• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود

شب اول بازی ها گفتم قصد ادامه دادن ندارم و تا امشب هم سراغ تیمم نرفته بودم اما حالا نظرم برگشته و از این هفته با قدرت رقابت ها رو ادامه خواهم داد!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
لعنت

جدا بازم میگم خاک بر سرشون

تا دیشب نزده بودن بازیکنم محرومه حالا الان رفتم دیدم طرف کارت قرمز گرفته بوده!!!!

از طرف دیگه بازیکن خریدم اقا تو یه شب مصدوم شد!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
دوستان یه سوال فنی , باشتوبر کی مصدوم شد ؟ :دی یعنی نمیرسه به بازی فردا ؟

فکر کنم عضله رونش مشکل پیدا کرده بود و بازی نخواهد کرد. اون زمان گفتن سه بازی از دست داده. که این میشه سومین بازی. البته هر اتفاق دیگه ای بیافته من گردن نمیگیرم :دی
ولی احتمال زیاد بازی نمیکنه .

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اقا اینا شیاد و کلاه بردارن

الونسو رو دیشب خریدم الان یکی از دوستان گفت دو تا بازی قبل رئال تو لیگ (فکر کنم ) مصدوم شده بعد دیشب که من خریدمش سالم بود امروز زده مصدومه!!!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اقا اینا شیاد و کلاه بردارن

الونسو رو دیشب خریدم الان یکی از دوستان گفت دو تا بازی قبل رئال تو لیگ (فکر کنم ) مصدوم شده بعد دیشب که من خریدمش سالم بود امروز زده مصدومه!!!!

افشین جان کلا زیاد به خود سایت توجه نکن بابت مصدومیت و ... / الان خبرها این هست که آلونسو به ترکیب اضافه میشه بعد از بازی ای که تو لیگ بازی نکرده! در حالی که اینجا زده مصدوم.
یا اینکه برای بنزما ایکون مصدوم رو نزده ولی تو خبرها هست که احتمالا به خاطر مصدومیتی جزئی از کشاله ران امشب هیگواین بجاش بازی میکنه.

کلا این خبر ها رو از سایت خود تیم ها دنبال کنید بهتر هست و مطمئن تر هرچند که گاهی سایت باشگاهها هم برای رکب زدن به حریف واقعیت رو مخفی نگه میدارن ولی باز بهتره و یا خبرگذاری های هم بهتره

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام
دوستان یه سوال فنی , باشتوبر کی مصدوم شد ؟ :دی یعنی نمیرسه به بازی فردا ؟

واللا منم نفهمیدم... :eek: امروزم مجبور شدم جابجاش کنم... ریسکش بالا بود. نیست خیلی وضعم خوبه تو جدول... :دی

پ ن : کاش تعداد تیمهای لیگ اینقدر زیاد نبود... آدم گیج میشه... همه از بچه های همینجان؟ من خیلی ها رو نمیشناسم...

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین جان کلا زیاد به خود سایت توجه نکن بابت مصدومیت و ... / الان خبرها این هست که آلونسو به ترکیب اضافه میشه بعد از بازی ای که تو لیگ بازی نکرده! در حالی که اینجا زده مصدوم.
یا اینکه برای بنزما ایکون مصدوم رو نزده ولی تو خبرها هست که احتمالا به خاطر مصدومیتی جزئی از کشاله ران امشب هیگواین بجاش بازی میکنه.

کلا این خبر ها رو از سایت خود تیم ها دنبال کنید بهتر هست و مطمئن تر هرچند که گاهی سایت باشگاهها هم برای رکب زدن به حریف واقعیت رو مخفی نگه میدارن ولی باز بهتره و یا خبرگذاری های هم بهتره

اخه جواد جان یکی دیگه از بازیکنامم امروز زده محرومه

انصافا فانتزی پریمیر لیگ کجا این کجا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

عجب شبی بشه امشب ! :دی ریکس کردم یه وضی ! :happy:

اون جریان اعتراف ! هفته قبل هم این بود که راستش اصلا یادم رفته بود تیم رو ارنچ کنم و هم دو تا محروم داشتم هم کاپیتانم رو عوض نکرده بودم و از هفته قبل سولدادو مونده بود و یک هم گرفته بود فکر کنم ! که اگه به خودم بود قطعا با مسی عوضش کرده بود ولی بچم ! موند و با هت تریکش آبروداری کرد و شانسی تو چدول پایین نیفتادم ! :rolleyes:

