• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
یعنی جایی برای تبادل نظر و کسب سود اقتصادی نه تاپیک اعتراض به وضع سیاسی ، اعتراض به مدیریت مملکت ، توهین به مسئولین جاریه فعلی **** حاکم و دردل درباره هر چیز دیگه !
خودت بهتر میدونی که چون جای دیگه ای برای درد و دل و ... نیست ملت به این جاها روی میارن. خود شما هم جزو همین افراد بودی برای درد و دل به این تاپیک میومدی که در نهابت به مدیریتت ختم شد. با این بگیر و ببند ها هم هیچ مشکلی از نه دادستانی کل کشور حل میشه نه حکومت و نه ... جلوی جریال آب رو برای همیشه نمیشه گرفت. هرچقدرم که سدت قوی تر و بزرگتر باشه ...

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
الان چند وقتیه که شنیده میشه دیگه هیچ تزریق ارزی به بازار در کار نیست و این یعنی اینکه دست از کنترل بازار برداشتن.حالا به نظرتون این قیمت 2400-2600 قیمت واقعی دلار هست ؟چون ظاهرا خود بازار به این قیمت رسیده بدون اعمال هیچ نوع کنترلی از سمت بانک مرکزی.
به نظر من اگه ارز قیمت واقعی خودش رو پیدا کرده باشه و ملت به این نتیجه رسیده باشن که قیمت واقعی دلار همینه و دیگه تغییر چندانی نمیکنه بایستی سرمایه های به سمت بازارهای دیگه حرکت کنن مثله بازار سرمایه یا خرید و فروش ملک و حتی به سمت بانکها.
حتی اگه دقت کرده باشین بعد افزایش شدید قیمت دلار حجم معاملات در بورس چندین برابر شده و این خودش نشون میده شاید کسانی که تو بازار ارز سود خوبی کردن احتمالا پیش بینیشون اینه که دلار به قیمت واقعیش رسیده و دیگه سود چندانی در بازار ارز در انتظارشون نیست و دوباره سرمایه هاشونو به بورس برگردوندن.
دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام دوستان
الان چند وقتیه که شنیده میشه دیگه هیچ تزریق ارزی به بازار در کار نیست و این یعنی اینکه دست از کنترل بازار برداشتن.حالا به نظرتون این قیمت 2400-2600 قیمت واقعی دلار هست ؟چون ظاهرا خود بازار به این قیمت رسیده بدون اعمال هیچ نوع کنترلی از سمت بانک مرکزی.
به نظر من اگه ارز قیمت واقعی خودش رو پیدا کرده باشه و ملت به این نتیجه رسیده باشن که قیمت واقعی دلار همینه و دیگه تغییر چندانی نمیکنه بایستی سرمایه های به سمت بازارهای دیگه حرکت کنن مثله بازار سرمایه یا خرید و فروش ملک و حتی به سمت بانکها.
حتی اگه دقت کرده باشین بعد افزایش شدید قیمت دلار حجم معاملات در بورس چندین برابر شده و این خودش نشون میده شاید کسانی که تو بازار ارز سود خوبی کردن احتمالا پیش بینیشون اینه که دلار به قیمت واقعیش رسیده و دیگه سود چندانی در بازار ارز در انتظارشون نیست و دوباره سرمایه هاشونو به بورس برگردوندن.
قیمت واقعی دلار بالای 5 هزار تومانه.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
سلام دوستان

خير دولت با دست هاي پشت پرده داره با واريز مقداري دلار به بازار مخفيانه كنترل ميكنن وگرنه دلار رو جلوش رو نميشه گرفت .

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان این قضیه تزریق ارز کلا منتفی شده؟ بریم بگیریم دلار یا نه بالاخره؟ دوستان نظرشون راجع به خرید چیه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خرید دلار به نظر من یه ریسکه الان در این زمان فعلی

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان این قضیه تزریق ارز کلا منتفی شده؟ بریم بگیریم دلار یا نه بالاخره؟ دوستان نظرشون راجع به خرید چیه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

خرید دلار به چه منظور ؟
اگر قصد سرمایه گذاری دارید به نظر من هم ریسک هست .

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
خرید دلار به چه منظور ؟
اگر قصد سرمایه گذاری دارید به نظر من هم ریسک هست .

