• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
میشه من رو راهنمایی کنید
من قصد خرید ارز رو دارم اما نمی دونم دلار یا پوند یا یورو بگیرم؟ از طرفی چون تازه کار هستم و حتی یک بار هم خرید و فروش ارز نکردم باید چه مواردی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره؟
دوستان شیرازی میشه چند صراف معتبر رو بهم معرفی کنید.
از لطف دوستان ممنون میشم اگر توی این موارد کمکم کنند

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان
میشه من رو راهنمایی کنید
من قصد خرید ارز رو دارم اما نمی دونم دلار یا پوند یا یورو بگیرم؟ از طرفی چون تازه کار هستم و حتی یک بار هم خرید و فروش ارز نکردم باید چه مواردی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره؟
دوستان شیرازی میشه چند صراف معتبر رو بهم معرفی کنید.
از لطف دوستان ممنون میشم اگر توی این موارد کمکم کنند

صرافی زند یه نمایندگی داره اول معالی آباد تقریبا رو به روی مسجد !
معتبره ! برای خرید کارت میکشی، برای فروش چک میده برای همونروز یا اگه عصر باشه برای فردا !

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3
صرافی زند یه نمایندگی داره اول معالی آباد تقریبا رو به روی مسجد !
معتبره ! برای خرید کارت میکشی، برای فروش چک میده برای همونروز یا اگه عصر باشه برای فردا !

ممنون دوست عزیز از جوابتون
باید در قبالش فاکتوری چیزی بگیرم؟
معمولا چقدر زیز قیمت خودشون می خرن؟
چه ارزی به نظر شما بگیرم سودش در کوتاه مدت بیشتره؟
ببخشید خیلی سوال شد اما ممنون میشم اگه جواب بدین

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دوست عزیز SherlockHolmes گرامی

سعی کنید از لحاظ سیاسی وقتی دارید تحلیل میکنید خطوط قرمز و برادرهایی که دارن 24 ساعته تالارهایی از دسته رو رصد میکنند در نظر بگیرید
اطاعت دکتر جان ! من مخلص برادر های قاچاقچیمون هم هستم ! ولی خوب خودشون هم ته قلبشون میدونن که دارم درست میگم :D

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
اطاعت دکتر جان ! من مخلص برادر های قاچاقچیمون هم هستم ! ولی خوب خودشون هم ته قلبشون میدونن که دارم درست میگم :D

این راست میگه
128fs318181.gif

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
ممنون دوست عزیز از جوابتون
باید در قبالش فاکتوری چیزی بگیرم؟
معمولا چقدر زیز قیمت خودشون می خرن؟
چه ارزی به نظر شما بگیرم سودش در کوتاه مدت بیشتره؟
ببخشید خیلی سوال شد اما ممنون میشم اگه جواب بدین

راستش منم خیلی بلد نیستم !
آره یه فاکتور بهتون میده ! برای یورو 50 تفاوتش بود اما بستگی به تثبیت قیمتا داره ! اگه عصر برین احتمالا تفاوتش کمه !!
اینو نمیدونم حقیقتا ! دلار و یورو و پوند تو یه مایه هست تفاوتشون اما دلار فروشش روتین تره به نظرم :happy:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
دوستان اینجا فقط معلول را تحلیل میکنن و علت اصلی را تحلیل نمیکنن
علت کاهش اصلی پول چیه؟(همه میدونن ولی تا حل نشه این روند ادامه پیدا میکنه و هر روز سرعت بیشتری هم میگیره )
اثرات بلند مدت تحریم ها از جنگ هم بیشتره(اینو من نمیگم بلکه حرف خیلی هاست)
یکی میگه سساست ریاضت اقتصادی اجرا بشه.اخه اصلا میشه.اگه امروز که قیمت دلار دو برابر سال قبل همین موقع شده مثلا حقوق ها را نصف کنن چند ماه بعد باید حقوق ها یک چهارم کنن و... پس باید به همین صورت سر مردم را کلاه بگذارن
ضمنا یک سری افراد هستن که تو این دوره پول های خوبی به جیب میزنن تا این افراد باشن و قدرت داشته باشن حتی یک گام مثبت هم برداشته نمیشه .پس منتظر خبر های خوب بودن هم اشتباه است

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
به نظر من اين سحرخانمي كه ميگيد نزديكه اگه نزديكتر بشه باعث ميشه نسل ما سوخته تر از چيزي كه هست بشه و تا بيايم از اول همه چيز رو درست كنيم ميبينيم كه موهامون سفيد شده و آب از سرمون گذشته ..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علی جون پولدار شدیا شنیدم 100 هزار دلاری 2300 خریدی میخوای فردا بفروشی:D

:دی نه شایع س

مسئله اصلی اینجاس که من نوعی واقعا نمیدونم باید چه کار کنم. نوسان گیری کنم....بفروشم از بازار خارج شم.....یکی میگه نگه دار میرسه به 4000 تومن...یکی میگه بفروش میاد پایین دولت نمیذاره دلار بره بالاتر.....یکی میگه نگه دار بعدا دیگه گیرت نمیاد دلار :دی

خلاصه یهو دیدی تصمیم گرفتم آتیش بزنم :D

پ.ن : یه 10 یورویی دارم خریدم واسه قشنگی :دی ..امروز داشتم همینجوری نگاش میکردم...حساب کردم دیدم همین 10 یورویی به ظاهر خرد! نزدیک 40 تومن خودمونه!! مخم سوت کشید!

