• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
غیر مستقیم تاثیر میذاره! مگه میشه ربطی نداشته باشه؟

حالا چه دلار بره بالا چه ریال بیاد پایین ارزشش به هر حال روی دلار تاثیر میذاره .

دور سوم سیاست های مالی انبساطی امریکا یا همون تسهیل مقداری QE3 هیچ تاثیری روی برابری نرخ دلار با ریال در داخل ایران نداره تاثیرش فقط روی انس جهانی طلا و شاخصهای بازار سرمایه جهانی و اوراق قرضه دولت امریکا یا همونBOND هست
حتی طلا هم که بخاطر انس در ایران گران شده اگر در ایران دلار ارزانتر شود طلا هم ارزان میشه چون همونطور که گفتم طلا در ایران 2 متغیر داره 1-دلار 2-انس جهانی
دلار در ایران بره بالا یا بیاد پایین تاثیری به برابری نرخ دلار با سایر ارزهای جهان نداره چون این اقتصاد ما هست که داره به قهقرا میره و نه ماله اونها دوست عزیز

ببینید وقتی دولت امریکا اعلام میکند که هر ماه تا 40 میلیارد دلار اوراق قرضه خودش را میخرد در امریکا باعث کاهش ناچیز برابری دلار به سایر ارزهای مطرح جهان میشود اما همین مقدار ناچیز در اقتصاد جهانی سرمایه گذاران را تشویق میکند که دلار خود را به بازار های دیگر مثل طلا هدایت کنند و یا در بازار های سرمایه(بورس) امریکا سرمایه گذاری کنند زیرا امید به بهبود اقتصاد و سود دهی شرکتها بیشتر شده و تقاضا برای سهام افزایش میابد.

ولی ریال ما از این قاعده مستثنا است چرا؟ چون اولا پول ما اعتباری در جهان ندارد حتی جدیدا در افغانستان و شمال عراق هم ترجیح میدهند که ریال قبول نکنند و دوم اینکه این ریال به صورت مصنوعی پایین نگه داشته و ارزشش بسیار کمتر از حتی این مقدار فعلی است اما چون اقتصاد ما نفتی است و مکانیزم اقتصاد های نفتی هم متفاوت از اقتصاد های رقابتی و صنعتی و صادراتی غیر نفتی است و همچنین بیشتر ما وارد کننده هستیم تا صادر کننده به همین دلایل ارزش ان را با انبوه دلارهای نفتی پایینتر نگه داشتند تا فشار کمتری به مردم وارد شود
اما الان دیگر این دلار ها ته کشیده و دلار دارد به ارزش واقعی اش نردیک میشود البته در صورت مصالحه با غرب دوباره همان برنامه اغاز شده و قیمت کاهش میابد!

Last edited:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
مگه تورم خیلی پایین خوبه؟؟؟؟ تورم باید در یه حد 3 4 درصدی باشه تا اقتصاد رونق داشته باشه و شغل ایجاد بشه. علاوه بر تورم نرخ بیکاری و رشد اقتصادی هم تو خوب بودن وضع اقتصادی یه کشور مهمه که الان تو غرب رقم رشد اقتصادی از خیلی از کشورهای خاورمیانه و آفریقایی کمتره! و بیکاری هم تو اتحادیه اروپا حدود 10 درصد شده. اونا یه مشکل دارن و ما هم یه مشکل دیگه دو موضوع رو با هم خلط نکنین. حالا باز حمله ی که به ما میشه!!:hmm:
تازه من اعتقاد ندارم که با این تحرمیا وضع اقتصادیمون خیلی خوب و رو به راهه پس از اون تیکه ها به ما نگین.

