• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PersianBanner.ir | طراحی حرفه ای بنر و انجام کلیه امور گرافیکی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقا اومدی یه پ.خ به ما هم بده ببینیم کارت رو دادی واسه چاپ یا نه.

مرسی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آخرین ایمیلی که از ایشون داشتم 11 روز پیش بوده با این متن:

خدا کنه همین یکی دو روزه کارهاشون انجام بشه و بیان سر بزنن خیلی از بچه ها منتظر سفارشاتشونن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ای بابا :(
فقط خدا کنه کارت رو داده باشی واسه چاپ، نه اینکه دوباره 1 هفته بخوام منتظر چاپش بمونم :(

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
از اونجا که پول رو آنلاین و از طریق زرین پال واریز کردیم! تیکت زدیم و درخواست پیگیری کردیم!
با ایشون قبل از سفارش هماهنگی کردیم در مورد زمان تحویل اما 10 برابر زمانی که گفته بودند گذشته و خبری نشده!

vahid-graph

Registered User
لایک‌ها
175
سلام به بچه های خوب انجمن

آقا محمد گل که من واقعا قبولش دارم ، حتما به دلایلی فعلا نمی تونه بیاد نت. من خودم هم به ایشون کار برنامه نویسی سایت داده بودم و سرشون واقعا شلوغ بود ، حدودا یک ماه پیش بود
من فکر می کنم بخاطر سفارش های زیادی که داشته و زمان کم فعلا نمیاد تا اینکه وقت کنه همه سفارشات رو انجام بده

در کل من از همه دوستان انتظار دارم که حرفی نزنند توی فروم که به کار ایشون و اعتبارشون در اینجا لطمه ایی وارد بشه ؛ و صبر کنند تا آقای سبزواری مشکلاتشون حل بشه و بیاند

امضا هم نذاشتم که یک موقع فکر نکنید تبلیغی کرده باشم

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام به بچه های خوب انجمن

آقا محمد گل که من واقعا قبولش دارم ، حتما به دلایلی فعلا نمی تونه بیاد نت. من خودم هم به ایشون کار برنامه نویسی سایت داده بودم و سرشون واقعا شلوغ بود ، حدودا یک ماه پیش بود
من فکر می کنم بخاطر سفارش های زیادی که داشته و زمان کم فعلا نمیاد تا اینکه وقت کنه همه سفارشات رو انجام بده

در کل من از همه دوستان انتظار دارم که حرفی نزنند توی فروم که به کار ایشون و اعتبارشون در اینجا لطمه ایی وارد بشه ؛ و صبر کنند تا آقای سبزواری مشکلاتشون حل بشه و بیاند

امضا هم نذاشتم که یک موقع فکر نکنید تبلیغی کرده باشم

کسی که سرش شلوغه سفارش نمیگیره! و قول نمیده!فقط کافیه یه متن بزنه تو سایت که تا فلان تاریخ سفارش پذیرفته نمی شود!

GFXIranian

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان عزیز انجمن ، تاپیک رو به انحراف نکشونند و صبر کنند اقای سبزواری تشریف بیارن و خودشون اطلاع رسانی کنند ، شاید مشکل خیلی مهمی براشون پیش اومده باشه :...

ممنون

Last edited:

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
خوب بالاخره در تیکت زرین پال پاسخ دادند,اینجا میزارم که باقی دوستان هم ببینند.
13487429861.jpg

جناب سبزواری عزیز ما هم جسارتی نکردیم ولی خوب روی قول شما حساب کرده بودیم که در آخر هم مجبور شدیم جای دیگه سفارش بدیم.
به هرحال امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.

موفق باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان تکلیف ما چی میشه که کارمون رو انجام داده ولی برامون نفرستاده؟!
لطف کنن یا کار رو بفرستن به ایمیل یا پول رو هر چه زودتر برگردونن!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان مبلغهایی که پرداخت کردن بگن این کار ایشون اصلا توجیهی نداره وقت نداشتن حداقل باید مبلغ برگشت بزنن ایشون گفته مبلغ چون بالا نبوده زیاد عجله نکردن این مدلیش نوبره خودم 40 تومن دادم بقیه که میخوان مبلغ پس بگیرن بگن تا یک نفر بفرستم در خونشون پول زنده شه توی این مملکت چیزایی آدم میشنوه وقت ندارم عزیز من طرف رئیس جمهور آمریکاست مثل شما وقتش پر نیست 10 دقیقه وصل شو مبالغ برگشت بزن حالم از هرچی طراح و برنامه نویس ایرانی (این مدلیش) بهم می خوره

آقا اگه کسی رو فرستادی در خونه شون بگو جان خودت این طرح ما رو هم ایمیل کنه(طراحیش کرده ولی چون قرار بود خودش بده واسه چاپ دیگه ایمیلش نکرده بود) یا پول رو برگشت بزنه، 30 تومن دادم.
واقعا این مدلیش دیگه خیلی عجیبه، اگه آدم تو بهترین دانشگاه دنیا بخواد فوق دکترا(!!!) هم بگیره آخرش نیم ساعت وقت میکنه بره اینترنت و به همه اطلاع بده چه برسه به دانشگاههای دره پیته ما که فقط شب امتحان وقت بزاری کافیه!
الان بیش از دو هفته ست که منتظر طرح آماده شده خودم هستم!

