• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
یه 20 نفر نو نهال با استعداد رو بفرستن خارج اونجا آموزش ببینن اونجوری میشه یه آینده خوب

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امروز از معدود روزهایی بود که تیتر تمام روزنامه های ورزشی چشم نواز و البته منطبق بر واقعیت بود !!

200_Goal-1391-06-23.jpg

200_Navad-1391-06-23.jpg

200_Piroozi-1391-06-23.jpg

200_KhabarVarzeshi-1391-06-23.jpg

200_Tamasha-1391-06-23.jpg

یه روزنامه غیر ورزشی اینطور نوشته بود :

چطور در 90 دقیقه میتوان حاصل دو ماه افتخار آفرینی المپیکی ها و پارا المپیکی ها و تیم والیبال را در کام مردم از بین برد !

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حالا جالبیش اینه ما ها که خیری از فوتبال جز اعصاب خوردی بهمون نمیرسه اینقدر ناراحتیم اما مسئولین ورزش و فدراسیون یا بازیکن ها عین خیالشون نیست ... این بازیکن های تیم ملی بی غیرت مفلوک میتونستن یک نامه ی عذر خواهی دسته جمعی به مردم ایران بنویسن و قول بدن درست درمون بازیکنن
اما خداوکیلی اگر اصلا براشون مهم باشه ...بازی های بعدم میبازن و کیروش اخراج میشه و دوباره با یک مربی داخلی همه چی از اول و روز از نو روزی از نوع و این داستان ادامه دارد ... هیچکس هم یقه مقصر اصلی که بازیکن های 2 زاری اما میلیاردی هستن رو نمیگیره

در تیم ملی کلا 4 یا 5 تا با غیرت هستن مثل رحمتی ، کریمی ، جباری ، خسرو حیدری بقیه نقش سیب زمینی رو در زمین بازی میکنن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی اینم بگم اگر گل های آقا مجتبی جباری شورشی نبود الان تیم ملی از گروهش هم صعود نمیکرد ... وقتی هم که مجتبی نیست کسی نیست برامون گل بزنه

بدون جباری نه تیم ملی تیم ملی هست نه استقلال استقلال

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم / یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم
عزیزان مشکل فراتر از این بحث ها هستش از یه فوتبال اماتور که فقط پول حرفه ای میگیره انتظار زیادی نداشته باشین
از قدیم گفتن :هر چقدر پول بدی ، همون قدر آش می خوری.
ما واسه زیر ساخت های فوتبال چقدر هزینه کردیم که حالا از این فوتبال انتظار داریم

پاینده باشید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
عزیزان مشکل فراتر از این بحث ها هستش از یه فوتبال اماتور که فقط پول حرفه ای میگیره انتظار زیادی نداشته باشین

پاینده باشید
فکر نکنم دیگه کسی انتظاری داشته باشه فقط در این حد که از لبنان نبازیم که خواسته زیادی نیست

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
25 مهر با کره جنوبی

ایشالا باخت بعدی رو هم بدن تا خیالمون راحت شه
من که دیگه اگه این بازی رو ببازن خداوکیلی اگه حتی یک دقیقه بشینم بقیه بازیاشونو نگاه کنم
تو چرت ترین گروه ممکن افتادیم
راحت ترین و بهترین صعود رو میتونستیم داشته باشیم
عین اب خوردن خرابش کردن
لعنت بر باعث و بانیش

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

پاینده باشید

صحبت از زیر ساخت وقتیه که تیم حریف حرفه ای باشه و کار شده باشه روش
نه تیمی مثه لبنان که اصلا معلوم نیست بازیکناش کیه ان
لبنانی که تا حالا به تیم سطح دوم اسیا یعنی ایران نتونسته حتی یه گل بزنه حالا اومده ایرانو برده
خدا وکیلی من هرجور فک میکنم میبینم ایرانیا اصلا دوست نداشتن ببرن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
لبنانی که تا حالا به تیم سطح دوم اسیا یعنی ایران نتونسته حتی یه گل بزنه حالا اومده ایرانو برده