برای نوسان گیری و سود
به نظر خودمم ریسکش بالاست اما خوب سفر حجاج که شروع بشه به نظرم میکشه بالا دلار

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز اگه دقت کنین من سوال کردم که بنظرتون با توجه به اینکه مدتی هست دلار به بازرا تزریق نمیکنن قیمتی که الان هست میتونه قیمت واقعی باشه یا نه فقط میخوام بدونم نظر بقیه چیه.من نظری در مورد قیمت واقعی ندارم(و ننوشتم که الان قیمت واقعی هست ) ولی معتقدم اگه بذارن دلار به قیمت واقعیش معامله بشه اولا به تدریج دیگه مردم برای سرمایه گذاری دنبالش نمیرن چون دیگه جایی برای رشدش نمیمونه و دوما اینکه باعث میشه سرمایه ملت به یه مسیر دیگه حرکت کنه و ...
عجب، خب خدا کنه نرخ واقعی دلار همین باشه !!! :rolleyes:

ما که بدمون نمیاد در حقیقت اگر نرخ واقعی دلار همین باشه فوق العاده خبر خوشحال کننده و مسرت بخشی هست ! :دی

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
فردا احتمالا دلار افزایشی هست اخه امروز با اینکه جمعه بود اما نرخ روی 2460 بوده واسه فروش
البته دلار گران باعث کاهش بیشتر تقاضا میشه و همین میتونه رو قیمت تاثیر بزاره

جریان 2درصد زیر بازار هم اگر اجرا بشه و این طرح هم به فراموشی سپرده نشه میتونه قیمتها رو کنترل کنه
باید ببینیم چی میشه

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
اگر مسئله کمبود ارز باشه .. دلار میتونه قیمت هم نداشته باشه ! چه برسه به 5000 ! اگر کشور با کمبود ارز روبرو بشه دلار تا 10 هزار یا بالاتر هم میتونه برسه ! اما با شرایط فعلی به نظر من قیمت واقعی دلار بیش از 4000 است ! و بطور مصنوعی و با فشار در 2500 مانده..

شخصا هنوز ارز نخریدم و منتظر کاهش به مناسبت سیاستهای امنیتی هستم .. تا اندک سرمایه ای که دارم رو به ارز تبدیل کنم و جوری که بوش میاد این سیاستها هم خیی نتونه قیمت رو کاهش بده

در مورد قیمت دلار بیش از 4000 عرض کنم خدمتتون

نقدینگی کشور از سالی که دلار بوده 1000 نزدیک به 5 برابر شده ! به تبع اون واردات هم به شدت افزایش داشته !و صادرات هم رشد چشمگیری نداشته ! ! ...+ خروج سرمایه داخلی + خروج سرمایه خارجی به میزانی بیشتر از قبل + سرمایه گذاری نکردن شرکت های نفتی و غیره در ایران .. و ........

همه اینها یعنی کاهش ارزش پول ملی در صورت حداقلی بالای 4000 ... حالا در کنارش تحریم هارو هم در نظر بگیریم ؟!

مدیران اگر این پست مشکل دار هستش اعلام کنند.

Last edited:

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
درسته قیمت دلار بالاتر از این حرفاست ولی اگه به اون حد برسه مملکت از هم میپاشه.برا همین تا حدی که در توان دارن نمیذارن کار به اونجا ها برسه.
همین الان هم دلار 2500 تومنی کلی صنایع تولیدی رو در معرض نابودی قرار داده.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
داشتم نمودارای بانک مرکزی رو نگاه میکردم

با بررسی نرخ ارز-تورم داخلی و تورم خارجی و مقایسه قیمت ارز از سال 1387 بر اساس نسبت تورم لیست زیر بدست اومد:

سال =نسبت تورم داخلی به جهانی قیمت داخلی دلار افزایش قیمت
1387=4.23 967 (+31)
1388=4.32 998 (+31)
1389=3.51 1044 (+46)
1390=4.79 1363 (+319)+) تحریم نفتی اروپا

1391=5.62 1890 (+396) (فروردین1391)+اثر اجرای تحریم بانک مرکزی+تحریم سوئیفت ایران
1391=5.62 1835 (-55) (اردیبهشت1391)
1391=5.62 1700 (-135) (خرداد1391)
1391=5.62 1840 (+140) (تیر1391)
1391=5.62 1930 (+90) (مرداد1391)+حذف ارز مسافرتی
1391=5.62 2140 (+210) (شهریور1391)
1391=5.62 2445 (+305) (مهر1391) +اثر توقف عرضه ارز به بازار (طبق گفته آقاییون!)

