• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
تیم ملی با اختلاف حداقل دو گل از کره میبازه و افتضاح ترین نمایششو خواهیم دید اینقدر امید الکی نبندید مگه کره جنوبی میایسته تا ما جلوش با این وضعیت تیممون ابراز وجود کنیم !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
متاسفانه شکست خوردیم. 3 2

بله متاسفانه نرفتیم فینال.
تیم خوب تلاش کرد ولی میشه گفت تو نیمه اول اونها وسط زمین رو بستند. تقریبا خودشون هم کاری نکردن ولی بازی ما رو خراب کردند.
اون گل دومشون هم از شانس رفت جای بدی که گلر نتونست کاریش کنه.
یه مقداری تیم کلا شوکه شد.
نیمه دوم رو هم هر چی زدیم به در بسته زدیم و البته احساسی هم شده بودن.
گل دوم رو تقریبا دیر زدیم و اون توپ آخر هم خیلی حیف شد.

عیب نداره. انصافا چیزی از شایستگیشون کم نشد و خیلی خوب بودند. اونم تو این فوتبال سر در گم. حیف که این زحمتها به ثمر اصلی نمیرسه و از بین میره ولی امید که این تیم تا سال آینده تقویت و حمایت بشه تا تو جام جهانی نتایج در خوری بگیریم.

دم این مردهای کوچیک گرم!

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
ملاک انتخاب بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

ملاك بازيكناني كه به تيم ملي دعوت مي‌شوند چيست؟ نخستين پاسخي كه به ذهن مي‌رسد، پاسخي عاميانه و البته درست است؛ آمادگي! در ليست كی‌روش بازيكنان آماده بسياري به چشم مي‌خورند. مرداني كه هريك در ليگ دوازدهم در زمره بازيكنان شاخص به حساب مي‌آيند اما در همين ليست بازيكناني به تيم ملي دعوت شده‌اند كه در ليگ دوازدهم نشاني از آمادگي نداشته‌اند.

اگر ملاك دعوت مهاجمي است كه طي 11 هفته تنها يك بار موفق به گلزني شده است پس بازيكني كه 3 بار براي تيمش گل زده بايد كجا قرار بگيرد؟ در تيم منتخب آسيا؟! كارلوس كی‌روش در مواجهه با اين پرسش كه چرا كريم انصاري فرد را به تيم ملي فراخوانده است چه پاسخي مي‌تواند بدهد؟ اگر پاسخ او سابقه و قدمت است پس آرش برهاني بايد هر بار به تيم ملي فراخوانده شود چون او سابقه ديريني در تيم ملي دارد؛ مهاجمي كه تا هفته يازدهم البته با يك بازي كمتر 3 بار موفق به گلزني شده، يك پاس گل داده و حايز امتياز بيشتري در قياس با ديگر بازيكنان است.

دعوت از محمد غلامي نيز پرسش بزرگتري را برابر كروش قرار مي‌دهد. محمد غلامي به واسطه كدام بازي به يادماندني به تيم ملي دعوت شده است؟ او بازيكني نيمكت نشين در باشگاهش به حساب مي‌آيد. اينكه محمد غلامي يا كريم انصاري فرد روزگاري بازيكنان تاثيرگذاري در فوتبال ايران بوده‌اند به كنار، اكنون وضعيت آنها در باشگاه‌هاي‌شان چگونه است؟

حتي مي‌توان درباره دعوت از محمد قاضي نيز از مرد پرتغالي سوال‌هايي را پرسيد. محمد قاضي نيز تاكنون تنها 2 بار موفق به گلزني شده است اما هربار به تيم ملي فراخوانده مي‌شود. با متر و معياري كه كی‌روش تعيين كرده نبايد توقع داشت اين قبيل بازيكنان كه آثاري از آمادگي در وجودشان نيست در بازي‌هاي آينده تلاش و كوششي در جهت آماده‌تر شدن به خرج دهند.

وقتي غلامي با كمترين دقيقه بازي در تيم باشگاهي‌اش به تيم ملي فراخوانده مي‌شود يا كريم انصاري فرد با يك گل زده در 11 هفته ملي پوش مي‌شود ديگر چه توقعي مي‌توان از اين بازيكنان ناآماده داشت كه بر تمرين‌هاي خود بيفزايند و آمادگي خود را بيشتر كنند؟ كی‌روش با زبان بي‌زباني به فوتبال مي‌فهماند ملاكش آمادگي در باشگاه نيست.

او پيش‌تر نيز با دعوت نكردن از بازيكناني كه گفته مي‌شد شايسته حضور در تيم ملي هستند بي‌اعتنايي خود را به آماده‌هاي ليگ نشان داده است. در ليست كی‌روش نام بازيكناني را مي‌بينيم كه حضورشان در تمرين‌هاي تيم ملي هم جايز نيست. بازيكني كه به زعم همه كارشناسان در بازيسازي براي تيمش كه در اين نقطه با كمبودهاي فراواني نيز روبرو است ناكام بوده است.

