• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان رفتم سایت **** وظیفه این رو توی یکی از خبر ها دیدیم .
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.

طبق این مثال : منم در تاریخ 30 / 3 /91 فارغ اتحصیل شدم که اگر تا پایان شهریور 92 در دانشگاه قبول بشم ثبت نامم بلامانع هست و لازم نیس اصلا دفترچه پست کنم .

اینا مربوط به امسال هست! چونکه عینا تاریخ ذکر شده ولی شما واسه شهریور سال بعد (92) میخواید برید.
قبلش حتما سوال کنید و مطمئن بشید چون که تغییراتی توی قوانین داده شده (به تازگی و اول امسال) عینا تاریخ رو برای امسال ذکر کردن و احتمالا برای سالهای بعد صدق نکنه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
کسی در مورد تحصیل همزمان با خدمت سربازی میدونه؟
تحصیل کارشناسی ارشد در پیام نور یا دانشگاه مجازی همزمان با خدمت (امریه)

سلام
قبلا میگفتن که پیام نور اجازه میده ولی دردسر زیاد داره و باید حین خدمت بتونید اجازه بگیرید واسه امتحانات و برید امتحاناتتون رو بدید بهتره برید دانشگاه پیام نور و سوال کنید که هنوز هم میشه یا نه.(چون افراد کمی رو میبینم که دنبالش باشن ممکنه مشکلات خاصی داشته باشه).

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
اینا مربوط به امسال هست! چونکه عینا تاریخ ذکر شده ولی شما واسه شهریور سال بعد (92) میخواید برید.
قبلش حتما سوال کنید و مطمئن بشید چون که تغییراتی توی قوانین داده شده (به تازگی و اول امسال) عینا تاریخ رو برای امسال ذکر کردن و احتمالا برای سالهای بعد صدق نکنه.
اره باید واسه محکم کاری هم که شده همون خردادا دفترجه رو پست کنم . حالا اگه مثلا من دفترچه رو 1392/3/1 پست کنم اعزامم میفته واسه /4/1 بعد میتونم یه دوره هم عقب بندازم که میشه /6/1/ درسته ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اره باید واسه محکم کاری هم که شده همون خردادا دفترجه رو پست کنم . حالا اگه مثلا من دفترچه رو 1392/3/1 پست کنم اعزامم میفته واسه /4/1 بعد میتونم یه دوره هم عقب بندازم که میشه /6/1/ درسته ؟

بله دقیقا. البته اگه یکم دیرتر بفرستی (مثلا 17-18خرداد) اونوقت احتمالش زیاده که اعزامت بخوره 1/6 و میتونی یه دوره هم تعویق بندازی که بشه 1/8 و خیالت راحت راحت باشه.

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
بله دقیقا. البته اگه یکم دیرتر بفرستی (مثلا 17-18خرداد) اونوقت احتمالش زیاده که اعزامت بخوره 1/6 و میتونی یه دوره هم تعویق بندازی که بشه 1/8 و خیالت راحت راحت باشه.
مرسی از اینکه وقت می زاری و سوال هارو پاسخ میدی .
برا سوال اخر : میخواستم بپرسم که دانشجوی دانشگاه های خوبی مثل شریف و تهران و علم صنعت و خواجه نصیر تاثیری تو سربازی داره ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسی از اینکه وقت می زاری و سوال هارو پاسخ میدی .
برا سوال اخر : میخواستم بپرسم که دانشجوی دانشگاه های خوبی مثل شریف و تهران و علم صنعت و خواجه نصیر تاثیری تو سربازی داره ؟

خواهش میکنم عزیز.
نه به هیچ وجه تاثیری توی خدمت سربازی نداره و فقط به مدرکت نگاه میکنن نه دانشگاهت.

pooian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
ممنون از سایت خیلی خوبتون
من برگه اول(فکر میکنم بهش می گن برگه سبز) را از پست دریافت کردم تاریخ اعزامم 10/1 هست می خواستم بدونم چه طوری می تونم محل اعزامم برای اموزشی رو متوجه بشم؟
یک سوال دیگه هم این هست که اگر بتونم امریه بگیرم اموزشی شهر خودمم می مونم یا خیر؟
اگر درخواست تعجیل در اعزام بدم ایا ممکنه جای پرت بیفتم؟به نظرتون صبر کنم یا در خواست بدم(عجله ندارم فقط چون بیکارم این فکر رو کردم)
پیشاپیش از پاسخ شما سپاس گزارم

