• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
دوستان الان مدافع من تو ترکیب اصلی فردا بازی داره ولی مدافع ذخیرم امشب بازی کرد و 5امتیاز گرفت
چجوری میتونم ذخیره‌ رو بیارم جای اونی که بازی نکرده تا 5امتیازش حساب بشه؟
مرسی که راهنمایی میکنید...............:blush:

دوست عزیز شما دفعه قبل هم اینکار و فکر کنم کردید.
شما باید بازیکنی رو که امشب بازی داشت میذاشتی تو ترکیب و بعد اگر کم میگرفت می آوردیش بیرون.
الان دیگه این راهی نداره. مگه اینکه مثل هفته قبل خودتون که فکر کنم موردش همین بود بازیکن فیکس تون بازی نکنه (از شانس شما) و بعد اونطور که خودتون گفتید خودکار تعویض بشه!!!

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان الان مدافع من تو ترکیب اصلی فردا بازی داره ولی مدافع ذخیرم امشب بازی کرد و 5امتیاز گرفت
چجوری میتونم ذخیره‌ رو بیارم جای اونی که بازی نکرده تا 5امتیازش حساب بشه؟
مرسی که راهنمایی میکنید...............:blush:
راهی نداره مگر متوسل بشی به تعویض اتومات که فکر می کنم با روالش اشنا باشید.
بازم بستگی به ترکیب تیمتون داره ،اینکه کدوم بازیکن توی ترکیب اصلیتون هست اما بازی نکرده و مسائل دیگه.
در کل تعویض اتومات توصیه نمیشه که بازم میگم بستگی به ترکیب تیم و هوش و ریسک مربیگری تون داره.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دخیا دو تا سیو داشت این احمق ها امتیازشو ندادن

واقعا اوضاعشون خرابه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

دخیا دو تا سیو داشت این احمق ها امتیازشو ندادن

واقعا اوضاعشون خرابه

برای امتیاز سیو ، دروازه بان بیاد حداقل 3 تا سیو داشته باشه افشین جان

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چجوری کاپیتان رو میشه تعویض کرد؟؟؟

p30world

Guest
لایک‌ها
17
سلام
دوست عزیز شما دفعه قبل هم اینکار و فکر کنم کردید.
شما باید بازیکنی رو که امشب بازی داشت میذاشتی تو ترکیب و بعد اگر کم میگرفت می آوردیش بیرون.
الان دیگه این راهی نداره. مگه اینکه مثل هفته قبل خودتون که فکر کنم موردش همین بود بازیکن فیکس تون بازی نکنه (از شانس شما) و بعد اونطور که خودتون گفتید خودکار تعویض بشه!!!
سوالم همینه چجوری باید ذخیره رو قبل بازی میذاشتم تو ترکیب؟‌با اون فلش قرمزا که اصلا معلوم نیست چی مشه(یه فلش میزنی همه فلشای اون پست خاموش میشه!)
یا از مای تیم باید دراگ و دراپ کنم؟
اگه میشه یه نفر کامل توضیح بده چجوری باید تعویض بین بازی انجام بدم؟ الان 2تا بازیکن دیگم شرایط عکس بالایی رو دارن یعنی توییه بازی کرده ولی ذخیره امشب بازی داره!
بازم ممنون که وقت میزارید و جواب میدید.......;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چجوری کاپیتان رو میشه تعویض کرد؟؟؟
هنوز کر کره رو نداده بالا! قبلا یه ساعت بعد بازی سایت رو از لاک در میآورد ولی امسال خیلی ایراد داره. پلاتینی گند زده به مزایده واگذاری فانتزی! اون مک دونالد یورو هم مالی نبود!
همونطوری که قبلا بود هست امیر ولی باید احتمالا تا بعداز ظهر و اینها صبر کرد.
سوالم همینه چجوری باید ذخیره رو قبل بازی میذاشتم تو ترکیب؟‌با اون فلش قرمزا که اصلا معلوم نیست چی مشه(یه فلش میزنی همه فلشای اون پست خاموش میشه!)
یا از مای تیم باید دراگ و دراپ کنم؟
اگه میشه یه نفر کامل توضیح بده چجوری باید تعویض بین بازی انجام بدم؟ الان 2تا بازیکن دیگم شرایط عکس بالایی رو دارن یعنی توییه بازی کرده ولی ذخیره امشب بازی داره!
بازم ممنون که وقت میزارید و جواب میدید.......;)

