• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
يرگه من خودم 60 مدل تيشرت براي فروشگاهم چاپ كدم
ميتونيد بريد ببينيد
براي تابستون جنسشون نخ بودذ ولي الان زمستون اومده ما با جنس پلاستيك كار ميكنيم البته درصدي هم نخ داره
قيمتهامونم فوق العاده پايينه
بالاي 50 تا بخوايد خيلي خيلي پايين باهاتون حساب ميكنم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
چه تی شرتی گرفتی؟
قیمت؟ جنس؟ سایز؟ عکس مکس :دی

خودت تماس بگیر :دی

فکر کنم نخیه سال پیش یکی از کاربرای پی تی رفت تایلند منم 30 تا تی شرت سفارش دادم :D

يرگه من خودم 60 مدل تيشرت براي فروشگاهم چاپ كدم
ميتونيد بريد ببينيد
براي تابستون جنسشون نخ بودذ ولي الان زمستون اومده ما با جنس پلاستيك كار ميكنيم البته درصدي هم نخ داره
قيمتهامونم فوق العاده پايينه
بالاي 50 تا بخوايد خيلي خيلي پايين باهاتون حساب ميكنم

30 تارو چظور حساب می کنید؟ :D
البته فکر نمی خوام تی شرت چاپ کنم, دارم رو زیورآلات سرمایه گذاری می کنم :D

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
فکر کنم نخیه سال پیش یکی از کاربرای پی تی رفت تایلند منم 30 تا تی شرت سفارش دادم :D

30 تارو چظور حساب می کنید؟ :D
البته فکر نمی خوام تی شرت چاپ کنم, دارم رو زیورآلات سرمایه گذاری می کنم :D

به خوبي براتون ميزنيم
شمارمو داري كه بزنگ با هم صحبت كنيم يا پخ بده

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان یه سوال
اینترنت شما هم اختلال داره؟
اکثر مواقع وقتی سایت یا وبلاگی رو باز میکنم خودکار به این سایت
http://partner37.mydomainadvisor.com
وصل میشه برای شما هم اینجوریه؟

Last edited:

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
دوستان مثل اینکه مارکت سنتر یک تغییری تو سیستم پیش بینی واریزی داده.
مبلغی که من دیروز گرفتم با امروز خیلی فرق داره.

نمیدونم باز چه نقشه ای کشیدن...اگه تو یکی دو روز گذشته پیش بینی گرفتید و مبلغ خاطرتون هست...الان یه پیش بینی بگیرید دوباره.
نتیجه رو هم بگید....من تماس گرفتم با دفتر تهران...جواب ندادن!

بصورت دستی هم حساب کردم...با کسر برگشتی ها و هزینه های خودشون یه چیزی حدود 30-40 درصد کمتر میزنه تو پیش بینی!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دوستان مثل اینکه مارکت سنتر یک تغییری تو سیستم پیش بینی واریزی داده.
مبلغی که من دیروز گرفتم با امروز خیلی فرق داره.

نمیدونم باز چه نقشه ای کشیدن...اگه تو یکی دو روز گذشته پیش بینی گرفتید و مبلغ خاطرتون هست...الان یه پیش بینی بگیرید دوباره.
نتیجه رو هم بگید....من تماس گرفتم با دفتر تهران...جواب ندادن!

بصورت دستی هم حساب کردم...با کسر برگشتی ها و هزینه های خودشون یه چیزی حدود 30-40 درصد کمتر میزنه تو پیش بینی!
درسته منم الان پیش بینی گرفتم خیلی کمتر شده !
شما دستی چطوری حساب میکنی ؟

دلیلشو فهمیدم چیه
حق اپراتوری پست که 100 تومن هست رو از اردیبهشت که خدمات روی فاکتور رو به 500 تومن افزایش دادند دیگه حق اپراتوری پست رو واسه سفارشات توزیع شده حساب نمیکردند و فقط برای برگشتیها حساب میکردند
ولی الان دقت کنید توزیع شده رو هم حساب میکنند و تمام سفارشات توزیع این مدت رو حساب کردند
مال من که حدود 70 تومن بود الان شده 160 تومن
علتش اینه پیش بینی کمتر شده

