• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
متاسفم برای خودم(ان) که مجبور(ی)م در این شرایط خدا را شکر کن(ی)م
به خاطر چی؟ به خاطر اینکه دلار 3460 تومنی خریدم و خوشحالم که دلار الان بالای 4000 هستش. مثلاً ضرر نکردم!

خب البته دلار که بالای 4 نیستش .... و اصلا هم به این قیمت نرسید ،

البته یک سری هستند که قیمت من درآوردی می دن ..... شما هم به اولین کسی که میرسی ازش خرید نکن ، !

اما اینکه ضرر نکردی هم زیاد مطمئن نباش ...... شما زمانی سود کردی که وقتی قیمت ارز بالا رفت بفروشی و بری کالایی که هنوز بالا نرفته بخری ...... در واقع ماب التفاوتش میشه سودت ، ارز بر خلاف سکه و برخی چیز های دیگه اگه سوارش باشی هرگز بهت سودی نمیده ..... مگه اینکه دائماً خرید و فروش کنی یا همونی که گفتم ....... اگر نه ارز هزار تومنم خریده باشی بشه صد هزار تومن .... اون کالایی که وارد کننده می داده هزار و صد تومن .... حالا میره با ارز صد هزارتومنی میاره میده صد و 50 هزار تومن ..... چون علاوه بر تفاوت نرخ ارز که از شما میگیره ..... هزینه های حمل و نقل و تعرفه گمرکیش و ..... و همینطور توقع سود طرف هم بالا رفته که این مازاد بر قیمت ارز هست .....!،

یعنی اگر امروز یک کالایی رو با 100 هزار تومن می تونی بخری و نخری بری دلار بخری پس فردا که با دلار 100 هزار تومنت شد 1 ملیون تومن اون جنس شده 1 ملیون و نیم تا یک ملیون و 200 هزار تومن و تو دیگه نمی تونی بخریش !،

با تشکر

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
4443bo9ysu16l5zdjecxzq_re.jpg

رشد اقتضاد

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به نقل از راسل:
امروز دلار در تهران با عدد 3650 شروع شد و ارام ارام ریزش کرد. کسانی که خبر داشتند تخلیه کردند و این عدد حول و حوش (حواشی) عدد 3570 و 3580 رسید تا اینکه حوالی ظهر به برخی از صرافی های تهران 100.000 دلار به قیمت 3225 توسط دولت فروخته شد و این عمل و برخی شایعات سبب ریزش اصلی بازار شد و دلار را در تهران به 3540 هم رساند. در ادامه صحبتهایی برای ادامه تزریق ارز به بازار مطرح شد که سبب ریزش بیشتر دلار تا مرز 3500 و 3530 شد. باید ببینیم شنبه نتیجه چه خواهد شد.

نیز امروز در مشهد دلار با 3610 شروع شد اما نرخ واقعی معامله 3580 بود و یکهو بازار شل کرد و شد 3520 و بالافاصله 3500 و حدود ساعات 5 بعداز ظهر شد 3470 و کم کم به سمت 3450 رفت. تعداد بالا فروشنده بودند و دلار را به 1410 تا 1430 رساندند.

امامی در مشهد صبح تا 1.470 هم معامله شد و کمتر از نیم ساعت شد 1.430 و طی ساعاتی شد 1.410 و 1390 و 1380 و 1370 و در نهایت تا 1.360 هم معامله شد. قیمت خرید به فروش 1.350 به 1.370 تا 1.380 بود آخر وقت. جالب است که برخی از دوستانمان در مشهد که با هم کار می کنیم اعلام کردند در عین ریزش بازار در محدوده 1.360 فردی حدود 10 بسته 100 تایی امامی خریدار بود که به ضربه العینی همه به او فروختند.

واقعا معلوم نیست جریان چه هست اما خیلی ها دلار را تخلیه کردند و البته متعاقبا خیلی ها هم خرید کردند. اکثر مهم ها همین صحبت خبر تزریق را با هم داشتند.

اما به نظر من اقتصاد کشور ما با این حرکات چکشی آدم بشو نیست. اقتصاد مریض عمرش کوتاه است و به این راحتی مرتفع نمی شود.
تا شنبه واقعا خودم تماشاچی هستم. بازی برایم خیلی جالب است.

