• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
متاسفم تو کشوری زندگی میکنم که حکومت اسلامی اسمشه ولی جووناشو اینطور از اسلام منزجر کرده.این نوشته پر از کینه و بغضه. ای کاش این خرابکاری ها به نام اسلام انجام نمیشد. به شخصه تحلیل های شما رو دوست دارم, اما این پست واقعا ناراحتم کرد.امیدوارم همه طبق قوانین قروم عمل کنیم و به عقاید همدیگه احترام بگذاریم:)

عزیزم چه کینه ای اونوقت که سال 57 یک عده میگفتند دین از سیاسیت جدا و ملت عربده میکشیدند که حکومت دینی میخواهیم دلیلش همین بود
بنده بی احترامی هیچ بی احترامی در این نوشته نمیبینم-اگه بی احترامی شده بنده پوزش میخوام البته من ننوشتم و ماله یک وبلاگه که زیرش ادرسش را نوشتم.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوست خوبم قصدم جسارت نبود.اگه حمل به چیزی شد ازتون پوزش میخوام
میدونید قیمت ارز یک کشور در مقابل کشور دیگر رو رو معمولا با مابه تفاوت تورم داخلی ان کشور به نرخ تورم کشور دیگر ضرب در نرخ سال پایه حساب میکنن
البته اختلاف در تراز پرداختها هم یک روش دیگه هست اما چون ما امریکا رابطه تجاری بسیار ناچیزی داریم روش اول بهتره

مثلا سال پایه در ایران را سال 90 در نظز بگیریم و تورم امریکا در این 2 سال را مجموعا حدود 5 درصد و تورم ایران طی این 2 سال اگر حتی حدودا 100 درصد هم بوده و اختلاف ان میشود 95 درصد که ض رب در 1226 تومان میشود 2390 تومان
تازه نرخ تورم روی مواد غذایی خیلی بیشتر بوده و روی بقیه اجناس کمتر من بد بینانه ترین حالت رو گفتم
اما 4 یا 5 هزار تومان به نظز من حقیر خیلی بالا است
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دلار 2900 شد
نه آقا ، اختیار دارین. شما تخصصتون اینه و من از شما یاد میگیرم

اما آخه یک مسئله ای هست این وسط

ایران که یک اقتصاد آزاد نیست. یعنی اجناس بین ایران و جهان به راحتی رد و بدل نمیشه که بشه به قیمت و تورمشون استناد کرد. قیمتها هم تو ایران خیلی وقتا با عواملی خارج از بازار آزاد کنترل میشه
من فکر کنم این روش شما برای کشورهایی که عضو سازمان تجارت جهانی هستن ، بهتر جواب میده تا ایران. یعنی به نظر من تو ایران ممکنه خطایی در حد 30 درصد و بیشتر داشته باشه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
نه آقا ، اختیار دارین. شما تخصصتون اینه و من از شما یاد میگیرم

اما آخه یک مسئله ای هست این وسط

ایران که یک اقتصاد آزاد نیست. یعنی اجناس بین ایران و جهان به راحتی رد و بدل نمیشه که بشه به قیمت و تورمشون استناد کرد. قیمتها هم تو ایران خیلی وقتا با عواملی خارج از بازار آزاد کنترل میشه
من فکر کنم این روش شما برای کشورهایی که عضو سازمان تجارت جهانی هستن ، بهتر جواب میده تا ایران. یعنی به نظر من تو ایران ممکنه خطایی در حد 30 درصد و بیشتر داشته باشه

دوست گرامی ما متاسفانه اقتصادمون نفتی هست و تولید انچنانی نداریم و 90 درصد ارز و درامد کشور از فروش 1-نفت 2-میعانات گازی و پتروشیمی 3-گاز
ما الان و در این شراطی نمتونیم به یگباره قیمت ارز را ازاد اعلام کنیم چون تورم شدید دامان کشور را میگیرد و همین وضعی میشود که دارید میبینید

