• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این بار من پیش دستی کنم فردا تیم ها بازی دارند و ( به قول داش جواد ) تیمتون رو تا دندون مصلح کنید که این هفته ببینیم چه می کنیم :happy:

حسام جان آماده ای :p

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد من این هفته صلاح نمیخوام چون دیگه چیزی نیست که از دست بدم. زره هم نمیپوشم. کارد هم بزنید خونم در نمیاد!
من هد تو هد با ارین دارم. آرین بیا تیمت رو به رخ بکش پسر ! کجایی؟ هفته قبل 60 تا زدی تو رگ! باز یاد اون آواتار مافیا افتادم از خودت :دی یادته! من یادمه :دی
این هفته من برای برد میام دیگه. الان شرایط تیم طوری شده که بهش امید دارم.
واسه شکست آرین و صعود تو جدول کلاسیک .

بعد یه چیزی دیدم الان جواد! من نمیدونستم هد تو هد رو به کی باختی! فرزاد پیداش نیست ولی انگار پشت صحنه فعاله! اصن حالم خراب شد دیدم تک باختت هم بوده ! :دی قول میدم یه حال اساسی از این پسر جمع و جور کنم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
حالا هد تو هد هم نباشه و رو در رو در کار نباشه یه خوبی داره که میشه از تیمش بخاطر اطلاعات دقیقش از لیگی که داره توش بازی میکنه استفاده کرد ;)

///

این تیم جو هارت بوده تا هفته قبل.
Untitled1.jpg

خودش رو گذاشته تو گل ! :دی / از بین مهاجمهای تیم خودشون هیچ کسی رو نداره و دفاع کمپانی رو برداشته. یعنی فکر کنید که موقع بازی یهو ممکنه رو یه کرنر که مدافع ها میخوان برن جلو به لسکات میگه تو وایسا کمپانی بره فقط. یکیتون بمونید. بعد لسکات شب میره خونه و پای لپ تاپش میفهمه که هارت چقدر دوست داشته کمپانی گل بزنه :دی (اون تروله که ناجور میخنده بدرد میخوره اینجا)

دو تا بازیکن اورتون که دفاعه رو حسام کاپتان کرده بود. دفو و جرارد. کلا یه جوریه تیمش. از یونایتد نداره :دی (ترسیده ) یا ارسنال همه رو بیخیال شده و ولکات تعویضی رو با اون قیمت گرفته. گیبس البته هست. خط هافبکش خوبترین خطش هست تقریبا. حضور پیتر کراوچ هم از نکاته. کلا سعی کرده انگلیسی ببنده

سه هفته اس این تیم رو ساخته / به ترانسفر هاش نگاه کنید. هفته قبل قاطی کرده بوده. این هفته 40 تا گرفته بوده که 28 تا رو منفی خورده. اگر این کار رو نمیکرد سوارزش فقط 20 گرفته بود.تورس هم داشته :دی نکته قابل توجه مسعود هم اینکه این بابا یه حرکت درست زده اونم رد کردن بن ارفا (عرفا) بوده و بجاش گرفتن نولان :lol:
////

از اینها گذشته وقت کمه.
من به قول یه دوستی مثل شیر (خر که بدبخت ادعایی نداره) تو گل موندم! :دی
این مانچینی امروز توز رو فیکس میکنه یا نه؟ تو بازی اروپا هم بهش بازی نداد و اگرو بازی کرد. ژکو هم بازی کرد و بالو هم بازی کرد. نکنه ضد حال بزنه! این سایتهای انگلیس بیشترین سایت فوتبالی رو دارند و دریغ از یه لاین آپ احتمالی.
اونو مرته ساکر انگار بازی کردنش رو هواست. ونگر گفته یه تست دیگه ازش میگیرن . امیر بیا یه خبر دست اول بده تا وقت هست.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اونو مرته ساکر انگار بازی کردنش رو هواست. ونگر گفته یه تست دیگه ازش میگیرن . امیر بیا یه خبر دست اول بده تا وقت هست.
وقتی میگن روز آخر ازش تست می گیرن یعنی هیچ کس تا لاین آپ بازی خبر نداره که بازی یم کنه یا نه! همچنین ونگر گفته سه تا مدافع جهانی داریم (ورمیناتور، مترساکر (دیوار برلین :یدی)، کوشلنی) و سعی می کنیم چرخشی ازشون استفاده کنیم! البته ورما کاپیتان هست و ترکیب اصلی ولی مرتساکر و کوشلنی با هم تعویض میشن و رئیس گفته با توجه به تیم مقابل و سیستم بازیشون یکیشون رو میذاره تو!