البته به یقین همه می دانیم که فروش دلار توسط دولت در نرخ 3225 به برخی از صرافی ها چیزی جز وخامت اوضاع و کسری بودجه دولت را نمی تواند در ذهن تبیین کند.
اما به هر حال تاثیر گذار است و کافی است هر فرد 10 عدد سکه را برای فروش و از روی ترس به بازار عرضه کند لذا در حجم بالا زیاد خواهد بود و بازار را متاثر می کند. اصولا همیشه مردم عادی که به لحاظ دریافت اطلاعات در پایین ترین طبقه بندی هستند و تحت تاثیر هجمه قرار می گیرند با هجوم خود بازار را دچار نوسانات شدید می کنند. و همیشه قشر آسیب پذیر این بندگان خدا هستند چرا چون فاقد استراتژی هستند.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام به همه دوستان

راستش تو کار ارز و ... نیستم چون سرمایه میخواد و من ندارم (حتی 0.01 $ )

ولی هر روز اخبار رو کامل میخونم و دنبال میکنم یه جورایی عادت شده برام .

به نظر من بدون هیچ شک و شبه ای قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده به 7 هزار تومان هم در بازار آزاد خواهد رسید , قطعا نوسانات زیادی طی این مدت هست ولی داستان دلار تا 7 تومن هم ادامه خواهد داشت , دلایلم رو نمیتونم اینجا مطرح کنم ولی اخبار رو دنبال کنید متوجه میشید .

امیدوارم آنالیزم اشتباه باشه که میدونم نیست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
سلام به همه دوستان

به نظر من بدون هیچ شک و شبه ای قیمت دلار طی یکی دو ماه آینده به 7 هزار تومان هم در بازار آزاد خواهد رسید , قطعا نوسانات زیادی طی این مدت هست ولی داستان دلار تا 7 تومن هم ادامه خواهد داشت , دلایلم رو نمیتونم اینجا مطرح کنم ولی اخبار رو دنبال کنید متوجه میشید .

از اطرافیانتون شخصی شغلش :f34r: هست؟
منظورم information دولت هستش!!
از ایشون شنیدید؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از راسل:
امروز دلار در تهران با عدد 3650 شروع شد و ارام ارام ریزش کرد. کسانی که خبر داشتند تخلیه کردند و این عدد حول و حوش (حواشی) عدد 3570 و 3580 رسید تا اینکه حوالی ظهر به برخی از صرافی های تهران 100.000 دلار به قیمت 3225 توسط دولت فروخته شد و این عمل و برخی شایعات سبب ریزش اصلی بازار شد و دلار را در تهران به 3540 هم رساند. در ادامه صحبتهایی برای ادامه تزریق ارز به بازار مطرح شد که سبب ریزش بیشتر دلار تا مرز 3500 و 3530 شد. باید ببینیم شنبه نتیجه چه خواهد شد.

نیز امروز در مشهد دلار با 3610 شروع شد اما نرخ واقعی معامله 3580 بود و یکهو بازار شل کرد و شد 3520 و بالافاصله 3500 و حدود ساعات 5 بعداز ظهر شد 3470 و کم کم به سمت 3450 رفت. تعداد بالا فروشنده بودند و دلار را به 1410 تا 1430 رساندند.

امامی در مشهد صبح تا 1.470 هم معامله شد و کمتر از نیم ساعت شد 1.430 و طی ساعاتی شد 1.410 و 1390 و 1380 و 1370 و در نهایت تا 1.360 هم معامله شد. قیمت خرید به فروش 1.350 به 1.370 تا 1.380 بود آخر وقت. جالب است که برخی از دوستانمان در مشهد که با هم کار می کنیم اعلام کردند در عین ریزش بازار در محدوده 1.360 فردی حدود 10 بسته 100 تایی امامی خریدار بود که به ضربه العینی همه به او فروختند.

واقعا معلوم نیست جریان چه هست اما خیلی ها دلار را تخلیه کردند و البته متعاقبا خیلی ها هم خرید کردند. اکثر مهم ها همین صحبت خبر تزریق را با هم داشتند.

اما به نظر من اقتصاد کشور ما با این حرکات چکشی آدم بشو نیست. اقتصاد مریض عمرش کوتاه است و به این راحتی مرتفع نمی شود.
تا شنبه واقعا خودم تماشاچی هستم. بازی برایم خیلی جالب است.

