• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار جعبه خالی 2جی-3جی -3جی اس -4-4اس( 5 هم بود میخریم:دی)

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان اولويت با مدل ٢جي هست بقيه هم پي ام بدين يه كاريش ميكنيم

Sent from my iPhone 4S

majid 1565

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان اولويت با مدل ٢جي هست بقيه هم پي ام بدين يه كاريش ميكنيم

Sent from my iPhone 4S

دوست عزیز .واسه اولویتهات باید بیشتر خرج کنی.من که بهت گفتم جعبه همه مدلش تو بازار پره.{کافیه به تایپکت یه نگاه بکنی.}خلاصه هر موقع واسه کلکسیونت 2gمشکی خواستی من دارم.ولی.......:cool:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوست عزیز .واسه اولویتهات باید بیشتر خرج کنی.من که بهت گفتم جعبه همه مدلش تو بازار پره.{کافیه به تایپکت یه نگاه بکنی.}خلاصه هر موقع واسه کلکسیونت 2gمشکی خواستی من دارم.ولی.......:cool:

سلام
میشه قیمت جعبه ها رو برام بفرستین...ممنون

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
داداش راستش من یکم سست شدم یه نگاه به سایت آمازون کردم خدایی جعبه خالی رو یکی دو دلار میفروشن
شما اون قیمتی که در نظر گرفتی بالاست
دستمالش همراهش هست؟
khasti bezang jabe 4g meshki daram ....0936 7573997
دادا اولویت با 2جی اونو خریدم میام سراغ 4

majid 1565

Registered User
لایک‌ها
35
جعبه من فقط دفتر داره.شما امازون خرید کنید ببینید واستون چند تموم میشه

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
جعبه من فقط دفتر داره.شما امازون خرید کنید ببینید واستون چند تموم میشه

دادا يه دلار رو جلو آينه هم بزاريم ميشه دو دلار ميشه ٦ هزار تومن فوقش بهم برسه ميشه ١٠ تومن ١٠ تومن هم بزا جلو آينه ميشه ٢٠ هزار باز ٤٠ تومن كه نميشه داداشي قيمت آخرتو پخ كن

Sent from my iPhone 4S

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
من یه جعبه 4s مشکی دارم به کارت میاد؟ اگه میاد یه قیمت بده ببینم چطوریه پ.خ کن

majid 1565

Registered User
لایک‌ها
35
دادا يه دلار رو جلو آينه هم بزاريم ميشه دو دلار ميشه ٦ هزار تومن فوقش بهم برسه ميشه ١٠ تومن ١٠ تومن هم بزا جلو آينه ميشه ٢٠ هزار باز ٤٠ تومن كه نميشه داداشي قيمت آخرتو پخ كن

Sent from my iPhone 4S
اقا مثل اینکه تو محل رئیس جمهور زندگی میکنی که همچی واست اینقدر ارزونه.بگو کجاست ما هم بیایم زندگی کنیم.من نمیدونم برای جعبه 1 دلاری چقدر هزینت میشه ولی خودت سرچ کنی میبینی که برای یک کالای 10 دلاری اگربه تنهایی بخای برات بفرستند حدود 140 دلار واست میفته که این اختلاف قیمت هم بابت پست و بیمه وهزار تا چیز دیگست باید پرداخت کنی.من خودم 3هفته پیش میخاستم لنز دوربین بخرم و بابت لنزی که در جعبه دوربین بود و لنزی که به تنهایی در جعبه فقط فروخته میشد100 هزار تومن اضافه پرداخت کردم.

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
اقا مثل اینکه تو محل رئیس جمهور زندگی میکنی که همچی واست اینقدر ارزونه.بگو کجاست ما هم بیایم زندگی کنیم.من نمیدونم برای جعبه 1 دلاری چقدر هزینت میشه ولی خودت سرچ کنی میبینی که برای یک کالای 10 دلاری اگربه تنهایی بخای برات بفرستند حدود 140 دلار واست میفته که این اختلاف قیمت هم بابت پست و بیمه وهزار تا چیز دیگست باید پرداخت کنی.من خودم 3هفته پیش میخاستم لنز دوربین بخرم و بابت لنزی که در جعبه دوربین بود و لنزی که به تنهایی در جعبه فقط فروخته میشد100 هزار تومن اضافه پرداخت کردم.

داداشی ما هم گرونی رو خوب درک میکنیم میدونیم گرونه آخه شما یک کلام وایسادی میگی قیمت اینه
یکم بچلون آخرشو پی ام کن

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
جعبه ی مک بوک ایر خواستی سراغ دارم

almatra2

Registered User
لایک‌ها
13
3gs دارم مشکی چند میخای جعبشو

بالا