تازه ایرانی هارم با اون خفت و خواری بیرون کردن از لبنان با فحش و سنگ
این قسمتش از باخت هم بدتر بود ... حالا خوبه این همه مدیون پول های ایرانی هستن

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بنده چندین ساله فوتبال داخلی دیگه نگاه نمیکنم چون نتیجشو میدونم که از قبل تعیین کردن!! ولی همینقدر بگم که تو تیم جوانان ابومسلم مشهد یک مدت بازی کردم و 12 سال از عمرمو پای فوتبال گذاشتم ! .. و عاشق فوتبال بودم ... منظورم این نیست که حق داشتم ! ولی به چشمم دیدم که چه بازیکنان با استعداد و عجوبه ای اصلا دیده نشدن و چه بازیکنانی بخاطر پارتی ! بالا رفتن من که اصلا در حدشون نبودم .

به نظر من دلیل اصلی بر میگرده به اینکه فوتبال سیاسی شد !

یادمون نره ... زمان خاتمی که مهر علیزاده رئیس فدراسیون بود تیم ایران در رتبه 17 جهانی ایستاده بوده و انصافا هم همین بازیکنان بسیار عالی بودند در حدی که امید به بردن پرتغال یا کشورهایی در این سطح هم داشتیم !...

سازمان تربيت بدني صعود تيم ملي فوتبال ايران به رده هفدهم جهان را تبريك گفت Detail News Iran Sport Network [www.IranSport.Net]

بعد از امدن رئیس جمهور فعلی و سیاسی کردن فوتبال و تغییر رئیس فدراسیون و دادن مدیریت باشگاهها به سرداران ! فوتبال ایران هم کم کم سقوط کرد ... افرادی مثل علوی ! خطیبی و ........ با پارتی بازی و برادر زادگی این سردار و اون سردار دوران درخشان فوتبال ایران رو به باد دادند و انگیزه های فوتبالیست های ملی هم کم کم فرو کش کرد !... وقتی بازی سیاسی میگه ایران باید از بحرین ببره ! بخاطر امنیت ملی ! یا ببازه و ....... وقتی مدیریت فوتبال سیاسی است و بازکنان هیچگاه نمیتونن غیرت خودشون رو نشون بدن چون از درون غیرتشون رو خورد کردن چرا تقصیرات رو به گردن بازیکنان بندازیم ! ...

فرض کنید شما خیلی غیرتمند هستید وقتی میخوای از تیمت دفاع کنی و با غیرت بازی کنی

مدیر باشگاه میگه باید گل بخوری دیگه ازت چی میمونه ؟ انگیزه میمونه ؟! غیرت میمونه ..

این بازیکنان که امروز اسمشون بی غیرت و شکم سیر و الاغ و غیره شده چندین سال پیش افتخار این کشور بودن که وقتی به امریکا گل زد مهدوی کیا غیرت و مردانگی و عشق به وطن از تمام سلولهای بدنش میدرخشید .. این بازیکنان همونا هستند .. چیز دیگه عوض شده .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
البته شرایط در اون زمانی که شما میفرمایید بهتر بود ولی دلیل اصلی سقوط رتبه تیم ایران به همراه تیم های آسیایی دیگه تغییر شیوه امتیازدهی در جدول رنکینگ فیفا بود.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ایمون زاید تخمین می زند که درآمد هفتگی یک فوتبالیست در ایران حدود 5 هزار یورو است که 10 برابر درآمد یک فوتبالیست در ایرلند است !!!