محمد نوري با كدام معيار و ملاك به تيم ملي فرا خوانده شده است؟ بازي‌هاي درخشاني كه براي پرسپوليس انجام داد يا عملكرد خوبش در بازي با لبنان؟! حضور محمد نوري در ميان دعوت شده‌ها به تيم ملي يك علامت سوال بزرگ برابر مرد پرتغالي است. محمد نوري بيشتر پاس گل داده است يا ميثم بائو؟

شماره 17 استقلال طي 200 دقيقه بازي 3 بار براي ديگر بازيكنان موقعيت گل ساخته است و يك گل هم زده است. آقاي كی‌روش ميثم بائو آماده‌تر بود يا محمد نوري؟ چرا لباس مقدس تيم ملي به بازيكني داده مي‌شود كه هيچ حركت مثبتي در جهت ساختن گل براي مهاجمان تيمش نكرده است؟ در ليست كروش جاي خالي امير حسين صادقي را هم مي‌توان مشاهده كرد.

به تعداد گل‌هاي خورده استقلال بنگريد؛ 4 گل در 10 بازي. گيريم خط حمله استقلال خوب نبوده و كروش به واسطه اينكه آبي‌ها 9 بار موفق به گلزني شده‌اند از دعوت بائو يا برهاني صرفنظر كرده است اما درباره دعوت نشدن از اميرحسين صادقي چه مي‌توان گفت؟ آيا اين مدافع پيش‌تر در ليست كی‌روش قرار نداشت؟ از تراكتورسازي كه تا به حال 10 بار در ليگ دروازه خود را روي حملات حريف باز شده ديده است محمد نصرتي دعوت مي‌شود تا آنها صاحب يك نماينده در خط دفاع باشند اما استقلال هم با 4 گل خورده در 10 بازي تنها يك نماينده در تيم ملي دارد. آيا اين تبعيض نيست؟

شايد كی‌روش و همكارانش تصور كنند اين سياهه رنگي است اما آنها را با سوالات ديگري هم مي‌توان روبرو كرد. چرا سعيد دقيقي به تيم ملي فراخوانده نمي‌شود؟ مهاجمي كه گل‌هاي با ارزشي براي باشگاهش سايپا به ثمر رسانده است. حامد لك نيز يكي از دروازه‌بان‌هاي آينده دار فوتبال ايران محسوب مي‌شود. جاي اين دروازه‌بان نيز در تيم ملي خالي است

تيم ملي مقدس است. لباس تيم ملي ارزش و احترام والايي دارد و از آن با ارزش‌تر و پراهميت‌تر تفكري است كه پشت سر اين تيم قرار گرفته است. در واقع تفكرات مربيان تيم ملي است كه ما را به سرمنزل مقصود خواهد رساند. نمي‌دانيم كارلوس كی‌روش آيا با واژه حق وناحق آشنايي دارد؟

آيا در ادبيات پرتغالي چيزي به نام حق و ناحق هست؟ اگر هست كه قطعا واژه‌اي معادل آن بايد باشد، كی‌روش حتما خوب مي‌داند كه اگر حق بازيكني در تيم ملي خورده شده باشد با موفقيت فاصله زيادي خواهد داشت. بازي با كره جنوبي نزديك است و اين نگراني وجود دارد دعوت از بازيكناني كه نشاني از آمادگي نداشته‌اند سركروش را به باد دهد.

اگر 25 مهرماه كريم انصاري فرد همان بود كه در باشگاهش ديديم آيا مي‌توان اميدي به برتري تيم ملي مقابل كره جنوبي داشت؟ اگر محمد نوري وارد تركيب اصلي شد و خط مياني تيم ملي را تقديم بازيكنان سريع كره جنوبي كرد آن وقت چه سرنوشتي در انتظار كروش خواهد بود؟

شايد كی‌روش برود و گزينه ديگري جاي او را بگيرد اما مربي بعدي مي‌ماند و ويرانه‌اي كه كی‌روش ساخته است. ويرانه‌اي كه حاصل تفكرات اشتباه مرد پرتغالي در دعوت از بازيكناني بود كه هرگز شايسته دعوت به تيم ملي نبوده‌اند و بارها و بارها رسانه‌ها به اين موضوع اشاره كردند اما تاثيري در روند دعوت از ملي پوشان نداشت.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
متاسفانه آقای كی‌روش به هیچ عنوان به بازی های لیگ بها نمیده فقط امیدوارم نتیجه مقابل لبنان تو بازی کره جنوبی هم تکرار نشه !

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
متاسفانه آقای كی‌روش به هیچ عنوان به بازی های لیگ بها نمیده فقط امیدوارم نتیجه مقابل لبنان تو بازی کره جنوبی هم تکرار نشه !

