آخرین ایمیلی که از ایشون داشتم 11 روز پیش بوده با این متن:
سلام به بچه های خوب انجمن
آقا محمد گل که من واقعا قبولش دارم ، حتما به دلایلی فعلا نمی تونه بیاد نت. من خودم هم به ایشون کار برنامه نویسی سایت داده بودم و سرشون واقعا شلوغ بود ، حدودا یک ماه پیش بود
من فکر می کنم بخاطر سفارش های زیادی که داشته و زمان کم فعلا نمیاد تا اینکه وقت کنه همه سفارشات رو انجام بده
در کل من از همه دوستان انتظار دارم که حرفی نزنند توی فروم که به کار ایشون و اعتبارشون در اینجا لطمه ایی وارد بشه ؛ و صبر کنند تا آقای سبزواری مشکلاتشون حل بشه و بیاند
امضا هم نذاشتم که یک موقع فکر نکنید تبلیغی کرده باشم
دوستان مبلغهایی که پرداخت کردن بگن این کار ایشون اصلا توجیهی نداره وقت نداشتن حداقل باید مبلغ برگشت بزنن ایشون گفته مبلغ چون بالا نبوده زیاد عجله نکردن این مدلیش نوبره خودم 40 تومن دادم بقیه که میخوان مبلغ پس بگیرن بگن تا یک نفر بفرستم در خونشون پول زنده شه توی این مملکت چیزایی آدم میشنوه وقت ندارم عزیز من طرف رئیس جمهور آمریکاست مثل شما وقتش پر نیست 10 دقیقه وصل شو مبالغ برگشت بزن حالم از هرچی طراح و برنامه نویس ایرانی (این مدلیش) بهم می خوره
دوستان مبلغهایی که پرداخت کردن بگن این کار ایشون اصلا توجیهی نداره وقت نداشتن حداقل باید مبلغ برگشت بزنن ایشون گفته مبلغ چون بالا نبوده زیاد عجله نکردن این مدلیش نوبره خودم 40 تومن دادم بقیه که میخوان مبلغ پس بگیرن بگن تا یک نفر بفرستم در خونشون پول زنده شه توی این مملکت چیزایی آدم میشنوه وقت ندارم عزیز من طرف رئیس جمهور آمریکاست مثل شما وقتش پر نیست 10 دقیقه وصل شو مبالغ برگشت بزن حالم از هرچی طراح و برنامه نویس ایرانی (این مدلیش) بهم می خوره
بدترین کاری که می تونستند آقای سبزواری انجام بدند همین بود ، چون طراح خیلی خوبی بودند
در کل من هم یکی از افرادی هستم که ضرر کرده ام
بنده هم 60 هزار تومان
مگه چی شده اقا وحید ؟
منتظر نباش پول رفته به حسابش دلش نمیاد پس بده تا حالا به پست این جماعت نخورده بودی 2 روزه دیگه با یک نام جدید میاد و کار از سر میگیره شمام از سایتای واسطه استفاده کن به ایرانی جماعت پول دادن خطاست میخوای شماره تلفن خونش و آدرسش بهت بدم من مبلغ خودم رفیقم بره در خونش سند داره ازش بگیره ولی ماله بقیه رو نمیشه