یعنی بازده ما باید حداقل 2برابر لیگ ایرلند باشه ! هست واقعا؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

البته عرض شود لبنان دور قبل کره جنوبی رو برده ، تو همین هفته هم استرالیا از اردن باخت

فوتبال دیمی همین هست برادر ، یک روز میبری ، یک روز شیش تا میخوری ، اصولآ برآیند ها مهم هست ، تک بازی ها اهمیت چندانی نداره (دور گروهی منظورم هست دورهای بالاتر معمولآ پذیرای فوتبال دیمی نیستند)
فوتبال ایران اگر میخواد گرفتار این فوتبال دیمی نباشه باشد زیر ساختهاش رو تغییر بده ، اگر هم نه تا ابد بخواد بشینه تو باد که ما این بودیم ، فلان کردیم و این چیزها همین هست.
ممکنه یک روز با برزیل مساوی کنه ، فرداش از فلسطین ببازه و در مجموع جز عصاب خوردی چیزی برای هوادارانش نداشته باشه

انصاف اولین چیزی هست که احساس از بین میبره ، حالا چه تعصب ، چه عصبانیت ... ولی اتفاقآ اولین قدم در حل مشکل داشتن انصاف هست ، کلآ این بازی صدا و سیمای اسلامی و روزنامه های زرد هم کاملآ تو جامعه سرایت کرده ، یا تا موج احساسی هست سریع میان وسط و پیرهن پاره میکنند که وامصیبتا
تا جو میخوابه همه میرن سراغ کارهای دیگه ، الان فصل نقل و انتقالات نیست همه وا مصیبتا میلیاردها ، تا فصل نقل و انتقالات میشه میرن سراغ دلالیشون ...

این موج سواری هیچ سودی برای من و شمای هوادار نداره ، حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینکه وارد این بازی پر از زیان نشیم

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
مظلومی: کی‌روش جای رئیس فدراسیون هم تصمیم می‌گیرد/او از موضع بالا نگاه می‌کند

پرویز مظلومی در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم در خصوص شرایط تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی، گفت: سال گذشته این روزها را می‌دیدم، اما برخی‌ها مقابل صحبت‌های من موضع می‌گرفتند و فکر می‌کردند با کی‌روش مشکل شخصی دارم اما اینگونه نیست.

وی خاطرنشان کرد: کی‌روش هنوز با فوتبال ایران هماهنگ نشده و متاسفانه از مربیان ایرانی کمک نمی‌گیرد. کی‌روش یک ایرانی را به کادر فنی خود آورده که من پیش از این وی را ندیده بودم. روند بازی ایران مقابل ازبکستان و سپس قطر و لبنان برایم قابل پیش‌بینی بود.

این مربی عنوان کرد: کی‌روش با فرهنگ فوتبال ایران هماهنگ نشده و از موضع بالا به فوتبال ما نگاه می‌کند و به نظر می‌رسد فکر می‌کند اینجا اروپا است. پیش از این هم گفته بودم اردوهای بلند مدت هیچ فایده‌ای ندارد و بسیار بد است که این اردوهای بلند مدت در دل مسابقات لیگ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تعاملی بین مربیان لیگ برتر و تیم ملی وجود ندارد، گفت: کی‌روش تنها یک جلسه با مریان لیگ برتر برگزار کرد و پس از آن به کار خود ادامه داد. وی همچنین یک بار سر تمرین استقلال آمد و پس از خوردن یک لیوان قهوه بدون صحبت با من در مورد شرایط ملی‌پوشان حرف بزند محل تمرین را ترک کرد.

مظلومی ادامه داد: فوتبال ما رو به افت است اما باید کمک کنیم تیم ملی در ادامه راه خود موفق باشد. در بازی‌های اخیر در تیم ملی هیچگونه کار تاکتیکی ندیده‌ام که بخواهم در مورد آن حرف بزنم. حال سؤال اینجاست که کی‌روش مشکل دارد یا بازیکنان و فوتبال ایران.

وی با بیان اینکه کی‌روش یک سال و نیم است که هدایت تیم ملی را به عهده دارد، اما هیچ کاری نکرده، تصریح کرد: کار به جایی رسیده که سرمربی پرتغالی به جای هیئت رئیسه و حتی رئیس فدراسیون فوتبال هم تصمیم می‌گیرد. با این حال اگر کی‌روش را عوض کنیم، اشتباه در اشتباه می‌شود.