آقای کی روش اگر هم از پرسپولیس هیچ بازیکنی دعوت نمیکرد همه از استقلال فجر نمیدونم هر بازیکنی که شما میگید خوب هستند دعوت میکرد حریف بازیکن ها کره ای نمی شند
اون زمانی که تیم ملی کره رو شکست میداد 6 تا می زد یا 4 تا زمانی بود که ایران کلی بازیکن توی اورپا داشت برعکس کره ای ها اصلا بازیکن در سطح اورپا نداشتند این حرف من فقط نمیزنم خداداد عزیزی هم
تو مصاحبه هاش گفته بود امثال بازیکن ها جوون فجر سپاسی که نمیتونند جلو کره یا ژاپن بازی کنند اینها بازیکن ها خوبی هستند به خاطر اینکه بازیکن ها بزرگ رفتند و اون چند تایی هم که هستند پیر شدند
بعد شما احساس میکنید اونها بازیشون خوبه

کیفیت بازی که ایران جلو آلمان تو ورزشگاه ازادی بازی کرد با این بازی مقایسه کنید درسته باختیم ولی موقعیت هایی که داشتیم اگر استفاده میکردیم یا برنده بودیم یا مساوی فقط برید نگاه کنید دوباره اون بازی رو
فقط یادمه یک موقعیت خیلی عالی رو نیک بخت واحدی تو 6 قدم به آسمون زد ع یا یک موقعیت صد در صد علی کریمی که خودش درست کرد نتونست گل کنه و خیلی موقیت های دیگه که
علی دایی داشت صد در صد گل میزد

در مجموعه امثال یعقوب کریمی و خیلی ها دیگه عمرا به اون بازیکن ها نمی رسند که حالا بیان جلو کره بازی کنند

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
چطوری مجید :دی
بحث اصلا سر قرمز و آبی و نیست به نظرم بازیکنان دعوت شده فعلی امتحانشون رو پس دادن و مردود شدن چه خوبه قبل این بازی , بازی دوستانه ای تدارک دیده میشد و به بازیکنان منتخب لیگ فرصتی داده میشد تا خودشون رو ثابت کنن

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
خب اگر بقیه هم موافقید که جلو کره جنوبی قدرتمند نتیجه نمیگیریم باید بگم دیگه تقریباً باید دور جام جهانی رفتن رو خط کشید چون دوتا بازی داخل داریم که اگرم دوتاشو ببریم بازم بعیده از دو بازی خارج از خانه 3 امتیاز رو بگیریم ! ما برای صعود لااقل 13 امتیاز میخوایم ولی دیگه به همین راحتی باید دور جام جهانی رو خط بکشیم خیلی فاجعس
جالب اینجاس کیروش هنوز فکر میکنه حتی با باخت جلوی کره شانس صعودمون زیاده کجای کاری عاشق! کارت تمومه دو هفته دیگه :|
ولی بهتره برای این بی غیرتا متأسف نباشیم اینا لیاقت رفتن هم ندارن حیف دژاگه نبود اومد کنار امثال ممد نوری ؟!

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
کاپیتان نکونام : باید با مردم آزادي را براي كره‌ جهنم كنيم / گفت‌وگوی تفصیلی ایسنا با کاپیتان تیم ملی فوتبال

6

اپيتان تيم ملي فوتبال ايران در آستانه ديدار برابر كره جنوبي مي‌گويد اگر مانند رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2006 مردم و رسانه‌ها يار دوازدهم باشند صعود به جام جهاني برزيل قطعي خواهد بود.

جواد نكونام پس از آن كه بازيكنان تيم ملي با انتشار بيانيه‌اي ضمن عذرخواهي از مردم به خاطر باخت به لبنان خواستار حمايت در رقابت‌هاي باقي مانده انتخابي جام جهاني شدند در گفت‌وگوي تفصيلي با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به سوال‌هايي كه پيش از ديدار در بيروت به وجود آمده بود و همچنين شرايط اين روزهاي تيم ملي و استقلال پاسخ داد.

* بعد از بازي‌هاي المپيك، ملي‌پوشان تصميم گرفتند تا به خاطر انتقادهايي كه شده بود، رسانه‌ها را تحريم كنند. چه شد كه اين تصميم را گرفتيد.

ـ در ابتدا بايد بگويم اين تصميم، تصميم چند بازيكن نبود، بلكه همه بازيكنان ملي‌پوش و حتي بازيكنان باشگاهي چنين تصميمي گرفتند. متاسفانه در آن روزها مشخصا يكسري روزنامه‌‌ها و يكسري برنامه‌هاي تلويزيوني قصد داشتند چهره بازيكنان فوتبال را خراب كنند و واقعا تحمل اين شرايط براي بازيكنان راحت نبود. به هر حال اين حق را بدهيد كه بازيكنان فوتبال از بعضي صحبت‌ها ناراحت شده باشند. به هر حال فكر مي‌كنم هر دو طرف چه ما و چه رسانه‌ها زماني را از دست داديم و سرانجام در جلسه‌اي كه بين ما به عنوان نماينده بازيكنان و چندين رسانه برگزار شد دو طرف نظرات خود را شنيدند و آن بيانيه صادر شد.

* گفته مي‌شد كه شما به همراه علي كريمي و مهدي رحمتي چنين تصميمي گرفتيد و بازيكنان جوانتر مجبور به تعبيت از شما بودند.

ـ بايد به اين سوال هم جواب بدهم. متاسفانه بعد از اين كه همه بازيكنان تصميم گرفتند با رسانه‌ها صحبت نكنند، خيلي‌ها تلاش داشتند ما سه نفر را مقصر جلوه دهند. در حالي كه اين يك تصميم دسته جمعي بود. اگر بازيكني مدعي است كه به خاطر حرفهاي ما مجبور شده با رسانه‌ها گفت‌وگو نكند، شهامت داشته باشد و اين مساله را به صورت شفاف بگويد، اما مطمئنا همه بازيكنان عقل و شعور دارند و كسي نمي‌تواند به آنها بگويد كه چه كاري را انجام دهند يا انجام ندهند. به هر حال اين مساله را برخي به پاي ما سه نفر نوشتند، در حالي كه هيچ اجباري نبود و همه اين تصميم را گرفتند.

