• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
نمیدونم چرا بعضیها فکر میکنند بازار هیجان زدست ؟! اصلا اینطور نیست و بازار روالی رو داره میره که باید بره ...قابل پیش بینی بوده و از این به بعد هم هست ...

دلار تا ابد که بالا نمیمونه و این یک امر مشهود ! بعد از اینکه دلار بیاد پایین بورس هم افت میکنه و همشون باید تخته کنند .. قبل از اینکه دلار افت کنه باز هم به دلیل تحریم ها و کمبود مواد اولیه باز هم بورس سهامش میتونه افت داشته باشه ! خرید بورس در این شرایط یک ریسک بسیار بالاس و نتیجه اش هم از الان معلوم .

ارزش پول رابطه معکوس با حمایت از صنعت و کشاورزی و ... داره ! وقتی پول ملی کاهش پیدا میکنه به نفع کشاورز میشه نه به ضرر ..چون محصولاتش با قیمت بیشتری بفروش میرسه ! ... (سیبی که 1 دلار بوده و واردات میشده همون 1 دلاره و با دلار 1000 تومانی این سیب 1000 تومان قیمت داره اما با دلار 3000 تومانی قیمتش میشه 3000 تومان ! اگر داخل به این قیمت مشتری نداشته باشه میتونه صادرات کنه و به ازا هر کیلو مثلا 1 دلار بگیره که میشه همون 3000 تومان )

در ضمن همه چی تحلیل اقتصادی نداره ... دولت سیاستهاش ساده لوحانست و قابل پیش بینی و در 90 درصد موارد درست در میاد.

-------------
جناب cyber گرفتی 900 پوند رو یا گذاشتی فردا ؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

خلاصه ما الان تو شرایط "شعب ابی طالب" هستیم یا "بدر و خیبر" ؟

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
واقعا روز ناراحت كننده‌ايه ، اميدوارم هر چه زودتر قيمت دلار كاهش پيدا كنه. درآمد ما به رياله و هرچقدرم كه پس اندازها رو به دلار تبديل كنيم بازهم درآمد ريالی خواهيم داشت كه همينجور داره بی ارزش‌تر ميشه.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24

وقتی‌ که اثرشو حتا رو تنها تولید داخلی‌ ( کود حیوونی) گذاشت , اونوقت آمار میاد دستتون.

با عرض معذرت باید خاطر نشان کنم که غذایی که اون حیوون میخوره وارداتیه. مثل نهاده های دامی که وارد نشد و قیمت مرغ رفت بالا. بنابراین کود حیوانی هم تولید داخلی حساب نمیشه.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
نمیدونم چرا بعضیها فکر میکنند بازار هیجان زدست ؟! اصلا اینطور نیست و بازار روالی رو داره میره که باید بره ...قابل پیش بینی بوده و از این به بعد هم هست ...
دوست عزیز که میگی قابل پیش بینی در آینده هم هست، لطفی بکن پیش بینی کن تا کجا میره تا استفاده کنیم!!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
اساتید چرا قیمت صرافی ها باهم متفاوته اکنون ؟
صرافی جلالی میزنه 2000 تومان . صرافی تهران 2850 و صرافی های دیگه هم هرکدوم یک نرخ !!!
سایت مظنه هم که فعلا قیمت بروز نشده .

منبع معتبر کدومه بالاخره ؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
واقعا روز ناراحت كننده‌ايه ، اميدوارم هر چه زودتر قيمت دلار كاهش پيدا كنه.

عاشق اون "هر چه زودتر" گفتنتم. ما هم امیدواریم هر چه سریعتر و در اسرع وقت و به زودی زود تا دیر نشده دلار تثبیت بشه قیمتش.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اساتید چرا قیمت صرافی ها باهم متفاوته اکنون ؟
صرافی جلالی میزنه 2000 تومان . صرافی تهران 2850 و صرافی های دیگه هم هرکدوم یک نرخ !!!
سایت مظنه هم که فعلا قیمت بروز نشده .