کی بود گقت شانسی ؟؟! :eek:

خیلی هم موشکافانه بیده !! :p

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من دارم بازی پی اس جی رو نگاه می کنم این ابرام داره می ترکونه سه تا پاس گل داده تا اینجا , فکر کنم جواد داشته باشش :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد داداش 4 تاش رو زلات داده :دی ولی فعلا که انگار یکیش رو یوفا میخواد بالا بکشه!

قابل توجه آرین که یحیی گل زده! :دی

و نکته مثبت برای من اینکه با گر پرتو فکر کنم تا الان دو تا کلین شیت داشتم. دو هفته گل خورد . امشب با توجه به اینکه مهمان بودند کار بزرگی کرد.

جا داره تشکر ویژه کنم از مدیریت فنی تیم Mr. S.S

یه گلایه هم از جناب خوزه مورینیو : داداش ما تا این اوزیل رو داشتیم شما گذاشتیش رو نیمکت حالا طرف میاد کاشته گل میزنه. با این حال راضیم ازت :دی

فردا شب تلافیش درمیاد :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
جواد داداش 4 تاش رو زلات داده :دی ولی فعلا که انگار یکیش رو یوفا میخواد بالا بکشه!

یه گلایه هم از جناب خوزه مورینیو : داداش ما تا این اوزیل رو داشتیم شما گذاشتیش رو نیمکت حالا طرف میاد کاشته گل میزنه. با این حال راضیم ازت :دی

فردا شب تلافیش درمیاد :دی

آره توی یکی از گل ها شک داشتم :D واقعا امشب چه کار کرد منو متقائد/عد کرد بازی بعدی یکی از منچستری های تیم رو باهاش عوض کنم :p

جواد جان پاس گل رو هم گویا همین اوزیل دادند به په په اگه اشتباه نکنم :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رفقا یه پرسش :

الان اگر من تعویض کنم، امتیاز بازیکن تعویضی به حسابم ریخته میشه یا نه؟ بازیکن ذخیره من یه امتیازی داره که نمیدونم اگر بیارمش تو ترکیب، در جمع امتیازاتم محاسبه میشه یا خیر؟

سپاس

پ ن : وایلدکارت در راه است :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوستان برای مراحل حذفی میشه دوباره از اول بازیکن انتخاب کرد یا باید از wild card استفاده کنیم؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
رفقا یه پرسش :

الان اگر من تعویض کنم، امتیاز بازیکن تعویضی به حسابم ریخته میشه یا نه؟ بازیکن ذخیره من یه امتیازی داره که نمیدونم اگر بیارمش تو ترکیب، در جمع امتیازاتم محاسبه میشه یا خیر؟

سپاس

پ ن : وایلدکارت در راه است :دی

یعنی دیشب بازی کرده در حالی که رو نیمکت شما بوده؟ اگه اینطوریه که خیر. اصلا نمیذاره بیاردیش تو ترکیب.
باید از اول ذخیره ها رو بازی داد و بعد بین دو شب مثل الان تصمیم گرفت که بازیکنی رو که امشب بازی داره بیارید بجای کسی که دیشب بازی کرده یا نه.

ضمنا چه حالی داره ادم واین کارته رو نگه میداره ها . نه! :دی

دوستان برای مراحل حذفی میشه دوباره از اول بازیکن انتخاب کرد یا باید از wild card استفاده کنیم؟

بعد از دور گروهی میشه بدون محدودیت تیم بست دوباره فکر کنم.
کارت یدونه هست هر وقت استقاده کنید تمومه. اگر نگه دارید میتونید تو شب فینال داشته باشینش.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بعد از دور گروهی میشه بدون محدودیت تیم بست دوباره فکر کنم.
کارت یدونه هست هر وقت استقاده کنید تمومه. اگر نگه دارید میتونید تو شب فینال داشته باشینش.

ممنون جواد جان

تا فینال به چه دردمون میخوره؟:دی همش چهار تا بازیکن میشه برداشت

بالا