* در آن روزها باخت به لبنان كار را براي تيم ملي دشوارتر كرد. فكر مي‌كنم بازي با لبنان يكي از تلخ‌ترين روزهاي فوتبال ايران بود.

ـ به نظرم ما بايد آن بازي را پنج بر يك مي‌برديم. نمي‌دانم خدا آن روز عنايتش متوجه دروازه‌بان لبنان بود يا مردم آن كشور. نبايد آن بازي را مي‌باختيم. متاسفانه تلويزيون كم فروشي كرد و آن بازي را پخش نكرد و مردم موقعيت‌هايي را كه به دست آورديم را نديدند، اما كساني كه بازي را از نزديك ديدند مي‌توانند شهادت دهند كه ما چند موقعيت گلزني داشتيم. به هر حال ما آن بازي را باختيم و حالا بايد به روزهاي آينده فكر كنيم.

* ‌بازي با كره ديگر جاي اشتباه نيست و اگر خداي ناكرده در اين بازي نتيجه‌ نگيريم شايد بشود گفت ديگر كار براي تيم ملي تمام است.

ـ ما در دو بازي آينده‌مان به حداكثر امتياز نياز داريم. مطمئن هستم كه مي‌توانيم كره جنوبي را ببريم. در اين چند ساله در جريان بازي هيچ وقت به كره نباختيم. در جام ملت‌هاي 2007 در ضربات پنالتي باختيم و در جام ملت‌هاي 2011 در دقيقه 107 از اين تيم شكست خورديم. كره تيمي بوده كه هميشه مقابل ما عذاب كشيده. ما نياز به حمايت مردم داريم. اگر اين حمايت وجود داشته باشد ما هم مي‌توانيم بهترين بازي عمرمان را انجام دهيم. فكر مي‌كنم اگر كره را ببريم نصف راه را رفته‌ايم. ازبكستان همان روزي كه ما با كره بازي داريم در بيرون از خانه ديدار سختي برابر قطر دارد و اگر كره را ببريم به صدر جدول مي‌رويم و اميدهايمان براي صعود به جام جهاني پر رنگ مي‌شود.

* در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني قبلي برابر كره به دو تساوي رسيديم. آن هم در شرايطي كه اگر بازي در تهران را مي‌برديم يا آن گل دقايق آخر را در سئول نمي‌خورديم، مي‌توانستيم به جام جهاني برويم. شايد اين انگيزه‌هاي شما را براي انتقام از كره بيشتر كند.

ـ به همين خاطر است كه مي گويم كره نمي‌تواند ما را شكست دهد. آنها از ما مي ترسند. فقط بايد مردم حمايت كنند و همه دست به دست هم دهيم و آزادي را براي كره‌اي‌ها به جهنم تبديل كنيم.

* شما در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2006 يكي از بازيكنان تيم ملي بوديد. در آن روزها حمايت از تيم ملي براي همه يك اصل بود و به اذعان همه اگر مردم، مسولان و رسانه‌ها از تيم ملي حمايت نمي‌كردند شايد آن صعود هم اتفاق نمي‌افتاد.

ـ يادم مي‌آيد در آن روزها مردم و رسانه‌ها شده بودند يار دوازدهم تيم ملي. اگر آن زمان بين بازيكنان، مردم، رسانه‌ها و دولت آن اتحاد نبود، تيم ملي هم به جام جهاني نمي‌رفت. اكنون هم بايد همين فضا به وجود بيايد. تنها در اين شرايط است كه مي‌توانيم با اطمينان از صعود به جام جهاني صحبت كنيم.

* بازي‌هاي اوساسونا را حتما دنبال مي‌كنيد، تيم سابقتان اين روزها حال و روز خوشي ندارد.

ـ به دقت بازي‌هاي اوساسونا را پيگيري مي‌كنم و با بازيكنان اوساسونا همچنان در تماس هستم. در ابتداي فصل بعضي از آنها به من مي‌گفتند كاش مي‌شد دوباره به اسپانيا بر مي‌گشتي، اما من به آنها جواب مي‌دادم كه بازگشت به فوتبال ايران انتخاب خودم بود و از ته قلب به خاطر اين تصميم خوشحالم. به هر حال همان طور كه شما گفتيد اوساسونا خوب نتيجه‌ نگرفته، اما اميدوارم تيم به روزهاي خوب گذشته بازگردد.

* يكي از اتفاقات خوب فوتبال ايران صعود مقتدرانه تيم ملي نوجوانان به جام جهاني بود هر چند به ازبكستان باختيم و به فينال نرسيديم. در بازي با استراليا شما هم از نزديك بازي را مشاهده كرديد.

ـ بايد به تيم نوجوانان و دوستي مهر به خاطر صعودشان به جام جهاني تبريك بگويم. دوستي مهر از مربيان بازيكن‌ساز فوتبال ايران است و اميدوارم با موفقيت‌هايي كه كسب مي‌كند ارتقا درجه هم پيدا كند. ضمن اينكه فكر نمي‌كنم با شكست برابر ازبكستان از ارزش‌هاي اين تيم كاسته شود.

