• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
وضع من جالب نبود ولی کاملا مستقیم بهبود رو میشه ترسیم کرد.
کار داره تیم ولی من این کار سخت رو انجام میدم ، هر طور که باشه

هد تو هد رو باختم تقریبا. 4 منفی دارم. 13 امتیاز هم کمتر از رقیب! خب این شد 17. 5 تا از روی نیمکت میاد تو! میشه 12 تا.
سیزده امتیاز میخوام تا رقیب رو شکست بدم! یعنی سه تا بنوس + یک گل +یک پاس گل+نود دقیقه/ همه اینها رو باید فقط یا یه بازیکن بدست بیارم !!!!! کوین نولان! / این روحیه جنگندگیه. هنوز دارم نفس میکشم پس مبارزه میکنیم.

دقت کردید که بیل رو فروختم و این هفته ها چی میکنه این بازیکن. بجاش توز رفته تو پیاده رو!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
دقت کردید که بیل رو فروختم و این هفته ها چی میکنه این بازیکن. بجاش توز رفته تو پیاده رو!!!

داش جواد این من سیتی بد جوری تیمم رو بهم ریخت مخصوصا بازی نکردن لسکات در تیم جدیدی که قراره ببندم دیگه پشت دستمو داغ می کنم که از سیتی بازیکن بگیرم:D
اصلا دلیل استفاده کارت من فقط به خاطر بیرون کردن من سیتی از تیمم بود حتی هارت رو هم انداختم بیرون ( دیگه خودت به وخامت اوضاع سیتی پیش من پی ببر :D )

بیل هم تا وقتی اینجا بود امتیاز نمی گرفت سخته اطمینان کردن دوباره به مهره ای که یه بار از تیم اخراج شده ( اگه بیاد هم دیگه دلش با تیم نیست :p )

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سیزده امتیاز میخوام تا رقیب رو شکست بدم! یعنی سه تا بنوس + یک گل +یک پاس گل+نود دقیقه/ همه اینها رو باید فقط یا یه بازیکن بدست بیارم !!!!! کوین نولان! / این روحیه جنگندگیه. هنوز دارم نفس میکشم پس مبارزه میکنیم.

منم به نولان چشم دوختم:دی

حالا شما که هیچی سوزش من بیشتره که گذاشتمش رو نیمکت:دی این دیوید مویس احمق اگه Anichebe رو بازی نمی داد الان اون دوست عزیزمون پرواز نمی کرد:دی

SaraKhepel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه نکته هم بگم:
این لیگ مخصوص بچه های پی تی هست اما اگر مایل هستید کسی از خارج از فروم وارد لیگ شود شما موظف هستید که این شخص را به ما معرفی کنید وگرنه از لیگ خارج خواهد شد! (سابقه اش رو هم داریم که تیم صدرنشین رو به همین دلیل از لیگ خارج نموده ایم ! الکی نمیگم شاهد هم داره! :دی)
هر کس که تیمشون رو ساخت اینجا معرفی کنه تیمش رو تا در پست دوم جدول تیم های حاضر رو خواهیم داشت!

Gorbe City

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم به نولان چشم دوختم:دی

حالا شما که هیچی سوزش من بیشتره که گذاشتمش رو نیمکت:دی این دیوید مویس احمق اگه Anichebe رو بازی نمی داد الان اون دوست عزیزمون پرواز نمی کرد:دی
افشین این یعنی یه مقداری سوزش هم برای ما قائل شدی؟ اگه اره بابت همدردیت ممنون! :دی
چشم دوختن به نولان خیلی غرور آفرینه برای من. هرچند جوان نیست ولی نشون از نگاه تیز بین میده که این پسر تو تیم هست :دی
دور از دست نیست که یه گل و یه پاس گل ما رو مهمون کنه. یعنی میشه! :rolleyes:
داش جواد این من سیتی بد جوری تیمم رو بهم ریخت مخصوصا بازی نکردن لسکات در تیم جدیدی که قراره ببندم دیگه پشت دستمو داغ می کنم که از سیتی بازیکن بگیرم:D
اصلا دلیل استفاده کارت من فقط به خاطر بیرون کردن من سیتی از تیمم بود حتی هارت رو هم انداختم بیرون ( دیگه خودت به وخامت اوضاع سیتی پیش من پی ببر :D )

بیل هم تا وقتی اینجا بود امتیاز نمی گرفت سخته اطمینان کردن دوباره به مهره ای که یه بار از تیم اخراج شده ( اگه بیاد هم دیگه دلش با تیم نیست :p )
بله / بیل رو نمیخواهیم دیگه! میذارم با دلارهاش تنها باشه! یه مشت تیم پولدار فوتبال این جونها رو خراب میکنند!

