septemer
Registered User
سلام دوستان. میخواستم ببینم کسی میدونه این فرماندهی پشتیبانی منطقه3 ف آماد و پش _ آج چه جور جایی هستش ؟؟؟
Last edited:
سلام بر همگی آخرش معلوم شده خدمت اعزامی های اردیبهشت 91 چند ماه هست یکی میکه 21 ماه
یکی میگه 18 یکی میگه هنوز معلوم نیست یکی هم میگه بخشنامه اومده اون هایی که تا 3 خرداد 91 اعزام شدند طبق قانون قبلی هستش
من آخرین خبری که شنیدم کسانی که تا قبل 18/7 اعزام شدن طبق قانون قبله
اما هنوز رسما چیزی اعلام نشده
این تاریخ ترخیص رو از کجا بفهمیمداداش این خبرو از کجا شنیدی ما اعزامی های 1/4 تاریخ ترخیصمونو زده 1/1/93 :crying: فکر این همه خدمت کردن بدون کسری داره روانیم میکنه .
بچه ها تا 3 .15 دقیقه دیگه خدمت من شروع میشه
انگار همین چند روز پیش بود دفترچه پست کرده بودم
امیدوارم یه روزم این پستو تگ کنم و بگم انگار همین چند روز پیش بود که میخواستم برم خدمت....
امیدوارم هیچ کس اذیت نشه توی خدمت
فعلن ....
آقا شنیدم خدمت از نیمه دوم 91 شده 21 ماه؟؟؟؟؟؟
مگه چند ماه بود؟ همین 21 بود دیگه...
من که شنیدم می گفتن میخواد بشه 24 ماه دوباره
با سلام خدمت همه دوستان. دوست نداشتم خبر بدی بیزارم ولی برای اطلاع دوستان عرض میکنم.طبق اخرین ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مدت مرخصی استحقاقی کلیه سربازان از تاریخ ۲۲/۷/۹۱ به ازای هر ماه ۱ روز شد.یعنی از ماهی ۲٫۵ روز به ۱ روز کاهش پیدا کرد.کسانی که در حین خدمت بیشتر از این مقدار استفاده کرده باشن وارد خلاء میشوند به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر راه تا شهر محل سکونت از ۲ روز مرخصی بین راهی به ۱ روز کاهش پیدا کرد.سربازان متاهل ۱۰ روز مرخصی جدا دارن.
خبر بدی کلیه ازامی از تاریخ ۱/۱/ ۹۱ ۲۱ماه خدمت انجام میدن وکسانی که فراری یا غایب با سابقه خدمت قبلی اگر تا تاریخ۳/۳/۹۱ اعزام شده باشن مشمول قانون ۹۰ میباشن
خدمت از تاریخ ۱/۱۰/۹۱ ۲۴ ماه میباشد که در مورد اخر تغییر در زمان اجرا به دست سارمان وظیفه عمومی میباشد(یعنی نسبت نیروی مورد نیاز وسرباز اماده به خدمت) موفق باشید
به قران وقتش رسیده که دیگه ما سربازا هم اعتراض کیم.
عکس هوایی از محل آموزشی که قراره برم![]()
![]()
![]()
منبع خبر؟؟؟؟با سلام خدمت همه دوستان. دوست نداشتم خبر بدی بیزارم ولی برای اطلاع دوستان عرض میکنم.طبق اخرین ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مدت مرخصی استحقاقی کلیه سربازان از تاریخ ۲۲/۷/۹۱ به ازای هر ماه ۱ روز شد.یعنی از ماهی ۲٫۵ روز به ۱ روز کاهش پیدا کرد.کسانی که در حین خدمت بیشتر از این مقدار استفاده کرده باشن وارد خلاء میشوند به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر راه تا شهر محل سکونت از ۲ روز مرخصی بین راهی به ۱ روز کاهش پیدا کرد.سربازان متاهل ۱۰ روز مرخصی جدا دارن.
خبر بدی کلیه ازامی از تاریخ ۱/۱/ ۹۱ ۲۱ماه خدمت انجام میدن وکسانی که فراری یا غایب با سابقه خدمت قبلی اگر تا تاریخ۳/۳/۹۱ اعزام شده باشن مشمول قانون ۹۰ میباشن
خدمت از تاریخ ۱/۱۰/۹۱ ۲۴ ماه میباشد که در مورد اخر تغییر در زمان اجرا به دست سارمان وظیفه عمومی میباشد(یعنی نسبت نیروی مورد نیاز وسرباز اماده به خدمت) موفق باشید
به قران وقتش رسیده که دیگه ما سربازا هم اعتراض کیم.