• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من دماغم وقتی که بچه بودم مقداری شکسته و الان هم کمی کجه،برای عمل اولا که چقدر می گیرن با دفترچه نیروهای مسلح و دوم اینکه چند روز استعلاجی میدن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من دماغم وقتی که بچه بودم مقداری شکسته و الان هم کمی کجه،برای عمل اولا که چقدر می گیرن با دفترچه نیروهای مسلح و دوم اینکه چند روز استعلاجی میدن؟

عمل زیبایی محسوب میشه و اصلا فکر نمیکنم عمل کنن! عمل واسه موقعی هست که مشکلی داشته باشی و نیاز بهش داشته باشی نه اینکه همینجوری بری بگی میخوام دماغمو عمل کنم!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
عمل زیبایی محسوب میشه و اصلا فکر نمیکنم عمل کنن! عمل واسه موقعی هست که مشکلی داشته باشی و نیاز بهش داشته باشی نه اینکه همینجوری بری بگی میخوام دماغمو عمل کنم!!

مشکل هست که میخوام دماغو عمل کنم دیگه :D

تو فصول سرد سال زمانی که بیرون سقف قرار میگیرم دماغم میگیره و راه نفسو می بنده،دیگه سرما هم بخورم که واویلاست...

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
مشکل هست که میخوام دماغو عمل کنم دیگه :D

تو فصول سرد سال زمانی که بیرون سقف قرار میگیرم دماغم میگیره و راه نفسو می بنده،دیگه سرما هم بخورم که واویلاست...
اگه دچار انحراف تیغه بینی شده باشی به طوری که دلیل اصلی گرفتگی بینی باشه ، آره میشه عمل کرد .
اگه این شکستگی باعث بوجود اومدن پولیپ شده باشه ، باز هم جواب مثبته .
اگه گرفتگی بینی بخاطر از بین رفتن حفره های هوا موجود در استخوان بینی باشه و بخاطر عفونت و یا سینوزیت ، بی ربط به شکستگی ، باشه بازم میشه عمل کرد !
در کل می تونی عمل کنی اما اینکه چند روز استعلاجی میدن و اینا الله اعلم !

پ.ن : منو چی میگی که بخاطر برخورد مشت های فراوون به بینیم ، کافیه سرم رو بذارم رو زمین ، قشنگ هر دو تا سولاخ ! بینیم بسته میشه ... اوووف

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اگه دچار انحراف تیغه بینی شده باشی به طوری که دلیل اصلی گرفتگی بینی باشه ، آره میشه عمل کرد .
اگه این شکستگی باعث بوجود اومدن پولیپ شده باشه ، باز هم جواب مثبته .
اگه گرفتگی بینی بخاطر از بین رفتن حفره های هوا موجود در استخوان بینی باشه و بخاطر عفونت و یا سینوزیت ، بی ربط به شکستگی ، باشه بازم میشه عمل کرد !
در کل می تونی عمل کنی اما اینکه چند روز استعلاجی میدن و اینا الله اعلم !

پ.ن : منو چی میگی که بخاطر برخورد مشت های فراوون به بینیم ، کافیه سرم رو بذارم رو زمین ، قشنگ هر دو تا سولاخ ! بینیم بسته میشه ... اوووف

میدونم چی میکشی داشی،خوب تو هم برو عمل کن...

والا من شنیدم تا سه هفته هم میدن،از یک منبع دیگه هم شنیدم 8 روز بیشتر تایید نمیشه :D

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
تو پادگان ما دوتا بچه برای عمل بینی سه هفته استعلاجی گرفتند.

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
بچه های 1/8 کد رو امروز زدن میتونید برید پلیس +10 برگ سفیدتون رو دریافت کنید .
متاسفانه من و 3 تا از دوستام آموزشی افتادیم نیروی انتظامی جهرم فارس .:(
بگین ببینم شما ها کجا افتادین شاید پیش هم باشیم .

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
بلی امروز کدها مشخص شد
من کدم خورده 04 بیرجند:(

می دونم که جای خوبی نیست.

