• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
زنگ زدم گفتم دلار چند ؟ گفت اولا نداریم دوما هم ! واستید ساعت 12 زنگ بزنید شاید تا اون موقع امد و بازار باز شد

مورد دیگه عرض کنم که دوستان گله و گله مندی جایی تو این تاپیک نداره .. میتونید یک مبحث جدا براش باز کنید .. ولی تو این تاپیک دنبال مقصر نباشید که میبندنش مثل اب خوردن همینطور که گفتگوی ازاد رو بستند.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
علی گفت دیگه 2980

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
صرافی جلالی زده 3 هزار تومان . اما چرا مابقی صرافی ها قیمت رو آپدیت نمی کنن !؟ یا مابقی از قافله عقبن یا این یکی خیلی داره جلو میزنه

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
من هم فکر کنم اگه امرور اتفاق خاصی نیفته دلار روی 3000 تومنه

احتمالا امرور یا فردا دلار به پیک قیمت خودش میرسه و بعد میره تو اصلاح

الان زنگ ردم صرافی میگه 2980 تازه هنوز فروش نداشت
امروز میترکونه

جالبه هنوز سایتها نرخ نزدن
مثلا مزنه هنوز نرخ نداده

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
زنگ زدم گفتم دلار چند ؟ گفت اولا نداریم دوما هم ! واستید ساعت 12 زنگ بزنید شاید تا اون موقع امد و بازار باز شد

مورد دیگه عرض کنم که دوستان گله و گله مندی جایی تو این تاپیک نداره .. میتونید یک مبحث جدا براش باز کنید .. ولی تو این تاپیک دنبال مقصر نباشید که میبندنش مثل اب خوردن همینطور که گفتگوی ازاد رو بستند.

گفت و گو ازاد رو كه خيلي خوب شد بستند بدبختي اين فروم هم از وقتي اون تالار بسته شده يه مشت بچه ميان اظهار نظر ميكنند اينجا

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با اين اوضاع سر قشر متوسط و روستايي و شهرستاني و ... كه تا حالا دلار رو از نزديك نديدند
چه بلايي در مياد اونا بايد چيكار كنند !!!!

برادر من،
شهرستان که ما داریم می بینیم اتفاقا روستایی هم داره دام و چهارپاهاش رو میفروشه دلار میخره !
در ثانی روستایی های عزیز اکثریت طرفدار این دولت و سیاست هاش هستن پس ظرفیت تحملشون هم بالاتر از بقیه است !

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
مزنه با 2960 باز شد
اولین باره که دلار اول باز شدن 110 تومن بالاست!!

الان از پاساژ افشار خبر رسیده که مامورا پاساژ رو بستن
امروز میخوان امنیتیش کنن

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
برادر من،
شهرستان که ما داریم می بینیم اتفاقا روستایی هم داره دام و چهارپاهاش رو میفروشه دلار میخره !
در ثانی روستایی های عزیز اکثریت طرفدار این دولت و سیاست هاش هستن پس ظرفیت تحملشون هم بالاتر از بقیه است !

وضعیت مملکت بخاطر همین سیاستهای به نفع روستایی ها به اینجا کشیده شده ! ... اقتصادی که باید درامدهاش صرف عمران و ابادانی کشور میشده ریخته شده تو جیب روستاییان عزیز .. و عملا هیچ نتیجه ای نداشته غیر از ثروتمند شدنشون و حمایت اونها در ازای این ثروتمند شدن از دولت ...

یک بحثی هست که میگه اگر میخوای به کسی کمک کنی .. بهش ماهیگیری یاد بده ... نه ماهی.

دوستمون که همرو بچه فرض میکنه و وخودش رو بزرگ ... لطف کنه جو تاپیک رو متشنج نکنه .. ممنون.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دلار 3000 تومانی هم رویت شد..پیش به سوی دلار 3400 ....با همه هزینه هایی که دلار 3400 میتونه داشته باشه...اما امیدوارم مخ منجمد بعضی ها رو که دیگه اینجام نمیان سر بزنن بگن قیمت ماست در خوه ما چنده یه تکونی بده...الهی امین

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
برادر من،
واقعا باید طلا گرفت این جمله رو
LIKE++++++++++++

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
صرافی جلالی:
دلار:2998
یورو:3999

:eek::blink:

شماره 3 در اولین ردیف قیمت دلار بالاخره تعبیر شد، زمانی که 2100 بود میگفتن شایعه.