* در بين بازيكنان نوجوانان كسي را ديديد كه بتواند در آينده ستاره فوتبال ايران شود؟

ـ در فوتبال ايران هيچ چيز مشخص نيست. درست است كه تيم نوجوانان موفق شد با پنج گل استراليا را ببرد، اما بازيكنان پايه در فوتبال استراليا تا بزرگ شوند و رشد كنند آنقدر امكانات حرفه‌اي و شرايط خوب پيش رويشان مي‌بينند كه به راحتي مي‌توانند به ستاره تبديل شوند، اما در فوتبال ايران مشخص نيست كه وقتي يك بازيكن مصدوم مي‌شود آيا كسي به دادش مي‌رسد يا نه؟ چيزي را نمي‌توان در فوتبال ايران گارانتي كرد. اما اميدوارم كه تيم نوجواناني كه با شايستگي به جام جهاني رفت حفظ شود و بازيكنانش بتوانند سال‌هاي سال فوتبال ايران را بيمه كنند.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خب اگر بقیه هم موافقید که جلو کره جنوبی قدرتمند نتیجه نمیگیریم باید بگم دیگه تقریباً باید دور جام جهانی رفتن رو خط کشید چون دوتا بازی داخل داریم که اگرم دوتاشو ببریم بازم بعیده از دو بازی خارج از خانه 3 امتیاز رو بگیریم ! ما برای صعود لااقل 13 امتیاز میخوایم ولی دیگه به همین راحتی باید دور جام جهانی رو خط بکشیم خیلی فاجعس
جالب اینجاس کیروش هنوز فکر میکنه حتی با باخت جلوی کره شانس صعودمون زیاده کجای کاری عاشق! کارت تمومه دو هفته دیگه :|
ولی بهتره برای این بی غیرتا متأسف نباشیم اینا لیاقت رفتن هم ندارن حیف دژاگه نبود اومد کنار امثال ممد نوری ؟!
دژآگه دو بازی تو تیم ملی بازی کنه فوتبال یادش میره کلا !!!

aliagha89

Registered User
لایک‌ها
157
ON ADMAHAYI ke toje teheran hastan va mikhan beran AZADI stadium baa khdeshon yek BANNER dorost konan ke rosh neveshte bashe: SOUTH KOREA ARE YOU NOT SCARED????

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بهتره آقای کیروش بازی کره رو ببره وگرنه...

همون 4 تا ستاره لیگ رو هم که دعوت کرده بود خط زده! اون وقت مسعود شجاعی که اصلا برای اوساسونا بازی نکرده مونده! من اصلا کاری به رنگ ها ندارم ولی محمد نوری یعنی یکی از بهترین هافبک های لیگه؟؟؟؟!!! نه خدایی؟!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

بهتره آقای کیروش بازی کره رو ببره وگرنه...

همون 4 تا ستاره لیگ رو هم که دعوت کرده بود خط زده! اون وقت مسعود شجاعی که اصلا برای اوساسونا بازی نکرده مونده! من اصلا کاری به رنگ ها ندارم ولی محمد نوری یعنی یکی از بهترین هافبک های لیگه؟؟؟؟!!! نه خدایی؟!!

علی جان واقعا من توی کار این مربهای خارجی موندم!! برانکو هم اگه یادت باشه گیر داده بود یه سری بازیکن درجه 2 مثل بداوی و ستار زارع و جلال کاملی رو چپ و راست دعوت می کرد و داد همه رو در می آورد. الان هم کروش روی اسم یکی مثل میلاد نوری رو خط میزنه ولی ممدشون رو نگه می داره یا خداوکیلی توی این شرایط امید ابراهیمی بهتره یا این مازیار زارع ؟!!
نشد توی این چند مدت یه کم این مربی ها سلیقه خرج بدن.

شاد و پیروز باشید

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
دعوت كردن مسعود شجاعي افتضاحيه. منتها كيروش ميخواد يه چيزي رو به اثبات برسونه . بگه من در بدترين شرايط پشت بازيكنام هستم. به همين خاطر هست كه شجاعي رو فيكس ميزاره تو بازي . يكي نيست بگه دوسال مصدوميت و عمل جراحي حالا هم رو نيمكت اوساسونا نميشينه مياري تو بازي چرا اونم فيكس .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
والا من خیلی سعی میکنم باور کنم که همه اینا سلیقه ای هست ولی به نتیجه نمیرسم...:دی

از نظر همون سلیقه ...چیزی که مسلمه کیروش به توانایی های فوتبالیست های جوون ایرانی اعتقاد چندانی نداره.یکی از دلایلش هم تلاش بسیار ایشون برای آوردن قوچان نژاد و نظری دورگه های ایرانی الاصل هست که اصلا با تیم هماهنگ نیستن ولی اومدن و خط هم نخوردن..چون مثلا یکیشون در لیگ بلژیک فیکسه...من میگم با این بازیکنا که همشون فقط اسم دارن حتی در صورت صعود به جام جهانی نتایجی دقیقا مثل جام جهانی قبل در انتظارمون هست.

