• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بهزاد از اول فصل داری میگی این تیم قهرمان میشه! ولی باید کمی واقع بین بود! من هیچ وقت نگفتم این فصل قهرمان میشیم چرا که زمان مشخص می کنه این تیم چقدر شخصیت و پتانسیل داره!

یادمه فک کنم 3 فصل پیش بود وقتی برای گلزنی به مشکل بر می خوردیم دقیقه 75 به بعد بنتنر رو می آوردیم تو اینقدر سانتر یم کردیم تا بالاخره گل می زد و شکست رو با تساوی و تساوی رو با برد عوض می کرد! اما الان چی؟! ما برای یه سانتر ساده مشکل داریم! هر چقدر کرنر بزنیم مطمئنا به جایی نمی رسه!
این تیم باید انعطاف پذیرتر باشه! باید قبول کنیم که نیاز به تاکتیک های بیشتری برای گلزنی نیاز داریم تا در جاهایی که به مشکل می خوریم ازش استفاده کنیم!
ژیرو من رو واقعا ناامید کرده! باید از پودولسکی یاد بگیره! باید خیلی تو زمین بدوه اما فقط تو محوطه جریمه هست و خیلی ساکن و آرام بازی می کنه! کاملا مشخصه هنوز نتونسته خودشو با لیگ جزیره وفق بده!

2 باخت بد دادیم و دیگه حق اشتباه نداریم! تا نیم فصل باید صبر کرد و دید این تیم چقدر می تونه اختلاف رو با صدر کم کنه!
اما چیزی که مطمئنم اینه که تیم نیاز به بازیکن بزرگ دیگری داره! حالا مهاجم یا هافبک تهاجمی؟! نمی دونم!
هفته بعد هم بازی جکی رو خواهیم دید و باید ببینیم چقدر آماده هست و اینکه آیا هنوز یه هافبک جنگنده است یا می خواهیم بازی سازی کنه و گلزنی کنه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازیای که من از تیم دیدم نشون میده تیم شخصیت داره
حالا جلو نورویچ باختیم بد بودیم هیچ توجیه نیست ولی بدشانسم بودیم اون همه مصدوم دادیم
بنا بود روسیچکی و دیابی این هفته برگردن ولی یهو شد 2-3 هفته دیگه

الان مشکل اصلی ما میدونی چیه؟ به نظر من اصلا مهاجم نیست

خط هافبک کنار کازولا باید یه بازیکن باشه مثل جکی
حتی دیابی اماده هم وقتی تو ترکیبه تیم خیلی روان تر بازی میکنه

این رمسی یه بازی خیلی خوبه 3 تا بازی بد

من شک ندارم جکی اماده باشه خط هافبک اینقد میتونه ویرون کننده باشه که خیلی راحت گل بزنیم

در مورد مهاجم بهتره چاماخ رو بفروشیم که اصلا بازی نمیکنه یه مهاجم خوب بگیریم که بتونه سرنوشت عوض کنه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
[h=5]رئيس 63 ساله شد[/h]
فوتبال زیبا مدیون ارسن ونگره با سبک ونگر بال

41031200506569954659.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Football premier-league: Arsenal on alert as Real Madrid striker back on the market | Radio talkSPORT
به شدت بهش احتیاج هست! 2 فصل پیش یادمه رئیس حاض بود براش چیزی حدود 30 میلیون یورو هزینه کنه؛ زمانی که شایعه شده بود مورینیو بهش احتیاجی نداره! اما بنزما این شایعات رو تکذیب کرد و علی رغم ابراز علاقه به رئیس گفت در مادرید مشکلی نداره!
اگر بیاد عالی میشه و مطمئنم بیشتر از چیزی که هست خواهد شد!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Football premier-league: Arsenal on alert as Real Madrid striker back on the market | Radio talkSPORT
به شدت بهش احتیاج هست! 2 فصل پیش یادمه رئیس حاض بود براش چیزی حدود 30 میلیون یورو هزینه کنه؛ زمانی که شایعه شده بود مورینیو بهش احتیاجی نداره! اما بنزما این شایعات رو تکذیب کرد و علی رغم ابراز علاقه به رئیس گفت در مادرید مشکلی نداره!
اگر بیاد عالی میشه و مطمئنم بیشتر از چیزی که هست خواهد شد!

کریم که فقط پولو میشناسه قرار بود بیاد یونایتد که رفت رئال!

فکر کنم یورنته رو راحت تر بتونید بخرید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کریم که فقط پولو میشناسه قرار بود بیاد یونایتد که رفت رئال!

