• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
100%تایید......همین دلارارزون پدرکشاورزی وصنعت مملکت رودرآورده....همه زدن توکارواردات آیپدوآیفون وسرورواین مزخرفات......ازکشاورزبدبخت برای آب جوب که میخوادبزمینش بده مالیات میگیرن میدن به برادران قاچاقجی.......

دوست عزیز اولا اون لینک خبرت که از فارس گذاشتی که جعلی از اب دراومد
دوما دلار تا یه حدی میتونه گرون بشه و این قیمت ها تولید رو از بیم میبره چون اکثر تولیدی های متا با مواد اولیه وارداتی کار میکنن
دلار ارزان یا گران ربطی به بخش کشاورزی نداره
اقتصاد نفتی مکانیزمش با اقتصاد رقابتی فرق داره من بالا توضیح دادم
شما همینجوری واسه خودت میبری و میدوزی ها

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یکی از عوامل گرونی بیش از حد دلار و سکه شاید مربوط به یارگیری نزدیک انت?؟ابات باشه که بعضی جاهام ... نوشتن پول قدرت و خرید ر?؟ی پشت بندش داره پس هر آنچه میتوانی تا فرصت باقیست در کیسه ریز تا به وقتش بذل و بخشش کنی خود طرفم میدونه به محض نداشتن قدرت خود یا اطرافیانش دوای ریزش مو و حمام فین کاشان :blush:

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز اولا اون لینک خبرت که از فارس گذاشتی که جعلی از اب دراومددوما دلار تا یه حدی میتونه گرون بشه و این قیمت ها تولید رو از بیم میبره چون اکثر تولیدی های متا با مواد اولیه وارداتی کار میکنن دلار ارزان یا گران ربطی به بخش کشاورزی ندارهاقتصاد نفتی مکانیزمش با اقتصاد رقابتی فرق داره من بالا توضیح دادمشما همینجوری واسه خودت میبری و میدوزی ها
یعنی شوماانتظارداشتی اکاذیب فالس درست ازآب دربیاد....:D.....ببین من درمورداقتصادوصنعت هیچی نمیدونم....ولی درموردکشاورزی که پایه واساس همه چیزواستقلال مملکته بگم که ارزونی دلارونبستن تعرفه گمرکی سنگین روی واردات محصولات کشاورزی باعث ارزونی قیمت محصولات وارداتی درمقابل تولیدات داخلی میشه وعدم حمایت کشاورزان توسط حکومتی که توسط برادران قاچاقجی اداره میشه باعث افزایش هزینه های تولیدی کشاورزمیشه ومردم هم که دنبال گندم وجوی ارزون چینی وهندی وپاکستانی هستن نه خریدازهمطنشون.......الآن شوماکشورای مستقل اروپاکه اقتصادقوی دارن ونرخ برابری ارزشون خیلی بالاست رونگاه کن ببین چقدتعرفه های گمرکیشون بالاست......ولی اینجاچی؟؟؟؟؟نه اقتصاددرست حسابی هست نه برادران قاچاقچی تعرفه گمرکی میدن.....ازون طرف دلارهم ارزونه.......خوب کشاورزبدبخت هم بایدکارشوول کته یابیادمسافرکشی کنه یابزنه توکارهاستینگ!!!!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چیزی به بن شدنت نمونده جون لئو !:lol:

جون خودت :D من اگه بن بشم افشاگری میکنم ، گفته باشم.:p نه آخه طرف اومده اینجا همش دری وری میگه. هی می پره وسط حرف بچه ها میگه "حالا همه برای ما کارشناس شدن" . بگو تو اگه خیلی ادعات میشه نیا اینجا .والا :D . آخر عمری شدیم بیبی سیتر بچه مردم ، باید دنبالشون راه بیفتیم ، ادب و نزاکت یادشون بدیم
لطفادرمورداون قضیه دینارعراق شفاف سازی کن بعدمن روهم توبلک لیست اضافه کون:D
ورود به بلک لیست ایشون که الکی نیست. باید خیلی زحمت بکشی تا موفق بشی:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خوب کشاورزبدبخت هم بایدکارشوول کته یابیادمسافرکشی کنه یابزنه توکارهاستینگ!!!!