منبع معتبر کدومه بالاخره ؟
ای بردار متفاوت نیست بلکه تاریخ آپ دیت شدنشون فرق داره. آخرین قیمت 2900 در افشار بوده ساعت 19:30 من قیمت جدیدتری ندارم.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان الان خبر دادن ممد سالم تو بازار دیده شده ظاهرا عمو بهمنی فرستادتش دلار بفروشه تا این اسب چموش رو کمی مهار کنه اگه دیدین کمی اومد پایین تعجب نکنین

به عقیده من امروز دولت جلوی بازار رو گرفت دلار رو ولش میکردن 3000 رو رد کرده بود.رو قیمت 2800 هم همینطور که گفتم معلوم بود شدیدا افزایشی خواهد بود و به 3000 نزدیک میشه. اینکه رد نکرد 3000 رو قطعا تزریق ارز انجام شده.

پالپ عزیز من ساعت 3 گفتم ممد سالم اومده تو بازار
اگه نیمده بود دلار الان 3000 بود

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
قیمت دلار کاملا روانی .
مردم ترسیدن ریختن حتی 1000 تومانی رو هم دلار می کنن.
اگه جو ارام بشه قیمت دلار بشدت سقوط می کنه.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
ملت دلار میخریدن نه اینطور
سر یه بسته 100 هزار دلاری توی یه صرافی دعوا بود و ظاهرا هم صرافه فقط همین 100 تا رو داشت
اخر دست هم یک اقایی روی 2880 100 هزار دلار خشگل با باندرول بانک مرکزی پرقدرت امریکا را بردند منزل...خ.ش به سعادتش:D

منتظزم تا قیمت شناور فردا رو بزنن اگه بالا تر از قیمت بسته شدن امشب باشه یعنی بازار فردا هم صعودیه

این بازار الان جو روانی داره ادارش میکنه و فکر کنم 70 درصد تقاضای بازار سرمایه گذاری باشه تا مبادله ای
این بازار رو با یک خبر فاندیمنتلی توپ میشه ترکوند و اونقت موقع خرید دلار و پرواز با اون هست
انشالا بیاد پایین و به این زودی ها نره بالا--خدایا به داد این مردم بیچاره برس

jalalse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایان jayjay و pulp عزیز به شدت از دانش سرشار شما بهره بردم خدایی دستتون درد نکنه تا حالا خیلی کمک کردید خیلی تحلیل های عالیی تا حالا دادید و ازتون خیلی ممنونم خدایی من یک دانشجوام و خیلی وقت ندارم اخه سرم به شدت شلوغه با درس و درسام هم خیلی سنگینه ولی این اوضاع نا به سامان دلار مگه به ادم اجازه میده تمرکز کنه رو درسش هر لحظه ادم نزدیکه سکته کنه :( خدایی بازم از زحماتتون متشکرم خواهشا ما رو از علم و دانشتون بی بهره نذارید خدایی به کمکتون نیاز دارم به نظرتون این بازار چه طوری پیش میره تا انتهای هفته صعودیه ؟؟؟؟؟

پ.ن.: ببخشید من تاز عضو این سایت شدم و چه جوری میشه اواتار و اینا رو درست کرد؟؟؟؟؟

پ.ن.2: اها پیدا کردم XD

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من از تحليل كنندگان و نظر دهنده هاي اين تاپيك يه سوال دارم :
ايا تحصيلات شما مربوط به اقتصاد و بازرگاني هست ؟
ايا تجربه كاري در بازار كار رو براي چندين سال داريد ؟
ايا كارمند ارگان دولتي هستيد و از سياست هاي داخل و اموري كه مردم از ان نااگاهند خبر داريد ؟

در غير اينصورت جيش بوس لالا

از دبستان تا دانشگاه دارن تحليل اقتصادي و دلار ميكنند اونم اقتصادي كه هر ٣٠ ثانيه رو هواست !!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
نمیتونم صفحه 350 رو ببینم . منتها باید عرض کنم که قطعا این روند میتونه ! تا بی نهایت افزایشی در مورد ارز های خارجی وجود داشته باشه و عملا پول ملی تعلیق بشه... اما قطعا ادامه دار نخواهد بود و یک شبه ممکنه برگرده به قیمتی که باید برگرده ...