میشه دید طی 6 ماه گذشته قیمت دلار روند افزایشی داشته اونم نه ثابت ! پس به نظر میرسه اگر شرایط همینطور پیش بره در حالت خوش بینانه یعنی نه افزایش 300 تومنی ماهانه حتی افزایش 136* تومنیم در نظر بگیریم دلار تا آخر سال به راحتی به 3261 تومن خواهد رسید و این بسیار خوشبینانه هست! و سال های قبل رو من لیست کردم فقط برای اینکه ببینید دیگه نسبت تورم هیچ دخالتی در تعیین قیمت دلار نخواهد داشت و این نوسان با هیچ فرمولی قابل توجیه نیست و این پیش بینی با این شرط خوشبینانه است که شرایط به همین بدی باقی بمونه و معلوم نیست سه نرخی کردن قیمت دلار بدترش میکنه یا بهتر من فقط بر اساس گذشته سعی کردم آیندرو پیش بینی کنم و تا الانش یعنی از دی پارسال با گذشت 9 ماه شرایط بطور مداوم بدتر و بازار ملتهب تر شده

*951 تومن افزایش داشتیم نسبت به پارسال طی 7 ماه یعنی میانگین ماهی 136تومن
من اول فروردین-اول اردیبهشت...اول مهر (آخر شهریور به طور تقریب) رو گرفتم

Last edited:

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
درسته قیمت دلار بالاتر از این حرفاست ولی اگه به اون حد برسه مملکت از هم میپاشه.برا همین تا حدی که در توان دارن نمیذارن کار به اونجا ها برسه.
همین الان هم دلار 2500 تومنی کلی صنایع تولیدی رو در معرض نابودی قرار داده.

قیمت بالای ارز و کاهش ارزش پول ملی باعث رشد صنعت میشه ! نه نابودی !(بدلیل نیروی ارزانتر کار ) اما متاسفانه بدلیل اینکه تولید داخلی شدیدا ! وابسته به مواد خام یا قطعات خارجی برای تولید محصولشون هستند به این روز افتادند ! ..صنعت ایران بیش از 70 درصد مواد خام و قطعاتش وارداتی هست بابت همین صنعت با مشکل روبرو شده !

الان بهترین فرصت برای کسی هست که بخواد صادر کننده باشه (مانند گردو .. خرما ..زعفران ..و ).. اما ! بدلیل اینکه این سیاست ! حمایت از صنعت نیست ... برای کسی که بخواد شغلش رو عوض کنه و بره تو کار تولید ریسک بزرگی داره ... و خطر از دست دادن کل سرمایه اش وجود خواهد داشت

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
قیمت بالای ارز و کاهش ارزش پول ملی باعث رشد صنعت میشه ! نه نابودی !(بدلیل نیروی ارزانتر کار ) اما متاسفانه بدلیل اینکه تولید داخلی شدیدا ! وابسته به مواد خام یا قطعات خارجی برای تولید محصولشون هستند به این روز افتادند ! ..صنعت ایران بیش از 70 درصد مواد خام و قطعاتش وارداتی هست بابت همین صنعت با مشکل روبرو شده !

الان بهترین فرصت برای کسی هست که بخواد صادر کننده باشه (مانند گردو .. خرما ..زعفران ..و ).. اما ! بدلیل اینکه این سیاست ! حمایت از صنعت نیست ... برای کسی که بخواد شغلش رو عوض کنه و بره تو کار تولید ریسک بزرگی داره ... و خطر از دست دادن کل سرمایه اش وجود خواهد داشت

دقيقآ, سياست اقتصادي چين هم به همين صورت است

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من حدسم اینه که دلار در بالاترین نرخی که میتونه بره 3.200 3.300 هست

در اواخر زمستان 91 فکر کنم شاهدش باشیم

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
يه سوال داشتم, حمله نظامي و بهتره بگم جنگ باعث كاهش ارزش پول ملي و بالاتر رفتن نرخ دلار ميشه؟
اگه آره, ميشه حدس زد چقدر؟

بالا