• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حداقل الان پاستوره وضعیت چندان خوبی در پی اس جی نداره. به عنوان گرون قیمت ترین بازیکن یک باشگاه فرانسوی به این کشور اومد. ولی از اول تحت فشار همین قیمتش بود.
به نظرم در کوتاه مدت چندان تاثیری نداره. اما اگر سهمیه پی اس جیت پره با توجه به اینکه پی اس جی چند تا مصدوم داره شاید هم بهش بازی بده . نمی دونم دیگه با خودته برادر.
اما اگه مصمم به رد کردن پاستوره بودی و پولت به ایبرا نرسید پاریس یه فوروارد دیگه داره به اسم گامیرا ( یا یه همچین چیزی ) ارزونه ولی به نظرم توی این بازی بدرخشه

پ.ن: مگه گیبس مصدومه ؟ آخرین اخبارش چه جوریاس جواد جان؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اره گمیرو هم هست همون گم برو خودمون :دی ولی نه دیگه داریم رایزنی میکنیم برای همون ایبرا.
پاستوره بازی اول درخشید برامون . فکر کنم گلم زد ولی بازی بعدی تعویضی اومد تو . در کل باید باهاش خداحافظی کرد . راهی نیست. جا رو تنگ کرده :دی

گیبس هم مصدومیت ران داشت. این هفته تو لیگشون بازی نکرد . الان بنا به خبرهای رسیده از بریتانیا شانسش رو 50-50 زده. اما چون بازیش نداد ونگر فکر کنم امشب بازیش میده.

ادیت: لحظاتی پیش ایبرا در هیات فوتبال قرارداد جدیدش رو با من امضا کرد. ایبرا از استمپ زرد به نشانه پا طلایی بودن استفاده کرد! :دی امیدوارم مثل پارسال باعث افتخار باشه.

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آرین@
داداش اون بابا هست که خودت میدونی کیو میگم :دی اینجا هم دارمش ولی میخوام ردش کنم بره/ گفتم در جریان باشی که احتمالا بعد فروشش توسط من بترکونه! خواستی نگهش دار. من هیچ وقت از ستاره جماعت خیر ندیدم. اسم تیم رو پاس بدارم بسی بهتر جواب میده. :دی

جون من جدی میگی ؟!
26309290924084941120.gif
ایول خدا خیرت بده :دی

/
هفته پیش تیمم خیلی بد بود جدی . در عوض هفته اول ترکونده بودن ولی مغرور شدن ! آخه اقا این چه وضعشه این بازیکنا اصن ثبات ندارن !! :دی

خلاصه واسه این هفته رفتیم رختکن یه صحبتی کردیم , بدبختی اینه که تو این وضعیت دلار یه عالم پاداش گذاشتم کنار واسه امشب ! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جون من جدی میگی ؟!
26309290924084941120.gif
ایول خدا خیرت بده :دی

ببین آرین/ برای من حتی یک نفر که این بدشانسی منو قبول کنه هم یک نفره و غنیمت! حالا که تو به راه و رحمن هستی ببین یه مورد دیگه برات آوردم:
البته من کلا همیشه اینو تو ذهنم دارم که باید اونقدر شایسته بود که هیچی نتونه مانع بشه. ولی دیدن این چیزها منو به یه حسی میبره انگار تهی میشم و یهو بومبی میخورم زمین و مثل توپ بادی پرت میشم بالا و معلوم نیست کجا بیام پایین .. // یحیی توره به و من سیتی هیچی / ببین امروز چی دارم:

من از یه بازیکنی خوشم میاد. خیلی هم توپ حروم میکنه و بی دقته ولی نمیدونم چرا ازش خوشم میاد. هر سال برای چند بازی ای تو تیم میارمش.
امسال میخواستم داشته باشمش کلا. دیروز فروختمش ولی از بس ضعیف کار کرده بود. فکر میکنی دیشب چیکار کرده؟
هتریک کرده! :دی سولدادو معمولا کاپتان میشد مخصوصا که این هفته شب اول بود . کلی ضرر کردم :دی

شب بیخودی بود کلا ولی امشب میخواهیم همه چیو عوض کنیم!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

جواد جان اتفاقا هفته قبل من به فرزاد گفتم سولدادو رو برداره ، میخواست آدریانو رو هم رد کنه گفتم نگهش داره :دی حالا دیشب مزد حرف گوش کنیش رو گرفت سولدادو 14 امتیاز براش آورد و کاپیتانش هم بود این شد 28 تا ، آدریانو شاختار هم دو تاپاس گل داد شد 8 امتیاز . یعنی تنهای این دو تا بازیکن براش 36 تا آوردن و الان هم رفت اول جدول :دی

مطمئن باش ایبرا امشب کولاک نکنه هفته دیگه میترکونه.
ولی اگه به من میگفتی میخوای به جای سولدادو ایبرا رو ورداری میگفتم اینکارو نکن و حتما اصرار می کردم همون گم برو :دی خودمون رو برداری.