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوستان مبلغهایی که پرداخت کردن بگن این کار ایشون اصلا توجیهی نداره وقت نداشتن حداقل باید مبلغ برگشت بزنن ایشون گفته مبلغ چون بالا نبوده زیاد عجله نکردن این مدلیش نوبره خودم 40 تومن دادم بقیه که میخوان مبلغ پس بگیرن بگن تا یک نفر بفرستم در خونشون پول زنده شه توی این مملکت چیزایی آدم میشنوه وقت ندارم عزیز من طرف رئیس جمهور آمریکاست مثل شما وقتش پر نیست 10 دقیقه وصل شو مبالغ برگشت بزن حالم از هرچی طراح و برنامه نویس ایرانی (این مدلیش) بهم می خوره

21.000 تومان دادیم !
قرار بود 2 تا بنر تحویل بدن که یدونه رو چند روز قبل ( یکی دو هفته پیش ) بعد از چندین بار تماس و اس ام اس و ایمیل با تمام عجله زدن که بنده نپسندیدم .

vahid-graph

Registered User
لایک‌ها
175
بدترین کاری که می تونستند آقای سبزواری انجام بدند همین بود ، چون طراح خیلی خوبی بودند
در کل من هم یکی از افرادی هستم که ضرر کرده ام
بنده هم 60 هزار تومان

GFXIranian

Registered User
لایک‌ها
12
بدترین کاری که می تونستند آقای سبزواری انجام بدند همین بود ، چون طراح خیلی خوبی بودند
در کل من هم یکی از افرادی هستم که ضرر کرده ام
بنده هم 60 هزار تومان

مگه چی شده اقا وحید ؟

vahid-graph

Registered User
لایک‌ها
175
مگه چی شده اقا وحید ؟

این رو بگم که سفارش گرافیکی مثل بنر،هدر یا هرچیزه دیگه ای نبوده :) ، و فکر بد نکنند
من سفارش خاصی پیششون داشتم و با این کاری که کردند ، فقط و فقط به خودشون ضرر وارد کردند ، و ما هم مثل همه بچه ها پولمون را می خواهیم و همه می دونند هزار تومان زیر پای فیله و پول در اوردن سخته
فقط نمی دونم که کی این پول برگشت می خوره ، چون من تنها راه ارتباطم با آقای سبزواری شماره موبایل ایشون بود که دیگه جواب نمی دند
حالا اگر دوستان می دونند اینجا ذکر کنند ، تا کسانی که پیش این آقا سفارش داشتند بتونند پولشون را بگیرند

امیدوارم که مشکلات آقای سبزواری زودتر حل بشه تا کار به جاهای بدتر نکشه
و حرف آخرم اینه که دوستان طراح و افرادی که در اینترنت کسب و کاری دارند ، به خوبی انجام بدند و مسئولیت پذیر باشند تا محیط اینترنت ایران خراب و اعتمادها از بین نره

امضا بخاطر تبلیغات حذف شد

street design

Registered User
لایک‌ها
555
داداشای گلم منم آقا محمد رو میشناسم...
واقعا آدم خوش قولیه ...
من حتی حاضرم جای ایشون واستون بنر طراحی کنم ...
هر کی مایل بود ادد کنه ...

masoudnzr3@yahoo

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کماکان منتظریم و کم کم شورش داره درمیاد!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
گوشیش رو هم جواب نمیده...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منتظر نباش پول رفته به حسابش دلش نمیاد پس بده تا حالا به پست این جماعت نخورده بودی 2 روزه دیگه با یک نام جدید میاد و کار از سر میگیره شمام از سایتای واسطه استفاده کن به ایرانی جماعت پول دادن خطاست میخوای شماره تلفن خونش و آدرسش بهت بدم من مبلغ خودم رفیقم بره در خونش سند داره ازش بگیره ولی ماله بقیه رو نمیشه

آدرس و شماره ش رو بفرست.

pitza007

Registered User
لایک‌ها
2
کارتون عالی هست فقط یکم حجم کارتون زیاده ...
شاید به زودی سفارش داردم ..

بالا