• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
يه سوال داشتم, حمله نظامي و بهتره بگم جنگ باعث كاهش ارزش پول ملي و بالاتر رفتن نرخ دلار ميشه؟
اگه آره, ميشه حدس زد چقدر؟
باید امیدوار باشیم این اتفاق نیفته و حداقل تمام تلاشمون رو بکنیم که جنگ نشه !

اگر بشه نرخ خاصی نداره ! در حد از دست ندادن جانت .

-----------
سیاستهای امنیتی که فکرشو میکنم .. اینه که ارز به مردم عادی توسط صرافی ها فروخته نمیشه و حتما باید مجوز خرید از بانک مرکزی(واردات کالا .. دانشجو خارج از کشور و .....) داشته باشیم .. در این صورت ..برای کسانی که لازم دارند و مجوز نمیگیرن بازار سیاه بوجود میاد .. و در این بازار سیاه(خرید و فروش بدون فاکتور و بصورت قاچاق که میتونه جرم اخلال گر ارزی هم بهش داد) قیمت ها به صورت نجومی خواهد بود .. منم موافقم قیمت ارز دولتی همین 2500 خواهد بود .. نهایت تا 3000 یا 3200 .. اما بازار سیاه رقمی بیشتر از این صحبتها ..

به هر حال امیدوارم کشور به این وضعیت دچار نشه ... و پیش بینی های بنده اشتباه باشه .

اقایون مدیر اگر پست هام محتوای سیاسی داره بفرمایید اصلاح کنم ..

Last edited:

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آخرین خبر به نقل از ایسنا :

وزير اقتصاد با اعلام خبر توقف ارز دانشجويي ، حجت را بر دانشجويان تمام كرد.
با توجه به اينكه در حال حاضر بودجه كافي براي اعزام برخي از كانديداهاي بورسيه وجود ندارد، بنابراين اين دانشجويان مي‌توانند با هزينه شخصي بروند و پس از دريافت اعتبار بودجه ما هزينه‌ آنها را پرداخت خواهيم كرد.

پيش از اين پيشنهاد "حذف ارز دانشجويي" در طرح ۹ ماده‌ای ارزی مجلس برای سامان‌دهی وضعیت ارزی کشور كه از سوي رييس كميسيون اقتصادي مجلس مطرح شده بود، ولي از سوي سوي مسئولان بانك مركزي و وزارت علوم تاييد نشده بود.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
فرصت خرید از دست ندید ناگهان چه زود دیر می شود
6 ماه پول سرور اختصاصی جلو اد کردم تو اکانت پنل دومینم فول کردم تا این موج سهمگین رد شه جون سالم ازش در ببرم کلاهتان را بچسبید طوفانی در راه است :(

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
6 ماه پول سرور اختصاصی جلو اد کردم تو اکانت پنل دومینم فول کردم تا این موج سهمگین رد شه جون سالم ازش در ببرم کلاهتان را بچسبید طوفانی در راه است :(

ما که نفهمیدیم چی شد

arar19551

Registered User
لایک‌ها
6
من اخر هفته مسافرت در پیش دارم به نظرتون کی دلار بخرم ؟ دارم دیونه میشم از این وضع خواهشا کمکم کنید

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام دوستان خبره لطفا راهنمایی کنن
من یه سرمایه جزیی حدود 5تومن دارم یک شرکت معتبر هست که اگه سرمایه گذاری کنید ماهیانه 5درصد سود میده حدود شش ماه به پولم نیاز ندارم
حالا واسه حفظ سرمایه م تو دوراهی گیرکردم خرید ارز یا سکه یا سرمایه گذاری دوستان کدوم راهو پیشنهاد میکنید؟
با این وضع تورم نمیخوام یه چندرغاز سرمایه م از بین بره

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من یه سرمایه جزیی حدود 5تومن دارم یک شرکت معتبر هست که اگه سرمایه گذاری کنید ماهیانه 5درصد سود میده حدود شش ماه به پولم نیاز ندارم
حالا واسه حفظ سرمایه م تو دوراهی گیرکردم خرید ارز یا سکه یا سرمایه گذاری دوستان کدوم راهو پیشنهاد میکنید؟

اگر دلار 2000 تومنی میخریدید یکم ارزش داشت

بنظرم الان هیچ فرقی نداره

چه پولتون رو نگه دارید چه دلار بخرید چه بزارید بانک

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

یک ساله میخریدید که 10 % هم تخفیف بگیرید حداقل...