در ثانی ما منابع اماری درستی نداریم و دقیقا نمیدانیم که نرخ واقعی تورم چقدر است و باید امار دولتی را با برخی واقعیت ها تعدیل کنیم
اما اگر کم کم وضع تولید بهبود یابد و حجم بیشتری از درامد ارزی ما از غیر از 3 منبع بالا بیشتر شود انوقت باید به سمت واقعی کردن نرخ ارز برویم
اقتصاد های نفتی در بحث اقتصاد کلان مکانیزمی به کلی متفاوت با اقتصاد های بازار ازاد و رقابتی دارند
البته هر چه سال پایه را عقب تر ببرید نرخ فعلی دلار ازاد هم کمتر میشود چون عدد سال پایه کوچکتر میشود
اما حدودا همین عدد که گفتم میشود حالا با 200 تومان بالا یا پایینتر اما همین عدد هم سم مهلک برای تولید داخل است
این وضع موقت است و طولانی مدت نیست چون عرضه قطره چکانی و تقاضا وحشتناک است و ضمنا عوامل روانی هم بسیار در بازار ما دخیل است

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوست گرامی ما متاسفانه اقتصادمون نفتی هست و تولید انچنانی نداریم و 90 درصد ارز و درامد کشور از فروش 1-نفت 2-میعانات گازی و پتروشیمی 3-گاز
ما الان و در این شراطی نمتونیم به یگباره قیمت ارز را ازاد اعلام کنیم چون تورم شدید دامان کشور را میگیرد و همین وضعی میشود که دارید میبینید

در ثانی ما منابع اماری درستی ندارسم و دقیقا نمیدانیم که نرخ واقعی تورم چقدر است و باید امار دولتی را با برخی واقعیت ها تعدیل کنیم
اما اگر کم کم وضع تولید بهبود یابد و حجم بیشتری از درامد ارزی ما از غیر از 3 منبع بالا بیشتر شود انوقت باید به شمت .اقعی کردن نرخ ارز برویم
اقتصاد های نفتی در بحث اقتصاد کلان مکانیزمی به کلی متفاوت با اقتصاد های بازار ازاد و رقابتی دارند
البته هر چه سال پایه را عقب تر ببرید نرخ دلار الان هم کمتر میشود
اما حدودا همین عدید که گفتم میشود حالا با 200 تومان بالا یا پایینتر اما همین عدد هم سم مهلک برای تولید داخل است
این وضع موقت است و طولانی مدت نیست چون عرضه قطره چکانی و تقاضا وحشتناک است و ضمنا عوامل روانی هم بسیار در بازار ما دخیل است

والا راستش من تو چند زمینه مختلف برای سرمایه گذاری تحقیق کردم . یعنی برای اینکه سرمایه گذار از خارج از کشور بیارم و اینجا کاری- تولیدی /بازرگانی- راه بندازیم
کارها در زمینه صنعت برق بود ، در زمینه پتروشیمی بود ، در زمینه کشاورزی بود و 2 کار دیگه. خیلی تحقیق کردم ، تقریبا از 0 تا 100 کار رو دقیقا محاسبه کردیم. در آخر به این نتیجه رسیدیم که با مجموع عوامل و هزینه ها ، با دلار فعلی کار ضررده هست و حد اقل دلاری که منجر به سوددهی کار میشه ، 4 هزار تومنه
ما الان با دلار فعلی حتی برای صادرات محصولات پتروشیمی - حتی اگر تحریمها برداشته بشه- مشکل داریم. صادرات فرشمون عملا نابود شده. فقط نفت و گاز و میعانات گازیه که اونها عملا تولید و فروششون با دلاره و به تورم داخلی خیلی وابسته نیستن

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
بله احترام بذاریم.تو اسلام واقعی برای دشمن هم حریمی وجود داره که باید رعایت بشه. ثانیا این طور که من متوجه شدم اینجا قرار هست که فروم تخصصی اقتصادی باشه.

