یعنی شوماانتظارداشتی اکاذیب فالس درست ازآب دربیاد....

.....ببین من درمورداقتصادوصنعت هیچی نمیدونم....ولی درموردکشاورزی که پایه واساس همه چیزواستقلال مملکته بگم که ارزونی دلارونبستن تعرفه گمرکی سنگین روی واردات محصولات کشاورزی باعث ارزونی قیمت محصولات وارداتی درمقابل تولیدات داخلی میشه وعدم حمایت کشاورزان توسط حکومتی که توسط برادران قاچاقجی اداره میشه باعث افزایش هزینه های تولیدی کشاورزمیشه ومردم هم که دنبال گندم وجوی ارزون چینی وهندی وپاکستانی هستن نه خریدازهمطنشون.......الآن شوماکشورای مستقل اروپاکه اقتصادقوی دارن ونرخ برابری ارزشون خیلی بالاست رونگاه کن ببین چقدتعرفه های گمرکیشون بالاست......ولی اینجاچی؟؟؟؟؟نه اقتصاددرست حسابی هست نه برادران قاچاقچی تعرفه گمرکی میدن.....ازون طرف دلارهم ارزونه.......خوب کشاورزبدبخت هم بایدکارشوول کته یابیادمسافرکشی کنه یابزنه توکارهاستینگ!!!!
خب من هم واسه همین تعجب کردم چون فالس نیوز خبرسازه و نه خبر رسان
این مربوزط به تعرفه گمرکی هست و نه نرخ دلار
محصولات کشاورزی که قاچاق نمیشه دیگه
اکثر اقلام قاچاق برادارن قاچاقچی
غیر از مواد و نجسی که همه میدونیم کی میاره...مربوط به لوازم و اقلام مصرفی میشه و بیشتر لوازم صوتیو تصویری و ارایشی و تا حد کمی هم غذایی
اما مواد کشاورزی مربوط به اقا زاده هایی هست که با واردات مثلا شکر ارزان و با تعرفه تقریبا صفر یا با واردات گوشت این صنایع را در داخل از بین بردن
این دلیل نمیشه که دلار اینقدر گران بشه که کمر تولید کننده ها خرد بشه و باید تعرفه تعدیل بشه که البته اقا زاده ها با باج دهی مناسب از افزایش تعرفه جلوگیری میکنن و نتیجه اش مثلا نابودی صنایع نیشکر هفت تپه در خوزستان است
خیلی ها فکر میکنن با دلار ارزان فقط جنس لوکس میاد اما منی که از نزدیک توی تولیدیها میرم دارم میبینم که در واقع مقدار بالایی از مواد اولیه ما هم از خارج میاد و باعث گرانی عدم صرفه در تولید و ورشکستگی کارخانه جات و بیکاری گسترده میشه
مشکل از تعرفه ها است ونه نرخ دلار
اما این بی سوادایی که امور دستشونه که این حرفا رو نمیفهمن اینها واسه پول دراوردن ایران رو هم میفروشن