والا من راستش رو بگم از سوالات شما یه خورده گیج میشم :دی
بیشتر ذهنم میره سمت اینکه شما بازیکن ها رو درست توی تیم نمیذارید! وگرنه شیوه تعویض همینه که گفتید / باز من هر دو رو میگم.
ببین رفیق. مثلا روز قبل بازی باید به تیمت سر میزدی و به بازیهای این هفته نگاه میکردید. مثلا دور قبل رئال مادرید روز اول یعنی سه شنبه بازی کرد و شما که مثلا راموس رو داشتید باید به راموس بازی میدادید و اگر خراب میکرد بعد برای 4 شنبه از ترکیب درش می آوردید و یه بازی کن دیگه که هنوز بازی نکرده بود رو وارد ترکیب میکردید.
حالا این دور (مچ دی دوم) بازیهای عوض شده. همه تیمهایی که اون بار سه شنبه بازی کرده بودن بازیشون شد 4 شنبه و بلعکس. اینبار باید مثلا اول دفاع دیگه ای رو بازی میدادید و اگر خراب میکرد اینبار راموس رو که روز بعد بازی داشت میآوردید تو. این وسط اگر مثلا پویول بارسا رو داشتید و 6 گرفته بود و مثلا همه دفاع ها خوب گرفته بودند دیگه شما صاحب اختیار بودی که اصلا راموس رو بازی بدی یا نه! شاید بازی میدادی و بجای 6 برات 3 میگرفت و ضرر میکردی ! و شاید رو نیمکت بود 8 میگرفت و بعد بازم ضرر میکردی ! این دیگه ریسک پذیری شماست.
پس کلا باید بازیکنهای روز اول یعنی شه شنبه رو اول بذارید تو ترکیب و بعد روز بعد هر کی کم گرفت رو عوض کنید. اینکه کدوم تیم ها اول بازی میکنند هم که مشخصه. هم برنامه بازیها رو زده و هم پایین هر بازیکن روز بایش رو زده.
تنها چیزی که مهمه اینه که مثلا شما میگی با اینکه مدافع فلان تیم رو دارم و شب اول بازی میکنه (به فرض دفاع تیمی که دیشب برابر چلسی بازی کرد) ولی بهش بازی نمیدم چون ممکنه خیلی گل بخورند و اصلا منفی بگیره! اگر بازیکن خیلی ضعیفی رو تو تیم دارید که فکر میکنید منفی میگیره همون شب اول هم نذارید تو ترکیب بهتره چون کسی رو که منفی بگیره نمیشه تعویض کرد.

نوع عوض کردن هم مثل همونی هست که شما میگید. اگر از فلش ها استفاده کنید وقتی قرمز رو میزنید همه بازیکنهایی که میتونند جانشین بشن سبزشون روشن هست. از این راحت تر هم همون درگ کردن با ماوس هست . بازیکن رو میگیرید و میبری روی اسم کسی که میخوای جانشین بشه رها میکنی .

فکر کنم خیلی کامل گفتم ! :دی با این حال اگر بازم سوالی بود خواهشا خیلی واضح بپرسید و مورد رو دقیق شرح بدید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان الان سایت باز هست و میتونید تغییراتتون رو اعمال کنید.
ریسک تاخیر تا لحظات آخر خیلی میتونه سنگین باشه اونم با سایتی که کارش حساب و کتاب نداره.

سایت هم زودتر بسته میشه چون بازی میلان و زنیت تو روسیه هست و بازی تو روسیه زودتر برگزار میشه یعنی دو ساعت و 45 دقیقه زودتر

p30world

Guest
لایک‌ها
17
والا من راستش رو بگم از سوالات شما یه خورده گیج میشم :دی
نوع عوض کردن هم مثل همونی هست که شما میگید. اگر از فلش ها استفاده کنید وقتی قرمز رو میزنید همه بازیکنهایی که میتونند جانشین بشن سبزشون روشن هست. از این راحت تر هم همون درگ کردن با ماوس هست . بازیکن رو میگیرید و میبری روی اسم کسی که میخوای جانشین بشه رها میکنی .
فکر کنم خیلی کامل گفتم ! :دی با این حال اگر بازم سوالی بود خواهشا خیلی واضح بپرسید و مورد رو دقیق شرح بدید.
آماتوریم دیگه شما ببخش :خخخخخخخ:happy:
الان من از مای تیم تغییرات دادم با دراگ اند دراپ، ولی میگه این تغییرات واسه هفته بعد اعمال میشه:

PLEASE NOTE - These transfers will be active for Matchday 3 as long as they are confirmed by 23 Oct 17.45 CET
از لیتست پوینت هم که اصلا دراگ اند دراپ کار نمیکنه!:wacko:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
از همون قسمت lastest points / تب مچ دی دوم رو بیارید و تغییر بدید.
کار میکنه . من الان برای سه تا تیم رو درست کردم عزیز. دقت کنید حتما میشه. عجله هم نکنید.

p30world

Guest
لایک‌ها
17
آقا دستت درد نکنه درست شد. شرمنده انقد اسکلبازی درآوردم....................:D:blush:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این مانچینی با لسکات دعواش شده ؟!

آخرین بازی که انجام داد توی لیگ بود که یک گل هم برای مانچینی زد !! اینجا هم دوباره مانچینی :| نه توز بازی می کنه نه لسکات .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

این مانچینی با لسکات دعواش شده ؟!

آخرین بازی که انجام داد توی لیگ بود که یک گل هم برای مانچینی زد !! اینجا هم دوباره مانچینی :| نه توز بازی می کنه نه لسکات .

