• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چه خبره شهر رو شلوغ کردید :دی
برید دم خونه پلاتینی بس بشینید. بگید تو انتخاب طرف قراداد هاش دقت کنه.

سایت مشکل داشته بهرحال. ولی درست میشه. یه روز بیخیالش بشید ببینیم چی میشه.

بعد کسی از کسی گله نکنه:دی تو پست معرفی بازی من عرض کردم که قوانین تغییر نکرده ( تعویض و ترانسفر و ... ) اما بازم باید قوانین رو خوند. بهترین کار همینه. قوانین رو مطالعه کنید / الانم هنوز دیر نشده!
اما در مورد تعویض ها که ساسان خان و جواد جان و بقیه دوستان دیروز گفته بودند ؛ مشکلی وجود نداره و همونطور که این دوستان گفتن قانون همینطور نوشته و حتما هنوز کار تموم نشده که انجام نشده.
خیلی خیلی دقت داشته باشید. که برای اتومات نباید دست به هیچ چیزی زده باشید.
نه کاپتان عوض کرده باشید و نه بازیکن و نه هیچ کار دیگه ای. در واقع بین دو روز بازیها هیچ کاری نکرده باشید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امتیازات نهایی شده و تعویض اتومات هم انجام نداد
من هیچ تغییری ندادم که بخواد تنظیماتش به هم بخوره!
میبینید که همه هم دارن تایید میکنن و مشکل تعویض اتومات دارن!
در هر صورت این عکس تیم من در my team:

اینم عکس تیم من در latest points:

:blush:
خب الان من به شما توضیح میدم.
اول شما بگید این شماره 13 و 45 که بیرون هستن مال چه تیمهایی هستند.
بابل تکلیفش روشنه و عرض میکنم.

p30world

Guest
لایک‌ها
17
خب الان من به شما توضیح میدم.
اول شما بگید این شماره 13 و 45 که بیرون هستن مال چه تیمهایی هستند.
بابل تکلیفش روشنه و عرض میکنم.
13 بازیکنه دیناموزاگرب و 45 بازیکنه اندرلخت هست!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
13 بازیکنه دیناموزاگرب و 45 بازیکنه اندرلخت هست!

ببین دوست عزیز .
تعویض اتومات خودش شرایطی داره. البته همه اینهایی که میخوام عرض کنم تجربه خودم هست و تو قوانین نیست . ایشا.. که غلط باشه و بازیکن شما بیاد تو! ولی چون تا حالا چنین چیزی رو امتحان نکردم نمیدونم. همیشه خودم تعویض کردم. اما فکر میکنم نمیاد / چرا؟

چون که شما بازیکنهایی رو بیرون دارید که هر سه تاشون شب اول بازی کردند. یعنی سه شنبه. خب بعد مثلا راموس همون شب اول بوده و اینیستا شب دوم.
ببینید توی تعویض ها حق با کاربر نیست که اونطوری رقم بخوره که بهترین بهره رو ببره. در واقع طوری عمل میشه که حق رقباتون هم رعایت بشه! حالا چطوری؟

اینطوری که اگر شما خودت به بازیکنت اعتماد نکردی که تو زمین بذاریش چطور سایت اون امتیاز رو به شما بده؟ ببینید. شما راموس رو گذاشتید تو . همزمان یه بازیکن داشتید از مثلا زاگرب. خب. به راموس اعتماد کردید و گذاشتید تو ترکیب و بازی نکرد. دیگه این بازیکن با بازیکنی که قبلش بازی کرده یا همزمان باهاش تعویض نمیشه احتمالا/ چون شما خودت این اختیار رو داشتی که بهش بازی بدی ولی ندادی.

تعویض اتومات وقتی انجام مییشه که مثلا شما امشب راموس رو میذاری تو ترکیب و بازی نمیکنه و فرداشب مثلا ویدیچ منچستر که روی نیمکت بوده بازی میکنه و میاد جاش.

وقتی یه بازیکن چهارشنبه بازی نمیکنه مثل اینیستا دیگه نمیشه که بازیکنی از سه شنبه شب بیاد بجاش

شما وقتی ترکیب اولیه رو میچینی باید بازیکن هایی که شب اول بازی دارند رو بذاری. البته اونهایی رو که بهشون اعتماد داری. یه وقت بازیکنی داری که فقط خریده شده تا تیم کامل بشه و اگر بازی کنه شاید منفی هم بگیره و یا نهایتا کم بگیره خوب اونو نمیذارید تو ترکیب. / بعد شب اول اگر بازیکنی بازی نکرد میاد بیرون و بجاش بازیکن ذخیره که در شب بعد بازی کرده میره بجاش.

همه اینها در شرایط خاص تعویض باز هست که هیچ کاری نکرده باشید. هیچ کاری. یعنی حتی تو ذخیره ها هم اولویت رو عوض نکرده باشید و ...

باز میگم این توی قوانین نیست ولی یه جورایی قابل لمس هست. حالا بلکه غلط باشه و تعویض شما انجام بشه.

p30world

Guest
لایک‌ها
17
سلام...
wildcard کجاست میخوام کل ترکیبمو عوض کنم؟
blushsmiley.gif

بعدش اینکه اگه الان از ویلدکارد استفاده کنم بعد از پایان مرحله گروهی دیگه نمیتونم از اون unlimited که به همه میده تا ترکیبشونو از دوباره بچینن استفاده کنم؟؟!:hmm:

Last edited:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام...
wildcard کجاست میخوام کل ترکیبمو عوض کنم؟
blushsmiley.gif

بعدش اینکه اگه الان از ویلدکارد استفاده کنم بعد از پایان مرحله گروهی دیگه نمیتونم از اون ویلدکاردی که به همه میده تا ترکیبشونو از دوباره بچینن استفاده کنم؟؟!:hmm:

درود بر شما دوست عزیز

شما هر چند تا تغییری که میخوای انجام بده make transfers رو بزن مرحله ی بعد ورودی و خروجی هاتو نشون میده که باید تاییدشون کنی . تو این مرحله بالا یک گزینه ای هست به نام play wildcard...