دوست عزیز من با وجود حجم کاری زیاد, پست های شما و چندتا از کاربرای دیگه رو هر روز دنبال میکنم و واقعا استفاده میکنم.از شما انتظار دارم که اگه به یه سری از مسائل اعتقاد ندارید, اجتناب از اون ها رو هم تبلیغ نکنید. و اگه انتقادی هم دارید که اینجا جاش نیست.امیدوارم شما رو نرنجونده باشم:)

به عنوان کلام آخر اینکه من دوست دیندار هم دارم اما یکم این حرف که اینا دارن اسلام رو خراب میکنن عصبانیم کرد
مثل اینه که بعد از کمونیسم به مردم کره شمالی بگین کمونیسم خوبه !!
حتی اگه 15-20 درصد هم احتمال باشه که شما درست بگین در این بازه و با این وضیعت پبشنهادم اینه که این رو نگین ! بیشتر میکنه هجوم رو به این تفکر ! باید گذاشت و صبر کرد تا زمانی که متعادل بشه دیدگاه ها و بعد دوباره . . .
خواهش میکنم ! :D
منم شرمنده اگه تند بودم

پ.ن: چه نزولی داره طلا !!!
چج.ری یهو رفت بالا الان داره میکشه پایین !
دلارم نمه نمه داره نزول میکنه ! بازار امروز زیادی احساساتی شده بود به نظرم !

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
والا راستش من تو چند زمینه مختلف برای سرمایه گذاری تحقیق کردم . یعنی برای اینکه سرمایه گذار از خارج از کشور بیارم و اینجا کاری- تولیدی /بازرگانی- راه بندازیم
کارها در زمینه صنعت برق بود ، در زمینه پتروشیمی بود ، در زمینه کشاورزی بود و 2 کار دیگه. خیلی تحقیق کردم ، تقریبا از 0 تا 100 کار رو دقیقا محاسبه کردیم. در آخر به این نتیجه رسیدیم که با مجموع عوامل و هزینه ها ، با دلار فعلی کار ضررده هست و حد اقل دلاری که منجر به سوددهی کار میشه ، 4 هزار تومنه
ما الان با دلار فعلی حتی برای صادرات محصولات پتروشیمی - حتی اگر تحریمها برداشته بشه- مشکل داریم. صادرات فرشمون عملا نابود شده. فقط نفت و گاز و میعانات گازیه که اونها عملا تولید و فروششون با دلاره و به تورم داخلی خیلی وابسته نیستن

ببینید این که یه سرمایه گذاری توی اون مبلغ سود ده بوده برمیگرده به بازده اون سرمایه گذارd که ما بهش میگیم R.I
مثلا شخص اول با 10000دلار مثلا یک تولیدی دایر میکنه و محصولش را به قیمت 1000 دلار صادر کنه و بعد ارز ان را به داخل کشور انتقال بده و هر دلار رو 2000 تومن بفروشه و 2 میلیون گیزش بیاد و ناراضی هم باشه و سود هم نکنه و بگه اگه نرخ دلار 4000 تومن باشه من به سود میرسم

اما شخص دومی همون مقدار 10000دلار را در یک تولیدی دیگه که قابلیت صادرات داره سرمایه گذاری کنه و 2000 دلار درامد بابت این 10000 دلار دربیاره و با همون قیمت در بازار ازاد بفروشه و 4 میلیون دربیاره و راضی هم باشه
این برمیگرده به بازده سرمایه گذاری
این که میگویید ما در پتروشیمی مشکل داریم برمیگرده به ساختار مدیریت دولتی و بازدهی پایین انها و الان هم تحریمها فشار مضاعف اورده و باعث مثلا ورشمستگی انها شده

مثلا پروشیمی اراک را استاد خود ما و شرکتش حسابرسی کردند و یک شرکت زیان ده بود اما به محض واگذاری به یک شرکت سرمایه گذاری ترکیه ای سال بعد همان شرکت درب وداغان سود ده شد و توانست خیلی از بدهی هایش را تصویه کند
مثلی در اقتصاد هست که میگوید دولت تاجر خوبی نیست و حالا این اقتصاد دولتی ما درگیر تحریم و اختلاس و سوء مدیریت شدید هم شده
به قول دکتر شجاعی اقتصاد ایران مثل بیماری است که سرماخوردگی داشته و پایش هم شکسته بوده و الان سرطان هم گرفته و مرض قند شدید هم دارد!

