saman_mettaller
Registered User
داره میره بالا دوباره
یورو 3230 !!
یورو 3230 !!
میاد پایین
دولت ارز تزریق کرده
جلسه سران قوا هم بوده !!
قیمت دلار خیلی داره عجیب بالا پایین میشه !
دفعات قبل خیلی واضح تر بود ولی الان داره عیان میشه که دولت یا خوش خوشانش هست یا نمی تونه که ....والا هر سری سر پرداخت یارانه ها همین بوده
تو چند صفحه قبل هم همینو چند نفری به عنوان دلیل بالا رفتن گفتن
باز همون حکایت داره تکرار میشه دلار 700 تومن بالا رفت الانکه 200 تومن کاهش پیدا کرده همه خوشحالن!!!!!!! و باز باید گفت یادش بخیر 5 روز پیش که 2100 بود!
واقعا عجب کشور گل و بل بلی داریم بخاطر 200 تومن کاهش توی بوق و کرنا گوش مردم رو کر میکنن و بخاطر 700 تومن گرونی میگن خبری نیست و هر ماه این تکرار میشه که با این کلک مردم رو راضی نگه دارن
چرا بعضی ارزا نمیاد پایین ؟
هنگ کنگ . سنگاپور . روسیه
من فکر میکنم دلار هیچ وقت به 2200 نرسه . چون وقتی به اون حوالی برسه ملت هجوم میارن برای خرید . الان از بقال تا راننده تاکسی همه میگن و میدونن که دلار 3 تومنی قطعیه ! یک درصدشون هم اقدام کنند کار تمومه !
مشاهده پیوست 202774
http://technicalanalysis.rozup.ir/dollar/dollar22.jpg
بنده دیروز تمام 20 هزارتام رو روی 2640 تومن رد کردم رفت تازه شب قبل هم 2420 یک مقداری رو فروخته بودم
توی صرافی بین الملل توی اصفهان که صفش مثل نونوایی بود و من که داشتم میفروختم تازه یه عده مادر مرده داشتند روی 2680 و 2700 میخریدند
دوستان تحلیل تکنیکال بازم خوب جواب داد قابل توجه دوستانی که میگن اینها ماله اونور ابه
سیگنال خرید در 2215 تومن صادر شد و وقتی 2 روز بالای این قیمت بسته شد و حتی بیش از 3درصد در این محدوده نفوذ داشت بنده خرید هام رو انجام دادم
در ضمن انقدر خرید دلار هیجانی بود که RSI شده بود 80!! و کاملا اخطار فروش بود و من هم به موقع خریدم و به موقع فروختم و از بازار خارج شدم و سود خوبی خدا رو شکر بردم
از خرداد تا حالا غیر از یک مورد تمام خزید ها با سود همراه بوده
اون دوستانی که نفروختن اشتباه کردن چون هدف از خرید دلار بیشتر نوسان گیری هست و اگه دنبال سرمایه گذاری هستید طلا که روند اونس هم صعودی هست گزینه بسیار بهتریه
کسیکه میگه من روی 2600 نفروختم و میشه 3000 داره اشتباه میکنه چون هم فرصت خرید رو از خودش میگیره و هم اینکه ریسک خبر های اتی رو به جون میخره
پس دوستان به موقع بخرید و به موقع بفروشید و پسود کنین و به موقع از بازار بیایین بیرون
دلار خونه و زمین نیست که بخری 1 سال دیگه 3 برابر بشه الان رو نگاه نکنین الان وضعیت عادی نیست ولی قرار نیست همیشه اینطور باشه
ولی از خدا میخوام که دلار بیاد پایین و ثابت بمونه
اینطور که معلومه دولت تعمدا دلار در بازار نمیریخته از حرفای بعضی از این به اصطلاح مسئولین میشه اینو فهمید
اغا یا باید جام زهر رو که برای مردم شهد و عسل است بره بالا یا با این اوضاع که هنوز 4 ماه از تحریم ماه جون نمیگذره و وضعیت اینه کم کم مردم جام رو ایندفعه انشالا به همشون میدن برن بالا
اما از فاندیمنتال اصلا نباید غافل شد چون اینجا ایرانه و حتی خبر جام شهد و عسل هم راحت دلار رو بدون تزریق میاره پایین
همه چیز دست دولته ، اگر لازم باشه 1900 هم میشه .