استفاده از wildcard هیچ ارتباطی با اون مورد نداره و در پایان مرحله ی گروهی پنجره ی نقل و انتقالات برای همه باز خواهد بود

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
1 سوال
اگه بازیکنی که کاپیتان بوده الان کاپیتان رو عوض کنیم امتیازش نصف میشه یا اینکه دیگه اون تموم شد رفت؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

1 سوال
اگه بازیکنی که کاپیتان بوده الان کاپیتان رو عوض کنیم امتیازش نصف میشه یا اینکه دیگه اون تموم شد رفت؟

نه عزیز برای بازی آینده شما می تونید کاپیتان جدید برگزینید و کاری به امتیازات قبلی نداره :)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان تا جایی که من یادم هست این سری بازی ها اصلا تعویض اتومات نداره ! چون بین بازی ها خودتون این امکان رو دارید که 4 تا تعویض انجام بدید، بنابراین دیگه تعویض اتوماتیک نداره. این چیزی هست که من یادمه کلا در بازی های اینجوری به این شکل هست !

p30world

Guest
لایک‌ها
17
دوستان تا جایی که من یادم هست این سری بازی ها اصلا تعویض اتومات نداره ! چون بین بازی ها خودتون این امکان رو دارید که 4 تا تعویض انجام بدید، بنابراین دیگه تعویض اتوماتیک نداره. این چیزی هست که من یادمه کلا در بازی های اینجوری به این شکل هست !
چرا داره! من تیمو دست نزدم خودش واسم تعویض اتومات کرد و جای راموس که بازی نکرده بود بازی داد و امتیاز گرفتم!;)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این دیگه چه سایت مزخرفی هست:hmm: خاک بر سرشون

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
از دیروز تا حالا هر چی سعی میکنم نمیتونم تعویض انجام بدم هر چی رو make transfers میزنم عمل نمیکنه
بالاخره می خواهید تعویض کنید یا ترانسفر؟
برای ترانسفر هم می دونید که اول باید ترانسفرتون را انجام بدید بعد باید روی make transfers بزنید.
در هر صورت من از دیروز تا حالا چند بار ترانسفر کردم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بالاخره می خواهید تعویض کنید یا ترانسفر؟
برای ترانسفر هم می دونید که اول باید ترانسفرتون را انجام بدید بعد باید روی make transfers بزنید.
در هر صورت من از دیروز تا حالا چند بار ترانسفر کردم.

عذر میخوام اشتباها نوشتم تعویض

خودم میدونم دوست عزیز ولی عمل نمیکنه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عذر میخوام اشتباها نوشتم تعویض

خودم میدونم دوست عزیز ولی عمل نمیکنه

بیشتر تلاش کن افشین جان. منم تست کردم مشکلی نداشت. ببینم جساراتا بعد از تعویض تیم و انتخاب کاپتان اون گزینه تایید رو که میزنی دیگه! یا اصلا اجازه اون کار ها رو بهت نمیده؟ چطوریاست؟

آزاده کجایــــــــــــــــی؟
امشب بازیه. تیمت جا نمونه!
همینطور بقیه دوستان :دی سر بزنید به تیمها.
برای من که شب شب مهمیه!

یه نکته رو در نظر داشته باشید. این صفحه تیم رو که میارید یه چیزی پیشفرض نیست. یعنی بازیهایی که دارید پایین صفحه میبیند مربوط به مچ دی یک هست و باید خودتون از تبش ببرید جلو. گفتم که یهو اشتباهی بازیکنها رو بر اساس روز دیگه ای انتخاب نکنید.

چاقو ها رو تیز کنید!! شمشیر ها رو از رو ببندید. لوله تفنگها رو تمیز کنید. هاااان :دی چقدر میخوایید خون بریزید تا زنده بمونید؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
افشین جان مرورگرت رو عوض کن ، بعضی اوقات مرورگر مشکل ایجاد میکنه.
پ.ن: جواد جان من از خونریزی می ترسم . جان من بی خیال شو :دی
شاد باشید

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بیشتر تلاش کن افشین جان. منم تست کردم مشکلی نداشت. ببینم جساراتا بعد از تعویض تیم و انتخاب کاپتان اون گزینه تایید رو که میزنی دیگه! یا اصلا اجازه اون کار ها رو بهت نمیده؟ چطوریاست؟

چاقو ها رو تیز کنید!! شمشیر ها رو از رو ببندید. لوله تفنگها رو تمیز کنید. هاااان :دی چقدر میخوایید خون بریزید تا زنده بمونید؟

سلام خدمت دوستان
افشین جان مرورگرت رو عوض کن ، بعضی اوقات مرورگر مشکل ایجاد میکنه.
پ.ن: جواد جان من از خونریزی می ترسم . جان من بی خیال شو :دی
شاد باشید

درود ممنون جواد جان و ساسان خان عزیز مشکل برطرف شد

ناکامی لیگو تو این دو شب پشت سر میذاریم:دی

p30world

Guest
لایک‌ها
17
دوستان الان مدافع من تو ترکیب اصلی فردا بازی داره ولی مدافع ذخیرم امشب بازی کرد و 5امتیاز گرفت
چجوری میتونم ذخیره‌ رو بیارم جای اونی که بازی نکرده تا 5امتیازش حساب بشه؟
مرسی که راهنمایی میکنید...............:blush:

بالا