حالا یه چیز دیگه هم هست درباره دلیل صدرنشینی فرزاد که نمی گم :دی اگه بگم کلی هممون می خندیم :دی
حالا اگه خودش خواست میاد میگه :دی

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آره دیگه :دی مجبور بودم . گرونترین مهاجمم بود! با 8.5 البته یه چیزی هم بگم ها. الان از این بدشانسی خودم در حیرت هستم ولی در کل امیدم به این بود که سولدادو رو دادم رفت. پیش خودم گقتم ایبرا در مجموع این دو بازی رفت و برگشت بهتر از سولدادو جواب میده. از این خیالی نیست فقط همون برام مهمه که اینقدر تاثیر گذارم :دی
سالها پیش با رفیقی روی بازیها همینطوری شرط میبستیم / مهم نبود بازی ولی اینطوری بازی رو برای خودمون باهیجان تر میکردیم :دی اون موقع رو دور بودم :دی 5 هفته پی در پی روی حریف رئال بستم و هر 5 تا بردم و رئال 5 تا باخت داد تا مربیش هم عوض شد فکر کنم. حالا ببینید چه تاثیری دارم :دی فقط بگید کدوم بازیکن باید بدبخت بشه تا من بخرمش . عکسش رو هم نمیخواد :دی

//

کاپتان بیا اعتراف کن بار گناهت کم شه :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جواد جان با حاجی ایبرا به طلسم ناکامی هات پایان میدی . من بهت قول میدم :دی

فرزاد بیا اعتراف کن یه کم سبک بشی :دی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ساسان جان یخورده دست ما رو هم بگیر :دی با کمال میل میپذیریم شما رو به عنوان مدیر فنی تیم داشته باشیم !! :lol:

یه چیزی , من یادم رفت تعویض کنم ! البته زیاد لازم هم نبود واسه این هفته ولی اگه دستی تعویض نکنی اتومات تعویض میشه نه ؟ :(

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساسان جان یخورده دست ما رو هم بگیر :دی با کمال میل میپذیریم شما رو به عنوان مدیر فنی تیم داشته باشیم !! :lol:

یه چیزی , من یادم رفت تعویض کنم ! البته زیاد لازم هم نبود واسه این هفته ولی اگه دستی تعویض نکنی اتومات تعویض میشه نه ؟ :(

آرین جان یعنی یه چیزی تو مایه های پورحیدری ؟! :دی آقا پایه ام :دی

شاد باشید

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

تیکه میندازی رییس ؟ :دی باور کن محدوده و اختیاراتی که باشگاه ما در اختیار شما میذاره خیلی فراتر از این حرفهاس آقا ! :دی

//
یه سوال مسخره ! اگه همه بازیکنات بازی کنن و تو هم به چیزی دست نزنی , تعویض اتومات نمیکنه دیگه نه ؟ (مثل لیگ برتر جزیره)
آفلای رو من هم هفته اول فیکس گذاشتم هم هفته دوم هر دو بازی 1 امتیاز آورد ! این هفته بردمش نیمکت هم گل زد , هم پاس گل داد خلاصه شهید کرد خودشو تا به ما ثابت کنه حالگیری یعنی چی :|

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه سوال مسخره ! اگه همه بازیکنات بازی کنن و تو هم به چیزی دست نزنی , تعویض اتومات نمیکنه دیگه نه ؟ (مثل لیگ برتر جزیره)
آفلای رو من هم هفته اول فیکس گذاشتم هم هفته دوم هر دو بازی 1 امتیاز آورد ! این هفته بردمش نیمکت هم گل زد , هم پاس گل داد خلاصه شهید کرد خودشو تا به ما ثابت کنه حالگیری یعنی چی :|

آرین جان اگه بازی کنه که دیگه تعویض نمی شه بازیکن , ولی اگه مصدوم باشه یا بازی نکنه ( و اولویت تعویض با اون بازیکن مورد نظرت باشه ) چرا تعویض می شه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام خدمت دوستان