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
از کجا معلوم که این مبلغ حق اپراتوری واقعی هستش؟
با توجه به وضعیت بازار...اینها اومدن از یه جایی درآمد نامشروع ایجاد بکنن...فکر کردن دیدن چند ماهی هست که یه مبلغی رو از یه جای دیگه تامین میکردن و میتونن دوباره از منبع اولیه بدستش بیارن!
شما فکر کنید تو این مدت چقدر سفارش توزیع شده و هر سفارش 100 تومن چقدر میشه؟
آیا فکر میکنید این مبلغ رو به پست میدن؟خیر عزیزان...این پول در جهت سفر به دبی و ... هزینه خواهد شد.

همین الانش هم حق COD که اسمش روش هست cash on delivery ! و برای کالاهایی که تحویل خریدار داده میشه باید دریافت بشه...وقتی تحویل داده نمیشه دیگه cod نیست...از من و شمایی که فروشنده هستیم کسر میشه!!!
با توجه به اطلاعات موجود و تعداد برگشتی زیاد ... سود حرامی حدود 300-400 میلیون تومان در سال برای ایران مارکت سنتر همین COD داره! علت اصلی عدم کاهش تعداد برگشتیها هم دقیقاً این مورد هستش...شرکت که ضرر نمیکنه ...پس چه نیازی هست پیگیری بکنه؟!

بتازگی هم که رو هر فاکتور 500 تومن میگیرن..
حداقل 5 درصد از هر فاکتور هم که مال مارکت سنتره...

پیش بینی رو هم شنبه اول وقت میگیرن که خدای ناکرده توزیعی شنبه رو واریز نکنن!
واریزشون هم عصر دوشنبه هستش!..البته یکی دو هفته پیش که تعطیلات بودن برای اینکه مجبور نباشن دوشنبه بیان سرکار..همون شنبه واریز کردن!!!

البته جالبه بدونید با فروشنده های بزرگ سیستم بگونه ی دیگه ای رفتار میکنن...یکی از دوستان که از فروشندگان میلیونی هستش...تسویه حسابشون روزانه هستش!
یعنی با من و شمایی که 40 درصد ارسال شده ماه پیش رو میگیرم...ایشون هر هفته کل ارسال شده هاشون رو میگیرن!
قول هم بهشون داده شده در صورت اجبار به نماد اعتماد خود مارکت سنتر براشون نماد اعتماد رو خواهد گرفت!!!

چند وقتی هم هست که سرورها دوباره دچار مشکل شدن...

مارکت سنتر اگه با همین وضع ادامه بده...کشتیش به گل میشینه.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
با توجه به وضعیت بازار...اینها اومدن از یه جایی درآمد نامشروع ایجاد بکنن...فکر کردن دیدن چند ماهی هست که یه مبلغی رو از یه جای دیگه تامین میکردن و میتونن دوباره از منبع اولیه بدستش بیارن!
آیا فکر میکنید این مبلغ رو به پست میدن؟خیر عزیزان...این پول در جهت سفر به دبی و ... هزینه خواهد شد.

همین الانش هم حق COD که اسمش روش هست cash on delivery ! و برای کالاهایی که تحویل خریدار داده میشه باید دریافت بشه...وقتی تحویل داده نمیشه دیگه cod نیست...از من و شمایی که فروشنده هستیم کسر میشه!!!
با توجه به اطلاعات موجود و تعداد برگشتی زیاد ... سود حرامی حدود 300-400 میلیون تومان در سال برای ایران مارکت سنتر همین COD داره! علت اصلی عدم کاهش تعداد برگشتیها هم دقیقاً این مورد هستش...شرکت که ضرر نمیکنه ...پس چه نیازی هست پیگیری بکنه؟!