سیتی مشکل نداره جواد. مشکل مربیشه! من گاها فکر میکنم این میخواهد خودی نشون بده یهو تیم رو تغییرات میده. الان شما ببین این کارش باعث شد بازی لیگ رو بزور ببره و این هفته تو لیگ قهرمانان هم کار خودش رو سخت کرد! کلادو ساله من هرکی رو از این تیم خریدم نیمکت نشین شد حتی سیلوا! حتی ژکو دو سال پیش و ... پارسالم که اگرو داستان درست کرده بود!

بفروش برن آقا / بفروش

13 امتیاز!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
وضع من جالب نبود ولی کاملا مستقیم بهبود رو میشه ترسیم کرد.
کار داره تیم ولی من این کار سخت رو انجام میدم ، هر طور که باشه

هد تو هد رو باختم تقریبا. 4 منفی دارم. 13 امتیاز هم کمتر از رقیب! خب این شد 17. 5 تا از روی نیمکت میاد تو! میشه 12 تا.

امید داشتی ببری عالیه ها ! :دی

تازه من نمیدونم چرا و رو چه حسابی این هفته کاپیتانم رو گذاشتم Baines که کلا 2 امتیاز گرفت. یه هفته بازوبند رو از تورس گرفتیم بچه چه خودی نشون داد، بهش برخورد. دیگه نمیگیرم ازش بازوبند رو :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امید داشتی ببری عالیه ها ! :دی

تازه من نمیدونم چرا و رو چه حسابی این هفته کاپیتانم رو گذاشتم Baines که کلا 2 امتیاز گرفت. یه هفته بازوبند رو از تورس گرفتیم بچه چه خودی نشون داد، بهش برخورد. دیگه نمیگیرم ازش بازوبند رو :دی

هنوز تموم نشده پسر هنوز نموم نشده
کیون پاس گلش رو داد همین الان. حالا فقط یک گل ازش میخوام / 80 دقیقه هم وقت داره.
بزن ببین بازشونو !

ادیت : حالا تموم شد.
تبریک حسام :دی

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از Gorbe City خواستاریم خودشون رو بیشتر معرفی کنن! :دی
/
- همین الان تیم حسام رو دیدم و فهمیدم موفقیت های این تیم حبابی بیش نیست و به زودی این حباب خواهد ترکید!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
- همین الان تیم حسام رو دیدم و فهمیدم موفقیت های این تیم حبابی بیش نیست و به زودی این حباب خواهد ترکید!

آره، همه هم حق تو رو خوردن مگرنا با 400 پوینت صدر جدول بودی :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آره، همه هم حق تو رو خوردن مگرنا با 400 پوینت صدر جدول بودی :دی

نه بابا ! اون خودش یه پا مافیاست! هنوز سال قبلش رو یادمون نرفته. از کلوپ که اومد بیرون سرش گیج میرفت ولی بعش با مرسدس تخت گاز میرفت!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آقا اینا چرا ثبات در اجرای برنامه هاشون ندارن؟ قبلا تعویض اتوماتیک شده بود واسه من برای بازیکنی که بازی نکرده. این هفته مرته ساکر برای آرسنال بازی نکرد و طبیعتا امتیازی هم نگرفت. اما رانگل برای سوانزی بازی کرد ولی تعویض انجام نشد!! چرا؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا اینا چرا ثبات در اجرای برنامه هاشون ندارن؟ قبلا تعویض اتوماتیک شده بود واسه من برای بازیکنی که بازی نکرده. این هفته مرته ساکر برای آرسنال بازی نکرد و طبیعتا امتیازی هم نگرفت. اما رانگل برای سوانزی بازی کرد ولی تعویض انجام نشد!! چرا؟

هنوز انجام ندادن علی آقا ولی انجام میدن. پرونده هفته رو هنوز بسته! ولی باز گشایی میشه :D منم یه 5 تا کاسب میشم :دی لمپارد میره و دملبه میاد تو
تو صقحه اولیه قبل از تیم بنوس های بازی اخر رو هم زده و در حالی که زده آپدیت شده ولی هنوز اضافه نکرده.
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
علی آقا اون مشکل برطرف شد
و بعد هفته ها سقوط این هفته من علیرغم امتیاز منفی ولی صعود کردم.
کلا برای تیم امیر شخصیت رو قائلم ولی خودم رو هم چشم میزنم.