جواد بابت این قضیه لسکات ما دیشب خیلی خود خوری کردیم و خود زنی ! اصلا حالمون بدجور گرفته شد :دی
خلاصه درس عبرتی دو جانبه شد برات : یک از من مشاوره نگیری! :دی دوم: رو دیوار من سیتی یادگاری ننویسی.

//

اما چی بگیم از این نا داوری. بعد لیگ انگلیس این کارای کثیف و پشت پرده به یوفا هم کشید/ تو روز روشن فکر کنم ساعت 2 ظهر بود که سه امتیاز پاس گل دفاع ما رو هاپولی کردن یه آبم روش!
مورینو هم که کمر تیم رو شکوند!

پ.ن: نکته عجیب سایت این بود که لیگ کاملا امتیازاش آنلاین شده و در حین بازیها شما تغییر رتبه در جدول رو میبینید!!! به حق پیمانکارهای ندیده و نشنیده! :دی

موفق باشید.

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
تیم من جهش فوق العاده ای داشت از رتبه 26 خودشو رسوند به 3:cool:
اگه همینطور ادامه بده از بالای جدول می زنه بیرون:D

+++++
اینم جدول لیگمون بعد از مچ دی دوم.
PT.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بسمه تعالی

بدینوسله از شما ملت شریف فانتزی باز ! پی تی دعوت میشود جهت هر چه به روز تر بودن شرایط تیم خود در فانتزی لیگ قهرمانان، از فرصت باقیمانده نهایت استفاده را برده و موجبات افتخار هوادارن خود را فراهم آورید پیش از آنکه موجبات شرمندگی شما را سایرین فراهم آورند!
ضمنا توجه شما را به این نکته جلب می نماید که با توجه به ساعت بازی اسپارتاک و بنفیکا سایت بازیها به مدت دو ساعت و نیم زودتر از روال طبیعی قفل خواهد شد.
وعده دیدار : فرداشب ساعت 20:45
و من ا.. توفیق

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ستاد خبر رسانی فانتزی لیگ قهرمانان
رونوشت به :
-همه اونهایی که میبازن بهونه میارن :دی
-بایگانی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خیلی ممنون از توضیحات مبسوطتون :دی

شاد باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ما دیگه امیدمون فقط به خداست! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ترجیح میدم رئالی ها رو هدایت کنم به سمت بیرون! اینطوری از دست مورینیو هم شاکی نمیشم که چرا به فلانی بازی نداده/ بجاش من سیتی خوبه! :دی هرکی بگیرم مانچینی میذاره بیرون و بهانه برای تقابل منو مانچو جور میشه :دی

آرین@
داداش اون بابا هست که خودت میدونی کیو میگم :دی اینجا هم دارمش ولی میخوام ردش کنم بره/ گفتم در جریان باشی که احتمالا بعد فروشش توسط من بترکونه! خواستی نگهش دار. من هیچ وقت از ستاره جماعت خیر ندیدم. اسم تیم رو پاس بدارم بسی بهتر جواب میده. :دی

الان دارم میرم رختکن. تصمیم گرفتم دیگه دلسوزانه و پدرانه باهاشون برخورد نکنم. وقتش رسیده که 4 تا داد بزنیم گرد و خاکی بتکونیم بلکه جواب بده.

ضمنا فقط 4 ساعت و نیم وقت هست.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جواد جان یه نصیحت بکنم ؟ :دی
ایبرا رو بردار. من قول 2 تا گل بهت میدم توی این بازی :دی

آنجلوتی از خودمونه. عمرا ایبرا رو بزاره بیرون. ایبرا هم که روح سرخپوستی داره ، تازه با تیم سرزمین مادریش هم بازی داره شنگول حسابی گل میزنه. داشتی تحلیلو ؟ !! :دی

حالا یه چیز جالب هم از تیم خودم برات بگم : از تنها گروهی که بازیکن ندارم همین گروه منچستر سیتی و رئال هست . اصلا حوصله خل و چل بازیای این مانچینی رو ندارم. ولی به زودی میخوام با رئال آشتی کنم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
رئیس اوضاعم پیچیده به هم :دی
اتفاقا تو فکرم ایبرا یا فن رو بیارم برای این دو بازی ولی مشکل اینه که سهمیه پی اس جی تیمم کامله. باید پاستوره رو رد کنم بره جا باز بشه.
از اون طرف مهاجم هام هم قیمت یکیشون برای خرید قد نمیده!
این گیبس ارسنال هم معلوم نیست مصدومیتش ردیف شده یا نه. کلا باید 11 تا اصلی رو ردیف کنم ولی
ممکنه پی 4 تا منفی رو هم به جون بخرم و دو تا مهاجم برای این دو بازی بیارم. آخه بازیهای شب چهارم هم تکرار بازیهای همین هفته خواهد بود

ولی ایبرا دیگه با تضمین شما قطعیه. تازگی پا طلایی هم شده

پ.ن: این مانچینی رو که نگو تو رو خدا. جواد میدونه من سه ساله تو انگلیس از دست این آرام بخش مصرف میکنم/ یه سری بخاطر ژکو کارم به بستری هم کشیده = ))))

بالا