منتها فهمیدن این که چه زمانی ارز خارجی برمیگرده به قیمت واقعیش... برمیگرده به مواضعی که ایران در قبال سیاست های داخلی و خارجیش در نظر میگیره و اینکه چه تصمیم های اقتصادی در نظر گرفته میشه ...

اگر فرض بگیریم که دولت با این کار داره حجم نقدینگی در بازار رو میگیره و پول بدست امده از فروش دلارها رو از دور خارج میکنه ... شرایط به کلی متفاوت میشه ! اما اگر فرض بگیریم داره اینهارو میگیره که خرج انتخابات سال اینده کنه ! اوضاع به شدت خراب میشه .

اینکه دولت ارز به اندازه نیاز بازار نداره 99 درصد قطعی است ! ولی اینکه چه سیاستی مد نظرش هست و ایا خودش هم در گرانی ارز تا حدی دخیل بوده یا خیر .. رکن اساسی است برای اینکه تصور کنیم این قیمت تا چه میزان میتونه بالا بره و تا چه زمان بالا باشه ...

دقیق تر از این اگر بخوایم تحلیل کنیم باید اطلاعات دقیق تر و قطعی شده ای در دست داشته باشیم که نداریم ... و خبرهای منتشره هم نصف حقیقت و نصف خبرهایی از روی سیاست هایی است برای کنترل یا تشویق به خرید یا بر عکس ... در واقع خبر نیستند .

بابت همین نتیجه گیری نهایی باید روز به روز اتفاق بیفته .. فعلا بازار صعودی خواهد بود ... هر چند ممکنه روی قیمت 3000 تا 3200 دخالت های دولت رو ببینیم . و بعد از اون هم اوضاع امنیتی رو شاهد باشیم.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
ايا كارمند ارگان دولتي هستيد و از سياست هاي داخل و اموري كه مردم از ان نااگاهند خبر داريد ؟

از دبستان تا دانشگاه دارن تحليل اقتصادي و دلار ميكنند اونم اقتصادي كه هر ٣٠ ثانيه رو هواست !!

اولا مودب باش
کسی میتونه بفهمه ایا کسی یا کسانی توی یک ضمینه ای داری تخصص هستند که خودش دارای تحصیلات و سابقه کار در اون ضمینه باشه

تو اگه پست های شخصی رو بخونی و اگه سواد اون دانش رو داشته باشی میتونی اینطوری اظهار نظر کنی اگر نه ....

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172

تا حدی با شما موافقم هرکس دستش به دهنش میرسه تحلیل میکنه، بعضی‌ها که تو مسیر باد حرکت میکنند چون دلار داره میره بالا میگن به فلان دلیل و فقر آفریقا و بی‌کفایتی بازم بیشتر میره بالا و اینکه ارزش واقعی دلار 10 هزار تومن هست. کلا شما گوشتون به این مسائل نباشه اینجا فکر کردن اقتصاد ایران هم بورس فار.کس هست که از قوانین و اصول تبعیت بکنه. کسی که بتونه در مقام قضاوت و تحلیل ظاهر بشه در کنار سوابق و تحصیلات آکادمیک باید از درک بالایی تو اقتصاد داشته باشه و همچنین با سند مدرک باید صحبت کرد نه تحت تاثیر احساسات موجود. چه معنی میده همه چیز رو به همه چیز مرتبط میکنید. از اونایی که اینجا هستند بجز دو سه نفر که تقریبا بر مبنای اطلاعات قبلی صحبت میکنن بقیه کاری جز خودشیرینی و جوسازی ندارند.

با تشکر...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

شما کافیه بنشینی تاپیکهای دوماه پیش تا الان رو بخونی اکثریت گفتن به دلیل تصمیمات اشتباه و.......... تورم بالا و بالاتر خواهد بود و همچنین ارزش پول ملی روز به روز کاهش و دلار افزایشی خواهد بود حتی اونی که به قول شما بیسواد هستن!

و همینطور هم تا الان شده. پس چیزی باقی نمی مونه که حرفی برای گفتن داشته باشیم حالا چه بیسواد باشن یا اقتصاد دان!!

بالا