واریزشون هم عصر دوشنبه هستش!..البته یکی دو هفته پیش که تعطیلات بودن برای اینکه مجبور نباشن دوشنبه بیان سرکار..همون شنبه واریز کردن!!!

البته جالبه بدونید با فروشنده های بزرگ سیستم بگونه ی دیگه ای رفتار میکنن...یکی از دوستان که از فروشندگان میلیونی هستش...تسویه حسابشون روزانه هستش!
یعنی با من و شمایی که 40 درصد ارسال شده ماه پیش رو میگیرم...ایشون هر هفته کل ارسال شده هاشون رو میگیرن!
قول هم بهشون داده شده در صورت اجبار به نماد اعتماد خود مارکت سنتر براشون نماد اعتماد رو خواهد گرفت!!!

اون 100 تومن رو که به پست بابت تغییر وضعیت میده
ولی یه سیستمی مثل پارس پیک 400 تومن روی فاکتور میکشه ولی اون 100 تومن رو خودش میده اینها 500 میگیرن این 100 تومن هم از ما میگیرن
من حساب کردم دقیقا تعداد سفارشات توزیع+ برگشتی هست که مال من شده 160 تومن
الان پنل قبلی منم بستند با اینکه تسویه کامل نکردند
در مورد cod حق با شماست برگشتی واسشون سود داره و اصلا پیگیری نمیکنند

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من روز به روز از ایران مارکت بدم میاد
نصف سفارشاتم رو به فروتل بردم و باقی نصف لینکهامون رو هم به شرکت دیگری میبریم و کم کم ایران مارکت از صحنه روزگار ما حذف میشه اون 500تومنی که یکهو بدون خبر به فاکتورا اضافه کردن واسه مشتری بجای 300تومن ازشون متنفر شدم

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
این سیستم های همکاری در فروش که استفاده می کنید دقیقا کارش چطوریه؟ محصولهای اختصاصی خودتون رو دارید یا باید هرچیزی که اونا می گن بفروشید؟

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
کار وبگذر نیست ؟ :rolleyes:

نه چون توی اومدن به این فروم هم گاهی اوقات این مشکلو دارم به احتمال زیاد برای سرویس اینترنتمه...

ما دو تا سفارش توزیع شده مبلغ بالا داریم که بعد سه ماه هنوز هم توی ارسال شده ها هستند یکیش هم امضای خریدار هم داره دو بار ایمیل زدیم که بابا پیگیری کنید این دوتارو تغییر وضعیت بدن اصلا انگار نه انگار.

این سیستم های همکاری در فروش که استفاده می کنید دقیقا کارش چطوریه؟ محصولهای اختصاصی خودتون رو دارید یا باید هرچیزی که اونا می گن بفروشید؟

محصولات خودتونو میتونید بفروشین فقط سی دی و محصولات زناشویی بدون مجوزو گیر میدن.

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
بله متاسفانه الان چک کردم میبینم هزینه اپراتوری پست توی پنلم دوبرابر شده و مبلغ واریزی این هفته ام کمتر شده.
این ایران مارکت دیگه گندشو درآورده اون از بالا بردن هزینه خدمات از 300 به 500 اینم از این یکی شیرین کاریشون.
سال دیگه بخوام ادامه بدم این ایران مارکت صد در صد گزینه ی آخریه:hmm:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام از بچه ها اینجا کی نماد الکترونیک گرفته؟

با وجود اینکه یکسال هست فعالییت فروشگاهی ندارم امروز پیامکش برام اومد

- تمامي سايتهاي داراي نماد اعتماد الكترونيكي ملزم به رعايت موارد مندرج در تعهدنامه فروشگاه اينترنتي داراي نماد اعتماد الكترونيكي مي باشند.

head_seal_temp.JPG

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
بچه ها فروشتون چطوره؟
بازار ما که کساد شده این چند روزه .

بالا