Last edited:

maha-sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عنوان کلام آخر اینکه من دوست دیندار هم دارم اما یکم این حرف که اینا دارن اسلام رو خراب میکنن عصبانیم کرد
مثل اینه که بعد از کمونیسم به مردم کره شمالی بگین کمونیسم خوبه !!
حتی اگه 15-20 درصد هم احتمال باشه که شما درست بگین در این بازه و با این وضیعت پبشنهادم اینه که این رو نگین ! بیشتر میکنه هجوم رو به این تفکر ! باید گذاشت و صبر کرد تا زمانی که متعادل بشه دیدگاه ها و بعد دوباره . . .
خواهش میکنم ! :D
منم شرمنده اگه تند بودم

پ.ن: چه نزولی داره طلا !!!
چج.ری یهو رفت بالا الان داره میکشه پایین !
دلارم نمه نمه داره نزول میکنه ! بازار امروز زیادی احساساتی شده بود به نظرم !
ببخشید من یه دفه busy شدم قاطی کردم.:blush: من روی صحبتم با اقا یا خانم jayjay بود.
نمیخوام اسپم بدم اما اقای سامان به نظرم اینجا سکوت جایز نبود.چون پست ایشون یه جور تبلیغ حساب میشد.
خواهش میکنم دوست عزیز. منتظر تحلیل های شما هستم.عصر بخیر

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
در مورد ارز دانشجویی یه سوال داشتم
یکی از دوستام میخواد بورسیه بشه
اما خبرایی که میدن ظاهراً اینطوریه که ارز دانشجویی فقط به دانشجویان در حال تحصیل داده میشه و نه دانشجویان جدید التحصیل درسته؟

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
اونایی که دلاردارن فردابرن بفروشن.....چرا؟؟؟؟چونکه.....Gallup Poll: Rural Whites Prefer Ahmadinejad to Obama .....:D
دیدین گفتم بفروشین:D
دلار 2880 شد و الان بی بی سی هم خفه خون گرفته
ای بابا.....اگه بگه یه سری میان میگن چراگفته....گرونی دولاروسکه بخاطرالقاعات رسانه های بیگانه است!!!!!!!!!اگه نگه هم یه سری میگن چرانمیگه!!!!درحالیکه گفت.....ولی این سقوط ریال چنان عادی شده که شایددیگه برخلاف خواسته من وشماجزوهدلاین پخش نمیشه.....بهرحال این رسانه تنهارسانه ای هست که مورداعتماده وهرکاربکنه افرادی مثل ذوب شدگان درعاغاوالضرت طلبان ومزاحمین خلق بهش فوش میدن!
گفتم که هنوز بچه ای , فکر کردی که منم مثل بقیه هستم که بپری وسط چیزی بهت نمیگم اما دیدی که نه از این خبرا نیستدر ضمن اینم بگم که دیگه خودت رو خسته نکن چون رفتی تو بلک لیست هم خودت و هم پستات
لطفادرمورداون قضیه دینارعراق شفاف سازی کن بعدمن روهم توبلک لیست اضافه کون:D

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
والا راستش من تو چند زمینه مختلف برای سرمایه گذاری تحقیق کردم . یعنی برای اینکه سرمایه گذار از خارج از کشور بیارم و اینجا کاری- تولیدی /بازرگانی- راه بندازیمکارها در زمینه صنعت برق بود ، در زمینه پتروشیمی بود ، در زمینه کشاورزی بود و 2 کار دیگه. خیلی تحقیق کردم ، تقریبا از 0 تا 100 کار رو دقیقا محاسبه کردیم. در آخر به این نتیجه رسیدیم که با مجموع عوامل و هزینه ها ، با دلار فعلی کار ضررده هست و حد اقل دلاری که منجر به سوددهی کار میشه ، 4 هزار تومنهما الان با دلار فعلی حتی برای صادرات محصولات پتروشیمی - حتی اگر تحریمها برداشته بشه- مشکل داریم. صادرات فرشمون عملا نابود شده. فقط نفت و گاز و میعانات گازیه که اونها عملا تولید و فروششون با دلاره و به تورم داخلی خیلی وابسته نیستن
100%تایید......همین دلارارزون پدرکشاورزی وصنعت مملکت رودرآورده....همه زدن توکارواردات آیپدوآیفون وسرورواین مزخرفات......ازکشاورزبدبخت برای آب جوب که میخوادبزمینش بده مالیات میگیرن میدن به برادران قاچاقجی.......