این پیشکسوت فوتبال در مورد انتخاب بازیکنان توسط کی‌روش اظهار داشت: از شکست تیم ملی ناراحت می‌شویم و اگر حرفی می‌زنیم برای این است که نمی‌خواهیم تیم ملی باز هم راه اشتباهی را انتخاب کند. کی‌روش برای تماشای مسابقات لیگ به ورزشگاه‌ها می‌رود اما به نظر می‌رسد مسابقات را نمی‌بیند، چون بازیکنانی که انتخاب می‌کند، در تیم‌های خود نیمکت‌نشین هستند.

وی با طرح این سؤال که بازیکنانی مانند نظری و قوچان‌نژاد را چه کسانی به تیم ملی معرفی می‌کند، گفت: مسعود شجاعی سرمایه فوتبال ایران است اما 2 سال از فوتبال دور بود و ناگهان توسط کی‌روش به تیم ملی دعوت شده و در ترکیب اصلی قرار می‌گیرد.

مظلومی عنوان کرد:‌ کی‌روش از فوتبال ایران و آسیا شناختی ‌ندارد و نمی‌داند حریفان عربی عادت دارند وقت‌کشی کنند. او باید به این نکته دفت می‌گیرد که کیفیت زمین برای یک بازی تکنیکی مناسب نیست.

سرمربی سابق استقلال با اشاره به صحته گل لبنان، گفت: ‌در آن صحنه برتری عددی با ایران بود اما گویی بازیکنان، مهاجم لبنان را ندیدند و وی با 40 سال سن توانست به ایران گل بزند. لبنانی‌ها روی نقطه ضعف ایران کار کرده بودند اما این شرایط در تیم ما وجود نداشت. کار رحمتی هم در صحنه گل درست بود اما مدافعان در جاگیری خود اشتباه کردند.

وی افزود: کی‌روش برای انتخاب بازیکنان باید دیدگاه خود را تغییر دهد، بازیکنان باید در شرایطی به تیم ملی دعوت شوند که از نظر روحی آماده و انگیزه بالایی دارند. مربیان دلسوزی که بتوانند به کی‌روش کمک کنند، زیاد هستند و با آن شرایط بهتر است سرمربی تیم ملی برای موفقیت خودش هم که شده از آنها کمک بگیرد.

مظلومی گفت: بازیکنان از روی احساس رسانه‌ها را تحریم کردند اما رسانه‌ها نباید مانند آنها رفتار کنند. مردم انتظار دارند فوتبال خوب باشد و همیشه به پیروزی برسد. نتایج فوتبال در زندگی روزمره مردم ایران هم تاثیر دارد.

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
کربکندی در مورد شکست تيم ملي در ديدار با لبنان بيان داشت: بر خلاف همه کسانيکه در اين مدت به تيم ملي حمله کرده‌اند، به نظر من اين بازي واقعيت فوتبال ماست و با توجه به اينکه در ليگ ما هيچ چيز منحصر به فردي وجود ندارد و همه تيم‌ها به دنبال نتيجه‌گيري هستند، چه انتظاري از بقيه داريد؟

سرمربي ذوب‌آهن تصريح کرد: متاسفانه قراردادهاي ميلياردي باعث شده که بازيکنان ما مواظب ساق‌هاي خود باشند و از جان و دل بازي نکنند؛ البته به نظر من مشکل اصلي ما مشکل ساختاري فوتبال است و با وجود اينکه ساير تيم‌هاي خاورميانه در حال پيشرفت هستند، ما پيشرفتي در ايران نمي‌بينيم.

وي اضافه کرد: به نظر من مسئولان در جايي مجبور مي‌شوند فوتبال را تعطيل کنند و براي آن برنامه‌ريزي مناسبي انجام دهند.
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
تیمت داره ته جدول دستو پا میزنه و واسه بقا میجنگه اونوقت ..........

بالا