• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بلاخره باید چیکار کنیم صبر کنیم پایین میاد یا بدترمیشه؟؟!!!
چرا بازار ازاد داره مقاومت میکنه ؟؟!!!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مقاوتي در كنار نيست دلار نيست ديگه اقا دلار نيست به زبون ساده تر دلار داره تموم ميشه تو ايران

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
شاخص بورس از 28000 هم رد شده این نشونه چیه؟

تأثیرش روی قیمت ارز چطور خواهد بود؟

salaryy

Registered User
لایک‌ها
2
بلاخره باید چیکار کنیم صبر کنیم پایین میاد یا بدترمیشه؟؟!!!
چرا بازار ازاد داره مقاومت میکنه ؟؟!!!

به نظر من هرچه زودتر خرید کنید به نفع شماست
اما امروز رو صبر کنید چون دوباره امروز رکورد زد !!!
احتمال میدم دوباره کمی پایین بیاد(جو روانی) اما اگر بالا بره طی امروز و فردا و گفته های من اشتباه باشه دیگه پایین نمیاد
چون به قول دوستمون دلار دیگه تو ایران وجود نداره

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
اقتصاد ايران فروپاشيده شده،ريال مرده

تنها راه خروج از اين بحران فقط تعليق انرژي اتمي هست
و بستن رآكتورهايي كه حتي يك لامپ هم براي ما روشن نكردند

اگر اين امر انجام نشه مطمئن باشيد جنگ قريب الوقوع هست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اقتصاد ايران فروپاشيده شده،ريال مرده

تنها راه خروج از اين بحران فقط تعليق انرژي اتمي هست
و بستن رآكتورهايي كه حتي يك لامپ هم براي ما روشن نكردند

اگر اين امر انجام نشه مطمئن باشيد جنگ قريب الوقوع هست

حتی تحریمها هم برداشته بشه بازم اوضاع درست بشو نیست

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
چه اشتباهی مرتکب شدم !>...

امروز صبح پول دادم به یک نفر که بره برام دلار بخره . برای خرید دلار هر جا رفته نداده و صرافی هم گفت ساعت 12 بیا ! .. یک طلا فروشی رفته گفته بهش 2590 برای دلار .. ولی گفته ندارم باید پولو بهم بدی تا برات بیارم ! ... منم که نبودم داده بودم طرف برام بگیره اونم به این خیال که میتونه 2590 گیر بیاره جای دیگه بیخیال شده و گفته باشه بعد تماس میگیرم ! منم تا دیدم نخریده و اومده سریع برگشتم و گفتم اقا میخوام ! گفت الان 2660 ... ! رفتم صرافی گفت 2670 ! برگشتم پیش طرف گفت 2680 !.. فاصله همه اینها رد عرض 5 دقیقه اتفاق افتاد .

به هر حال 2680 و 3400 برای یورو تموم کردم .. و نکته جالب این بود که صرافی بهم میگه باید پول بدی تا برات بیارم ! .. دیگه ندیده بودیم صرافی هم پول بگیره تا برات بیاره ! اینجا هم که رفتم فقط تموم کردم به این قیمت و پولشو دادم و قراره برام بعد از ظهر بیاره.

به هر حال منتظرم ببینم احمدی نژاد چی میگه .

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان خرید ارز کدوم کشور برای دراز مدت سود آور هست؟ مثلا یک سال بهش دست نزنیم..

بعید میدونم با این اوضاع کسی بتونه تحلیل قانع کننده ای به شما ارائه بده اما بنا به دلایلی ارزهایی که کشور مورد نظر الان در وضعیت خوبی نیست اما پیش بینی میشه در آینده پیشرفت کنه
مثلا عراق که دوستان گفتن اما این مستلزم اینه که تا 1 سال دیگه افزایش ارزش پول ملی هم نداشته باشیم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بعید میدونم با این اوضاع کسی بتونه تحلیل قانع کننده ای به شما ارائه بده اما بنا به دلایلی ارزهایی که کشور مورد نظر الان در وضعیت خوبی نیست اما پیش بینی میشه در آینده پیشرفت کنه
مثلا عراق که دوستان گفتن اما این مسلزم اینه که تا 1 سال دیگه افزایش ارزش پول ملی هم نداشته باشیم

یعنی اگه ارزش ریال بره بالا...خریدن ارز مثلا عراق بیهوده س؟

غیر از عراق میشه بازم نام ببرید؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
رئيس كل بانك مركزي در تاريخ 1391/06/12 : دلار 1500 تومان خواهد شد. لينك خبر.
قیمت سکه قطعا کاهش می‌یابد.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
چه اشتباهی مرتکب شدم !>...

امروز صبح پول دادم به یک نفر که بره برام دلار بخره . برای خرید دلار هر جا رفته نداده و صرافی هم گفت ساعت 12 بیا ! .. یک طلا فروشی رفته گفته بهش 2590 برای دلار .. ولی گفته ندارم باید پولو بهم بدی تا برات بیارم ! ... منم که نبودم داده بودم طرف برام بگیره اونم به این خیال که میتونه 2590 گیر بیاره جای دیگه بیخیال شده و گفته باشه بعد تماس میگیرم ! منم تا دیدم نخریده و اومده سریع برگشتم و گفتم اقا میخوام ! گفت الان 2660 ... ! رفتم صرافی گفت 2670 ! برگشتم پیش طرف گفت 2680 !.. فاصله همه اینها رد عرض 5 دقیقه اتفاق افتاد .