بحث جدا از سلیقه هم چون مدرکی ندارم مطرح نمیکنم....ولی واقعا جای سوال داره که یه بازیکن چرا همیشه باید به اردو های تیم ملی دعوت بشه چه در زمان خوبش و چه در زمان بدش...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دعوت كردن مسعود شجاعي افتضاحيه. منتها كيروش ميخواد يه چيزي رو به اثبات برسونه . بگه من در بدترين شرايط پشت بازيكنام هستم. به همين خاطر هست كه شجاعي رو فيكس ميزاره تو بازي . يكي نيست بگه دوسال مصدوميت و عمل جراحي حالا هم رو نيمكت اوساسونا نميشينه مياري تو بازي چرا اونم فيكس .

خب این کار غیر حرفه ای هست...

مثلا داوید ویا 1 سال مصدوم باشه بعد که با تیم تازه تمرین کنه.....سرمربی بارسا همه بازی ها فیکس بذارتش از همون اول که شرایط بازی رو پیدا کرد! که بخواد بگه پشت بازیکنام هستم!

به خدا نمیکنن این کارو!

به تدریج به تیم اضافه میشن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
والا من خیلی سعی میکنم باور کنم که همه اینا سلیقه ای هست ولی به نتیجه نمیرسم...:دی

از نظر همون سلیقه ...چیزی که مسلمه کیروش به توانایی های فوتبالیست های جوون ایرانی اعتقاد چندانی نداره.یکی از دلایلش هم تلاش بسیار ایشون برای آوردن قوچان نژاد و نظری دورگه های ایرانی الاصل هست که اصلا با تیم هماهنگ نیستن ولی اومدن و خط هم نخوردن..چون مثلا یکیشون در لیگ بلژیک فیکسه...من میگم با این بازیکنا که همشون فقط اسم دارن حتی در صورت صعود به جام جهانی نتایجی دقیقا مثل جام جهانی قبل در انتظارمون هست.

بحث جدا از سلیقه هم چون مدرکی ندارم مطرح نمیکنم....ولی واقعا جای سوال داره که یه بازیکن چرا همیشه باید به اردو های تیم ملی دعوت بشه چه در زمان خوبش و چه در زمان بدش...

البته لزوما هم نمیشه گفت همش سلیقه هست.من تعبیر خودم از این اوضاع رو به بی سلیقگی مربیان مرتبط دونستم.ولی امکان هر چیزی توی این فوتبال وجود داره.
جای دیگه ای هم گفتم به دلایل متعدد توی فوتبال ایران احتمال هیچ چیزی صفر نیست .:hmm:

ادیت : این اوضاع هم اگر نبود و ما اگر با تمام بازیکنان طلایی لیگمون هم صعود کنیم به جام جهانی بهتون قول میدم تیممون نتیجه نخواهد گرفت که اگر نتیجه بگیره ظلمه در حق ژاپنیه که از سال 90 برنامه ریزیش رو شروع کرد یا همین کره ای که کلی بازیکن لژیونر داره.
تا موقعی که ما سازماندهی صحیح در رده های پایه نداشته باشیم هر گونه نتیجه گیریمون مقطعی و شانسی و احتمالا تکرار ناپذیر هست.

شاد باشید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ادیت : این اوضاع هم اگر نبود و ما اگر با تمام بازیکنان طلایی لیگمون هم صعود کنیم به جام جهانی بهتون قول میدم تیممون نتیجه نخواهد گرفت که اگر نتیجه بگیره ظلمه در حق ژاپنیه که از سال 90 برنامه ریزیش رو شروع کرد یا همین کره ای که کلی بازیکن لژیونر داره.
تا موقعی که ما سازماندهی صحیح در رده های پایه نداشته باشیم هر گونه نتیجه گیریمون مقطعی و شانسی و احتمالا تکرار ناپذیر هست.

شاد باشید

بله این بها دادن به تیم های پایه هم یه بحثیه برای خودش...

منتهی ما میدونیم که این در فوتبال ما انجام نمیشه و مثلا ما الان در نقطه A هستیم...برای همین نقطه A هم درست تصمیم گیری نمیشه...به شخصه حاضرم با ستاره های لیگ بریم جام جهانی و نتیجه نگیریم تا بدون اونها...

چون حداقل باعث میشه یه نسلی از فوتبالمون تجربه جام جهانی داشته باشند...

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

راستش بعد بازی لبنان خیلی میخواستم بیام و یه حرفهایی که داشتم رو بزنم ولی هی گفتم بذارم دیرتر و بعدا و ... هنوزم که نگفتم.
الان دیگه اون چیزهایی که میخواستم بگم شامل مرور زمان شده و خیلی هاش حرفهای بیاتی هست. اما با وجود همه مشکلاتی که فوتبال ما داره و دوستان هم بهش اشاره کردند من فکر میکنم که هر طوری شده باید این فوتبال رو زنده نگه داشت.
منظورم اینه که ما داریم از یه جایی عبور میکنیم که نباید عبور کنیم. راهی که فوتبال ما میره مشخصا غلطه و غلطهاش رو هر روز تو روزنامه و تی وی و همین فروم خودمون میگیم و میشنویم و حرف بیهوده ای هم نزدیم چون وقتی ریشه مشکلات گرفته میشه میرسیم به همین حرفها اما بی اثر بوده چون کسی که دستش میرسه کاری نمیکنه. با همه اینها من فکر میکنم که مردم باید این ورزش رو زنده نگه دارند تا روزی که از این راه غلط برگرده. فکر میکنم اگه ولش کنند شاید بره لای گرد و خاک ها و دیگه یه روز اگه یکی که دستش میرسه بخواد درستش کنه دیگه کسی نباشه که باعث انگیزه بشه.