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان کسی کد بخوره بعد بتونه عقب بندازه،سری بعد هم باز همون کد رو می خوره؟ یا می شه پذیرش گرفت؟!

الان که کد خوردیم چه راه هایی هست برای تعویق تاریخ اعزام؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان کسی کد بخوره بعد بتونه عقب بندازه،سری بعد هم باز همون کد رو می خوره؟ یا می شه پذیرش گرفت؟!

الان که کد خوردیم چه راه هایی هست برای تعویق تاریخ اعزام؟

معمولا بعد از اینکه کد میزنن دیگه با درخواست تعویق موافقت نمیشه.
الان برای تعویق کارت سخته. یا باید نامه بستری داشته باشی و بدی یکی از افراد خانواده ببرن **** وظیفه (روز اعزام) و دقت کن که نامه بیماری به تنهایی فایده نداره و میگن باید بیاد اینجا تا ببینیمش و دکترمون بیماریش رو تایید کنه پس حتما باید گواهی بستری داشته باشی یا اینکه دست یا پا یا هر جای دیگه شکسته باشه که در اون صورت روز اعزام میری و عکس میگیرن و اگه شکسته باشه برات تعویق میندازن

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
اگه مثلا یک نامه ببرم +10 که بگه مثلا 2/8 عمل چشم دارم اینجوری میشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه مثلا یک نامه ببرم +10 که بگه مثلا 2/8 عمل چشم دارم اینجوری میشه؟

بعید میدونم قبول کنن. احتمالا میگن برو بهداری تا اونجا بررسی کنن ببینن راست میگی یا نه. یا اینکه اعزامت کنن و بگن همونجا برو بهداری اگه نیاز داشته باشی توی بیمارستان ناجا عمل انجام میشه و بعدش هم بهت استعلاجی میدن.

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
بعید میدونم قبول کنن. احتمالا میگن برو بهداری تا اونجا بررسی کنن ببینن راست میگی یا نه. یا اینکه اعزامت کنن و بگن همونجا برو بهداری اگه نیاز داشته باشی توی بیمارستان ناجا عمل انجام میشه و بعدش هم بهت استعلاجی میدن.

قبلا برای تعویق یه راهی بود طرف یک بار دیگه دفترچه پست می کرد،هنوزم هست اون راه؟

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
قبلا برای تعویق یه راهی بود طرف یک بار دیگه دفترچه پست می کرد،هنوزم هست اون راه؟

یکی این سوال ما رو جواب بده تو کفیم:دی

دوستان این 04 بیرجند چه جور جاییه؟
بعدش احتمال تهران افتادن هست یا کلا اونجاییم؟
تکاوری که نیست؟!!!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یکی این سوال ما رو جواب بده تو کفیم:دی

دوستان این 04 بیرجند چه جور جاییه؟
بعدش احتمال تهران افتادن هست یا کلا اونجاییم؟
تکاوری که نیست؟!!!

تنها راهش همونایی بود که قبل گفتم. همینجوری نمیشه دوباره دفترچه رو بفرستی باید قبلش 2 دوره غیبت کرده باشی که اضافه میخوری. یعنی یه بار نری اونوقت نامه برای دوره بعد برات میاد و اگه دوره بعد هم نری اونوقت اطلاعاتت از سیستم حذف میشه و اونوقت دوباره باید دفترچه بفرستی.

باز خوبه ارتش بیرجند افتادی و نیوفتادی نیروی انتظامی بیرجند (مرزبانی) اگه اونجا بودی احتمال اینکه بعد از آموزشی برگردی خیلی کم بود و به احتمال زیاد میرفتی مرز.

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52
تنها راهش همونایی بود که قبل گفتم. همینجوری نمیشه دوباره دفترچه رو بفرستی باید قبلش 2 دوره غیبت کرده باشی که اضافه میخوری. یعنی یه بار نری اونوقت نامه برای دوره بعد برات میاد و اگه دوره بعد هم نری اونوقت اطلاعاتت از سیستم حذف میشه و اونوقت دوباره باید دفترچه بفرستی.