البته به یقین همه می دانیم که فروش دلار توسط دولت در نرخ 3225 به برخی از صرافی ها چیزی جز وخامت اوضاع و کسری بودجه دولت را نمی تواند در ذهن تبیین کند.
اما به هر حال تاثیر گذار است و کافی است هر فرد 10 عدد سکه را برای فروش و از روی ترس به بازار عرضه کند لذا در حجم بالا زیاد خواهد بود و بازار را متاثر می کند. اصولا همیشه مردم عادی که به لحاظ دریافت اطلاعات در پایین ترین طبقه بندی هستند و تحت تاثیر هجمه قرار می گیرند با هجوم خود بازار را دچار نوسانات شدید می کنند. و همیشه قشر آسیب پذیر این بندگان خدا هستند چرا چون فاقد استراتژی هستند.

اگه به کسی نگی ..... می خوان اون 2 اولویت آخر رو ارزشون رو توی بازار تزریق کنن ، تا هم نرخ بازار تا حدی کنترل بشه و هم این آخریا که به دید آقایون جنسشون رو به هر حال به قیمت آزاد خواهند داد و هم اینکه برمیگردونن خارج باز دلارش می کنن میارن تو بازار آزاد میفروشن (چون با این قیمتا چندان خریدار نداره) و خلاصه از رانت استفاده می کردن دیگه نتونن این کار رو بکنن !،

با تشکر (که فکر بدی هم نیست ..... بالاخره مملکت راهش رو پیدا می کنه ، دیگه آخرش آزمون و خطاست که اینا دارن می کنن)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خیر , عرض کردم فقط برداشت شخصی خودم و آنالیزِی هست که این مدت بهش رسیدم .

منم مثل شما شاید اشتباه کنم دلیل نمیشه آنالیزم درست باشه . شاید همین فردا بشه 1200 تومن .

پ ن : دوست ندارم بیشتر این بحث رو باز کنم یا ادامه بدم فقط دیدم خیلی ها مشتاق هستند قیمت بدونند منم نظرم رو گفتم .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
داداشم الان 1 بیلیون دلار هم تزریق بشه فاید نداره , چرا ؟!

فقط یک دلبل داره و اون هم بی اعتمادی به ریال هست .

منظورم از فایده نداره اینه که درمان سطحی است شما نمیتونید به کسی که تب داره یه قرص استامینوفن بدین و ولش کنین به امان خدا

همه مطلبتون رو خوندم چیزی که دارید شما دنبال میکنید یعنی نوسان , اگه شغلتون اینه که به دردتون میخوره اگه نیست زیاد روش تمرکز نکن شنبه اتفاق خاصی نخواهد افتاد باز دوباره 200 تومن بالاتر یا پایین تر چه فرقی داره ! باز یه عده میخرن یه عده میفروشن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام به همه دوستان

جدی اگر اطلاعاتتون موثق هست واقعا بفرمایید چون من دیروز که داشت ریزش میکرد میخواستم بفروشم ولی حالا که میگید منصرف شدم

مطمینید ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام
drdexter جان شما رانت اطلاعاتی داری ؟
اگر داری حداقل بچه های اینجارو هم در جریان بگذارید ممنون
به کسی نمیگیم

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
خب البته دلار که بالای 4 نیستش .... و اصلا هم به این قیمت نرسید ،

البته یک سری هستند که قیمت من درآوردی می دن ..... شما هم به اولین کسی که میرسی ازش خرید نکن ، !

اما اینکه ضرر نکردی هم زیاد مطمئن نباش ...... شما زمانی سود کردی که وقتی قیمت ارز بالا رفت بفروشی و بری کالایی که هنوز بالا نرفته بخری ...... در واقع ماب التفاوتش میشه سودت ، ارز بر خلاف سکه و برخی چیز های دیگه اگه سوارش باشی هرگز بهت سودی نمیده ..... مگه اینکه دائماً خرید و فروش کنی یا همونی که گفتم ....... اگر نه ارز هزار تومنم خریده باشی بشه صد هزار تومن .... اون کالایی که وارد کننده می داده هزار و صد تومن .... حالا میره با ارز صد هزارتومنی میاره میده صد و 50 هزار تومن ..... چون علاوه بر تفاوت نرخ ارز که از شما میگیره ..... هزینه های حمل و نقل و تعرفه گمرکیش و ..... و همینطور توقع سود طرف هم بالا رفته که این مازاد بر قیمت ارز هست .....!،