دوست عزیز در کدام کتاب اقتصادی نوشته تورم باید 3 یا 4 درصد باشه و این برای ایجاد شغل خوبه؟
ما که در دانشگاه در کتب اقتصادی دانشگاهی و هم خارج ار ان همچین چیزی نخوندیم و ندیدیم! اگه جنابعالی سرغ داری به ما هم نشون بده
اتفاقا یکی ار دلایل اینکه برنانکه برای اجرای این طرح تمایل کمتری داشت و حالا هم قرار شده پله پله اجرا شود و در صورت مشاهده وضع اقتصادی بهتر ان را ادامه ندهد همین نگرانی از تورم است

تورم حتی افزایش 3 یا 4 درصد و یا حتی 1 درصد سم مهلک برای اقتصاد های رقابتی و صنعتی مثل امریکا هست چون باعث افزایش هزینه سربار تولید میشه و باعث کاهش رقابت پذیری قیمتی کالاهای تولیدی انها میشه و اتفاقا یکی از دلایل این اینکه امریکا امروز راحت تر از اروپاییها داره اقتصادش بهبود پیدا میکنه همین تورم کمتر و رشد مثبت اقتصادی هست گرچه مقدار ان الان کم هست اما اروپا هم بدهکار است و هم رشد اقتصادی منطقه یورو غیر از المان بیشترشان منفی است
در اقتصاد حتی برای ایجاد رشد اقتصادی بهتر حاضر به قبول حدی از کسری بودجه هستند اما این به معنای پذیرش تورم برای رشد اقتصادی بیشتر نیست چون عملا اگر هم رشدشان بالاتر بره توان رقابتی انها بخاطر افزایش بهای تمام شده داخلی پایینتر میاید.یکی از راههای مقابله با ان مثل چین کاهش مصنوعی ارزش یوان است البته چین چون صادر کننده هست برایش مفیده و این کاهش هم بسیار کمه.این چیزی که تو ایران میبینی سقوط اقتصادی است و نه سیاست اقتصادی چون این جماعت علم اقتصاد برایشان معنایی ندارد و از ابتدا هم نداشت( اقتصاد ماله خره رو کی گفت؟)
توجه کنید که ما داریم راجع بع قدرتهای برتر اقتصادی جهان حرف میزنیم و نه ایران و افغانستان
تولید ناخالص داخلی 16 هزار میلیاردی انها کجا و 800 ملیون دلاری ما کجا( تازه اگه این اعداد ساختگی نباشه!)
ارزش بازار سرمایه وال استریت نزدیک 14 هزار ملیارد دلار است و مال ما 100 ملیارد دلار

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز در کدام کتاب اقتصادی نوشته تورم باید 3 یا 4 درصد باشه و این برای ایجاد شغل خوبه؟
ما که در دانشگاه در کتب اقتصادی دانشگاهی و هم خارج ار ان همچین چیزی نخوندیم و ندیدیم! اگه جنابعالی سرغ داری به ما هم نشون بده
اتفاقا یکی ار دلایل اینکه برنانکه برای اجرای این طرح تمایل کمتری داشت و حالا هم قرار شده پله پله اجرا شود و در صورت مشاهده وضع اقتصادی بهتر ان را ادامه ندهد همین نگرانی از تورم است

تورم حتی 3 یا 4 درصد سم مهلک برای اقتصاد های رقابتی و صنعتی مثل امریکا هست چون باعث افزایش هزینه سربار تولید میشه و باعث کاهش رقابت پذیری قیمتی کالاهای تولیدی انها میشه و اتفاقا یکی از دلایل این اینکه امریکا امروز راحت تر از اروپاییها داره اقتصادش بهبود پیدا میکنه همین تورم کمتر و رشد مثبت اقتصادی هست گرچه مقدار ان الان کم هست اما اروپا هم بدهکار است و هم رشد اقتصادی منطقه یورو غیر از المان بیشترشان منفی است
در اقتصاد حتی برای ایجاد رشد اقتصادی بهتر حاضر به قبول حدی از کسری بودجه هستند اما این به معنای پذیرش تورم برای رشد اقتصادی بیشتر نیست چون عملا هر رشدشان بالاتر بره توان رقابتی انها با هم پایینتر میاید
توجه کنید که ما داریم راجع بع قدرتهای برتر اقتصادی جهان حرف میزنیم و نه ایران و افغانستان
تولید ناخالص داخلی 16 هزار میلیاردی و 800 ملیون دلاری ما کجا
ارزش بازار سرمایه وال استریت نزدیک 14 هزار ملیارد دلار است و مال ما 100 ملیارد دلار