باز خوبه ارتش بیرجند افتادی و نیوفتادی نیروی انتظامی بیرجند (مرزبانی) اگه اونجا بودی احتمال اینکه بعد از آموزشی برگردی خیلی کم بود و به احتمال زیاد میرفتی مرز.
محسن جان دمت گرم جواب ما رو می دی
حالا الان یعنی ارتش احتمال برگشت هست؟
من آموزش تکمیلی رفتم،چیز هایی که اونجا آموزش میدن با این خیلی فرق داره؟
هر جوز حساب می کنم آخه اینا می خوان 2 ماه چی یاد بدن؟ همین روزی 3 4 ساعتی که ما می رفتیم هم چیز خاصی یاد نمی دادند جز تاکتیک اونم رو حساب خود مربی بود که آدم خیلی کارکشته ایی بود.

یه سوال دیگه:دی
الان کد ارتش خوردم می تونم اگه تونستم عقب بندازم پذیرش **** بگیرم؟ یا دیگه کلا فقط کد ارتش می خورم؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من بالاخره بعد از دو هفته پیگیری برای تمدید دیروز موفق شدم اعزام رو یک دی ماه بندازم
دو بار درخواست تمدید دادم یکبار عادی و یکبار هم با توجه به اینکه برادرم در حین خدمته دومین بار قبول کردند
محل آموزش آبانماه افتاده بود 06 ارتش خیابون پاسداران ولی تونستم برای اول دیماه امریه رو دریف کنم
این پست رو زدم که دوستان درخواستهای تمدید رو اکثر مخالفت میکنند و احتمال تمدید خیلی کمه چون سرباز خیلی کم دارن مال منم شانسی درست شد

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان دمت گرم جواب ما رو می دی
حالا الان یعنی ارتش احتمال برگشت هست؟
من آموزش تکمیلی رفتم،چیز هایی که اونجا آموزش میدن با این خیلی فرق داره؟
هر جوز حساب می کنم آخه اینا می خوان 2 ماه چی یاد بدن؟ همین روزی 3 4 ساعتی که ما می رفتیم هم چیز خاصی یاد نمی دادند جز تاکتیک اونم رو حساب خود مربی بود که آدم خیلی کارکشته ایی بود.

یه سوال دیگه:دی
الان کد ارتش خوردم می تونم اگه تونستم عقب بندازم پذیرش **** بگیرم؟ یا دیگه کلا فقط کد ارتش می خورم؟

احتمالش هست ولی کلا بهتره به این فکر نکنی چون اگه نیوفتی توی شهر خودت خیلی اذیت میشی، بهتره از الان رو این حساب کنی که توی یه شهر دیگه میوفتی تا برات راحت تر بگذره.
اونجا رژه و اینجور چیزا داری و خیلی کلاس و میدون تیر و اینا و با دوره تکمیلی فرق میکنه چون دوره تکمیلی تا اونجایی که منم میدونم چیز خاصی یاد نمیدن.
اگه بتونی عقب بندازی احتمالش هست پذیرفته بشی ولی کمه، من یه بار از **** که پرسیدم گفت اگه کد خورده باشی احتمال پذیرشت 50 50 هست ممکنه کد رو عوض کنن و **** بزنن ممکنه همون ارتش بزارن.

من بالاخره بعد از دو هفته پیگیری برای تمدید دیروز موفق شدم اعزام رو یک دی ماه بندازم
دو بار درخواست تمدید دادم یکبار عادی و یکبار هم با توجه به اینکه برادرم در حین خدمته دومین بار قبول کردند
محل آموزش آبانماه افتاده بود 06 ارتش خیابون پاسداران ولی تونستم برای اول دیماه امریه رو دریف کنم
این پست رو زدم که دوستان درخواستهای تمدید رو اکثر مخالفت میکنند و احتمال تمدید خیلی کمه چون سرباز خیلی کم دارن مال منم شانسی درست شد

تبریک میگم.

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوره اموزشی 3 ماه هستش یا 2 ماه؟
شنیدم سه ماه شده!!!

بالا