فوتبال ما هیچی نداره. زمین نداره. برنامه نداره.ساختار نداره.سواد نداره.دلسوز نداره. پول نداره و .... / از طرفی همه اینها رو داره و بهش نمیدن یا درست بهش اختصاص نمیدن و دست آخر اینه که همه چی حیف و میل شده! اما چیزهایی که داره و ما باور داریم مهمترین چیزهاست. ما این چیزها رو باور داریم بخاطر اینکه هنوز این فوتبال رو ول نکردیم و بابت مشکلاتش افسوس میخوریم. این چیزها هم تنها دارایی های ماست. چیزهایی هست که من میگم باید با همین ها هرطور هست این فوتبال رو زنده نگه داریم تا درست بشه. استعداد داریم. علاقه داریم و ما هم هستیم. ما یعنی طرفدار یعنی هوادار یعنی پیگیر یعنی کسی که عاشق این ورزش هست . یعنی همون که بعد باخت به لبنان میزنیم تو سر هم که گند زدیم حالمون خراب شد اصلا ولش کن و ... ولی ولش نمیکنیم چون میدونیم اگه خواسته بشه توانش راحت هست. برای همین دلمون میسوزه.

ما بالاخره دیر یا زود از این خاک بلند میشیم و تو فوتبال آقایی میکنیم. من اینو شک ندارم که ما تو فوتبال جهان آقایی خواهیم کرد. میدونم که به من میخندید ! (زود قضاوت نکنید صبر کنید تا حرفم تموم بشه ) حتی خودم هم میخندم :دی ولی نه به معنی این حرفم بلکه به ضعف دروغینی که به توان ما غالب شده! واقعیت اینه که ما وقتی تو رنکینگ میشیم (نمیدونم الان چندم هستیم ولی سقوط کردیم دیگه :دی ) مثلا 60 خودمون میدونیم که جامون این نیست ولی وقتی و روزی که رفتیم 19 به خودمون بالیدیم و اونجا بود که میدیدیم که ما این 19 زیادمونه با توجه به اونی که هستیم ولی با این حال فاصله بهتر بودن خودمون رو با این اون خوبی که بودیم هم زیاد نمیدیدم و میگفتیم بالاترم میشه رفت. حالا ما توانمون رو کم کم رنگ پریده میبینیم و غولهایی رو که به زمین فوتبالمون سایه انداختن رو دائمی ! اگر یه روز 50 درصد این ضعف هامون درست بشه که فقط هم علتش بی نظمی و عدم مدیریت با برنامه هست اونوقت ما خیلی جلو میریم .
ژاپن و کره خیلی کار کردن. زحمت کشیدن واقعا. واقعا هم خرج کردن و برنامه اجرا کردن ولی چیزی که هست اینه که ما بخاطر چیزهایی که گفتم شاید کارمون با نصف این راه بیافته.ما مثل عربها نیاز ندایرم به زور به یه بچه تو سر توپ زدن یاد بدیم یا آدم جذب کنیم . ما فقط باید به داشته هامون نظم بدیم و الماس هامون رو تراش بدیم.

ده صفحه عقبتر این تاپیک رو ببینیم حرفهایی هست که همش درسته و ضعفه ماست ولی من میگم ما اگرچه صاحب این ضعف ها شدیم ولی صاحب پادزهرش هم هستیم و صد البته اول باید بخواهند.

من شخصا اگه راستش رو بگم حدودا از زمان بلازوویچ و اینها بود که دیگه علاقه ام به تیم ملی کم و کمتر شد . اونقدر کم که حتی خیلی وقتها بازیهاش رو هم نمیدیدم یا کلا مثلا دوست نداشتم از باشگاه مورد علاقه ام بازیکنی بره تیم ملی و یا چیزهای دیگه . این تیم شده یه رویا و ما براش پول خرج میکنیم و آدم میسوزونیم و تیم نابود میکنیم ولی هیچی ازش در نمیاد چون دست توش زیاد شده. چون عملا شده باند و مافیا. اما با همه این چیزها که گفتم همیشه فکرم این بوده که با هر جون کندنی هم باشه این تیم باید روپا بمونه چونکه این تیم به قول فردوسی پور ویترین هست. این تیم اگر پوشالی باید صورتش سرخ باشه حتی با سیلی ! ما با این تیم تو دنیا دیده میشیم. هرچی این تیم موفقتر باشه بازیکنهامون رو بیشتر میبرن تو تیمهاشون و پول و تجربه بیشتری میاد تو حساب ما. اعتبارمون بیشتر میشه و راحت بگم دنیای فوتبال مجبور میشه ما رو تو جمع خودش راه بده.
پس فکر میکنم باید زنده نگهش داریم تا بلکه یه روز درست بشه. اگه ما هم ولش کنیم دیگه خیال اونهایی که خرابش کردند راحت میشه و کسی درستش نخواهد کرد.

