• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بچه ها کسی از رونی خبر نداره ؟ کسی نمیدونه توی لیگ کاپ بازی کرده یا نه ؟
این هفته امیدی هست برگرده ؟ :)

توی سایت فانتزی که نوشته ( Thigh injury - Expected back 29 Sep ) حالا راست و دروغش پای خودش :دی

شما بهتره صبر کنید روز قبل از بازی ها 28 سپتامبر ببینید وضعیتش چه طوریه تا اون موقع احتمالا معلوم می شه :)

//

داش جواد این Assou-Ekotto که هنوز نارنجیه اصلا معلوم نیست حداقل یه تاریخی نزده که فلان رو می یاد :(

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نه رونی برنمیگرده

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بچه ها کسی از رونی خبر نداره ؟ کسی نمیدونه توی لیگ کاپ بازی کرده یا نه ؟
این هفته امیدی هست برگرده ؟ :)

تو بازی امشب رو نیمکت میشینه احتمالا و بازی با تاتنهام احتمال قوی فیکس خواهد بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تو بازی امشب رو نیمکت میشینه احتمالا و بازی با تاتنهام احتمال قوی فیکس خواهد بود

افشین جان هر موقع فن رو خواست بذاره رو نیمکت یه ندا به من بده بازوبند رو ازش بگیرم :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین جان هر موقع فن رو خواست بذاره رو نیمکت یه ندا به من بده بازوبند رو ازش بگیرم :دی

کودک درون احتمال 90% شنبه فیکس هست جواد جان کلی پولشو دادن بذارنش رو نیمکت؟:دی خوب گل زده:دی

میدونی جواد جان انتخاب بازیکن از یونایتد واقعا سخته چون فرگیه دیگه با یکی حال نکنه یهو میبینی چند هفته بهش بازی نمیده:دی + چرخشی به بازیکنا بازی میده

پ.ن:رونی امشب فیکسه .احتمال داره بازی با تاتنهام تعویضی بیاد حالا اگه فیکس بود بعدا فحشم ندید:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

تیم ها تون رو حاضر کنید. فردا بازیه.
مصدوم اینها هم تقریبا خیلی خیلی کم هست این هفته.

چقدر برنامه هد تو هد من پشت سر هم سخت خورده! نمیذارن تیم یه جونی بگیره!
حسام جان میبینی داداش. این هفته کلا نمیشه با هم یه چایی بزنیم ! همش روبروییم! بازی رم و یووه هم هست اینم روش!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

جواد جان گفتی هد تو هد داغ دل ما رو تازه کردی این هفته بازی سختی با تیم Alpain stars تحت مدیریت فری خان دارم :(

هفته پیش شانس آوردم تیم افشین کمی بهم آورانس داد این هفته دیگه نابودم :eek:
تیم مسعود جان هم که با تیم مجازی Average ( میانگین ) بازی داره , پس خداحافظ صدر جدول :D

//

اما در مورد تیمم با همون یک تعویض به استقبال این هفته رفتم که منفی 4 در این هد تو هد بدجوری می تونه به تیم ضربه بزنه :دی
( همچنان Assou-Ekotto نارنجی هستند و تکلیف برای بازی کردنش در هاله ای از ابهام قرار داره و مدافع نیمکت نشینم هم Ferdinand قراره به بازی برسه ولی همچنان سرخ رنگ هستن :دی )

ادیت :

Ferdinand رفت برای Hamstring injury - Expected back 01 Oct :eek:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من دارم مز مزه میکنم سه تا تعویض بزنم.
میخوام دو تا دفاع با قمیت 4 بیارم تو تیم! یعنی دیگه دارم میزنم به سیم آخر. بدترین فانتزی بوده برام امسال.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

جواد جان دیگه فکر کنم تیمت ازش رفع بلا بشه این هفته تا Petric را فروختم این پسره گل زد تا هفته قبل تعویضی بود و هفته قبل هم که اصلا بازی نکرد :D الان Fellaini کردم کاپیتان نه پاس گل داده نه گل زده و ...

کلا نابود شده تیم با این تدابیر من :lol:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
فقط بگم لوییس سوارز کاپیتان اول تیم من تا دقیقه 70 سه گل زده و یه پاس گل دادی:lol: (اگرچه لیورپولیه، اما این فانتازی یه بدبختی داره همینه)
این هفته یه سری امتیاز بیاریم بارمونو ببندیم بسه .هفته های پیش که ضد حال اساسی بود

به عنوان یه منچستری با شرمندگی تمام اعلام می کنم(از خشم افشین می ترسم دی:)

جرارد کاپیتان دوم ما هم همین الان گل زد چه شود:lol:

لیورپولیا چه حالی دادن دی:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
منم به جمع کسانی که کارتشون سوخت اضافه شدم باشد تا رستگار باشیم :rolleyes:

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
فقط بگم لوییس سوارز کاپیتان اول تیم من تا دقیقه 70 سه گل زده و یه پاس گل دادی:lol: (اگرچه لیورپولیه، اما این فانتازی یه بدبختی داره همینه)
لیورپولیا چه حالی دادن دی:

چه میکنه این سوارز :rolleyes: حیف شد نزاشتمش کاپیتان

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
یکی به من بگه چرا بیل رو گذاشتم رو نیمکت؟؟

این ورتنگن تا هفته پیش که تو تیم من بود به زور 2 امتیاز می گرفت حالا....

لعنت به داور به بازی که گند زد به اعصابم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
عاليجناب فن پرسي... يه گل ميزدي، هم منچستر يونايتد رستگار ميشد هم من... خب ميزدي ديگه مرد مومن...!!! :(

Last edited:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود یر همه ی دوستان

فکر می کردم در پایان این هفته تیم من صدرنشین بشه اما خب نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه با 13 امتیازی که بیل در الدترافورد کسب کرد و با توجه به دو بازی باقی مونده اختلاف بیشتر شد... به احتمال زیاد بیل به طور موقت و تا زمان رسیدن به رتبه ی اول به تیم اضافه بشه! من منتظر پیشامدی هستم که تا به حال با وجود گذشت 6 هفته از لیگ رخ نداده, از هفته ی بعدی با تدارک بیشتری به استقبالش خواهم رفت.

و اما هد تو هد ; هفته ای سرد و کم حاشیه ادر بازی با میانگین , فکر می کنم با 3 امتیاز بنوس احتمالی دمبا پیروز این نبرد خواهم بود... 18 امتیازی شدیم رفت آقا , جواد جان هم که زمین گیر شد تا به تنهایی به صدر تکیه بزنیم!

افشین جون هفته بعدی نوبت شماست , اصلا نترس عزیزم بازی کردن با تیم من شتریست که دم خونه ی تک تک این بچه ها میخوابه... برای راحت تر کنار اومدن با این قضیه و آرامش بیشتر میتونی به حریفان قبلی من رجوع کنی!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اولین شکست FC Juventus :D

بر می گردیم آقا بر می گردیم :D

همه بازیکن ها تنبیه شدند و بیشترشون راه خروجی باشگاه رو در پیش گرفتند در همین جا , جاداره بگم لعنت به این مانچینی که روزی که من دو مدافع مصدوم رو دستم بود Lescott رو بازی نداد :دی

//

اوه لعنت به این شانس , الان نگاه کردم بازی بعدی با حسامه :blink:

با حق کپی رایت تف به این شانس :(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

درکمال ناباوری انگار این هفته هم هد تو هد رو دارم میبرم و هم در جدول وضعیتم بهتر شد... فکر کن... :))))))))

ارادت

بالا