فعلا دلار بازی میکنه ولی فکر نکنم بتونه 2400 رو بشکنه !!! روندش صعودی هست در میان مدت ... آخر سال بالای 3 تومن ...

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
آیا این خبر تأثیری بر قیمت بازار ارز داشته است؟؟

اتاق معامله ارز 2 درصد زیرقیمت بازار کجاست؟
اتاق معامله ارز 2 درصد زیرقیمت بازار در ساختمان معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت واقع در ضلع شمالی میدان ولیعصر واقع شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بانک مرکزی به منظور راه اندازی اتاق ملاقات دارندگان و متقاضیان ارز دقایقی پیش پایان یافت و بر این اساس، مقرر شد تا در جلسه ای تکمیلی جزئیات راه‌اندازی این اتاق مورد بررسی واقع شود.
در همین حال، مقرر شد تا مهدی غضنفری که به نوعی میزبان این اتاق در وزارتخانه متبوع خود است، بازدیدی از مکان راه اندازی اتاق ملاقات دارندگان و متقاضیان ارز داشته باشد. این اتاق در ساختمان معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت واقع در ضلع شمالی میدان ولیعصر واقع شده و قرار است بار اصلی مبادله اصلی با نرخی معادل 2 درصد زیر نرخ بازار را به عهده گیرد.
اتاق ملاقات دارندگان و متقاضیان ارز؛ اتاقی در حدود 100 متر است که در آن قرار است دارندگان ارز که عموما صادرکنندگان هستند، به صورت روزانه ارز در اختیار خود را به افرادی ارائه کنند که متقاضی دریافت انواع ارز برای کارهای تجاری خود هستند.
این اتاق که به صورت مبله و دارای جایگاه‌های مشخصی برای مبادله دلار و سایر ارزها است، قرار است از این پس ارز صادرات را به صورت مستقیم و بدون واسطه در اختیار متقاضیان واردات به خصوص در اولویت‌های 3تا5 قرار دهند.
سید علیرضا شجاعی سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این رابطه به مهر گفت: اتاق ملاقات دارندگان و متقاضیان ارز طرحی است که با همکاری مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی تهیه شده و برای اجرای بهتر در حال چانه زنی میان این دو دستگاه دولتی است.
وی تصریح کرد: کار اصلی تنظیم بازار ارز و مسئولیت سیاست‌گذاری در مورد بازار ارز به عهده بانک مرکزی است و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این میان مسئولیتی ندارد اما به دلیل زیرساخت های مناسب فناوری اطلاعات که در معاونت فناوری اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت فراهم شده و نیز پروژه های مناسب و دارای نتیجه این معاونت همچون طرح شبنم، صدور گواهی دیجیتال و امثال آن قرار بر این شده که وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان بازوی اجرایی راه اندازی اتاق ملاقات دارندگان و متقاضیان ارز وارد عمل شود.
شجاعی تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در سیاست گذاری موضوع ارز دخالت نخواهد کرد و این کار در بانک مرکزی اجرایی خواهد شد اما در وزارت صنعت فضایی آماده شده که بتوان دارندگان و متقاضیان ارز را بدون واسطه به هم متصل کرد.

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این ماه پول حقوق کارمندان دولت را نصف پرداخت کردند

آقا واقعا همینطوره که میگی ، یعنی چی حقوق این بنده خدا ها رو نصف پرداخت کردن؟؟؟ امیدوارم که شایعه باشه . ولی حتی یک درصد هم درست باشه فکرش رو بکن!!!

مجبوری نداری برا چی اجلاس سران مفت خورها رو برگزار می کنی

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
آقا واقعا همینطوره که میگی ، یعنی چی حقوق این بنده خدا ها رو نصف پرداخت کردن؟؟؟ امیدوارم که شایعه باشه . ولی حتی یک درصد هم درست باشه فکرش رو بکن!!!

