چجوری کاپیتان رو میشه تعویض کرد؟؟؟
هنوز کر کره رو نداده بالا! قبلا یه ساعت بعد بازی سایت رو از لاک در میآورد ولی امسال خیلی ایراد داره. پلاتینی گند زده به مزایده واگذاری فانتزی! اون مک دونالد یورو هم مالی نبود!
همونطوری که قبلا بود هست امیر ولی باید احتمالا تا بعداز ظهر و اینها صبر کرد.
سوالم همینه چجوری باید ذخیره رو قبل بازی میذاشتم تو ترکیب؟با اون فلش قرمزا که اصلا معلوم نیست چی مشه(یه فلش میزنی همه فلشای اون پست خاموش میشه!)
یا از مای تیم باید دراگ و دراپ کنم؟
اگه میشه یه نفر کامل توضیح بده چجوری باید تعویض بین بازی انجام بدم؟ الان 2تا بازیکن دیگم شرایط عکس بالایی رو دارن یعنی توییه بازی کرده ولی ذخیره امشب بازی داره!
بازم ممنون که وقت میزارید و جواب میدید.......
والا من راستش رو بگم از سوالات شما یه خورده گیج میشم :دی
بیشتر ذهنم میره سمت اینکه شما بازیکن ها رو درست توی تیم نمیذارید! وگرنه شیوه تعویض همینه که گفتید / باز من هر دو رو میگم.
ببین رفیق. مثلا روز قبل بازی باید به تیمت سر میزدی و به بازیهای این هفته نگاه میکردید. مثلا دور قبل رئال مادرید روز اول یعنی سه شنبه بازی کرد و شما که مثلا راموس رو داشتید باید به راموس بازی میدادید و اگر خراب میکرد بعد برای 4 شنبه از ترکیب درش می آوردید و یه بازی کن دیگه که هنوز بازی نکرده بود رو وارد ترکیب میکردید.
حالا این دور (مچ دی دوم) بازیهای عوض شده. همه تیمهایی که اون بار سه شنبه بازی کرده بودن بازیشون شد 4 شنبه و بلعکس. اینبار باید مثلا اول دفاع دیگه ای رو بازی میدادید و اگر خراب میکرد اینبار راموس رو که روز بعد بازی داشت میآوردید تو. این وسط اگر مثلا پویول بارسا رو داشتید و 6 گرفته بود و مثلا همه دفاع ها خوب گرفته بودند دیگه شما صاحب اختیار بودی که اصلا راموس رو بازی بدی یا نه! شاید بازی میدادی و بجای 6 برات 3 میگرفت و ضرر میکردی ! و شاید رو نیمکت بود 8 میگرفت و بعد بازم ضرر میکردی ! این دیگه ریسک پذیری شماست.
پس کلا باید بازیکنهای روز اول یعنی شه شنبه رو اول بذارید تو ترکیب و بعد روز بعد هر کی کم گرفت رو عوض کنید. اینکه کدوم تیم ها اول بازی میکنند هم که مشخصه. هم برنامه بازیها رو زده و هم پایین هر بازیکن روز بایش رو زده.
تنها چیزی که مهمه اینه که مثلا شما میگی با اینکه مدافع فلان تیم رو دارم و شب اول بازی میکنه (به فرض دفاع تیمی که دیشب برابر چلسی بازی کرد) ولی بهش بازی نمیدم چون ممکنه خیلی گل بخورند و اصلا منفی بگیره! اگر بازیکن خیلی ضعیفی رو تو تیم دارید که فکر میکنید منفی میگیره همون شب اول هم نذارید تو ترکیب بهتره چون کسی رو که منفی بگیره نمیشه تعویض کرد.
نوع عوض کردن هم مثل همونی هست که شما میگید. اگر از فلش ها استفاده کنید وقتی قرمز رو میزنید همه بازیکنهایی که میتونند جانشین بشن سبزشون روشن هست. از این راحت تر هم همون درگ کردن با ماوس هست . بازیکن رو میگیرید و میبری روی اسم کسی که میخوای جانشین بشه رها میکنی .
فکر کنم خیلی کامل گفتم ! :دی با این حال اگر بازم سوالی بود خواهشا خیلی واضح بپرسید و مورد رو دقیق شرح بدید.