با این اوصاف اگر تا چند روز دیگه شایعه بشه 4000 تومن اگه کسی جز دولت دخالت نکنه 100% به واقیعت خواهد پیوست.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
وضعیت مملکت بخاطر همین سیاستهای به نفع روستایی ها به اینجا کشیده شده ! ... اقتصادی که باید درامدهاش صرف عمران و ابادانی کشور میشده ریخته شده تو جیب روستاییان عزیز .. و عملا هیچ نتیجه ای نداشته غیر از ثروتمند شدنشون و حمایت اونها در ازای این ثروتمند شدن از دولت ...

یک بحثی هست که میگه اگر میخوای به کسی کمک کنی .. بهش ماهیگیری یاد بده ... نه ماهی.

دوستمون که همرو بچه فرض میکنه و وخودش رو بزرگ ... لطف کنه جو تاپیک رو متشنج نکنه .. ممنون.

سیستم گدا پروری که اینها راه انداختن و پول نفت را به خیال خودشون ببرن در خونه هاشون
خب واسه همینها انقلاب شد دیگه
قشر ضعیف جامعه را اینگونه محتاج خود نگه دارند برای مقاصدشان متاسفانه حتی بعضی همین نماینده های همین مجلس هم گوشزد کرده بودند این رو

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

.
طرز فكرت كشته منو !!!!!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
شماره 3 در اولین ردیف قیمت دلار بالاخره تعبیر شد، زمانی که 2100 بود میگفتن شایعه.

با این اوصاف اگر تا چند روز دیگه شایعه بشه 4000 تومن اگه کسی جز دولت دخالت نکنه 100% به واقیعت خواهد پیوست.

دیگه شایعه ای وجود نداره ! از 3200 رد کنه .. قیمت مهار نشدنیست.

iraj23

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان و اسانید محترم از کجا میتونم دیتای قیمت ریالی , دلار و طلا رو تو تایمهای 15M - 1H - 4H گیر بیارم ؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دلار 3000 تومانی هم رویت شد..پیش به سوی دلار 3400 ....با همه هزینه هایی که دلار 3400 میتونه داشته باشه...اما امیدوارم مخ منجمد بعضی ها رو که دیگه اینجام نمیان سر بزنن بگن قیمت ماست در خوه ما چنده یه تکونی بده...الهی امین

دلار 3400 تومانی غیر از ورشکستی تولید هیچ مزیتی نداره
یعنی مواد اولیه را باید 250 درصد از پارسال گرانتر بخری و قیمت تمام شده بالا و فروش پایین همه را ورشکست میکنه

صادرات غیر نفتی ما 10 درصد منابع ارزی ما هم نیست اما نزدیک به نیمی از واردات ما مواد صنعتی و اولیه و ماشین الات است و همه اش جنس لوکس و مصرفی نیست

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
برای 5 ساعت آینده چه قیمتی را پیش بینی میکنید ؟
بسته شدن فلان پاساژ شایعه ؟!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
گدا اون مردم تازه به دوران رسيده اي هستند كه ريختن تو بازار دلار خريد و فروش ميكنند و الا هستند كسايي كه با خريد وفروش دلار ميتونند الان نصف ايران رو بخرن ولي نيازي ندارن چون گدا نيستن ....

خب مگه غیر ازاینه این حرف من نیست حرف خودشونه که سیاسیتهای این دولت هشتم و نهم یپک نوع سیستم گدا پرویری میشه
نکنه شما از توکلی که رییس کمسیون اقتصادی مجلس هست بیشتر میدونی؟

شما غیر از فوتبال در همه زمینه ها ظاهرا صاحب نظری نه؟

اصلا هر چی تو میگی

بالا