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام به همه
من برگه اول(فکر میکنم بهش می گن برگه سبز) را از پست دریافت کردم تاریخ اعزامم 10/1 هست می خواستم بدونم چه طوری می تونم محل اعزامم برای اموزشی رو متوجه بشم؟
یک سوال دیگه هم این هست که اگر بتونم امریه بگیرم اموزشی شهر خودمم می مونم یا خیر؟
اگر درخواست تعجیل در اعزام بدم ایا ممکنه جای پرت بیفتم؟به نظرتون صبر کنم یا در خواست بدم(عجله ندارم فقط چون بیکارم این فکر رو کردم)

سلام عزیز
بله برگ سبز هست، الان نمیتونید بفهمید حدودا 1 ماه قبل از اعزام کدهای مراکز آموزشی مشخص میشه و میتونید برید پلیس +10 بپرسید یا صبر کنید تا 10 روز قبل از اعزام میارن دم خونه.
امریه رو هر اداره ای که بگیرید همونجا خدمت میکنید (البته آموزشی رو میفرستنتون یکی از مراکز آموزشی **** (کرمانشاه، کرج، یزد و...)) اگه توی شهر خودتون اداره ای رو پیدا کنید و امریه بگیرید بعد از آموزشی میرید همونجا
معلوم نیست بستگی به شانست داره ممکنه جای پرت بیوفتی ممکن هم هست اینطور نشه. با توجه به اینکه هنوز کدها رو مشخص نکردن فکر نکنم تاثیری داشته باشه تو جایی که میوفتید.

موفق باشی

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان

من دیرزو **** وظیفه بودم تا درباره کسری خدمت جبهه سئوال کنم

مسئولش گفت که زیر 30 ماه سابقه جبهه دیگه محاسبه نمیشه و کسری شاملم نشد

اما تا دلتون بخواد اونجا ادم بود که حتی 29 ماه سابقه داشتن و بد جور هم به خاطر این قانون جدید شاکی بودن

تقریبا 30 نفری بودیم که این مشکل رو داشتیم .2 نفر به نمایندگی از ما رفت و از این بابت شکایت کرد!!!!!!!!!!!

دوستان اگه سابقه جبهه دارید سریعا به **** وظیفه مراجع کنید و شکایت خودتون رو از این قانون مزخرف به **** وظیفه ارائه بدید

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام به همه

شما کی فرستادی که 1/10 خوردی ؟

heidari-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
29 ماه جبهه= 0 روز كسري خدمت!!!
30 ماه جبهه = معافيت!!!!

بچه ها هر كس كه مي تونسته كسري جبهه بگيره و به خاطر قانون جديد ديگه نمي تونه كسري بگيره هر جور مي تونه از كساني كه مسئول سربازي هستن شكايت كنه و اعتراضش رو به گوش اونا برسونه يكي از دوستام امروز رفته بود دنبال كاراي كسري خدمتش و 29 ماه سابقه جبهه اش رو گفتن كه اصلا كسري نمي ديم اگه سي ماه بود معاف بودي!!! حتي آدم داشيم 25 ماه 26ماه 27 ماه سابقه جبهه آورده بود حتي يك روز هم بهش كسري نمي دادن اونقدر اعتراضا بالا گرفت كه كارمنداي اونجا مجبور شدن اونجا رو تعطيل كنن

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
29 ماه جبهه= 0 روز كسري خدمت!!!
30 ماه جبهه = معافيت!!!!

بچه ها هر كس كه مي تونسته كسري جبهه بگيره و به خاطر قانون جديد ديگه نمي تونه كسري بگيره هر جور مي تونه از كساني كه مسئول سربازي هستن شكايت كنه و اعتراضش رو به گوش اونا برسونه يكي از دوستام امروز رفته بود دنبال كاراي كسري خدمتش و 29 ماه سابقه جبهه اش رو گفتن كه اصلا كسري نمي ديم اگه سي ماه بود معاف بودي!!! حتي آدم داشيم 25 ماه 26ماه 27 ماه سابقه جبهه آورده بود حتي يك روز هم بهش كسري نمي دادن اونقدر اعتراضا بالا گرفت كه كارمنداي اونجا مجبور شدن اونجا رو تعطيل كنن

تنها راهش اینه که به سایت ***** برید و نامه بزنید یا اینکه به خود بیت ***** برید . من خودم بابام 17 ماه سابقه داشت و داداشم 3 ماه بیشتر خدمت نرفت من که فعلا دارم درس میخوانم تا 6 7 سال دیگه خدمت نمیرم اما امیدوارم که یه فرجی بشه . بین 200 تا کشوری که تو دنیا وجود داره 10 15 تا کشور بیشتر خدمت اجباری نداره که متاسفانه این لیست شامل ایران هم میشه .
من که فکر نکنم که کاری بکنند چون که احتمال جنگ بالا رفته به خاطر همین تو معافی و کسری سخت گیری میکنند.