اینو خودم به عینه دیدم. سال 84. طرف باغشو فروخته بود یه زانتیا خریده بود بین روستا و شهر مسافر جابجا میکرد. با سرعت 180 تا توی کوره راه دهات می رفت. هیچوقت اونقدر مرگ رو به خودم نزدیک ندیدم:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نمیدونم اگه به کار اینها میگن مدیریت بازار ارز و سرمایه

هر کسی الان راحت میتونست ادعا کنه که به تنهایی میتونه 10 تا کشور رو به همین شکل اداره کنه.........

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دلار 2900 تومانی مبارک باشه!!!

Last edited:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
یعنی شوماانتظارداشتی اکاذیب فالس درست ازآب دربیاد....:D.....ببین من درمورداقتصادوصنعت هیچی نمیدونم....ولی درموردکشاورزی که پایه واساس همه چیزواستقلال مملکته بگم که ارزونی دلارونبستن تعرفه گمرکی سنگین روی واردات محصولات کشاورزی باعث ارزونی قیمت محصولات وارداتی درمقابل تولیدات داخلی میشه وعدم حمایت کشاورزان توسط حکومتی که توسط برادران قاچاقجی اداره میشه باعث افزایش هزینه های تولیدی کشاورزمیشه ومردم هم که دنبال گندم وجوی ارزون چینی وهندی وپاکستانی هستن نه خریدازهمطنشون.......الآن شوماکشورای مستقل اروپاکه اقتصادقوی دارن ونرخ برابری ارزشون خیلی بالاست رونگاه کن ببین چقدتعرفه های گمرکیشون بالاست......ولی اینجاچی؟؟؟؟؟نه اقتصاددرست حسابی هست نه برادران قاچاقچی تعرفه گمرکی میدن.....ازون طرف دلارهم ارزونه.......خوب کشاورزبدبخت هم بایدکارشوول کته یابیادمسافرکشی کنه یابزنه توکارهاستینگ!!!!

خب من هم واسه همین تعجب کردم چون فالس نیوز خبرسازه و نه خبر رسان
این مربوزط به تعرفه گمرکی هست و نه نرخ دلار
محصولات کشاورزی که قاچاق نمیشه دیگه
اکثر اقلام قاچاق برادارن قاچاقچی
غیر از مواد و نجسی که همه میدونیم کی میاره...مربوط به لوازم و اقلام مصرفی میشه و بیشتر لوازم صوتیو تصویری و ارایشی و تا حد کمی هم غذایی
اما مواد کشاورزی مربوط به اقا زاده هایی هست که با واردات مثلا شکر ارزان و با تعرفه تقریبا صفر یا با واردات گوشت این صنایع را در داخل از بین بردن
این دلیل نمیشه که دلار اینقدر گران بشه که کمر تولید کننده ها خرد بشه و باید تعرفه تعدیل بشه که البته اقا زاده ها با باج دهی مناسب از افزایش تعرفه جلوگیری میکنن و نتیجه اش مثلا نابودی صنایع نیشکر هفت تپه در خوزستان است
خیلی ها فکر میکنن با دلار ارزان فقط جنس لوکس میاد اما منی که از نزدیک توی تولیدیها میرم دارم میبینم که در واقع مقدار بالایی از مواد اولیه ما هم از خارج میاد و باعث گرانی عدم صرفه در تولید و ورشکستگی کارخانه جات و بیکاری گسترده میشه

مشکل از تعرفه ها است ونه نرخ دلار
اما این بی سوادایی که امور دستشونه که این حرفا رو نمیفهمن اینها واسه پول دراوردن ایران رو هم میفروشن

