• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
سلام دوستان. میخواستم ببینم کسی میدونه این فرماندهی پشتیبانی منطقه3 ف آماد و پش _ آج چه جور جایی هستش ؟؟؟

Last edited:

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی آخرش معلوم شده خدمت اعزامی های اردیبهشت 91 چند ماه هست یکی میکه 21 ماه
یکی میگه 18 یکی میگه هنوز معلوم نیست یکی هم میگه بخشنامه اومده اون هایی که تا 3 خرداد 91 اعزام شدند طبق قانون قبلی هستش

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام بر همگی آخرش معلوم شده خدمت اعزامی های اردیبهشت 91 چند ماه هست یکی میکه 21 ماه
یکی میگه 18 یکی میگه هنوز معلوم نیست یکی هم میگه بخشنامه اومده اون هایی که تا 3 خرداد 91 اعزام شدند طبق قانون قبلی هستش

من آخرین خبری که شنیدم کسانی که تا قبل 18/7 اعزام شدن طبق قانون قبله
اما هنوز رسما چیزی اعلام نشده

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
من آخرین خبری که شنیدم کسانی که تا قبل 18/7 اعزام شدن طبق قانون قبله
اما هنوز رسما چیزی اعلام نشده

داداش این خبرو از کجا شنیدی ما اعزامی های 1/4 تاریخ ترخیصمونو زده 1/1/93 :crying: فکر این همه خدمت کردن بدون کسری داره روانیم میکنه .

vinca

Registered User
لایک‌ها
0
داداش این خبرو از کجا شنیدی ما اعزامی های 1/4 تاریخ ترخیصمونو زده 1/1/93 :crying: فکر این همه خدمت کردن بدون کسری داره روانیم میکنه .
این تاریخ ترخیص رو از کجا بفهمیم
این صفحه رو ببین توش نوشته با کسری که داشته سر 18 ماه ترخیص شده البته تو ارتش بوده نمی دونم راسته یا دروغه
http://forum.persiantools.com/t87506-page1111.html

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
بچه ها تا 3 .15 دقیقه دیگه خدمت من شروع میشه
انگار همین چند روز پیش بود دفترچه پست کرده بودم
امیدوارم یه روزم این پستو تگ کنم و بگم انگار همین چند روز پیش بود که میخواستم برم خدمت....
امیدوارم هیچ کس اذیت نشه توی خدمت

فعلن ....

بچه ها امروز اموزشیم تموم شدو خدارو شکر افتادم شهر خودمون (البته جابه جایی زدم )
خدمت توی نیرو هوایی حرف نداره مخصوصن پدافند -
به امید اینکه یه روزم این پستو باز تگ کنم بگم نصف خدمتم تمومشد ....
بچه ها سخت نگیرید و انشاالله همه کارشون درست بشه ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
انقدر دوست دارید سربازیتون تموم شه ولی وقتی تموم میشه بهترین خاطره هاتون مال سربازیه

xftm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لره والله خیلی شیرینه

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
آقا شنیدم خدمت از نیمه دوم 91 شده 21 ماه؟؟؟؟؟؟

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
مگه چند ماه بود؟ همین 21 بود دیگه...
من که شنیدم می گفتن میخواد بشه 24 ماه دوباره

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
مگه چند ماه بود؟ همین 21 بود دیگه...
من که شنیدم می گفتن میخواد بشه 24 ماه دوباره

ببخشید اشتباه شد میخواد بشه 24 ماه
میگن دارن مرخصی استحقاقی ها رو هم کم میکنن

amirmahdi222

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان. دوست نداشتم خبر بدی بیزارم ولی برای اطلاع دوستان عرض میکنم.طبق اخرین ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مدت مرخصی استحقاقی کلیه سربازان از تاریخ ۲۲/۷/۹۱ به ازای هر ماه ۱ روز شد.یعنی از ماهی ۲٫۵ روز به ۱ روز کاهش پیدا کرد.کسانی که در حین خدمت بیشتر از این مقدار استفاده کرده باشن وارد خلاء میشوند به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر راه تا شهر محل سکونت از ۲ روز مرخصی بین راهی به ۱ روز کاهش پیدا کرد.سربازان متاهل ۱۰ روز مرخصی جدا دارن.
خبر بدی کلیه ازامی از تاریخ ۱/۱/ ۹۱ ۲۱ماه خدمت انجام میدن وکسانی که فراری یا غایب با سابقه خدمت قبلی اگر تا تاریخ۳/۳/۹۱ اعزام شده باشن مشمول قانون ۹۰ میباشن
خدمت از تاریخ ۱/۱۰/۹۱ ۲۴ ماه میباشد که در مورد اخر تغییر در زمان اجرا به دست سارمان وظیفه عمومی میباشد(یعنی نسبت نیروی مورد نیاز وسرباز اماده به خدمت) موفق باشید
به قران وقتش رسیده که دیگه ما سربازا هم اعتراض کیم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با سلام خدمت همه دوستان. دوست نداشتم خبر بدی بیزارم ولی برای اطلاع دوستان عرض میکنم.طبق اخرین ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح مدت مرخصی استحقاقی کلیه سربازان از تاریخ ۲۲/۷/۹۱ به ازای هر ماه ۱ روز شد.یعنی از ماهی ۲٫۵ روز به ۱ روز کاهش پیدا کرد.کسانی که در حین خدمت بیشتر از این مقدار استفاده کرده باشن وارد خلاء میشوند به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر راه تا شهر محل سکونت از ۲ روز مرخصی بین راهی به ۱ روز کاهش پیدا کرد.سربازان متاهل ۱۰ روز مرخصی جدا دارن.
خبر بدی کلیه ازامی از تاریخ ۱/۱/ ۹۱ ۲۱ماه خدمت انجام میدن وکسانی که فراری یا غایب با سابقه خدمت قبلی اگر تا تاریخ۳/۳/۹۱ اعزام شده باشن مشمول قانون ۹۰ میباشن
خدمت از تاریخ ۱/۱۰/۹۱ ۲۴ ماه میباشد که در مورد اخر تغییر در زمان اجرا به دست سارمان وظیفه عمومی میباشد(یعنی نسبت نیروی مورد نیاز وسرباز اماده به خدمت) موفق باشید

میشد حدس زد.
الان دیگه با این کار تمامی مرزهای ایران در امان و امان هست و آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند!

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دو سال واقعا غير قابل تحمله. اصلا ارزش نداره. بشينيم خونه والا حالش بهتره.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
عکس هوایی از محل آموزشی که قراره برم
190.gif

semnan_1.jpg

semnan_2.jpg

مال من هم بالاخره تموم شد . 17 ماه و 26 روز

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یا ابرفضل،با فوق لیسانس بریم چجوری میشه؟ کمتر از 2ساله؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دكترا هم داشته باشي ميشه ٢٤ ماه تا اخر امسال. دو سال بيگاري و اتلاف عمر .... چقد ما نسل بدبختي هستيم....

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
منبع خبر؟؟؟؟

بالا