NumberXIII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه داداشای گلم . یه سوالی داشتم من لیسانسم و تمام کرده بودم دفترچه گرفتم واسه اعزام برگه سفید محل خدمتم که 10 روز قبل اعزام می رسه به دستم رسید برا نیرو زمینی ارتش 01 کد خورده بودم بعد نتیجه ارشد دانشگاهم اومدو رفتم دانشگاه الان من محل خدمتم همون 01 میشه یا دوباره کد می خوره برامون ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام خدمت همه داداشای گلم . یه سوالی داشتم من لیسانسم و تمام کرده بودم دفترچه گرفتم واسه اعزام برگه سفید محل خدمتم که 10 روز قبل اعزام می رسه به دستم رسید برا نیرو زمینی ارتش 01 کد خورده بودم بعد نتیجه ارشد دانشگاهم اومدو رفتم دانشگاه الان من محل خدمتم همون 01 میشه یا دوباره کد می خوره برامون ؟

نه دوباره کد جدید میخوره
منم لیسانس فرستادم افتادم 01 ولی الان بعد از ارشد فرستادم هنوز معلوم نشده

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بچه ها . من اومدم میان دوره. پدافند خاتم الانبیا سمنان. اول که 6/1 میخواستم برم بد تعریف میکردن اما الان که میان دوره اومدم و تازه 1 ساعت خونه رسیدم باید بگم که واسه فوق دیپلم به بالا هتل. باورتون نمیشه ما که حال کردیم. 1 بار هم مانور نشدیم. هر کاری هم خودمون تونستیم کردیم. مثلا سالن غذا خوری کوچیک بود غذا خورد رو اوردبم داخل خود اسایشگاه . حموم رو زود به راه کردبم و ..... شاید از لحاظ امکانات کم داشته باشه اما نسبت به دیپلم و زیر دیپلم مارو نصف نصف اونا هم اذیت نکردن.

ارشد ما فرامرز کلباسی واقعا 20. حرف نداره. بچه شاهرود

اراشد دیگه ما میار. شمس اسلامی

NumberXIII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه دوباره کد جدید میخوره
منم لیسانس فرستادم افتادم 01 ولی الان بعد از ارشد فرستادم هنوز معلوم نشده

نمی دونم بعضیا که می گفتن محل تعیین شه دیگه تغییر نمی کنه ! امیدوارم نیرو انتضامی نیفتم فقط !

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا کسی نمیدونه خدمت الان چند ماه دقیقا ؟ آخه میگن 21 قانونش تصویب شده اما ابلاغیش نیومده. الان دفترچه بیمه من هم 18 ماه زده. منی ای 6/1 رفتم الان نمیدونم 18 ماه هستم یا 21 ماه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اقا کسی نمیدونه خدمت الان چند ماه دقیقا ؟ آخه میگن 21 قانونش تصویب شده اما ابلاغیش نیومده. الان دفترچه بیمه من هم 18 ماه زده. منی ای 6/1 رفتم الان نمیدونم 18 ماه هستم یا 21 ماه؟

21 ماه هست. دفترچه بیمه مهم نیست فوقش اینه که تمدیدش میکنن.

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره کمر دوره کد شکست
بعد از سه هفته سخت و طاقت فرسا دیروز توی مرقد امام جلوی همه مقام ها رژه رفتیم و از شر رژه خلاص شدیم
خدائیش بد ترین موقع ممکن دوره کد خوردیم ولی خب با همه سختی ها فعلا که خوش گذشت تازه مرخصی هاش شروع شد

K.T.O

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان حتما از مرخصی میان دوره استفاده کنن و در اولین فرصت پوتینهای سنگین و سفت آموزشگاه رو با پوتینهای سبک تو بازار عوض کنن تا حداقل پاهاشون راحت باشه!

ساق هم برای راحت تر گتر کردن شلوار مفیده، یه جوراییم قشنگتر از جوراب زنونه هست!

بالا