به قول به نفر یه شرایطی درست کردن که اگه صبح که میخوای بری سرِ کار دلار بخری و عصری که میای خونه دلارا رو بفروشی نه تنها پول بنزین اون روزت در میاد ،میتونی با بقیه پولش یه تریپ شام تپل هم بخوری!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یعنی من الان با این پست های کاملا سیاسی چه کنم ؟ :eek: خودتون بگید ؟ دارید از لحاظ سیاسی ریشه سیاسی رو تحلیل میکنید یا نه ؟ :eek:

واقعا کاری که میکنید تا سمت و سو داره یا اینکه واقعا نمی دونید دارید از چه جنسی تحلیل می کنید و پست می دید متاسفانه . اگر دادستانی کل دست بزاره و بگه بخش تعطیل و با توجه به جنس تحلیل هاتون با دستور قضایی درخواست لاگ آی پی هاتون رو بکنه که طبق قانون جرائم رایانه ای می تونه همچین همچین کاریو بکنه خودتون دیگه تا انتهای ماجرا رو برید !

بازم میگم اگر میخوایید بخش سر پا بمونه لطف کنید سمت و سوی فکرتون اقتصادی باشه فقط سیاسی هم تحلیل میکنید فقط در جهت اقتصادی باشه نه مثل این جنس پست ها که کار فلانی تموم هست ، چه می دونم صبح و غروب نزدیک هست و ..... . اگر فک میکنید درباره یه جسد بی جون تحلیل میکنید حواستون باشه این بقول شما جسد حتی گذاشته قسمتی ازش خورده بشه ولی خورنده رو در یک آن قورت داده سربسته میگم کل ماجرا رو اساتید سیاسی اینجا می دونن که چی هست . بازم میگم این بخش مهم هست چون فورمول زمان توش ملموس هست اگر میخواد ازش استفاده کنید و به عنوان مرجع بمونه مراعات کنید که شک دارم این دفعه سوم هست . دوستان اگر دیدید که چند روز دسترسی تون محدود میشه ناراحت نشید واقعا دیگه یه قضیه ساده رو که هی دوستانه میگم رو بسیار بغرنج کردید و دوست دارید کار خودتون بکنید .

arash_1359_arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[FONT=&quot]تا آخر مهر سکه 1400000 و دلار 3500 خواهد بود چون تمام شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو و سایپا و... برای تامین دلار خود به بازار آزاد رو آوردن و اگه همین جوری پیش بره دلار تا 5000 هم جا داره تقاضا نسبت به تیر ماه 14 برابر شده طبیعتا دلار بالا می ره( مردم عادی از ترس کم ارزش شدن پولشون + شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو ، سایپا، کارخانه های مواد غذایی معدنی و حتی بعضی کارخانه های داروسازی) ولی با توجه به اینکه الان قیمت سکه (1185000) هستش ساعت 8.30 شب هنوز حدود 130000 زیذ قیمت واقعیشه که به زودی این حباب منفی از بین می ره خرید سکه تمام امامی بسیار با صرفه است بخصوص اگر دوستان نگاه بیشتر از 6 ماه داشته باشند ولی تو این شرایط کوتاه مدتم سود داره احتمال افت زیاد بسیار کمه بخاطر حباب منفی سال گذشته که افت بسیار زیادی دیدیم چون قیمت سکه حدود 250000 حباب مثبت داشت خوب طبیعیه که حباب بسیار بزرگ زود می ترکه ولی خرید تمام امامی در حال حاضر امن ترینه منی که حداقل 15 ساله تو این بازارم حدس می زنم حداقل تا آخر مهر میاگین روزی 40000 - 50000 افزایش قیمت داشته باشیم مردم خیلی ترسیدن و هیچکی پول تو بانک نگه نمی داره و همه خریدارن و بهتون قو می دم اگه اون 9000000 سکه پیش فروش الان تو بازار نبود همین الان سکه حداقل 1450000 بود ولی اون 900000 سکه به مرور بین 8000000 ایرانی پخش میشه و اثرش از بین می ره و حباب مثبت می شود. از فرادا خرد خرد بخرید روزی 5- 10 تا تا ریسک پایین بیاید و به سکه هاتون حداقل 4 ماه فرصت دهید 50% حتمی است. بنده خودم پارسال خریدم 560000 الان بیش از 110% سود کرده ام ولی اگه سرمایه ام در بانک بود فقط 20% واقعا خنده داره[/FONT]

Last edited by a moderator:

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
نه تحلیل می کنم... نه انتقاد می کنم.. نه پیشنهاد می دم... فقط توجه شما رو به یکی از کامنت های نوشته شده در سایت ارانیکو جلب می کنم :

از خدا میخام که آبروی هیچ مرد ایرانی رو جلوی خونوادش نبره..سخته که بشه جلوی خونواده سرافکنده باشی و فرزندات ازت چیزی بخانو نتونی واسشون بخری.. میتونی بگی پول ندارم؟

"
خداشاهده با بدبختی امروز هم اجاره خانه را دادم و هم پول خرید نارنگی برای دختر 8 ساله ام !
آخه تو مدرسه دست بچه ها نارنگی دیده بود .

اطلاعات بیشتر در:

کد:
http://www.eranico.com/fa/content/9416/default.aspx#ixzz27zyX2JNx

دلار در آستانه 3000 تومان/ سکه یک میلیون و 162 هزار تومان شد - ارانیکو
منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.

Last edited by a moderator:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
شناور فردا رو قیمت متفاوت دادن اما بین 3080 تا 3100 هم معامله کردن

بالا