافل شد چون اینجا ایرانه و حتی خبر جام شهد و عسل هم راحت دلار رو بدون تزریق میاره پایین

پیچفورکی زدی داداش :)

دیتا رو از کجا میگیری؟ نرم افزار تحلیل و تایم فریمت چطوریه ؟ من پیشنهاد میکنم اگه دوست داری و وقتش رو هم داری یه تاپیک بزن و تحلیل تکنیکال جفت ارزهای مهم که یه طرفش ریاله رو بذار.

اینطوری ما هم یکمی یاد میگیریم :)

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان حواستون جمع باشه به نظر این حقیر الان خزید نکنین چون یکی ازدوستان من که در افشار کار میکنه گفت صبح رابط های ممد سالم تو بازار بودن و اون هم همه دلار هاشو رد کرده رفته و حتی گفت به صورت مقطعی ممکنه یه افت زیاد داشته باشیم پس حواستون باشه پولی رو که به زحمت دراوردین بر باد ندین در ضمن همیشه واسه خودتون حد ضرر داشته باشین مثلا تا 2 یا 3 درصد و اگر پایینتر اومد زود بفروشین که بتونین توی کف پایینتر بخرین و روی موج افزایشی هم ضررتون رو جبران کنین وهم سود کنین

همیشه با روند بازار حرکت کنین و یادتون باشه که در روند صعودی در اصلاح قیمت ها بخرین و در روند نزولی بازار در اصلاح قیمت ها بفریشن

بالا