البته 15 دقیقه پیش بازی من سیتی شروع شده و این اطلاعات بدردت نمی خوره :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود

این هفته می خوام یه باخت به افشین بدم تا روحیه ی دوستان بره بالا و مسابقات با جذابیت بیشتری ادامه پیدا کنه...

------------------------------------------------------------

کمپانی مصدوم شد توز هم با پاس گل های مزخرفش به ترکیب برگشت,
انتخاب کاپیتان من هم یک اشتباه بزرگ بود.
کلا هفته ی سیاهی در پیش دارم!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آیا این هفته هم رستگار میشیم؟ همه امیدم به رئیسه... آخ که اگه بشه چی میشه...:rolleyes: فعلا که رو هواییم... :worried:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
درود

این هفته می خوام یه باخت به افشین بدم تا روحیه ی دوستان بره بالا و مسابقات با جذابیت بیشتری ادامه پیدا کنه...

!

خاک بر سر فاستر نتونست دروازشو بسته نگه داره تمام برنامه هامو خراب کرد:دی

اقا بردی تموم شد رفت:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آیا این هفته هم رستگار میشیم؟ همه امیدم به رئیسه... آخ که اگه بشه چی میشه...:rolleyes: فعلا که رو هواییم... :worried:

اونی که میخواهی رو منم میخوام!
با اینکه باعث میشه دوبل بگیری و بیشتر دور بشیم ولی بیخیال! بگیره منم راضی ام. فرصت داره از کف میره!

//

اما اندر حکایت اون قضیه خروج از بحران امروز نمونه زیاد بوده.
لمپارد با خروج از تیمم امروز گل زد
هالت که به چلسی گل زد کسی بود که سه هفته به پاش نشستم و نتونست دروازه ای رو باز کنه! امروز کلین شیت چک رو تو 9 دقیقه آتیش زد
ایوانوویچ هم نداشتمش ولی همیشه دوسش داشتم. پارسال اونقدر به بوسینگوا بازی دادن که فروختمش. این یکی رو نمیگیرم چون دلم نمیاد بره تو بحران.
بعد اون توز .... تو زمین مثل تاکسی خالی میچرخه و اگرو از نیمکت میاد سه سوت میزنه! دقیقا وجود بالوتلی تو ترکیب ضربه زد به توز.
ضمنا آقای یحیی توره هم دوبازیه حال نمیکنه حرکتی بزنه!

هر چی میدوم خبری نمیشه

از بین همه اینها همین کیون نولان برا من میمونه وبس!

مرته ساکرم که فیکس شد. یه گل به خودی هم بزنه بد نیست :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من 3 هفته س که ترانسفر نکردم...

بازم بدشانسی گریبانم رو گرفت...وگرنه الان صعود کرده بودم...

هازارد تا هفته پیش کاپیتانم بود....این هفته عوض کردم گذاشتم روی چک....7 امتیاز گرفت هازارد! یعنی باید 14 امتیاز میگرفتم....!!

شت!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام :دی
آقا هفته پیش اولین 3 امتیاز هد تو هد رو دشت کردیم ! :lol: این هفته هم فعلا از یکی جلوییم که افتخاریه :دی ایشالا فن پرسی هم حرکتی نمیزنه تا بچه ها یه شگفتی رو رقم بزنن
t482666_2c8w0ml6bg0bwuey.gif

تیم کم کم داره خودشو پیدا میکنه از ته جدول خودمونو کندیم :دی هنوز کارت رو هم نزدم خیلی دو دلم روش

ضمنا آقای یحیی توره هم دوبازیه حال نمیکنه حرکتی بزنه!

:|
من میگم این توره چرا دو هفته این جوری شده ! نگو کار توئه جواد ! خدایی این بشر تنها کسی بود که همیشه جواب اعتمادم رو میداد . به خاطر همین اصن تو فانتزی لیگ قهرمانان هم برداشتمش . پس دیگه دل نبندم بهش ؟ :|

/
امروز نصری و کمپانی 0 گرفتن دستشون درد نکنه . میخوام نصری رو رد کنم ستاره ای رو پیشنهاد ندارید که یکی رو هم ما بزنیم داغون کنیم ؟ :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خود جو هارت تو لیگش 1394 هست :دی

امیدوارم بیل امروز هم بترکونه هفته پیش که اون همه امتیاز گرفت هیچیش به من نرسید:eek:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
هد تو هد را باخته ایم تا به اینک... مگر اینکه رافائل هت تریک کنه احتمالا... :lol:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام :دی
آقا هفته پیش اولین 3 امتیاز هد تو هد رو دشت کردیم ! :lol: این هفته هم فعلا از یکی جلوییم که افتخاریه :دی ایشالا فن پرسی هم حرکتی نمیزنه تا بچه ها یه شگفتی رو رقم بزنن
t482666_2c8w0ml6bg0bwuey.gif