یعنی اگر امروز یک کالایی رو با 100 هزار تومن می تونی بخری و نخری بری دلار بخری پس فردا که با دلار 100 هزار تومنت شد 1 ملیون تومن اون جنس شده 1 ملیون و نیم تا یک ملیون و 200 هزار تومن و تو دیگه نمی تونی بخریش !،

با تشکر
تحلیل جالبی بود.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
drdexter جان شما رانت اطلاعاتی داری ؟
اگر داری حداقل بچه های اینجارو هم در جریان بگذارید ممنون
به کسی نمیگیم

!!!!!!!!!!!!!!

نخیر احتیاجی به رانت نیست . جنس سیاست ها و برخورد ها با بازار رو بعد از 67 می دونم هر موقع هم چیزی سرمایه ای ارزی توی دستم باشه موقعی که دارم تحلیل میکنم و فاکتور ها رو کنار هم میزارم فکر میکنم جز ریال هیچی ندارم یعنی به خودم دلخوشی نمی دم . جنس سیاست مدار های ایران بعد از 69 به این طرف کلی فرق میکنه اولین بار که ارز یهویی افت کرد توی همین تاپیک و تاپیک سکه هم گفتم که مالتون رو 2 دستی مفت ندید بره دقیقا عین جمله رو گفتم ولی این سری فرق داره شاید هم اشتباه کرده باشم ولی اومدم دقیقا روزیش که سرمایه ام رو که برای نواسان گیری بود خارج کردم رو دقیقا نوشتم . روند نزول پول ملی الکی نبوده و دقیقا کاری هست حساب شده . البته نظر من هست و میتونه اشتباه باشه بازم میگم بانک مرکزی تا حالا 2 بار سر میز این قمار با کل سرمایه این مردم و مملکت نشست و 2 بار نقدینگی وحشتاناکی رو در این مملکت سوزوند . این بانک مرکزی رو یک جنازه بی جون و با جیب خالی فکر نکنید نقدینگی که در بازار ارز و سکه الان داره خودش رو داره این ور اونور میزنه تنها راهش سوختن این سرمایه برای بانک مرکزی هست که مطمئن باشید این کار رو میکنه حداقل 50% به بالای این نقدینگی دست مردم رو توی همین مقوله میتونه بسوزنه اگر مثل سالهای 67 و 75 بیاد کل خزانه رو بزاره وسط به جون مردم بیوفته که مطئمن باشید این کار رو خواهد کرد من سرمایه رو خارج کردم و احساس هم نمیکنم ضرر کردم و میخوام زمین بگیرم گفتم در یکی از مناطق آزاد ولی رک و راست جاش و کدوم منطقه آزاد هست رو نمیگم چون می دونم رشد اونجا 200% ببیشتر از این ارز خواهد بود و چیزی نیست که بشه یک شبه قیمتش رو از بین برد و یا حباب منفی براش ایجاد کرد . خلاصه هر موقع بانک مرکزی سر این میز قمار بشینه و در اون خزانه ها رو دقیقا هیچ کسی نمی دونه چقدر توش ارز و طلا هست باز کنه مطئمن باشید بازار رو 1 هفته ای با کل سرمایش می بلعه . باز هم میگم ممکن هست حدس و گمان من اشتباه باشه . البته تنها این یک عامل نیست یه سری فاکتور های دیگه هم هست

البته تجربه ثابت کرده که وقتی کسی چیزی در یک جمعی میگه که دقیقا همه دارن بر خلافش شنا میکنن گفته میشه خریدار نداره . کار خودتون رو بکنید و بنده دیگه در این باره توضیحی میدم و نخواهم داد گفتم دلیلش هاش همین بازم میگم شاید من اشتباه کنم و قضیه عکس این باشه

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
!!!!!!!!!!!!!!

