• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
سکه هم پیشرفتش بد نیست.
مثلا روز پنج شنبه با اینکه دلار افت - داشت اما سکه رشد کرد.رشدش امروز هم از دلار بیشتر بود.
در کل من هم موافقم توازنی باید برقرار باشه.دلارمثل سکه نیست شاید یک زمانی کاربردی بشه.مثلا اگر مردم همه به خاطر نیاز شروع به فروختن طلا بکنند دیگه ارزشش خیلی میاد پایین.اما دلار در عوض رشد میکنه.

NYPD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بمب ارزی اخیر؟
ارز دانشجویان قطع بشه!
ارز دارویی قطع بشه!!
یارانه ارزی!!! :blink:
سرانجام سلام بر دلار 3500 تومانی....

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دقیقا بنده هم تا حالا دلار نخریده بودم .. و برای اولین بار هستش که دارم دلار میخرم !>.. در ضمن مثل اینکه بار روانی 1 میلیون خیلی سنگینه برای سکه .. چون همه امده بودن داشتن سکه میفروختن .. تو هر طلا فروشی که نگاه میکردی چند نفر داشتن سکه میفروختن ... شاید مردم بخاطر سال گذشته که سکه رسید به یک تومن و دوباره کشید پایین .. فکر میکنن نباید طمع کنند و همون اتفاق دوباره میفته بابت همین ..

ولی دلار اصلا تو بازار خرید و فروش نمیشه و کلا بعد از ظهر از ساعت 6 خرید و فروش دلار انجام نمیشد تا اینکه دیگه ساعت 8 به کلی تخمش رو ملخ خورد.

شما سبزه میدان بودید؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان در این زمان خرید دلار توصیه میشه یا خیر؟ تحلیل فنی میخام.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوستان در این زمان خرید دلار توصیه میشه یا خیر؟ تحلیل فنی میخام.

بنظرم باز هم بالاتر میره

بطور کل تا وقتی تحریم ها برچیده نشن نرخ دلار کاهش نداره

این نظر من توصیه ای واسه خرید نبود

فقط نظرمو گفتم

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

بنظرم باز هم بالاتر میره

بطور کل تا وقتی تحریم ها برچیده نشن نرخ دلار کاهش نداره

این نظر من توصیه ای واسه خرید نبود

فقط نظرمو گفتم
بنظر منم بالاتر میره ولی ربطی به تحریمها نداره !
تا وقتی نظامیها اقتصاد رو قبضه کردن و بر دهانها قوفل زده میشه و پستها پاک میشه همین وضعه!

روزبروزهم بدتر و بدتر میشه!

سرلشکرجعفری:کمک **** به دولت برای شناسایی اخلالگران بازار سکه!
کد:
 http://www.ghatreh.com/news/nn11077730/%D8%B3%D8%B1%D9%84%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%DA%A9%D9%87
هرچند پستم پاک میشه ولی منم فقط نظرمو گفتم!

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
بنظر منم بالاتر میره ولی ربطی به تحریمها نداره !
تا وقتی نظامیها اقتصاد رو قبضه کردن و بر دهانها قوفل زده میشه و پستها پاک میشه همین وضعه!

روزبروزهم بدتر و بدتر میشه!

سرلشکرجعفری:کمک **** به دولت برای شناسایی اخلالگران بازار سکه!
کد:
 http://www.ghatreh.com/news/nn11077730/%D8%B3%D8%B1%D9%84%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%DA%A9%D9%87
هرچند پستم پاک میشه ولی منم فقط نظرمو گفتم!

تایید..

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
این ماه پول حقوق کارمندان دولت را نصف پرداخت کردند

نه اینطور نیست.حداقل اونایی که من میشناسم مشکلی نبوده

نه دروغ نیست!
من خودم کارمند دولتم.

البته نصف نشده ولی کم شده. اضافه کارها رو خیلی کم کردن (یعنی چه اضافه کار بمونید چه نمونید چیزی نمیدن) خود بنده 130 هزار تومن از حقوقم کم شده
اما هستن کارمندایی که اضافه کار بیشتری داشتن و الان با قطعش200 الی 250 تومن از حقوقشون کم شده

از یکی دو ارگان دیگه هم خبر دارم که کم شده حالا اگرم جاهایی هستن که ازشون کم نشده خب خوش بحالشون!

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
نه دروغ نیست!
من خودم کارمند دولتم.

البته نصف نشده ولی کم شده. اضافه کارها رو خیلی کم کردن (یعنی چه اضافه کار بمونید چه نمونید چیزی نمیدن) خود بنده 130 هزار تومن از حقوقم کم شده
اما هستن کارمندایی که اضافه کار بیشتری داشتن و الان با قطعش200 الی 250 تومن از حقوقشون کم شده

از یکی دو ارگان دیگه هم خبر دارم که کم شده حالا اگرم جاهایی هستن که ازشون کم نشده خب خوش بحالشون!