دقیقا تائید میشه کاملا علمی و اقتصادی نوشتید بدون کم کاست . ایول

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دقیقا تائید میشه کاملا علمی و اقتصادی نوشتید بدون کم کاست . ایول

خواهش میکنم دکتر اخه جسارت به بعضی دوستان نباشه بعضی از دوستان حداقل باید تمام کامنت های شما را که تحصیل کرده عالی رشته اقتصاد هستید خوب بخونند
بنده حقیر هم به عنوان کسی که مثل شما البته نه با درجه دکترا در محیط دانشگاهی اقتصاد و مدیریت مالی خواندم از بعضی اظهار نظر ها تعجب میکنم

اقتصاد یک علم است مثل شیمی و فیزیک و حرف های اینگونه مثل این است که به کسی که شیمی خوانده بگی 2 اتم هیدروژن با 1 اتم اکسیژن چیزی غیر از اب میشه!

Last edited:

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوستان همینطور که گفتم میخوام سرمایه ای که بدستم میرسه رو دوشنبه خرید کنم ..

نصف دینار عراق برای بلند مدت (اگر کسی قیمت و نمودار سالهای قبلش رو داره ممنون میشم)

و نصف طلا برای کوتاه مدت.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دیگه آدم نمیدونه چی بگه تو شرایط مملکت این تاپیک هم که از هر ده نفر، هشت تا میگن روند صعودی میره جلو. البته خب هرکس هم به نمودار افزایشی این یکسال اخیر نگاه کنه نظرش همین هست ولی باید توجه کنیم تا کجا آخه این دلار بره بالا، ببخشید مردم ما هم خیلی بی وجود هستند که هر بلایی سرشون میاد عادت میکنن که باهاش کنار بیان ولی به هر حال یکجا که گرونی زیاد فشار به گلوی مردم بیاره که نتونن نفس بکشن یه اتفاقی میوفته. این افزایش به نظر من تا ابد رخ نخواهد داد هرکس هم قصد سود کردن داره باید روی فواصل کوتاه مدت تمرکز خودش رو بزاره. مسئولین که با سکوت خودشون حامی این تشنجات ارزی هستند و اصل کاری هم حاظر نیست از خر شیطون پایین بیاد. ما هم که بیرون از بازار نشستیم و به اقتصاد ایران که بیشتر شبیه یه جک شده نگاه میکنیم.

شما بجای ما موفق باشید...

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مسولان اگه میتونستن کاری بکنن مطمون باشید تو این چند ماه اخیر میکردن و وقتی ارزهاشون دارن با دوبرابر قیمت حتی بالاتر به خود مردم میفروشن چکاری که بیان سیاست قبل رعایت کنن بهتر با این شرایط مردم وفق پیدا کنن و دلار و همه اجناس به قیمت واقعی برگرد البته با ترس و لرز بازار دولت بهتر میتونه کنترل کنه تا اینکه بازار بخواهد یکدفعه هیجانی بر بالا ولی سیاست کلی همین که بزارن قیمت ها واقعی تر بشه حالا اونی داره بیشتر ثروتمند میشه اونی هم ندار به نون شب محتاج میشه به دولت خدمت گذار مربوط نیست !!!!!!!!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اینطور که خبرش میاد دولت این هفته می خواد ارز به بازار تزریق کنه
اگر نکنه دوباره قیمت میره بالای 2600
حالا زمانش رو نمی دونم

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
دیگه طوری شده که جای پیش بینی و تحلیل فقط باید دعا کرد
این نوسانات از بالا رفتن بدتره ! یه بار بره بالا ثابت باشه خیلی بهتره !

این نوسانات که دوستان هم اینطوری ازش استقبال میکنن تورم فزاینده میاره ! دیروز بازار کامپیوتر بودم اصلا قیمتها مسخرست ! دیویدی خام از 2 ماه پیش 50 درصد رفته روش ! در حالی که دلار 2400 نسبت به 1900 یعنی 25 درصد افزایش !