نخیر احتیاجی به رانت نیست . جنس سیاست ها و برخورد ها با بازار رو بعد از 67 می دونم هر موقع هم چیزی سرمایه ای ارزی توی دستم باشه موقعی که دارم تحلیل میکنم و فاکتور ها رو کنار هم میزارم فکر میکنم جز ریال هیچی ندارم یعنی به خودم دلخوشی نمی دم . جنس سیاست مدار های ایران بعد از 69 به این طرف کلی فرق میکنه اولین بار که ارز یهویی افت کرد توی همین تاپیک و تاپیک سکه هم گفتم که مالتون رو 2 دستی مفت ندید بره دقیقا عین جمله رو گفتم ولی این سری فرق داره شاید هم اشتباه کرده باشم ولی اومدم دقیقا روزیش که سرمایه ام رو که برای نواسان گیری بود خارج کردم رو دقیقا نوشتم . روند نزول پول ملی الکی نبوده و دقیقا کاری هست حساب شده . البته نظر من هست و میتونه اشتباه باشه بازم میگم بانک مرکزی تا حالا 2 بار سر میز این قمار با کل سرمایه این مردم و مملکت نشست و 2 بار نقدینگی وحشتاناکی رو در این مملکت سوزوند . این بانک مرکزی رو یک جنازه بی جون و با جیب خالی فکر نکنید نقدینگی که در بازار ارز و سکه الان داره خودش رو داره این ور اونور میزنه تنها راهش سوختن این سرمایه برای بانک مرکزی هست که مطمئن باشید این کار رو میکنه حداقل 50% به بالای این نقدینگی دست مردم رو توی همین مقوله میتونه بسوزنه اگر مثل سالهای 67 و 75 بیاد کل خزانه رو بزاره وسط به جون مردم بیوفته که مطئمن باشید این کار رو خواهد کرد من سرمایه رو خارج کردم و احساس هم نمیکنم ضرر کردم و میخوام زمین بگیرم گفتم در یکی از مناطق آزاد ولی رک و راست جاش و کدوم منطقه آزاد هست رو نمیگم چون می دونم رشد اونجا 200% ببیشتر از این ارز خواهد بود و چیزی نیست که بشه یک شبه قیمتش رو از بین برد و یا حباب منفی براش ایجاد کرد . خلاصه هر موقع بانک مرکزی سر این میز قمار بشینه و در اون خزانه ها رو دقیقا هیچ کسی نمی دونه چقدر توش ارز و طلا هست باز کنه مطئمن باشید بازار رو 1 هفته ای با کل سرمایش می بلعه . باز هم میگم ممکن هست حدس و گمان من اشتباه باشه . البته تنها این یک عامل نیست یه سری فاکتور های دیگه هم هست

البته تجربه ثابت کرده که وقتی کسی چیزی در یک جمعی میگه که دقیقا همه دارن بر خلافش شنا میکنن گفته میشه خریدار نداره . کار خودتون رو بکنید و بنده دیگه در این باره توضیحی میدم و نخواهم داد گفتم دلیلش هاش همین بازم میگم شاید من اشتباه کنم و قضیه عکس این باشه

با احترام به نظر شما;
مگه به تعداد سیاست مدارهای ایران بعد از انقلاب تا به حال کسی اضافه شده که جنس اونها بعد از سال 69 فرقی کنه ؟
سیاست همان سیاست و افراد همان افرادند.
به نظر من دولت و بانک مرکزی در حال حاظر با تمام توان در بازار حضور داره، و اونچه که ما شاهدش هستیم کاریه که از دستشون بر میاد.کم کاری نمیکنن یعنی توانشون بیش از این نیست که بتونن وضعیت رو به گذشته برگردونن.

منایع ارزی کشور نامحدود نیست. اینکه چه میزان موجودی ارزی ، مسکوکات و طلا در خزانه وجود داره روشن نیست ولی این کاملا مشخصه که اونقدر نیست که بتونه بازارو ازین وضعیت خارج بکنه.

اگر موجودی ارزی وتوان دولت بالا بود ، اولین کار ،نجات کارخانه ها و کارگاه های تولیدی بود.
در حالی که بسیاری از "صنایع مادر" و کارخانه جات مانند پتروشیمی اصفهان، قند هفت تپه خوزستان، کشتی سازی اروندان و خیلی های دیگر تعطیل و یا در شرف تعطیلی هستند وباعث بیکاری هزاران کارگر و کارمند شده چه دلیلی وجود داره که دولت ارز حاصل از صادرات اندک نفت رو توی بازار تزریق کنه!!؟

اونچه که واضحه ، در حال حاضر منابع ریالی کشور صرف سوبسید به مواد خوراکی و کالاهای استراتژیک میشه. وگرنه دلیلی وجود نداره که دولت با جدیت و علیرغم مخالفت مجلس ،اصرار به اجرای فاز دوم هدفمندی بکنه.