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
یکی از عوامل گرونی بیش از حد دلار و سکه شاید مربوط به یارگیری نزدیک انت?؟ابات باشه که بعضی جاهام ... نوشتن پول قدرت و خرید ر?؟ی پشت بندش داره پس هر آنچه میتوانی تا فرصت باقیست در کیسه ریز تا به وقتش بذل و بخشش کنی خود طرفم میدونه به محض نداشتن قدرت خود یا اطرافیانش دوای ریزش مو و حمام فین کاشان :blush:
مگه نشنیدی گفت: کی گفته امسال سال اخرمه؟؟

البته اینبار نمیزارن چون طرف مقابل خیلی گردنش کلفته و اخر دست هم میشکنه البته با موشک

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوستانی که دلار و یورو ، زیاد خرید و فروش میکنن ، 2 تا سایت هست که شاید براتون جالب باشه. من چند ساله که توشون عضوم ، تفریح جالبیه

wheresgeorge.com
و
eurobilltracker.com

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در کشورهایی که حساب و کتاب داره مملکتشون وقتی کشور با کسری بوجه و کاهش منابع مواجه میشه میشن طرح های ریاضت اقتصادی رو اجرا میکنن(مثل اسپانیا و یونان) و رسما اعلام میکنن چون مملکت با کسری مواجه شده حقوق کارمندان رو فلان قدر کم میکنیم و مالیات ها رو فلان قدر بالا میبریم.ولی در کشور ما وقتی منبع اصلی درآمد کشور یعنی نفت فروشش از 2.5 میلیون بشکه به 800.000 بشکه در مرداد 91 میرسه(منبع) مسوولان به جای اینکه برنامه مدون برای مقابله بدن تا فعالان اقتصادی بتونن برنامه ریزی کنند رو به پوچ کردن پول ملی میارن و در واقع مردم رو خر فرض میکنند
با این کار در واقع دارن حقوق پرداختی به مردم رو کم میکنند و به خیال خودشون عامه مردم نمیفهمند
با این کار و نوسانات شدید کاری میکنند که تولید کننده و فعالان اقتصاد کشور نتونند برای 1ساعت آیندشون پیش بینی کنند و اوضاع رو به این روزی که میبینید میندازن.تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی.آشفتگی عجیب در بازار طلا-دلار و بورس کشور
قابل توجه دوستانی که دنبال تحلیل اند:بازار کاملا بدون تحلیله و هر سناریویی محتمل;نه فقط در دلار و سکه در بورس و جاهای دیگه هم همینطوره!
در بورس که تا 1ماهه پیش صف های فروش میلیونی(احساسی و بدون منطق) تشکیل میشد حالا سهام شرکت های بعضا ورشکسته با 30-40% رشد شاهد صف های خرید میلیونی است(باز هم احساسی و بدون منطق!)
مدعیان مدیریت جهانی کاری کردن که وضعیت 1ساعت دیگه مملکت نامشخصه!

[h=5]جان مینارد کینز(اقتصاد دان مشهور قرن 20):
[/h][h=5]برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیله‌ای ظریف‌تر و مطمئن‌تر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار می‌گیرد و این عمل را به گونه‌ای انجام می‌دهد که حتی یک نفر از میلیون‌ها نفر نیز متوجه آن نمی‌شود[/h]

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دکتر موظنی عزیز که جواب پیام شخصی نمیدن انگار !!!
دوستان یک شماره تلفن گویا بدید برای قیمت لحظه ای ارز .

برای مواقعی که دسترسی به نت ندارم میخوام از طریق شماره گویا ( مال صرافی یا هر سیستم مطمئنی باشه ) از نرخ دلار آزاد خبردار بشم .

سپاس

نیست یاری کننده ای که مرا یاری دهد ؟

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
دلار 2900 تومانی مبارک باشه!!!

عجب افزایشی.