فکر کنم یورنته رو راحت تر بتونید بخرید

اونطور که من متوجه شده بودم خود کریم هم بدش نمیومد بیاد آرسنال و زیر نظر ونگر توپ بزنه! ولی رئال مایل به فروشش نبود و آدم هم رئال رو ول نمی کنه بیاد آرسنال که!!! :دی
ولی جدا شک ندارم که اگر بیاد اینجا بهترین خواهد شد! و به یکی از بهترین مهاجمای تاریخ باشگاه تبدیل میشه! باید تصمیم بگیره؛ بین پول و جاودانگی!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اونطور که من متوجه شده بودم خود کریم هم بدش نمیومد بیاد آرسنال و زیر نظر ونگر توپ بزنه! ولی رئال مایل به فروشش نبود و آدم هم رئال رو ول نمی کنه بیاد آرسنال که!!! :دی
ولی جدا شک ندارم که اگر بیاد اینجا بهترین خواهد شد! و به یکی از بهترین مهاجمای تاریخ باشگاه تبدیل میشه! باید تصمیم بگیره؛ بین پول و جاودانگی!

این مدل بازیکنا هر جا پول باشه میشه رویای بچگیشون:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Wages seem to be the sticking point yet again for Wenger - with Walcott rumoured to be chasing £100k/week, and Arsenal only prepared to offer £75k.

The Athletic Bilbao striker has reportedly been offered a provisional contract at £145k/week by Juventus

اوضاع جالب نیست! نه از بابت مصدومیت ها و نه از بابت ترانسفر!
/

@Noel Gallagher
نمی دونم چرا گیر دادی این پسر پولکیه؟ :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
امیر و سایر دوستان توپچی؛
گیبس به بازی شالکه میرسه یا نه؟ پاسخ قاطعانه باشه بهتره / مرسی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خیر نمی رسد! اگر هم رسید به من ربطی نداره! :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جای بنزما اگه سعی کنن فالکائو رو بگیرن خیلی بهتره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جای بنزما اگه سعی کنن فالکائو رو بگیرن خیلی بهتره!

بازی فالکائو رو ندیدم ولی احساس می کنم بیشتر یک تمام کننده ی بی نظیر هست و توانایی تکنیکیش پایینه! اما بنزما هم تمام کننده هست و از نظر تکنیکی هم در سطح بالایی هست! فیزیک خوبی هم داره! به نظرم تمام فاکتورهای لازم برای موفقیت در آرسنال رو داره!
تو آرسنال فقط تمام کننده بودن جواب نمیده مث شماخ! باید توانایی حمل توپ هم داشته باشی!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دقیقا همون چیزی که امیر گفت اگه بناست یه مهاجم بخریم باید مهاجمی زهردار مثل هانری خرید که توان اینو داشته باشه بزنه یهو خط دفاع رو ویرون کنه
بازی با شالکه اینا مصدومن گیبز-والکات-چمو-دیابی-روسیچکی-ژشنی-فابیانسکی
به علاوه سانیا -فریموپنگ- جک
به دلیل بازی مقابل اورتون تو تیم رزرو بازی نیمکنن
بازی با اورتون 2-1 بردن 2گلم ایسفیلد زد شدیدا اعتقاد دارم ایسفیلد یک فوق ستاره خواهد شد!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بازی فالکائو رو ندیدم ولی احساس می کنم بیشتر یک تمام کننده ی بی نظیر هست و توانایی تکنیکیش پایینه! اما بنزما هم تمام کننده هست و از نظر تکنیکی هم در سطح بالایی هست! فیزیک خوبی هم داره! به نظرم تمام فاکتورهای لازم برای موفقیت در آرسنال رو داره!
تو آرسنال فقط تمام کننده بودن جواب نمیده مث شماخ! باید توانایی حمل توپ هم داشته باشی!

فالکائو = توتی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

@Noel Gallagher
نمی دونم چرا گیر دادی این پسر پولکیه؟ :دی

به اسم صدا نمیکنی؟:دی

چون همون فصلی که رفت رئال قرار بود بیاد یونایتد بعد یهو رئال خودشو انداخت وسط و خریدش

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]آرسنال-شالکه: شکست ناپذيري توپچي ها[/h]
[h=2] شاگردان ونگر به دنبال آن هستند تا رکورد باورنکردني خود در ليگ قهرمانان اروپا را همچنان ادامه دهند اما با توجه به مصدوميت تعدادي از بازيکنان کليدي،آرسنال کار سختي پيش رو دارد.[/h]
00024615.jpg

***ترکيب احتمالي

*آرسنال

Mannone

Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Santos

Arteta, Ramsey,

Gervinho, Cazorla, Podolski

Giroud

*شالکه

Unnerstall

Uchida, Howedes, Matip, Fuchs

Neustadter, Hoger,

Farfan, Holtby, Afellay

Huntelaar

ليست مصدومين آرسن ونگر همچنان در حال افزايش است، الکس چمبرلين به دليل مصدوميت از ناحيه لگن در جريان بازي شنبه عصر برابر نورويچ سيتي که با باخت آرسنال همراه بود نيز اين بازي را از دست خواهد داد و به ليست ديگر مصدومين توپچي ها از جمله,باکاري سانيا,تئو والکات,کوشيليني و ديابي پيوست.