الان هدف کوتاه مدتم اینه: مدارا با علی آقا و امیر . در عین حال فکر میکنم گهر درود به زودی گرفته میشه. یعنی ما سه تا میریم بالاتر از این تیم.
در ادامه اهداف بلند مدت میاد وسط که تیم حسام هست. واقعیتش تیم مسعود رو الان توی مدار صبر فقط داریم . منتظر افت دو تیم لیگ برتر هستیم تا خود بخود تیم ایشون وارد بحران بشه :دی

این هفته یه ترانسفر کارم رو راه میندازه . خرید مهمی خواهیم داشت .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
It's all about Joe Hart today! You can now go head-to-head with the Manchester City FC - Official keeper in Fantasy Premier League and win monthly prizes courtesy of EA SPORTS. Here's Joe's team - and look who's in goal!

To join the mini league, go to Fantasy Premier League - The official fantasy football game of the Barclays Premier League, click on “Join a league”, select “private league,” insert the code 2320982-490109.

امیر تو میخوای عضو شی؟
من شدم!

بعد جو هارت رو بردیم یهو روحیه اش خراب نشه؟ :دی
فقط هد تو هده؟ این که اصلا کلاسیکه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من عضوش شدم ولی تا پایان فصل فک نکنم بتونم رو در رو باهاش بازی کنم! :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من عضوش شدم ولی تا پایان فصل فک نکنم بتونم رو در رو باهاش بازی کنم! :دی

آخه زده هد تو هد ولی انگار لیگ کلاسیک هست.

حالا هد تو هد هم نباشه و رو در رو در کار نباشه یه خوبی داره که میشه از تیمش بخاطر اطلاعات دقیقش از لیگی که داره توش بازی میکنه استفاده کرد ;)

///
یه نفر رو فک کنم انداختم بیرون حالا نمی دونم کس دیگه ای هم هست؟!

حاجی بلبل رو به لیست اضافه کردم!/ یادم رفته بود. یوزر جدیدشون هم خیلی ناخودآگاه کشف شد. حالا ایشا.. خودشون هم میان اینجا .

دو تا تیم دیگه الان هست که من نمیشناسم. اون دومی (میلاد سون) توی لیگ اروپا هم هست ! داداش بیا معرفی کن خب!
این دوتا ناشناسن: این دیگه آخرین اخطاره:
صاحبانشون اگر عضو پی تی نیستند خیلی راحت میتونند یه یوزر بسازند و تیمشون رو اینجا معرفی کنند وگرنه این امیر اصلا اعصاب مصاب نداره :دی سه سوت حذف میکنه.
تا آخر بازیهای این هفته به این دو عزیز فرصت داده میشه از قول من !

Gorbe City Sara Khepel
Se7eN UniT3D Milad Se7eN

SaraKhepel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تا آخر بازیهای این هفته به این دو عزیز فرصت داده میشه از قول من !

Gorbe City Sara Khepel
Se7eN UniT3D Milad Se7eN

تو پست 304 تیممو معرفی کردم و خود شما هم لایک زدی دیگه باید چکار کرد؟

Gorbe City

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تو پست 304 تیممو معرفی کردم و خود شما هم لایک زدی دیگه باید چکار کرد؟

Gorbe City

هیچی دیگه کاری نباید کرد ! عصبانی نشی :) بازم لایک کردم :دی
جالبه همین صفحه هم بود و ندیدم! تازه به قول شما لایک هم کردم. حواس نیست دیگه ! / حالا تو لیست زدم که دیگه یادم نره!
خب بهرحال ممنون که زحمت کشیدید.

فقط موند تیم میلاد سون.

بالا