کمر بندها رو محکم ببندین و سفت بشینین این تازه اولشه .
وقتی‌ که اثرشو حتا رو تنها تولید داخلی‌ ( کود حیوونی) گذاشت , اونوقت آمار میاد دستتون.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
جون خودت :D من اگه بن بشم افشاگری میکنم ، گفته باشم.:p نه آخه طرف اومده اینجا همش دری وری میگه. هی می پره وسط حرف بچه ها میگه "حالا همه برای ما کارشناس شدن" . بگو تو اگه خیلی ادعات میشه نیا اینجا .والا :D . آخر عمری شدیم بیبی سیتر بچه مردم ، باید دنبالشون راه بیفتیم ، ادب و نزاکت یادشون بدیم

ورود به بلک لیست ایشون که الکی نیست. باید خیلی زحمت بکشی تا موفق بشی:D
اگه کمی تورو میشناخت شرم میکرد (مثل من) حتی نوشته_هاتو نقل قول کنه !:blush:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اگه کمی تورو میشناخت شرم میکرد (مثل من) حتی نوشته_هاتو نقل قول کنه !:blush:

این حرفا چیه.شما لطف دارین. شرمنده میکنید. من خجالتیم ، آب میشم میرم تو زمین ها :blush:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
مگه نشنیدی گفت: کی گفته امسال سال اخرمه؟؟

البته اینبار نمیزارن چون طرف مقابل خیلی گردنش کلفته و اخر دست هم میشکنه البته با موشک

برادر منتظر پیش بینی فردا هستیم .

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به عقیده من امروز دولت جلوی بازار رو گرفت دلار رو ولش میکردن 3000 رو رد کرده بود.رو قیمت 2800 هم همینطور که گفتم معلوم بود شدیدا افزایشی خواهد بود و به 3000 نزدیک میشه. اینکه رد نکرد 3000 رو قطعا تزریق ارز انجام شده.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
در کشورهایی که حساب و کتاب داره مملکتشون وقتی کشور با کسری بوجه و کاهش منابع مواجه میشه میشن طرح های ریاضت اقتصادی رو اجرا میکنن(مثل اسپانیا و یونان) و رسما اعلام میکنن چون مملکت با کسری مواجه شده حقوق کارمندان رو فلان قدر کم میکنیم و مالیات ها رو فلان قدر بالا میبریم.ولی در کشور ما وقتی منبع اصلی درآمد کشور یعنی نفت فروشش از 2.5 میلیون بشکه به 800.000 بشکه در مرداد 91 میرسه(منبع) مسوولان به جای اینکه برنامه مدون برای مقابله بدن تا فعالان اقتصادی بتونن برنامه ریزی کنند رو به پوچ کردن پول ملی میارن و در واقع مردم رو خر فرض میکنند
با این کار در واقع دارن حقوق پرداختی به مردم رو کم میکنند و به خیال خودشون عامه مردم نمیفهمند
با این کار و نوسانات شدید کاری میکنند که تولید کننده و فعالان اقتصاد کشور نتونند برای 1ساعت آیندشون پیش بینی کنند و اوضاع رو به این روزی که میبینید میندازن.تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی.آشفتگی عجیب در بازار طلا-دلار و بورس کشور
قابل توجه دوستانی که دنبال تحلیل اند:بازار کاملا بدون تحلیله و هر سناریویی محتمل;نه فقط در دلار و سکه در بورس و جاهای دیگه هم همینطوره!
در بورس که تا 1ماهه پیش صف های فروش میلیونی(احساسی و بدون منطق) تشکیل میشد حالا سهام شرکت های بعضا ورشکسته با 30-40% رشد شاهد صف های خرید میلیونی است(باز هم احساسی و بدون منطق!)
مدعیان مدیریت جهانی کاری کردن که وضعیت 1ساعت دیگه مملکت نامشخصه!

[h=5]جان مینارد کینز(اقتصاد دان مشهور قرن 20):
[/h][h=5]برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیله‌ای ظریف‌تر و مطمئن‌تر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار می‌گیرد و این عمل را به گونه‌ای انجام می‌دهد که حتی یک نفر از میلیون‌ها نفر نیز متوجه آن نمی‌شود[/h]

واقعا تحلیل درستی بود و تشکر.

بالا