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
به عنوان کلام آخر اینکه من دوست دیندار هم دارم اما یکم این حرف که اینا دارن اسلام رو خراب میکنن عصبانیم کردمثل اینه که بعد از کمونیسم به مردم کره شمالی بگین کمونیسم خوبه !!حتی اگه 15-20 درصد هم احتمال باشه که شما درست بگین در این بازه و با این وضیعت پبشنهادم اینه که این رو نگین ! بیشتر میکنه هجوم رو به این تفکر ! باید گذاشت و صبر کرد تا زمانی که متعادل بشه دیدگاه ها و بعد دوباره . . . خواهش میکنم ! :Dمنم شرمنده اگه تند بودمپ.ن: چه نزولی داره طلا !!!چج.ری یهو رفت بالا الان داره میکشه پایین !دلارم نمه نمه داره نزول میکنه ! بازار امروز زیادی احساساتی شده بود به نظرم !
این هم تایید....حیف که نمیشه درموردافیون توده هابحث کرد....

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
این که میگویید ما در پتروشیمی مشکل داریم برمیگرده به ساختار مدیریت دولتی و بازدهی پایین انها و الان هم تحریمها فشار مضاعف اورده و باعث مثلا ورشمستگی انها شدهمثلا پروشیمی اراک را استاد خود ما و شرکتش حسابرسی کردند و یک شرکت زیان ده بود اما به محض واگذاری به یک شرکت سرمایه گذاری ترکیه ای سال بعد همان شرکت درب وداغان سود ده شد و توانست خیلی از بدهی هایش را تصویه کندمثلی در اقتصاد هست که میگوید دولت تاجر خوبی نیست و حالا این اقتصاد دولتی ما درگیر تحریم و اختلاس و سوء مدیریت شدید هم شدهبه قول دکتر شجاعی اقتصاد ایران مثل بیماری است که سرماخوردگی داشته و پایش هم شکسته بوده و الان سرطان هم گرفته و مرض قند شدید هم دارد!
این هم تاییدمیشه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اونایی که دلاردارن فردابرن بفروشن.....چرا؟؟؟؟چونکه.....Gallup Poll: Rural Whites Prefer Ahmadinejad to Obama .....:D

این خبر چه ربطی به بازار داره یه سوتی خنده دار بود از فارس نیوز که پاکش کرد. یه مجله سوال کرده بوده بین یه لیوان آبجو که با فلانی بنوشید و اوباما کدومو انتخاب میکنید، اینا برداشته بودن نتایجشو به عنوان نظر مردم آمریکا گذاشته بودن :lol:
دکتر جان خودم این پست سیاسی نیست :|

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دکتر موظنی عزیز که جواب پیام شخصی نمیدن انگار !!!
دوستان یک شماره تلفن گویا بدید برای قیمت لحظه ای ارز .

برای مواقعی که دسترسی به نت ندارم میخوام از طریق شماره گویا ( مال صرافی یا هر سیستم مطمئنی باشه ) از نرخ دلار آزاد خبردار بشم .

سپاس

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
این خبر چه ربطی به بازار داره یه سوتی خنده دار بود از فارس نیوز که پاکش کرد. یه مجله سوال کرده بوده بین یه لیوان آبجو که با فلانی بنوشید و اوباما کدومو انتخاب میکنید، اینا برداشته بودن نتایجشو به عنوان نظر مردم آمریکا گذاشته بودن :lol:دکتر جان خودم این پست سیاسی نیست :|
آخه قراربودباهرآبجویی که میخوره براشون یه استریپ هم بکنه ودرآمدحاصله روبصندوق توسعه ملی واریزکنه....:D......سوال من ازکارشناس برنامه......بارسیدن به زمان واریزیارانه هابازهم مثل دفعات گذشته شاهدافزایش نرخ خواهیم بودعایا؟؟؟؟؟؟یااینکه اینباربرای ردگم کنی زودتربالاپایینش کردن؟؟؟؟؟؟دفعه قبل که بالارفت وپایین نیومد.....ایندفعه اگه بخوادبره بالاکه دیگه سه تومن روزده......

بالا