مجبوری نداری برا چی اجلاس سران مفت خورها رو برگزار می کنی

فکر کنم شایعه باشه اینا دلار ندارن ریال تا دلت بخواد دارن که :blink:

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
من فکر میکنم همون شرکتی که میگی بهتر باشه چون هم ریسک و نگرانی نداره هم سودش خوبه (60 درصد) البته اگه از فعالیتش مطمئنی.
در مورد سکه در صورتی که پیشبینی قیمت واسه 6 ماه آینده بالای 1250000 باشه ارزش داده، که معلوم نیست چی بشه چون هنوز تکلیف دلار مشخص نیست

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اگر دلار 2000 تومنی میخریدید یکم ارزش داشت

بنظرم الان هیچ فرقی نداره

چه پولتون رو نگه دارید چه دلار بخرید چه بزارید بانک

من فکر میکنم همون شرکتی که میگی بهتر باشه چون هم ریسک و نگرانی نداره هم سودش خوبه (60 درصد) البته اگه از فعالیتش مطمئنی.
در مورد سکه در صورتی که پیشبینی قیمت واسه 6 ماه آینده بالای 1250000 باشه ارزش داده، که معلوم نیست چی بشه چون هنوز تکلیف دلار مشخص نیست

ممنون از پاسختون

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
امشب بخشی از سرمایه اندکی که داشتم رو دلار خریدم !... و باقیشو گذاشتم تو نوسان گیری خرید کنم.

2480 اخرین نرخ تا ساعت 8:30 ولی اصلا نمیفروختن و خرید و فروش متوقف شده بود هیچ جاییی نمیداد و میگفت بیا صبح بگیر و اون یکمی هم که گرفتم از باقیمانده تو کیف بنده خدا ! و فروش مردم بود که سپرده بودم ...

سکه هم 968 تا ساعت 8:30 فروش میرفت .

طلا 18 عیار هم گرمی 98600.

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
امشب بخشی از سرمایه اندکی که داشتم رو دلار خریدم !... و باقیشو گذاشتم تو نوسان گیری خرید کنم.

2480 اخرین نرخ تا ساعت 8:30 ولی اصلا نمیفروختن و خرید و فروش متوقف شده بود هیچ جاییی نمیداد و میگفت بیا صبح بگیر و اون یکمی هم که گرفتم از باقیمانده تو کیف بنده خدا ! و فروش مردم بود که سپرده بودم ...

سکه هم 968 تا ساعت 8:30 فروش میرفت .

طلا 18 عیار هم گرمی 98600.

اتفاقا بنده هم امروز همینکار رو انجام دادم. و بخش کوچکی از سرمایه نقدیم رو دلار خریدم
من تابحال سکه معامله میکردم و اولین بارمه که به سراغ سرمایه گذاری روی ارز میرم.به نظرم برای یک چشم انداز کمی طولانی(مثلا1سال)سرمایه گذاری روی ارز خیلی سود افرین خواهد بود
قیمت خرید من 2490 بود

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستان برنامه افق سه شنبه 28 شهریور رو از یوتیوب دانلود کنید در همین مورد سقوط ریال بحث کرده.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
اتفاقا بنده هم امروز همینکار رو انجام دادم. و بخش کوچکی از سرمایه نقدیم رو دلار خریدم
من تابحال سکه معامله میکردم و اولین بارمه که به سراغ سرمایه گذاری روی ارز میرم.به نظرم برای یک چشم انداز کمی طولانی(مثلا1سال)سرمایه گذاری روی ارز خیلی سود افرین خواهد بود
قیمت خرید من 2490 بود

دقیقا بنده هم تا حالا دلار نخریده بودم .. و برای اولین بار هستش که دارم دلار میخرم !>.. در ضمن مثل اینکه بار روانی 1 میلیون خیلی سنگینه برای سکه .. چون همه امده بودن داشتن سکه میفروختن .. تو هر طلا فروشی که نگاه میکردی چند نفر داشتن سکه میفروختن ... شاید مردم بخاطر سال گذشته که سکه رسید به یک تومن و دوباره کشید پایین .. فکر میکنن نباید طمع کنند و همون اتفاق دوباره میفته بابت همین ..

ولی دلار اصلا تو بازار خرید و فروش نمیشه و کلا بعد از ظهر از ساعت 6 خرید و فروش دلار انجام نمیشد تا اینکه دیگه ساعت 8 به کلی تخمش رو ملخ خورد.

بالا