حالا دیویدی خام چیز مهمی نیست و یه مثال ساده بود ! خیلی از اجناس تورمش بیشتر از این بوده !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دیگه طوری شده که جای پیش بینی و تحلیل فقط باید دعا کرد
این نوسانات از بالا رفتن بدتره ! یه بار بره بالا ثابت باشه خیلی بهتره !

این نوسانات که دوستان هم اینطوری ازش استقبال میکنن تورم فزاینده میاره ! دیروز بازار کامپیوتر بودم اصلا قیمتها مسخرست ! دیویدی خام از 2 ماه پیش 50 درصد رفته روش ! در حالی که دلار 2400 نسبت به 1900 یعنی 25 درصد افزایش !

حالا دیویدی خام چیز مهمی نیست و یه مثال ساده بود ! خیلی از اجناس تورمش بیشتر از این بوده !

کاسب جماعت دنبال سواستفاده س فقط!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این دولت تزریق بکن نیست
امروز که یکشنبست بهترین موقع بود که بازار رو کاهشی کنه منتها قصدی نداره مث اینکه ......

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان همینطور که گفتم میخوام سرمایه ای که بدستم میرسه رو دوشنبه خرید کنم ..

نصف دینار عراق برای بلند مدت (اگر کسی قیمت و نمودار سالهای قبلش رو داره ممنون میشم)

و نصف طلا برای کوتاه مدت.

دینار عراق مگه چقدر رشد داشته؟ میدونی؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دینار عراق مگه چقدر رشد داشته؟ میدونی؟

من یکبار توضیح دادم در مورد دینار عراق
زمانی که من اواخر اردیبهشت دلار خرید میکردم دینار عراق بود 1200 و دلار بود 1650
با قیمت امروز حساب کنی دینار عراق 65% رفته روش و دلار 50%
همچنان در حسرت دینارم که ایکاش دینار میخریدم

__nikolas__

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با رقمهای امروز که دلار 65 درصد رشد داشته و دینار عراق 61 درصد؟!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

دینار عراق رو راحت میخرن؟ یا باید به 30 تا صرافی سر بزنی تا کسی بخره؟

کلا فروشش آسونه؟

///

لامصب دینار کویت 7000 تومن!!!!!!!! تا 7 سال پیش 2500 بود! :دی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
بنظرم دینار عراق هیچ اعتباری بهش نیست
یه کشوری که وضعیت اقتصادی متعادلی نداره

یورو هم ماه پیش 2400 بود الان 3200

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
یادمان باشد که در قمار احمال پیروزی و شکست برابر است .

انرژی هسته ای مهم است ولی ایا مهم تر از ارامش مردم ؟؟؟؟

ضرر کنید برای حفظ ایرانی ارام و دور از خونریزی شما میتوانید (بجای مالیات دلار با نرخ بالا بخرید و با نرخ پایین تر عرضه کنید شاید مایه شرمندگی دولتی شود که دلار خود را با دوبرابر قیمت به مردم میفروشد )

ما می توانیم واحد پولی مشترک برای خاورمیانه داشته باشیم با ارزش تر از یورو !!!

دولتی در کار نیست خودمان باید ارامش را برگردانیم.....

یا انقلاب کنیم برای داشتن دولتی مردمی

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بنظرم دینار عراق هیچ اعتباری بهش نیست
یه کشوری که وضعیت اقتصادی متعادلی نداره

یورو هم ماه پیش 2400 بود الان 3200

اگر کسی نمودار گذشته تا الان قیمت دینار عراق داره رو بهم بده ممنون میشم !...

Last edited:

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
دینار عراق به این خاطر سودش بیشتره که هم ریال ما در حال سقوطه هم دینار اونا در مقیاس جهانی در حال سعود. این تازه اولشه، عراق هنوز برق درست و حسابی برای راه انداختن صنعت نداره. هر روز داره بهتر میشه. تو سایت مظنه میتونید در قسمت تغییرات جهانی ارزها نسبت رشدش رو به وضوح ببینید.

بالا