شاد باشید

رئیس میگم نکنه تیکه به من بود ؟ :دی آقا دستورات رو مو به مو پیاده کردیم و جواب هم گرفتیم هرچند منتظر جواب اصلی تو هفته بعدیم . بهرحال ما شاگردیم :cool:
ولی اگر شما مثلا مدیر فنی ما باشید باید بگم شما فرض کن در حد خورخه والدانو یا مدیر فنی های بوندسلیگایی ما این پست رو مهم میدونیم .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
رفقا تیکه چیه ؟ من جدی گفتم . من عاشق پورحیدریم :blink:
ایشون فوق العاده آدم با شخصیت و متینی هست ، تلاشش همیشه این بوده بی سر و صدا یه گوشه کارو بگیره. من همیشه تحسینش می کنم و اگه بتونم 10 درصد اندازه ایشون توی تیم شما تاثیر گذار باشم چرا که نه ؟ :دی

بعدش هم ما خودمون شاگردیم فقط استاد یه نفریم اونم خودش میدونه :دی ( این تیکه بود نه قضیه پورحیدری :دی)

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نه آقا/ منظور حیطه اختیارات مدیر فتی تو ایران بود وگرنه منصورخان که یدونه باشه .

فقط استاد یه نفریم اونم خودش میدونه :دی

کاپتان بیا اعتراف کن :دی
4fvfcja.gif

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام
آقا من اصلا یاد این مسابقه نبودم . وای که پارسال چه خوش گذشت. از قدیمی ها جواد و ساسان باز هم هستن. آقا خوشحال شدم باز اومدم.
یه سوال ؟ من الان دوباره میتونم بیام توی لیگتون. شاید با کمکبعضی دوستان که پارسال هم کمکمون کردن دوباره اول بشیم :)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا کسی جواب منو نمیده ؟ هنوز منتظرم. اگه میشه فردا یه تیم ردیف کنیم.

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
آقا کسی جواب منو نمیده ؟ هنوز منتظرم. اگه میشه فردا یه تیم ردیف کنیم.
می تونی بیایی توی لیگ البته نمی خوام نامیدت کنم اما نفر اول 183 امتیاز داره ...یعنی برای اول شدن کار بسیار سختی در پیش داری !
ولی در کل خوش می گذره حالا چه اول چه آخر .

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
می تونی بیایی توی لیگ البته نمی خوام نامیدت کنم اما نفر اول 183 امتیاز داره ...یعنی برای اول شدن کار بسیار سختی در پیش داری !
ولی در کل خوش می گذره حالا چه اول چه آخر .

آقا ممنون جواب دادی. ما پارسال با یه تیم گمنام :) اومدیم و تونستیم اول بشیم. اول شدنو که شوخی کردم .الان هم بتونم بین 5 تا هم بیام برام خیلیه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب امشب بازیهای برگشت مقدماتی شروع میشه ، فکر کنم تا ساعت 23 وقت دارید.
یه دستی به سر و گوش تیمهاتون بکشید.

آقا ممنون جواب دادی. ما پارسال با یه تیم گمنام :) اومدیم و تونستیم اول بشیم. اول شدنو که شوخی کردم .الان هم بتونم بین 5 تا هم بیام برام خیلیه.

آقا دیر اومدید . ولی مهم همین با هم بودنه . پارسال با شایستگی قهرمان شدید . الان هم درسته سه هفته رو از دست دادید ولی یه شانسی هم دارید : بازیکنان آس رو تقریبا دیگه میشه حدس زد. ;)

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب جا داره تشکر کنیم از زحمات هالک اگرچه که رضایت کمیته فنی رو برآورده نکرد. ایشون مصدومیتی داشت و ما هم بهترین فرصت رو بدست آوردیم تا از خجالتش در بیاییم. در کل زنیت اون زنیت مورد نظر نبود.

همچنان سرمایه گذاری اصلی روی پاس گل هست تا گلزن ها ولی سولدادو پیرهن شماره 9 رو پس گرفت. قسمت نبود دیگه. عیبی نداره :دی

این هفته حس خوبی به تیم دارم.

تا پایان دور گروهی برای سهمیه میجنگیم. بعد ایشا.. میریم برای هدف های بلند مدت تر. سیاست باشگاه اینطور هست که اونقدر شرایط سنگین شده که جایی برای فدا کردن امروز به امید فردا نداریم. ما فرصت جبران رو داریم ولی فرصت اشتباه رو خیر.

خون بازی میکنیم بهرحال حتی اگر خونهای روی زمین فقط از ما باشه!

بالا