من میگم این توره چرا دو هفته این جوری شده ! نگو کار توئه جواد ! خدایی این بشر تنها کسی بود که همیشه جواب اعتمادم رو میداد . به خاطر همین اصن تو فانتزی لیگ قهرمانان هم برداشتمش . پس دیگه دل نبندم بهش ؟ :|
زمین خوردتیم . نوش جونت داداش :دی
بابت توره هم شرمنده :دی منم تو اروپا دارمش :دی یعنی میخوام بگم دوبله شرمنده =)))))))))))

خود جو هارت تو لیگش 1394 هست :دی

امیدوارم بیل امروز هم بترکونه هفته پیش که اون همه امتیاز گرفت هیچیش به من نرسید:eek:

جو هارت سوراخه
بیل هم سوراخه. امروزم رباط پاره میکنه.
همینی که هست!

چشمم از فن پرسی هم آب نمیخوره!
/
پ.ن: حسام رم همین الان یکی زد به آتالانتا!
تیمت هم خداییش شانس داره. هر کی داری میخرم تا سقوط کنی! به شرطی که مسعود پور سانت بده!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بعضی اقایون حاضرن چند صد میلیون هوادار دلشون بشکنه تا رابین امروز گل نزنه و خودشون سود کنن عجب روزگاری هست:دی!

16 دقیقه گذشت این بیل چرا هیچ غلطی نمیکنه:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
تیمم به فنا رفت فکر کنم امتیازم از میانگین هم کمتر بشه این هفته:دی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بد روزگاریه افشین جان نزنی میزننت ! :دی
ولی این که اونو گفتم جریان داشت شاید خود جوادم نفهمید اونم اینه که پارسال ما رونی رو از اول برداشته بودیم و کاپیتانمونم بود ماشالا پشت همم هتریک میکرد بعد این جواد هی حسودی میکرد و میگفت نکنید از این کارا رونی رو بندازید بیرون نامردیه !! :D
امسال هم اول فصل اینجا گفت من نه رونی برمیدارم نه فن پرسی . مدارکشم موجوده :دی ولی بعد پشیمون شد مث اینکه ! :دی

//
آقا ! یه مدافع ذخیره ارزون ما که هیچوقت هم بازی نمیکرد الان دیدم 12 امتیاز گرفته :blink: میگم تعویض اتوماتیک داریم ؟ چون کمپانی که بازی نکرد میتونم امید داشته باشم به تعویض اتومات ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آرین فن که دیگه داستانش رو گفتم :دی اون هالت دیروز به چلسی گل زد ولی این مهاجمهای میلیون دلاری تف! نمیدونم.

باور کن به هر ردی زدم ولی این فانتزی بدجوری طلسم شده. من الان تعجبم اینه چطور من تو همون رده 5-6 هستم! یعنی حداقل باید 12-13 باشم!

اون دفاع لعنتیت هم میاد تو بجای کمپانی. اینم از بد شانسی های منه. این دفاع شما که بازی نمیکرد و امروز بازی کرده دقیقا جای بازیکن ثابت تیم که دفاع من بود اومده تو! ببین من چقدر شانس دارم. دیگه چی بگم؟
angry25.gif
angry9.gif
angry25.gif
angry21.gif

راستی هد تو هد رو هزار درصد بردی. کار من شده تبریک گفتن :دی تبریک میگم
w03e2yg0nc9a2t8ts.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آرین فن که دیگه داستانش رو گفتم :دی اون هالت دیروز به چلسی گل زد ولی این مهاجمهای میلیون دلاری تف! نمیدونم.

باور کن به هر ردی زدم ولی این فانتزی بدجوری طلسم شده. من الان تعجبم اینه چطور من تو همون رده 5-6 هستم! یعنی حداقل باید 12-13 باشم!

اون دفاع لعنتیت هم میاد تو بجای کمپانی. اینم از بد شانسی های منه. این دفاع شما که بازی نمیکرد و امروز بازی کرده دقیقا جای بازیکن ثابت تیم که دفاع من بود اومده تو! ببین من چقدر شانس دارم. دیگه چی بگم؟
angry25.gif
angry9.gif
angry25.gif
angry21.gif

25r30wi.gif
25r30wi.gif

جون داداش شرمنده اصن نشد جلو خندمو بگیرم !! :دی قربون حرص خوردنات :lol:

راستی هد تو هد رو هزار درصد بردی. کار من شده تبریک گفتن :دی تبریک میگم

فدات اما از کجا انقد مطمئنی ؟ اصن ایشالا رابین و کراوچ هتریک کنن هم تو خوشحال شی هم دل چند صد میلیون هوادار ! :دی

بالا