دوست بزرگوار؛ مادر من بازنشسته آموزش و پروش است
ماهی ۱۹۰ هزار تومان خالص پرداختی ایشان است
این ماه ققط ۹۰ هزار تومان به حسابشان ریخته‌اند

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوست بزرگوار؛ مادر من بازنشسته آموزش و پروش است
ماهی ۱۹۰ هزار تومان خالص پرداختی ایشان است
این ماه ققط ۹۰ هزار تومان به حسابشان ریخته‌اند

ماهی 190 هزارتومن واقعا چی بوده که حالا 100 هزار تومنشم کم کردن ! :(

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
فردا قراره مرکز معاملات ارزی راه اندازی بشه و به واردکننده ها 2% زیره قیمت بازار ارز بدن.تو این هفته و طی این 2-3 روز روند میان مدت بازار مشخص میشه.حرکت به سمت 2000 یا صعود قریب الوقوع به 3000
آیا به صورت نامحدود ارز میدن به واردکننده ها و تزریقی که قطع و محدود شده بود از سرگرفته میشه؟!آیا بازی در میارن؟فقط بهمنی و اون بالا مالایی ها میدونن :hmm:
اگر این هفته روند کاهشی نشه دیگه امیدی نیست
امروز قرار بود به صورت آزمایشی راه بیوفته ولی اخبار خوبی نیومده
بلاتکلیفی متقاضیان ارز در راهروهای وزارت صنعت

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
فردا قراره مرکز معاملات ارزی راه اندازی بشه و به واردکننده ها 2% زیره قیمت بازار ارز بدن.تو این هفته و طی این 2-3 روز روند میان مدت بازار مشخص میشه.حرکت به سمت 2000 یا صعود قریب الوقوع به 3000
آیا به صورت نامحدود ارز میدن به واردکننده ها و تزریقی که قطع و محدود شده بود از سرگرفته میشه؟!آیا بازی در میارن؟فقط بهمنی و اون بالا مالایی ها میدونن :hmm:

دولت ورشکست نشه! 2 در صد! میشه 50 تومن!
جالبه اول میخواستن یه قیمت بین دولتی و آزاد بدن! یه قیمت ثابت بعد دیدن به نفع مردم و وارد کنندگانه و در درازمدت که دلار بالا بره (یقین دارن میره وگرنه این کارو نمیکردن) دولت متضرر نمیشه اسمشم میشه حمایت از تولید
واقعاً که!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

2% زیر قیمت روز ... حتما بصورت جیره بندی و 1000 دنگ و فنگ تا بدن قیمت ارز بیشتر از 2% اش بالا رفته ...

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
در مورد بحث حقوق !
حقوق هیچکس کم نشده چون اصلا این به این راحتی شدنی نیست و باید حکم تغییر کند و نیاز به تصویب دارد و هزار دنگ و فنگ دیگه !
منتها اضافه کاری ها رو کم کردن !
خیلی از ادارات همیشه به کارمنداشون اضافه کاری میدادن (چون نمیخوان پایه حقوق رو بالا ببرن که در زمان بازنشستگی براشون دردسر نشه پایه حقوق رو پایین در نظر میگیرن و جاش اضافه کار میدن ! در صورتی که هیچکس اضافه کار نکرده )!
حالا ادارات به علت کمبود بودجه این اضافه کاری رو کمش کردن یا کلا برداشتن !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
با عرض تسلیت به تمام دوستان عزیز به خاطرِ مسائل اخیر و آینده !!

همانطور که در پست 3530# گفته بودم با سفری که به آنتالیا داشتم موفق شدم در همون بانکی که مورد نظرم بود حساب باز کنم و نتیجه رو باهاتون قسمت کنم.

مدارکی که از شما در "هر بانکی‌" سوال میشود اینا هستن ۱.پاسپورت ۲. شماره مالیات ترکیه tax nummber ( کار نیم ساعت از شهرداری فقط با ارائه پاسپورت هست ) ۳.آدرس محل سکونت (که این رو هم می‌تونین از هتل که هستین بخواین ولی‌ حتما با مهر و امضا هتل)تمام & به قول سامان "خلاص" !

اگه میخواین حساب با لیر ترک باز کنین حتما یادتون باشه که پولتون رو ""فقط"" در بازار مرکز شهر change کنین چون داخل بانک ازتون commision میگیرن و صرافی‌هایی‌ که داخل بازار اصلی‌ نیستن rate کمتری بهتون میدان. اگه هم با € یا $Us حساب باز
بکنید کار خاصی‌ نباید بکنین !

برای وارد شدن به Ebanking غیر از customer number & password و pin یک Login PIN via SMS هم لازم درین که اون smsPIN رو فقط به شماره‌ای که موقع حساب باز کردن دادین می‌فرستن (برای هر بار وارد شدن یه smsPIN جدید) پس بهتره با شماره موبایل ثابت حساب باز کنین.

باید بگم Ebanking این بانک کامل ترینی هست که تاحالا دیدم ،از اونجا هر کاری که بخواین می‌تونین بکنین خریدو فروش ارز‌های دیگه، طلا، shair market ، و هر کاری که به ذهنتون برسه.

در آخر هم تصمیم با شما است که در کنار حفظ سرمایه اصلیتون یه سود %۸.۵۰ برای لیر یا ۲،۷۵% برای $+€ هم به پولتون اضافه بشه،

شدیدا هم بهتون توصیه می‌کنم قبل از هر کاری chart چندین ساله + نرخ سود برای هر کدام از ارز‌ها رو اول چک کنین بعد اقدام به انجام.
:D

فایل های ضمیمه

• Capture2.jpg
    Capture2.jpg
    306.7 KB · نمایش ها: 232
بالا