بلاخره باید چیکار کنیم صبر کنیم پایین میاد یا بدترمیشه؟؟!!!
چرا بازار ازاد داره مقاومت میکنه ؟؟!!!
بلاخره باید چیکار کنیم صبر کنیم پایین میاد یا بدترمیشه؟؟!!!
اقتصاد ايران فروپاشيده شده،ريال مرده
تنها راه خروج از اين بحران فقط تعليق انرژي اتمي هست
و بستن رآكتورهايي كه حتي يك لامپ هم براي ما روشن نكردند
اگر اين امر انجام نشه مطمئن باشيد جنگ قريب الوقوع هست
اگر اين امر انجام نشه مطمئن باشيد جنگ قريب الوقوع هست
دوستان خرید ارز کدوم کشور برای دراز مدت سود آور هست؟ مثلا یک سال بهش دست نزنیم..
بعید میدونم با این اوضاع کسی بتونه تحلیل قانع کننده ای به شما ارائه بده اما بنا به دلایلی ارزهایی که کشور مورد نظر الان در وضعیت خوبی نیست اما پیش بینی میشه در آینده پیشرفت کنه
مثلا عراق که دوستان گفتن اما این مسلزم اینه که تا 1 سال دیگه افزایش ارزش پول ملی هم نداشته باشیم
چه اشتباهی مرتکب شدم !>...
امروز صبح پول دادم به یک نفر که بره برام دلار بخره . برای خرید دلار هر جا رفته نداده و صرافی هم گفت ساعت 12 بیا ! .. یک طلا فروشی رفته گفته بهش 2590 برای دلار .. ولی گفته ندارم باید پولو بهم بدی تا برات بیارم ! ... منم که نبودم داده بودم طرف برام بگیره اونم به این خیال که میتونه 2590 گیر بیاره جای دیگه بیخیال شده و گفته باشه بعد تماس میگیرم ! منم تا دیدم نخریده و اومده سریع برگشتم و گفتم اقا میخوام ! گفت الان 2660 ... ! رفتم صرافی گفت 2670 ! برگشتم پیش طرف گفت 2680 !.. فاصله همه اینها رد عرض 5 دقیقه اتفاق افتاد .
به هر حال 2680 و 3400 برای یورو تموم کردم .. و نکته جالب این بود که صرافی بهم میگه باید پول بدی تا برات بیارم ! .. دیگه ندیده بودیم صرافی هم پول بگیره تا برات بیاره ! اینجا هم که رفتم فقط تموم کردم به این قیمت و پولشو دادم و قراره برام بعد از ظهر بیاره.
به هر حال منتظرم ببینم احمدی نژاد چی میگه .
دیروز 145 تومان دلار افزایش داشت و بعد تا شب کشید پایین و افزایش 40 تومان بود نسبت به روز قبل .
امروز مجدد 105 تومان افزایش قیمت داشته و برگشته روی میانگین دیروز و اندکی بالاتر .
برای خرید دلار و ارز بدترین زمان بین 10 صبح - 15 ظهر است . در این ساعت ها معمولا اوج درخواست هاست و قیمتها همیشه بالاتر .
اواخر وقت و معمولا روز پنجشنبه عصرها قیمت اندکی متعادل تر است . { هرچند اوضاع کنونی تاریخچه گذشته رو تغییر داده و نوسان همیشه هست } .
رئیس جمهوز هم امسال سال آخر ریاستش است و سخنرانی ش دیگه برش و کشش قبل رو نداره . هرچند تا سخنرانی بوده از ایشون جز التهاب و
بالارفتن قیمت ها و تنش ها چیزی مشاهده نکردیم .
یعنی اگه ارزش ریال بره بالا...خریدن ارز مثلا عراق بیهوده س؟
غیر از عراق میشه بازم نام ببرید؟
دوستان خرید ارز کدوم کشور برای دراز مدت سود آور هست؟ مثلا یک سال بهش دست نزنیم..
بیهوده نمیشه گفت اما اونقدری که باید سود نمیکنین
بستگی به این داره ، ارزش پول ایران تا 1 سال آینده چقدر تغییر میکنه و ارزش پول عراق چقدر ؟
نمیدونم ، اون رو هم دوستان گفتن ! کشورایی که صنعتشوم رو به پیشرفته ! یادمه یه کشورم تو آفریقا بود که از پرتغال و اسپانیا مردم میرفتن واسه کار !
آنگولا بود به نظرم !! ولی خوب این ارزا گیر نمیاد اینجا ، گیرم بیاد فروشش سخته :happy:
دینار عراق