در مطالب بالا تا جایی که شد سعی کردم قوانین فروم رو رعایت کنم تا مشکلی پیش نیاد . چند پاراگرافو هم خودم پاک کردم.

Last edited:

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از راسل:
امروز دلار در تهران با عدد 3650 شروع شد و ارام ارام ریزش کرد. کسانی که خبر داشتند تخلیه کردند و این عدد حول و حوش ...

واقعا معلوم نیست جریان چه هست اما خیلی ها دلار را تخلیه کردند و ....

کاملا موافقم ضمن اینکه باتوجه به پایان ماه بسیاری ازین افراد که دارای سرمایه های اندک هستند ، برای پرداخت مخارج آخر ماه مجبور به فروش ارز و سکه هستند.
طی 2روز گذشته برخی از کسانی که برای فروش به بازار امده بوند، افراد مسن و بازنشسته بودن . حتی زنان خانه داری که با 1000 یا 2000 دلار برای فروش مراجعه کرده بودن.

به نظر روز شنبه هم نزولی خواهد بود. ویک روز مهم در پیش بینی آینده.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
جدی اگر اطلاعاتتون موثق هست واقعا بفرمایید چون من دیروز که داشت ریزش میکرد میخواستم بفروشم ولی حالا که میگید منصرف شدم

مطمینید ؟

شما فقط کافی اخبار رو دنبال کنید تا متوجه صعودی یا نزولی بودن نرخ دلار در اینده بشید.
با توجه به تحریم گاز به نظر من طی چند ماهه اینده نرخ دلار سقف 4 تا 5 هزار رو خواهد زد.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان الان قیمت حدودا چقدره؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

مطمینید ؟

تقریبا مطمئن هستم چون اخبار رو دنبال میکنم , مثلا امروز :

جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۱ تهران ۲۰:۴۸ - ۱۹ اکتبر ۲۰۱۲

معاون خزانه‌داری آمریکا: فشار بر ایران را تشدید می‌کنیم ...

منبع : سرچ بزن تیتر رو پیدا کن

ده ها مورد دیگه هم هست که نشون میده قیمت پایین نمیاد و افزایش پیدا خواهد کرد .

در رابطه با گاز و غیره هم باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که چندین هفته طول خواهد کشید تا تاثیر خودش رو روی قیمت ارز بگذاره , وقتی خبر منتشر میشه که مثلا اتحادیه اروپا فلان کرد این جو روانی هست که باعث افزایش قیمت مقطعی میشه ولی بعد از چند هفته تاثیر خودش رو نشون میده که باعث میشه باز هم افزایش بکنه .

خلاصه و ساده توضیح میدم اگه متوجه نشدید یا اینکه گنگ نوشتم :

در واقع جو روانی بازار هم باعث شده که اگه از نظر اقتصادی قرار باشه با فلان کار اروپا قیمت $ 50 تومن افزایش پیدا کنه اونم طی چند هفته یا چند ماه , جو سنتی حاکم بر بازار باعث میشه این افزایش تبدیل بشه به 100 تومن یا بیشتر , یعنی یه بار خبر تاثیر میزاره یه بار هم اعمالی که در خبر ذکر شده .

پ ن : ممکنه من اشتباه بکنم , به خدا 1 سنت هم ندارم , اگه خودتون صلاح میدونید بفروشید بعد اگه ارزون شد فهش و نفرینش مال من نباشه با اندازه کافی مشکل دارم . ولی واقعا بایید میدونم ارزون بشه تا حد اقل 7 ماه دیگه .

شما فقط کافی اخبار رو دنبال کنید تا متوجه صعودی یا نزولی بودن نرخ دلار در اینده بشید.
با توجه به تحریم گاز به نظر من طی چند ماهه اینده نرخ دلار سقف 4 تا 5 هزار رو خواهد زد.

موافقم با حرفتون ولی نه با طی چند ماه آینده به نظرم تا کمتر از یک ماه دیگه میره تو کانال 5 تومن .

بالا