اما در اين ليست بلند بالاي مصدومين,خبر خوش براي توپچي هاي لندن مي تواند بازگشت جک ويشلر باشد بازيکني که به منظور آمادگي هر چه بيشتر براي زير 21 ساله هاي آرسنال در روز دوشنبه 90 دقيقه تمام بازي کرد.

به گزارش گل، در سوي ديگر شالکه نيز بسيار بعيد است جولين دراکسلر که ستاره 19 ساله ملي پوش آلماني خود را در اختيار داشته باشد,بازيکني که مچ دست او در جريان تساوي 2-2 هفته دوم ليگ قهرمانان برابر مون پليه شکسته شد. پيش از اين هوب استيونز,سرمربي شالکه اعلام کرده بود که اگر اين بازيکن به اندازه کافي احساس راحتي و آمادگي کند ممکن است به بازي حساس چهارشنبه شب برابر آرسنال برسد.

پاپادوپولوس به دليل ابتلا به نوعي بيماري آبله مرغان به اين بازي نخواهد رسيد و اين در حاليست که حضور کريستوف متزلدر به دليل مصدوميت از ناحيه زانو نامشخص است.

***آيا مي دانستيد؟

• آرسنال لندن در هيچ يک از 45 بازي اخير خود در ليگ قهرمانان اروپا برابر تيم هاي غير انگليسي در خانه نباخته و آخرين باخت آنها مربوط به سال 2003 برابر اينتر ميشود.

•هر سه گل آرون رمزي در ليگ قهرمانان اروپا در دقيقه 90 و يا بعد از آن به ثمر رسيده است.

•لوکاس پودولسکي در سه بازي گذشته در ليگ قهرمانان اروپا 4 گل به ثمر رسانده است.

•سانتي کاسورلا بيش از هر بازيکن ديگري در اروپا از آگوست 2011 از پشت محوطه جريمه گلزني کرده است (9گل)

•شالکه از هشت بازي اخير خود در ليگ قهرمانان اروپا برابر تيم هاي انگليسي تنها يک برد کسب کرده است و آخرين پيروزي آنها مربوط به سال 2003 مي باشد,بازي که با نتيجه 3-2 پايان يافت.

•هر سه شوت در چارچوب شالکه در اين فصل ليگ قهرمانان اروپا به گل منجر شده است.

•در چهار ديدار از پنج بازي اخير شالکه ,با تيم هاي انگليسي ,حريف آلماني موفق به گلزني نشده است.

•شالکه در 25 بازي اخير اروپايي خود 14 پيروزي و 4 شکست کسب کرده است.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ونگر: از لوکاس پودولوسکي راضي هستم[/h]
[h=2] سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال در آستانه ديدار با شالکه در ليگ قهرمانان اروپا از شاگرد‌ آلماني‌اش تعريف و تمجيد کرد.[/h]
00007603.jpg

در شرايطي که امشب (چهارشنبه) شاگردان ونگر در ورزشگاه امارات پذيراي حريف ژرمني خواهند شد، مربي 63 ساله لندني‌ها تاکيد کرد به لوکاس پودولوسکي اعتقاد زيادي دارد.

به گزارش فارس و به نقل از رويترز، ونگر در اين باره گفت: لوکاس خارق‌العاده است. او در هر بازي انگيزه فراواني دارد و با تمام وجود و سخت براي تيمش کار مي‌کند. لوکاس بر اين اساس گلزني مي‌کند و حتي پاس گل نيز مي دهد. من و باشگاه از او کاملا راضي هستيم. او بطور کامل به وظايفش عمل کرده است.

پودولوسکي ابتداي تابستان سال جاري از تيم اف.ث.کلن جدا و راهي آرسنال شد.

ونگر همچنين در مورد حريف ليگ قهرمانان گفت: شالکه تيمي نيست که لبريز از فوق‌ ستاره باشد اما آنها تيمي هستند بسيار سازمان يافته با بازيکنان خيلي خوب که در همه حال تلاش مي‌کنند. مي‌توانم بگويم شالکه تيمي کامل است و مصاف با اين تيم دشوار است.

مصاف تيم لندني و شالکه ساعت 22:15 امشب به وقت تهران آغاز خواهد شد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

Mannone

Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Santos

Arteta, Ramsey,

Gervinho, Cazorla, Podolski

Giroud

مثل اینکه امشب ونگر تغییر میخواد بده سیستم رو
جرونیو میاد نوک
رمسی میاد جای جروینیو