به هر حال 2680 و 3400 برای یورو تموم کردم .. و نکته جالب این بود که صرافی بهم میگه باید پول بدی تا برات بیارم ! .. دیگه ندیده بودیم صرافی هم پول بگیره تا برات بیاره ! اینجا هم که رفتم فقط تموم کردم به این قیمت و پولشو دادم و قراره برام بعد از ظهر بیاره.

به هر حال منتظرم ببینم احمدی نژاد چی میگه .

دیروز 145 تومان دلار افزایش داشت و بعد تا شب کشید پایین و افزایش 40 تومان بود نسبت به روز قبل .
امروز مجدد 105 تومان افزایش قیمت داشته و برگشته روی میانگین دیروز و اندکی بالاتر .
برای خرید دلار و ارز بدترین زمان بین 10 صبح - 15 ظهر است . در این ساعت ها معمولا اوج درخواست هاست و قیمتها همیشه بالاتر .
اواخر وقت و معمولا روز پنجشنبه عصرها قیمت اندکی متعادل تر است . { هرچند اوضاع کنونی تاریخچه گذشته رو تغییر داده و نوسان همیشه هست } .

رئیس جمهوز هم امسال سال آخر ریاستش است و سخنرانی ش دیگه برش و کشش قبل رو نداره . هرچند تا سخنرانی بوده از ایشون جز التهاب و
بالارفتن قیمت ها و تنش ها چیزی مشاهده نکردیم .

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دیروز 145 تومان دلار افزایش داشت و بعد تا شب کشید پایین و افزایش 40 تومان بود نسبت به روز قبل .
امروز مجدد 105 تومان افزایش قیمت داشته و برگشته روی میانگین دیروز و اندکی بالاتر .
برای خرید دلار و ارز بدترین زمان بین 10 صبح - 15 ظهر است . در این ساعت ها معمولا اوج درخواست هاست و قیمتها همیشه بالاتر .
اواخر وقت و معمولا روز پنجشنبه عصرها قیمت اندکی متعادل تر است . { هرچند اوضاع کنونی تاریخچه گذشته رو تغییر داده و نوسان همیشه هست } .

رئیس جمهوز هم امسال سال آخر ریاستش است و سخنرانی ش دیگه برش و کشش قبل رو نداره . هرچند تا سخنرانی بوده از ایشون جز التهاب و
بالارفتن قیمت ها و تنش ها چیزی مشاهده نکردیم .

حرف شما درسته ولی امروز قراره احمدی نژاد صحبت کنه ! .. درسته که سال اخر هستش ! ولی اگر همین سال اخر هم صحبتهاش مانند قبل باشه قیمت دلار قطعا کاهشی نخواهد بود نه امروز نه فردا .

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
یعنی اگه ارزش ریال بره بالا...خریدن ارز مثلا عراق بیهوده س؟

غیر از عراق میشه بازم نام ببرید؟

بیهوده نمیشه گفت اما اونقدری که باید سود نمیکنین
بستگی به این داره ، ارزش پول ایران تا 1 سال آینده چقدر تغییر میکنه و ارزش پول عراق چقدر ؟
نمیدونم ، اون رو هم دوستان گفتن ! کشورایی که صنعتشوم رو به پیشرفته ! یادمه یه کشورم تو آفریقا بود که از پرتغال و اسپانیا مردم میرفتن واسه کار !
آنگولا بود به نظرم !! ولی خوب این ارزا گیر نمیاد اینجا ، گیرم بیاد فروشش سخته :happy:

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
یه چیز دیگه هم در مورد اینکه دوستان میگن حتی تعلیق هم بشه اتفاق خاصی نمیفته به نظرم اشتباهه !!
خبر تعلیق به صورت رسمی به شدت قیمتا رو میشکنه چون توی ایران خبر یه چیز بسیار مهمه ولو تاثیر اون اتفاق طولانی مدت باشه !!
ایران بازار آزاد چندانی نداره که قیمت اجناس رو عرضه و تقاضا به طور صرف تعیین کنه ! توی کشورهای غربی خبر هم جزیی از اثرات هست اما اینجا بیشتر اثر از خبرا میاد
همه یادشونه با اعلام خبر صلح، طلا تقریبا نصف شد قیمتش در صورتی که 1 شبه قاعدتا و عقلا ایران پیشرفت اقتصادی خاصی نداشت
البته همش نظرات شخصیه و نقدشون باعث خشنودیم میشه :happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بیهوده نمیشه گفت اما اونقدری که باید سود نمیکنین
بستگی به این داره ، ارزش پول ایران تا 1 سال آینده چقدر تغییر میکنه و ارزش پول عراق چقدر ؟
نمیدونم ، اون رو هم دوستان گفتن ! کشورایی که صنعتشوم رو به پیشرفته ! یادمه یه کشورم تو آفریقا بود که از پرتغال و اسپانیا مردم میرفتن واسه کار !
آنگولا بود به نظرم !! ولی خوب این ارزا گیر نمیاد اینجا ، گیرم بیاد فروشش سخته :happy:

الان قیمتی که سایت ها برای دینار عراق زدن منظور هزار دینار عراق هست؟ یا هر 1 دینار عراق؟ چون یه جا دیدم زده بود هزار دینار عراق

بالا