//
در مورد لیست و اینها حرفی نمیزنم هرچند دوستان گفتنی هاش رو گفتند و بجا هم گفتند. اما بهرحال امید که بشه با همین ترکیب هم حتی شده رو خلاقیت فردی موفق بشیم.
این تیم رو تنها بذاریم فردا اگه بالا نرفت ضررش شاید از نظر مالی به ما نخوره ولی از نظر علاقه ضررش بهمون میخوره.
باید بیشتر حمایت بشه / حمایتش از همین کامنت های ما تو سایت ها شروع میشه تا برسه به بالاتر.

ما از بی اعتماد بودنمون (که خداییش حق داریم تو این زمینه) هیچوقت نتیجه نگرفتیم. مربی عوض کردیم اونم نه یه بار دو بار. ولی چی شد؟ هیچی. مشکلات فوتبال ما سیستمی هست همونطور که آقا ساسان هم گفتند. سلیقه ای(اگه نگیم کلمه دیگه ای !) هست همونطور که علی عزیز اشاره کرد ولی فعلا همینه که هست! نمیتونیم بندازیمش دور چون نتونستیم تا الان. فردا روز بازیشو هم نبینیم دلمون آروم نمیگیره و حداقل نتیجه اش رو جویا میشیم! پس بیاییم و تنها کارای کوچیک و بی اثری رو که ازمون میاد رو انجام بدیم.

بیاییم بازم به این آزموده اعتماد کنیم و آزمون رو بذاریم جلوش.
با نگاه و انرژی مثبت بریم به استقبال این بازی با کره . هنوز همه چیز از دست نرفته. هنوز میشه امید داشت اونم زیاد. پس اجازه نفس کشیدن به خودمون رو بدیم.

به امید موفقیت تیم ملی و بهتر شدن اوضاع تا برسیم با همت به هدف.
کاش بازی ای رو ببینیم و ببریم که پنجاه صفحه این تاپیک با پستهای شاد بره جلو و همه یه حال اساسی ببریم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ قرعه‌کشی شد / هم گروهی ایران با کویت، تایلند و لبنان

حریفان تیم ملی فوتبال کشورمان در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا 2015 مشخص شدند.

به گزارش خبرآنلاین؛مراسم قرعه کشی مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا در ملبورن استرالیا برگزار شد.مسابقات فوتبال مقدماتی جام ملت های آسیا با حضور 20 تیم و در پنج گروه برگزار می شود که
از هر گروه دو تیم به همراه بهترین تیم در بین تیم های سوم هرگروه به دور بعدی صعود می کنند.

تیم های ژاپن ، استرالیا و کره جنوبی که در دوره گذشته این مسابقات ( 2011 ) عنوان اول ، دوم و سوم را به دست آوردند به صورت مستقیم به این مسابقات راه یافته اند. کره شمالی نیز به عنوان قهرمان چلنج کاپ 2012 راهی این رقابت ها می شود. قهرمان چلنج کاپ 2014 هم جواز حضور در این رقابت ها را بدست خواهد آورد.برای تعیین 11 تیم دیگر ، مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا با حضور 20 تیم و در پنج گروه برگزار می شود که از هر گروه دو تیم به همراه بهترین تیم در بین تیم های سوم هرگروه به دور بعدی صعود می کنند.

قرعه کشی این مسابقات در چهار سید برگزار شد که در سید اول ایران به همراه ازبکستان ، اردن ، قطر و عراق قرار داشتند. در سید دوم تیم های چین ، بحرین ، سوریه ، امارات عربی متحده ، کویت ، در سید سوم تیم های عربستان سعودی ، یمن ، عمان ، تایلند و ویتنام و در سید چهارم تیم های لبنان ، اندونزی ، هنگ کنگ ، سنگاپور و مالزی حضور داشتند.
گروه بندی مسابقات نیز بدین صورت است:

گروه 1: اردن، سوریه، عمان، سنگاپور
گروه 2: ایران، کویت، تایلند، لبنان
گروه 3: عراق ،چین، عربستان، اندونزی
گروه 4: قطر، بحرین، یمن، مالزی
گروه 5: ازبکستان، امارات، ویتنام، هنگ کنگ

اولین بازی تیم ملی روز 18 بهمن امسال و دومین بازی نیز روز 2 فروردین 1392 برگزار می شود. مسابقات دور سوم تا پنجم نیز در ماه های اکتبر و نوامبر 2013 و آخرین بازی نیز در سال 2014 برگزار خواهد شد

منبع : خبرآنلاین

پ.ن: ایسنا هم این خبر رو زده و گفته ایران در سخت ترین گروه قرار گرفته ولی واضحه گروه مرگ این مسابقات همون گروه سوم هست که عراق ، عربستان و چین به همراه اندونزی برای سهمیه باید با هم بجنگند.
درباره ایران هم اگه قراره دیگه از پس لبنان و کویت هم برنیایم ( که البته همین لبنان توی رسیدن به جام جهانی واسمون شاخ شد !!) بهتره اصلا وارد جام ملتها هم نشیم.

شاد و پیروز باشید

بالا